Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγίου Πνευματος

sisika

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Είναι αργία, αλλά όχι επίσημη. Άλλοι δουλεύουν και άλλοι όχι. Υποτίθεται όσοι κάνουν πνευματική εργασία δεν δουλεύουν. Στα εργοστάσια, τις βιοτεχνίες δεν είναι αργία. Στις δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες είναι. :rolleyes:

74Qtp3.png2SeRp3.png

Τα εμπορικα καταστηματα?

ΠΧ Θεσ.νικη ειναι ΟΛΑ κλειστα με εντολη νμαρχη εδω και 2 χρονια.

Σε αλλες πολεις?

Τα εμπορικα καταστηματα στη θεσσαλονικη ειναι εδω κ πολλα χρονια κλειστα με εντολη νομαρχη κ ελπιζω να μη μας τη κόψει.Σε αλλες πολεις κ γω δεν ξερω αν εχουν αργια.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

κλειστα ειναι τα μαγαζια σε ολη την ελλαδα...και επισης δεν δουλευουν ουτε δημοσιοι υπαλληλοι στρατου,αστυνομιας,νοσοκομειακοι υπαλληλοι

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

κλειστα ειναι τα μαγαζια σε ολη την ελλαδα...και επισης δεν δουλευουν ουτε δημοσιοι υπαλληλοι στρατου,αστυνομιας,νοσοκομειακοι υπαλληλοι

Νομίζω ότι στην Αθήνα τα μαγαζιά είνα ανοιχτά.

ειναι προαιρετικη αργία. οποιος θέλει την δίνει. η αργια ισχύει μέχρι τωρα για τα εμπορικά. τωρα που εγινε αυτο στην Θεσ/νίκη με τον ''νομάρχη'' δεν ξερω αν θα αποφασίσουν κάτι αλλο. στην εταιρία που εργάζομαι πέρυσι ηθελαν να μας την χρεώσουν σαν αδεια και επειδη ξεσηκωθήκαμε το μέτρησαν σαν αργία.

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

Απλα λεμε να κλεισουμε ημερομηνια γαμου την Κυριακη εκεινη με το σκεπτικοοτι την επομενη θα ειναι αργια και οι επισκεπτες θα ειναι ανετοι![/quote

παντρεύτηκα το Σκ πριν του αγ πνεύματος και πολλοί λόγο τριημέρου ειχαν ειδοποιήσει οτι θα λείπανε αλλα επειδη ο καιρός ηταν χάλια δεν πήγαν πουθενά και τελικά μου ηρθαν φαντης μπαστούνης! ευτυχώς ειχα πλαφόν στην δεξίωση και δεν χρεώθηκα. λάβε κ αυτό υπόψη σου!

αντε με το καλό!

M6bap3.png

cik1p3.png

• 1 month later...

Ερώτηση? Εγώ που είμαι υπάλληλος γραφείου για πρώτη χρονιά σε φροντιστήριο δουλεύω του Αγίου Πνεύματος??? Έχει πάει παρασκευή και δεν έχω σαφή απάντηση, θα δούμε θα δούμε μου λένε...έτσι για να ξέρω δλδ:confused:

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Διαφημίσεις

κανονικά είναι η γιορτή του κλάδου των ηλεκτρολόγων και των συναφών καταστημάτων. Φυσικά το δημόσιο και οι τράπεζες αργούν όποτε κάποιος κλάδος έχει την κλαδικη γιορτή. Για τους υπόλοιπους είναι κανονική μέρα εργασίας συνήθως

Ερώτηση? Εγώ που είμαι υπάλληλος γραφείου για πρώτη χρονιά σε φροντιστήριο δουλεύω του Αγίου Πνεύματος??? Έχει πάει παρασκευή και δεν έχω σαφή απάντηση, θα δούμε θα δούμε μου λένε...έτσι για να ξέρω δλδ:confused:

Όσοι εργάζονται στον χώρο της ιδιωτικής-δημόσιας εκπαιδευσης του Αγίου Πνευματος είναι αργία. Εγώ εργάζομαι σε φροντιστήριο 7 χρόνια και το ξέρω σίγουρα από εγκύκλιο που έχει στείλει ο σύλλογος. Τυπικά βέβαια γιατί στον ιδιωτικό τομέα ο καθένας..........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...