Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βρέξιμο ρούχων στον υπνο του

demetra78

Recommended Posts

Το μωρό μου τουλάχιστον μισ φορά την ημέρα βρέχει τα ρούχα του αφού τα ούρα του διαπερνούν τα πανιά.Έχω αλλάξει μάρκα πανιών και μέγεθος αλλά το βρέξιμο συνεχίζεται.Όσες έχουν αγοράκια έχουν παρατηρήσει κάτι παρόμοιο ;

uqGsp3.png

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς είναι φυσιολογικό στα αγοράκια εμείς μέχρι τον 4ο μήνα το κάναμε συνέχεια μετά το έκοψε και συνέβαινε που και που τώρα είναι 15 μηνών και έχει κανένα εξάμηνο να το κάνει.:P

εγω καθε βραδυ γυρω στις 3 που σηκωνοταν ο μικρος να φαει διαπιστωνα οτι ειναι βρεγμενα τα ρουχα του. κ αναγκαζομουν να τον αλλαξω εκεινη την ωρα.. αυτος ξυπνουσε για τα καλα κ ειχαμε αλλα..! τελικα διαπιστωσα οτι ιδρωνε κ δεν βρεχοταν απο την πανα. πλεον τον βαζω για υπνο με εσωρουχα κ δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα. τσεκαρε το κ αυτο. αν οχι δοκιμασε να χρησιμοποιεις την νυχτα μεγαλυτερο νουμερο πανα.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια !!!

2 φορες κι εγω τον βρηκα την νυχτα κατα-βρεγμένο. την μια φορα ηταν μουσκεμα μεχρι την πλάτη του ο κακομοίρης...αλλά ειχε φυγει η πανα ή δεν την ειχα βαλει καλά

2b590bac1c.png

Ο δικός μου το κάνει κατά τη διαρκεια του νυχτερινού του ύπνου και πάντα ξυπνάει κατά τις 4.00 π.μ και κλαίει γοερώς γιατί βράχηκε.Του φοράω την πάνα που είναι για μωρά 4 μέχρι 6 kg.Το μωρό μου είναι 4300 γρ. συνεπώς είναι καλά πόσο πιο μεγάλα να του βάλω ;

uqGsp3.png

δοκιμασε να γυριζεις προς τα μεσα τα τελειωματα της πανας(δεν ξερω αν το κανεις) απο μπροστα και απο πισω.εγω γυριζω μονο το μπροστα

εμενα μου το εκανε 2-3 φορες και βρεχοταν απο το πλαι(δηλαδη στα πλευρα)

εβαλα μεγαλυτερο νουμερο και ειμαστε οκ

δεν ξερω αν επαιζε ρολο που κοιμοταν στο πλαι πιο μικρος,τωρα κοιμαται ανασκελα αλλα δεν εχουμε προβλημα