Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Το αγοράκι μου είναι 1 μηνός .Τον θηλάζω και του δίνω και λίγο συμπλήρωμα έτοιμο γάλα σε κάθε γεύμα.Η απορία που είχα σχετικά με το χρόνο ανάμεσα στα γεύματα συνεχίζει να υπάρχει αφού ακουσα διϊστάμενες απόψεις για το θέμα από παιδιάτρους και άλλες μαμάδες.Δηλαδή η παιδίατρος στο μαιευτήριο μουκαι οι μαίες μου είπαν ότι πρέπει να τον ταίζω καθε 3 ώρες και να ξεκινώ να υπολογίζω το επόμενο γεύμα από την ώρα που άρχισα να ταίζω το μωρό.Από τον παιδίατρο μου τώρα άκουσα τα αντίθετα δηλ. να υπολογίζω 3 ώρες από την ώρα που τελιώνει το φαγητό.Εσείς τι νομίζετε;

uqGsp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα ο μπεμπης μου ειναι 6,5 μηνων. Εγω τον θηλαζα οποτε ηθελε (τριβοταν πανω μου)και για οσο ηθελε. δεν του ειχα προγραμμα, το προγραμμα μπηκε οταν ξεκινησαν οι κρεμες.τωρα τον ταιζω καθε 3ωρο απο την ωρα που ξεκινησαμε.

Καλησπέρα κορίτσια,

Το αγοράκι μου είναι 1 μηνός .Τον θηλάζω και του δίνω και λίγο συμπλήρωμα έτοιμο γάλα σε κάθε γεύμα.Η απορία που είχα σχετικά με το χρόνο ανάμεσα στα γεύματα συνεχίζει να υπάρχει αφού ακουσα διϊστάμενες απόψεις για το θέμα από παιδιάτρους και άλλες μαμάδες.Δηλαδή η παιδίατρος στο μαιευτήριο μουκαι οι μαίες μου είπαν ότι πρέπει να τον ταίζω καθε 3 ώρες και να ξεκινώ να υπολογίζω το επόμενο γεύμα από την ώρα που άρχισα να ταίζω το μωρό.Από τον παιδίατρο μου τώρα άκουσα τα αντίθετα δηλ. να υπολογίζω 3 ώρες από την ώρα που τελιώνει το φαγητό.Εσείς τι νομίζετε;

Στο θηλασμό δεν υπάρχει ωράριο. Οποτε το παιδί ζητήσει να φάει, πρέπει να του προσφέρεις το στήθος και για όσο θέλει βέβαια. Πάντως το 3ωρο μετράει απο την ωρα που ξεκινάει το προηγούμενο γεύμα. Πώς αλλιώς θα κάνει το μωρό το λιγότερο 8 γευματα που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει σε αυτη την ηλικία;

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Διαφημίσεις

Ωραριο δεν υπαρχει στο ταισμα του μωρου, ουτε στο θηλασμο ουτε στο μπιμπερο. Αν το ταιζεις οποτε αυτο ζητησει και για οσο θελει τοτε θα ανπτυξει μια υγιη αισθηση της πεινας και του κορεσμου και θα μαθει να τα ελεχει. Εγω θα ελεγα πετα τα ρολογια και ακου το μωρο σου (εκτος κι αν υπαρχει ιατρικος λογος) και απολαυσε το.

Να σου ζησει :P:p:p

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...