Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν σταματαει η αιμορραγια...

margo4-4

Recommended Posts

Κοριτσια θελω τα φωτα σας για ενα θεμα που με απασχολει πολυ και με εχει ταλαιπωρησει..

Εκανα αποξεση (γιατι παλλινδρομησε η εγκυμοσυνη μου) πριν 23 μερες. Τις πρωτες 2 μερες ειχα πολυ ελαχιστο αιμα. Απο τοτε και μετα αρχισα να εχω αιμα συνεχεια αλλα οχι οπως στην περιοδο, πιο λιγο. Δεν εχει σταματησει καθολου απο τοτε.

Τωρα τελειωσα και τα αντισηλλυπτικα που μου εδωσε ο γυναικολογος για να φτιαξει πιο γρηγορα το ενδομητριο και περιμενω περιοδο μεσα στις επομενες 7 μερες. Και πως θα καταλαβω ποτε θα μου ερθει αφου εχω συνεχεια αιμα? Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα? εχει συμβει σε καμια να μην της σταματησει καθολου το αιμα και να εχει σερι αιμορραγια?

Διαφημίσεις

θα παω μολις τελειωσει η περιοδοσ μου ειπε... να δουμε θα τελειωσει ποτε το αιμα? δεν ξερω δεν το περιμενα να εχω συνεχεια και τοσες μερες. ο Γιατρος λεει οτι μπορει να συμβει και αυτο. τι να πω.. δεν εχει συμβει σε καμια κοπελα κατι αναλογο? please αν ξερετε κατι γραψτε μου.

θα παω μολις τελειωσει η περιοδοσ μου ειπε... να δουμε θα τελειωσει ποτε το αιμα? δεν ξερω δεν το περιμενα να εχω συνεχεια και τοσες μερες. ο Γιατρος λεει οτι μπορει να συμβει και αυτο. τι να πω.. δεν εχει συμβει σε καμια κοπελα κατι αναλογο? please αν ξερετε κατι γραψτε μου.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά μία φίλη μου που είχε και αυτή παλινδρομηση και έκανε απόξεση είχε και αυτή ανησυχήσει γιατί είχε πολλές ημέρες αίμα.. σίγουρα 1 μήνα και νομίζω ότι της είχε κρατήσει και παραπάνω.. είχε φοβηθεί και αυτη και είχε παρει τηλ τον γιατρό της αλλα της είχε πει ότι ειναι φυσιολογικό... δεν χάνεις βέβαια τίποτε να κάνεις και κανένα τηλ στον γιατρό σου για να σου φύγει η ιδέα...

Toν εχω παρει πολλα τηλεφωνα και λεει οτι ειναι αναμενομενο και να μην ανυσηχω. Δεν βλεπω την ωρα να καθαρισω. επαιρνα και αντισυλιπτικα και νιωθω φοβερα πρησμενη. Τουμπανο ειμαι!!. περιμενω αυτες τις μερες να μου ερθει η περιοδος, ελπιζω να το καταλαβω επειδη θα ποναω και θα ειναι πολυ το αιμα. Θελω τοσο πολυ να ξαναμπω στην προσπαθεια!!!! το ηθελα παρα πολυ το μωρακι που χαθηκε...αλλα τι να κανουμε..ελπιζω συντομα να ξαναμεινω και να πανε ολα καλα αυτη τη φορα..

Διαφημίσεις

Εγω ειχα συνεχη αιμοραγια μετα τη γεννα για 8 εβδομαδες. Εκανα υπερηχο και ειδαμε οτι υπηρχε ενα πηγμα που δεν ειχε φυγει. Πειρα για 10 μερες φαρμακα και γλυτωσα την επεμβαση. Γιαυτο προτινα να πας στον γιατρο. Αφου τελειωσαν τα αντισυληπικα εισαι 3-4 εβδομαδες μετα την αποβολη?

Μετά την πρώτη απόξεση είχα αίμα για καμιά βδομάδα κι αδιαθέτησα στις 35-37 μέρες.Στη δεύτερη όμως το αίμα σταμάτησε κάνα δυο μέρες πριν μου έρθει κανονικά περίοδος.Αδιαθέτησα την 31η μέρα, κ κράτησε το αίμα γύρω στις 20 μέρες.(ήταν παλλινδρόμηση τριδύμων, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο).Εμένα πάντως απο την απόξεση ήταν διαφορετικό απο της περιόδου, πιο κόκκινο.

Ελπίζω να βοήθησα.

mmdad εχουν περασει 3μιση εβδομαδες απο την αποξεση. χτες βραδ μου ηρθε περιοδος με πολυ περισσοτερο αιμα και πολλους πονους. θα περιμενω να δω πως θα παει. με τον γιατρο μου ειμαι σε συνεχη επικοινωνια. υποτιθεται οτι με την περιοδο θα φυγουν και τα τελευταια υπολλειματα. ξερω γω? ελπιζω να μην γινει τιποτα περιεργο..

mmdad εχουν περασει 3μιση εβδομαδες απο την αποξεση. χτες βραδ μου ηρθε περιοδος με πολυ περισσοτερο αιμα και πολλους πονους. θα περιμενω να δω πως θα παει. με τον γιατρο μου ειμαι σε συνεχη επικοινωνια. υποτιθεται οτι με την περιοδο θα φυγουν και τα τελευταια υπολλειματα. ξερω γω? ελπιζω να μην γινει τιποτα περιεργο..

παντως αν καρταησει η περιοδος πανω απο μια εβδομαδα να πας για υπερηχό ή στο γιατρο σου ή σε νοσοκομιο... Ευχομαι να το ξεπερασεις συντομα και την επομενη φορα ολα να πανε καλα

• 7 months later...

Είμαι στη 6η εβδομάδα και έχω αίμα, δυστυχώς κόκκινο, όχι πολύ βέβαια και πόνο χαμηλά (όχι πολύ). Εκανα υπέρηχο και μου είπαν 50/50 πιθανότητες. Είμαι πεπεισμένη πια ότι θα αποβληθεί. Σας έχει τύχει έτσι να σωθεί εγκυμοσύνη; Χρειάζεται απόξεση συνήθως; Ο γιατρός μου είπε ότι αποβάλλεται μόνο του συνήθως.

Διαφημίσεις

Είμαι στη 6η εβδομάδα και έχω αίμα, δυστυχώς κόκκινο, όχι πολύ βέβαια και πόνο χαμηλά (όχι πολύ). Εκανα υπέρηχο και μου είπαν 50/50 πιθανότητες. Είμαι πεπεισμένη πια ότι θα αποβληθεί. Σας έχει τύχει έτσι να σωθεί εγκυμοσύνη; Χρειάζεται απόξεση συνήθως; Ο γιατρός μου είπε ότι αποβάλλεται μόνο του συνήθως.

sunty μου το περασα και εγω αυτο τον μαιο! Ημουν εγκυος και στην 5w 6d ειδα ελαχιστο αιμα στο εσωρουχο! Ημουν και εγω σιγουρη οτι ολα ειχα τελειωσει! Μετα το αιμα εγινε πιο πολυ, εκανα χοριακες για κανενα μηνα να δω οτι τερματιζει και δεν χρειαστηκε αποξεση! Ευχομαι να γινει ενα θαυμα και να μην ειναι τιποτα αυτο που περνας τωρα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...