Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΟΥΛΙΟ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ

mamavicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Είναι όντως φοβερό !! αλλά εγω ακόμα δεν ξερω την άδεια μου και λόγω μωρού ψαχνω σε παραλία διπλα !Αλλά όταν μεγαλωσει λίγο ανετα θα το διαλεγα !Μπραβο να ειστε καλά να το χαρείτε !

jHgFp3.png

Είναι όντως φοβερό !! αλλά εγω ακόμα δεν ξερω την άδεια μου και λόγω μωρού ψαχνω σε παραλία διπλα !Αλλά όταν μεγαλωσει λίγο ανετα θα το διαλεγα !Μπραβο να ειστε καλά να το χαρείτε !

να εισαι καλά κοριτσάκι!

μακαρι να ηταν δικό μου της αδελφούλας είναι.

ειναι οντως φοβερο κ σαν σπιτι κ σαν τοποθεσια δεν υπαρχει καλυτερο απο το να γυρναμε το βραδυ απο την παραλια κ να την αραζουμε στην μπαλκοναρα με το ποτακι μας κ να εχουμε την θαλασσα κ το φεγγαρι μπροστα στα ματια μας.απιστευτη ηρεμια.

να περασεις καλα οπου κ αν πας.

Διαφημίσεις

ερώτηση : με τα πόδια πόση απόσταση απο παραλία ;

(συγνώμη αν το λεει η αγγελία μια πεταχτή ματιά έριξα )

είναι ανηφόρα ;

τιμή;

ειναι στο βουνό εξού κ η θέα που βλέπετε.

χρειάζεσαι αυτοκίνητο για την παραλία αλλά εισαι εκεί στα 10 λεπτά.

στο κέντρο εισαι σε 5.

εχει απίστευτη ηρεμία όμως και φούρνος κ παιδική χαρά κοντά.εχει κ τραμπολίνο στον κήπο.

Διαφημίσεις

αγαπητά μέλη δυστυχώς εκ παραδρομής δεν μπήκε χτές ανακοίνωση εδω για το λόγο κλειδώματος.

Δημιουργήθηκε ενότητα στο parentscafe.gr http://www.parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=148

έτσι ώστε τα μέλη να μπορούν να δημοσιεύουν τις αγγελίες τους σε θέματα κατοικίας,

είτε αυτή είναι δωμάτια είτε σπίτια είτε αγορά είτε ενοικίαση.

Δυστυχώς δεν ειναι εφικτο να τοποθετηθούν αυτές οι αγγελίες σε αυτό το φόρουμ,

ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...