Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παει το στηθος μου!

Recommended Posts

κοριτσια σημερα το μεσημερι μου συνεβη το εξης:

καθομουν οπως τωρα καλη ωρα στο γραφειακι μου και ενιωσα καψιμο στα πλαινα του στηθους μου...ειχα βγαλει το σουτιεν γιατι μου φερνει απιστευτη δυσφορια(εχω φτασει σε νουμερο το 80 g πλεον με την εγκυμοσυνη).εβαλα λοιπον το χερι μου μηχανικα κατω απο την μπλουζα για το τριψω ελαφρα κι επιασα εξογκωματα και λακκουβες!

περιττο φυσικα να σας πω οτι κοντεψα να μεινω στον τοπο απο το σοκ!παω στον καθρεφτη και συνειδητοποιω οτι προκειται για βαθειες ραγαδες οι οποιες ομως τι?δημιουργηθηκαν ετσι ξαφνικα κι αποτομα?ηταν ηδη πολυ για μενα η αποτομη αυξηση των διαστασεων του...αυτο σημερα ρε κοριτσια δεν ξερω πως να το περιγραψω..μου στοιχισε παρα πολυ ψυχικα.με πηραν τα κλαμματα κι ελεγα οτι δεν το αντεχω αλλο αυτο το βαρος το οποιο πλεον διαλυεται κιολας... πως θα ειναι αυτο το στηθος μετα τη γεννα... τωρα θα μου πειτε καλα εισαι σοβαρη που σκας γι'αυτο το θεμα?λυπαμαι αλλα δεν μπορω να το ελεγξω.ξερω οτι δεν ειναι κατι το σοβαρο αλλα δεν μπορω να κανω κατι να βοηθησω τον εαυτο μου...

ειχα παντα θεμα με το στηθος μου γιατι για τα κιλα μου ηταν παντα πολυ μεγαλο και παντα ενοιωθα ασχημα...τωρα νοιωθω ακομα χειροτερα...σκεφτομαι και το θηλασμο μετα...θα μπορω η θα βγαζω συνεχεια τετοιες ραγαδες και θα ποναω?

συγγνωμη για την πολυλογια αλλα ο αντρας μου δεν καταλαβαινει και απο εκεινη τη στιγμη νοιωθω σα να μου το χαρακωνουν με λεπιδες...

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

κοριτσια σημερα το μεσημερι μου συνεβη το εξης:

καθομουν οπως τωρα καλη ωρα στο γραφειακι μου και ενιωσα καψιμο στα πλαινα του στηθους μου...ειχα βγαλει το σουτιεν γιατι μου φερνει απιστευτη δυσφορια(εχω φτασει σε νουμερο το 80 g πλεον με την εγκυμοσυνη).εβαλα λοιπον το χερι μου μηχανικα κατω απο την μπλουζα για το τριψω ελαφρα κι επιασα εξογκωματα και λακκουβες!

περιττο φυσικα να σας πω οτι κοντεψα να μεινω στον τοπο απο το σοκ!παω στον καθρεφτη και συνειδητοποιω οτι προκειται για βαθειες ραγαδες οι οποιες ομως τι?δημιουργηθηκαν ετσι ξαφνικα κι αποτομα?ηταν ηδη πολυ για μενα η αποτομη αυξηση των διαστασεων του...αυτο σημερα ρε κοριτσια δεν ξερω πως να το περιγραψω..μου στοιχισε παρα πολυ ψυχικα.με πηραν τα κλαμματα κι ελεγα οτι δεν το αντεχω αλλο αυτο το βαρος το οποιο πλεον διαλυεται κιολας... πως θα ειναι αυτο το στηθος μετα τη γεννα... τωρα θα μου πειτε καλα εισαι σοβαρη που σκας γι'αυτο το θεμα?λυπαμαι αλλα δεν μπορω να το ελεγξω.ξερω οτι δεν ειναι κατι το σοβαρο αλλα δεν μπορω να κανω κατι να βοηθησω τον εαυτο μου...

ειχα παντα θεμα με το στηθος μου γιατι για τα κιλα μου ηταν παντα πολυ μεγαλο και παντα ενοιωθα ασχημα...τωρα νοιωθω ακομα χειροτερα...σκεφτομαι και το θηλασμο μετα...θα μπορω η θα βγαζω συνεχεια τετοιες ραγαδες και θα ποναω?

συγγνωμη για την πολυλογια αλλα ο αντρας μου δεν καταλαβαινει και απο εκεινη τη στιγμη νοιωθω σα να μου το χαρακωνουν με λεπιδες...

αχ να που το μεγαλο στηθος δεν ειναι παντα πλεονεκτημα....μην στεναγχωριεσαι,παρε κρεμες για ραγαδες θα χεις σιγουρα ενα καλυτερο αποτελεσμα.παντως κ εγω ειχα πολλες ραγαδες κυριως στα μπουτια ομως μου φυγαν ολες,ειναι ορμονικο το θεμα οποτε οταν το σωμα θα μπει σε κανονικο ρυθμο ολα θα επανελθουν ή σχεδον ολα ;);) .

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

αχ καλη μου μην στενοχωριεσαι παρε κρεμες για ραγαδες κ πινε πολυ νερο να ενυδατωνεις τον οργανισμο σου κ εκ των εσω.το στηθος σου σιγουρα θα επανελθει σε μεγαλο ποσοστο αλλα κ παλι να θυμασαι οτι αυτα τα πραγματα διορθωνονται πλεον.κουραγιο σκεψου το μωρακι σου που ερχεται.

κοριτσακια μου ευχαριστω για την απαντηση αλλα σε καμια περιπτωση δεν το αφησα χωρις καλη ενυδατωση γιατι ηξερα απο την αρχη οτι θα εχω προβλημα...

δεν ξερω αν με σοκαρε η ταχυτητα με την οποια δημιουργηθηκαν η το ασχημο θεαμα απο αισθητικης πλευρας η το καψιμο που αισθανομαι...

τι να πω...ισως να παω σε ενα δερματολογο...

αννουλα ποτε δεν ειδα το μεγαλο στηθος μου σαν πλεονεκτημα... ειπαμε ζηλευουμε οτι δεν εχουμε..

εγω ζηλευα παντα τις φιλες με μικρο στηθος κι αυτες εμενα...

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Είναι θέμα δέρματος καθαρά. Τουλάχιστον αυτό μου είπε ο γυναικολόγος μου. Τον είχα πρήξει με τις ερωτήσεις μου και μου είχε πει αν είναι να κάνεις θα κάνεις, ανάλογα την ελαστικότητα που έχεις. Είχα πάρει οτι κρέμα υπήρχε στην αγορά και έβαζα, εγώ πάλι σκεφτόμουν πιο πολύ την κοιλιά, είχα δει κοιλιές τρομερές και είχα πανικοβληθεί....Ενώ έκανα τεράστια κοιλιά, μα τεράστια όμως, δεν έκανα ούτε μια ραγάδα, αφού από τον 4ο σταμάτησα τις κρέμες γιατί σιχαινόμουν όπως κολλούσα...Το μεγάλο στήθος λόγω βάρους είναι πιο επιρρεπές σε ραγάδες, δυστυχώς....Μην στεναχωριέσαι, δεν αξίζει. Σκέψου το μωράκι σου.....μετά την εγκυμοσύνη βλέπεις σε τι κατάσταση θα είναι και ίσως να επισκεπτόσουν κάποιον πιο ειδικό, ίσως πλαστικό...

αυτο ειπε και η μαμα μου...''αφου υπαρχει λυση τi σκας,εσυ και το μωρο να ειστε καλα και το στηθος διορθωνεται''...

στην κοιλια παρολο που εχει τσιτωσει τερμα και κοντευει να πεταχτει και ο αφαλος μου δεν εχω κανει τιποτα απολυτως κι ελπιζω να μην κανω και μετα...οσο για το στηθος...μαλλον υπερισχυσε ο νομος της βαρυτητας!

απλα δεν περιμενα να με πειραξει τοσο...ειναι τελειως χαζο το ξερω...

tt1108c2.aspx

κοριτσακια μου ευχαριστω για την απαντηση αλλα σε καμια περιπτωση δεν το αφησα χωρις καλη ενυδατωση γιατι ηξερα απο την αρχη οτι θα εχω προβλημα...

δεν ξερω αν με σοκαρε η ταχυτητα με την οποια δημιουργηθηκαν η το ασχημο θεαμα απο αισθητικης πλευρας η το καψιμο που αισθανομαι...

τι να πω...ισως να παω σε ενα δερματολογο...

αννουλα ποτε δεν ειδα το μεγαλο στηθος μου σαν πλεονεκτημα... ειπαμε ζηλευουμε οτι δεν εχουμε..

εγω ζηλευα παντα τις φιλες με μικρο στηθος κι αυτες εμενα...

χαχαχα εχεις δικιο,για τις αλλες ηταν πλεονεκτημα για μενα ηταν κ ειναι βαρος,η μεσουλα μου αλλωστε παντα μου θυμιζει πως θα ηταν καλυτερο αν ειχα μικροτερο ;);););).υπομονη λοιπον κ ευχομαι τουλαχιστον να χεις μπολικο γαλατακι για τον θησαυρουλη σου!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

αυτο ειπε και η μαμα μου...''αφου υπαρχει λυση τη σκας,εσυ και το μωρο να ειστε καλα και το στηθος διορθωνεται''...

αυτό ήθελα να γράψω! Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου, αλλά ευτυχώς είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί!

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω γιατί γυναίκες είμαστε και φυσικά και μας νοιάζουν και μας καίνε αυτά τα θέματα! (θυμάμαι ακόμα μετά από τόσα χρόνια ότι όταν στην εφηβεία έκανα ραγάδες, έβλεπα συνέχεια εφιάλτες με εξογκώματα και γραμμές στο δέρμα).

Προσπάθησε όμως να μη στεναχωριέσαι, πρώτον γιατί με τη στεναχώρια δεν μπορείς να το επαναφέρεις. Δεύτερον γιατί με τον καιρό οι ραγάδες φαίνονται όλο και λιγότερο. Τρίτον γιατί αυτό συνέβη για καλό σκοπό, περιμένεις ένα υπέροχο μωράκι! Και από το στήθος σου θα του δώσεις το πρώτο πολύτιμο φαγάκι του!Χαλάλι του!

Θα σου έλεγα κι εγώ να συνεχίσεις να το ενυδατώνεις και να κάνεις υπομονή να επανέλθει μετά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό!

Ραγάδες δεν έχω στο στήθος, ούτε στην κοιλιά, έχω όμως στους γοφούς στο πλάι, περίπου στη μέση και είναι εξίσου άσχημο.. Το στήθος τουλάχιστον το καλύπτεις με ένα σουτιέν, μαγιό, το σημείο το δικό μου δεν καλύπτεται.. Και έβγαλα από πολύ νωρίς παρόλο που χρησιμοποιώ κατά κόρον αμυγδαλέλαιο. Για να δούμε θα σώσουμε κοιλιά και στήθος; Μπορεί να βγουν ξαφνικά στο 3ο τρίμηνο, έτσι έγινε με την αδερφή μου!

Και εγώ έχω από την εφηβεία σε γοφούς, χαμηλά στη μέση πίσω και στο στήθος! Έχουν ασπρίσει βέβαια και δε φαίνονται ιδιαίτερα. Να στεναχωριέσαι για πράγματα που δε διορθώνονται το καταλαβαίνω. Αλλά αφού διορθώνονται; Εγώ λέω στον αντρούλη μου πως θα κάνουμε τα παιδάκια μας πρώτα και μετά θα πάω για γενικό σουλούπωμα κοιλιά, στήθος και ότι άλλο μου αφήσουν οι εγκυμοσύνες! Μη στεναχωριέσαι από τώρα άδικα! Αν φαίνονται και σε ενοχλούν ψυχολογικά και μετά τη γέννα, τα διορθώνεις! Σιγά το πράγμα!

GqAdp2.png

Ανέκαθεν είχα μεγαλούτσικο στηθος..γέννησα,θήλασα 13 μήνες και το στήθος μου έχει φτάσει...στα γόνατα..έχω στεναχωρεθεί πολύ γιατί μπορεί να ήταν μπόλικο το στήθος μου αλλά ήταν πάρα πολύ στητό..περιμένω τώρα να γεννήσω,να θηλάσω και μετά θα απευθυνθώ σε ειδικό (πλαστικό)..δεν μου κάνουν οι μπλούζες μου λόγω στήθους..Μην στεναχωριέσαι..είμαστε πολλές..:-)

ειμαστε πολλες τελικα αλλα σκορπιες!

ειμαι καπως καλυτερα σημερα...οχι οτι το χωνεψα αυτο που εγινε...βλεπετε ειχα την ψευδαισθηση οτι μιας και το φροντιζω τοσο πολυ θα την γλυτωσω.χαχα!ναι καλα!

δεν πειραζει..οπως λεει και η αννα, μακαρι τουλαχιστον να εχω μπολικο γαλατακι για το μικρο μου και μετα θα αναλαβει η επιστημη!

genuine κι εμενα αν και μεγαλο ηταν στητο και τωρα το βλεπω να παιρνει την κατω βολτα κι οσο να ναι με ενοχλει!οσο για τα ρουχα,μια απ'τα ιδια κι εδω...ασε που ετσι κι αλλιως η γκαρνταρομπα μου ειναι ιδιαιτερα περιορισμενη σε οτι αφορα μπλουζες και πουκαμισα!

βρε κοριτσια δεν παμε ολες μαζι για το γενικο σουλουπωμα μπας και μας κανουν και καμια εκπτωση?3000-5000 παει η σμικρυνση στηθους,φαρμακειο!

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...