Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα!!Έχω ένα αγοράκι που σε λίγες μέρες κλείνει 3 μηνών.Θηλάζει αποκλειστικά.Εδώ και λίγες μέρες το μεσημεράκι και το βράδυ πριν κοιμηθεί αρχίζει μια υστερική γκρίνια και τεντώνει το κορμάκι του.Τους κολικούς τους έχουμε ξεπεράσει εδώ και καιρό (αν και τότε μάζευε τα ποδαράκια στην κοιλίτσα),τι μπορεί να είναι?Όλη η φάση διαρκεί κανένα 2λεπτο-3λεπτο,μετά ηρεμεί και κοιμάται.Ξέρετε τι μπορεί να είναι?

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

καλησπερα,να σου ζησει το μικρο και καλοτυχο,μηπως εφαγες εσυ κατι και τον πειραξε;παντως εγω οταν θηλαζα προσεχα τι ετρωγα,δηλ να τρως απολλα απλα να παρατηρεις τι τον πειραζει για να μην το ξαναφας,μπορει να εφαγες κατι εσυ και να εχει αερια αυτος γιαυτο και τεντωνει τα ποδαρακια του σαν τους κολικους,ετσι νομιζω εγω

Καλησπέρα!!Έχω ένα αγοράκι που σε λίγες μέρες κλείνει 3 μηνών.Θηλάζει αποκλειστικά.Εδώ και λίγες μέρες το μεσημεράκι και το βράδυ πριν κοιμηθεί αρχίζει μια υστερική γκρίνια και τεντώνει το κορμάκι του.Τους κολικούς τους έχουμε ξεπεράσει εδώ και καιρό (αν και τότε μάζευε τα ποδαράκια στην κοιλίτσα),τι μπορεί να είναι?Όλη η φάση διαρκεί κανένα 2λεπτο-3λεπτο,μετά ηρεμεί και κοιμάται.Ξέρετε τι μπορεί να είναι?

δες και το θέμα της παλινδρόμησης.. ακόμη και εάν δεν βγάζει γουλιές υπάρχει και η κρυφή παλινδρόμηση που το γάλα παλινδρομεί στον οισοφάγο... ρώτα και τον παιδίατρό σου...

Δεν είμαι σίγουρη για τι πρόκειται, δεν είμαι γιατρός άλλωστε :-P, αλλά θα σου πρότεινα να το κρατάς περισσότερη ώρα πριν το βάλεις για ύπνο, όρθιο καθώς και να δημιουργήσεις κλίση στο κρεβατάκι του να είναι πιο ψηλά το κεφαλάκι του...

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Άμα το κάνει κάθε φορά πριν κοιμηθεί μήπως αυτό το βοηθάει να κοιμηθεί. Ο δικός μου "ξύνει " τόσο έντονα το αυτί του πριν κοιμηθεί που το δερματάκι του έχει ματώσει.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας!Πολλές φορές για να κοιμηθεί τρίβει την μουρίτσα με τα χεράκια του.:rolleyes: Θα ρωτήσω και την παιδίατρο αν δεν σταματήσει άμεσα!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

αυτο μα το τεντωμα ξεντεντωμα κ η κορμοτοξοβολια!

εγω ειχα σκιαχτει για υπερτονια. (τοοοσα που διαβαζουμε)

με συνεφερε στα συγκαλα μου ο δοχτορ.

μπορει να ειναι κ καουρες, αλλα που να το πουν τα καημενα?!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

εγω κοπελια ακομα εχω την ηλεκτρικη σταδ μπαι,(το μεσημερι) στο πιο χαμηλο της. κ μολις αρχισει το νινιχνιχνιχ γκριν γκριν,.... εμπρος καλη μου σκουυυπα! μια χαρα!

κλεισανε του 5 μηνες τα διδυμα.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!