Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sos sos ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΞΕΡΕΙ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ να ρωτήσω δεν ξέρω αν ξέρει κάποια κάλεσαν τον σύζυγο για την απογραφή 2011 το θέμα είναι το εξής ο σύζυγος παίρνει ταμίο ανεργίας θα του κοπή το ταμιο τις 15 μέρες που θα κάνει απογραφή ? και αν κοπή θα μπορέσει να συνέχιση το ταμείο μετα ?

.....

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσι,μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο,αν σε περιπτωση του κοψουν το ταμειο,πραμα πολυ δυσκολο για 15 μερες μονο,γιατι θα πρεπει να του κανουν προσληψη,μετα συνεχιζε το ταμειο του κανονικα κ δεν χανει κανενα μηνα.απλα κανει μια παυση δεν το χανει ομως.ελπιζω να σε βοηθησα,μην το σκεφτεσαι καν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ να ρωτήσω δεν ξέρω αν ξέρει κάποια κάλεσαν τον σύζυγο για την απογραφή 2011 το θέμα είναι το εξής ο σύζυγος παίρνει ταμίο ανεργίας θα του κοπή το ταμιο τις 15 μέρες που θα κάνει απογραφή ? και αν κοπή θα μπορέσει να συνέχιση το ταμείο μετα ?

Μαμαλευτερακι τι απογραφη λες???

σου εστειλα και μηνυμα στο ΦΒ αλλα δεν αμου απαντησες δεν μου δινεις να καταλαβω..επιστρεφει πισω στην εργασια του για να κανει την γενικη απογραφη του 2011? αν ειναι αυτο που καταλαβα τοτε θα του κανουν μια προσληψη και στο τελος μια απολυση θα παει με την προσληψη να διακοψει το ταμειο και μετα θα το ξανασυνεχισει που ειναι το κολλημα?

και μολις εψαξα λιγο το θεμα και γινετε ενα μπαχαλο.....η ελ.στα λεει δεν θα δωσει στοιχεια στον οαεδ....ο οαεδ οτι πρεπει να ξερει για να διαγραψει ανεργους κ.λ.π επισημη ανακοινωση απο πουθενα για τι πρεπει να κανουμε ως ανεργοι.....οποτε αναμενουμε

Δουλευω τομεαρχης στηνα απογραφη απο τον Ιανουαριο Kanonika πορεπει να το δηλωσει στον οαεδ και να κοπει για 15 μερες Τον συμφερει ομως;;

Επειδη το βρισκω απιθανο να διασταυρωθουν τα στοιχεια ας παει χωρις να δηλωσει οτι κατι στον οαεδ Αν φοβαται οτι θα κοπει (το επιδομα)ας μην παει καθολου

Για 500 ευρω (και αν) και τρελλο μαμισι ισως να τον συμφερει να μην παει καθολου στην απογραφη (αν ειναι να μην παρει το επιδομα)

Πηγε στο σεμιναριο; Ας παει στο σεμιναριο και αφου ακουσει και ρωτησει ας αποφασισει μετα

Σ εμας αρκετοι δηλωσαν οτι δεν θα κανουν τη δουλεια μετα το σεμιναριο

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Είχα πάει στην προήγουμενη απογραφή και τότε ήμουν άνεργη στον οαεδ με κάρτα.Όταν είχα πάει να δηλώσω ότι θα δουλέψω για την απογραφή μου είπαν ότι επειδή δεν υπάρχει πρόσληψη δεν χάνω ούτε κάρτα ανεργίας ούτε οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα όπως ταμείο ανεργίας.

Αν η περιοχή που θα κάνει απογραφή είναι κεντρική με πολλές πολυκατοικίες στο τετράγωνό του να πάει μη το σκεφτεί καθόλου φεύγει η δουλειά γρήγορα αν κάνει και την προεργασία στο σπίτι και έχει έτοιμα μερικά στοιχειά.Μέσα σε 2 μέρες είχα απογράψει τότε 650 άτομα και πήρα πολύ καλά χρήματα.Μη σκεφτείτε καθόλου να μην πάει είναι τα ποιο γρήγορα και ξεκούραστα χρήματα.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Είχα πάει στην προήγουμενη απογραφή και τότε ήμουν άνεργη στον οαεδ με κάρτα.Όταν είχα πάει να δηλώσω ότι θα δουλέψω για την απογραφή μου είπαν ότι επειδή δεν υπάρχει πρόσληψη δεν χάνω ούτε κάρτα ανεργίας ούτε οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα όπως ταμείο ανεργίας.

Αν η περιοχή που θα κάνει απογραφή είναι κεντρική με πολλές πολυκατοικίες στο τετράγωνό του να πάει μη το σκεφτεί καθόλου φεύγει η δουλειά γρήγορα αν κάνει και την προεργασία στο σπίτι και έχει έτοιμα μερικά στοιχειά.Μέσα σε 2 μέρες είχα απογράψει τότε 650 άτομα και πήρα πολύ καλά χρήματα.Μη σκεφτείτε καθόλου να μην πάει είναι τα ποιο γρήγορα και ξεκούραστα χρήματα.

πολυ ενδιαφερον και γω ειμαι στην απογραφη με καρτα ανεργιας αλλα αν ειναι για 15 μερες να μου κοψουν την καρτα και μετα ξανα απο την αρχη μαλλον δεν θα παω για να μην χασω μορια αν προκυψει καμια καλη ΣΟΧ,θα ρωτησω και τον τομεαρχη μου βεβαια οταν εποικωνησει μαζι μου.ελπιζω να ισχυει αυτο που λες.

http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/oaed.pdf

μολις το βρηκα...οποτε τι κανουμε το κοροιδοοοοο και αν μας βρουνε μας βρηκαν...μα τι αδικια ειναι αυτη.....να αναστελουν για 15 μερες χωρις ενσημα κλπ τι για να φανει οτι μειωθηκε εικονικα η ανεργια????ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΟΟΟΟΟ

http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/oaed.pdf

μολις το βρηκα...οποτε τι κανουμε το κοροιδοοοοο και αν μας βρουνε μας βρηκαν...μα τι αδικια ειναι αυτη.....να αναστελουν για 15 μερες χωρις ενσημα κλπ τι για να φανει οτι μειωθηκε εικονικα η ανεργια????ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΟΟΟΟΟ

Ρισκαρεισ δηλαδη αν τον επομενο χρονο {χτυπα ξυλο} μεινεις ανεργη ξανα και να μην μπορεις να παρεις χρηματα γιατι θα φανει οτι πηγες στην απογραφη και πληρωθηκες κανονικα το χρονικο διαστημα αυτο και θα βγεις χρεωμενη? μην ρισκαρεις στο τελος με το κρατος και τους νομους την πληρωνεις κι απο πανω....

Εγω στο λεω γιατι πλεον στον ΟΑΕΔ ολα ελεγχονται και ολα πανε στην εφορια... ΙΚΑ - ΔΟΥ - ΟΑΕΔ συνενοουνται....

Διαφημίσεις

Ρισκαρεισ δηλαδη αν τον επομενο χρονο {χτυπα ξυλο} μεινεις ανεργη ξανα και να μην μπορεις να παρεις χρηματα γιατι θα φανει οτι πηγες στην απογραφη και πληρωθηκες κανονικα το χρονικο διαστημα αυτο και θα βγεις χρεωμενη? μην ρισκαρεις στο τελος με το κρατος και τους νομους την πληρωνεις κι απο πανω....

Εγω στο λεω γιατι πλεον στον ΟΑΕΔ ολα ελεγχονται και ολα πανε στην εφορια... ΙΚΑ - ΔΟΥ - ΟΑΕΔ συνενοουνται....

ε δεν νομιζω να ελεχγουν και ΤΟΣΟ πολυ-εγω παντως δεν παω να το δηλωσω οταν παω να ανανεωσω την καρτα μου ασ με ρωτησει ο οαεδ αν δουλεψα στην απογραφη,ουτε ενσημα ουτε τιποτα και λεφτα που ΘΑΑΑΑ παρω τα χριστουγεννα.η ΕΛ ΣΤΑΤ δηλωσε

Η ενημέρωση του ΟΑΕΔ για τα άτομα που θα απασχοληθούν στην Απογραφή θα γίνει μόνον από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους με δική τους πρωτοβουλία και όχι από την ΕΛΣΤΑΤ

οποτε σιγα μην παω να τους το πω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...