Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά, είμαι καινούργιο μέλος αλλά εχω και εγω σχολή χορού, και επειδή γνωρίζω για το θέμα μπορώ να πω πως η σχολή της Ματέυ είναι εξαιρετική για μουσικοκινητική αγωγή που είναι κατα τη γνώμη μου ότι καλύτερο για τις πιο μικρές ηλικίες.

αγαπητή συνάδελφε!!!

καλώς ορισες. πού είναι η σχολή σου, τι διδάσκεις;

ΣΥΜΦΩΝΩ φυσικά με τα λεγόμενά σου.

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 349
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ismeni

ismeni 134 δημοσιεύσεις

• st77

st77 12 δημοσιεύσεις

• rna

rna 10 δημοσιεύσεις

• ΒΕΡΑ

ΒΕΡΑ 7 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

η σχολή ματέυ είναι από τις ονομαστές σχολές για το σύστημα μουσικοκινητικής αγωγής Orff. βεβαίως και να την πας εκεί! για μπαλέτο, αν θέλεις μεγαλώνοντας, να βρούμε μια σχολή μπαλέτου για τη μικρη.

όπως καταλαβαίνω είναι στην ίδια ηλικία με τη δική μου (οκτώβριο 2007, θα κλείσει τα 2). εγώ μετά το πάσχα θα την πάρω στη σχολή να ξεκινήσει ...μπαλέτο. στα 2,5 δηλαδή.

ismeni μου καλημερα. τηλεφωνησα στη σχολη και μου ειπανε οτι για το συγκεκριμενο συστημα αγωγης εχουν συνηθως παιδακια απο 3-3,5 ετων. Μπορει να εχουν κατι τον Σεπτεμβρη και με πιο μικρα, αλλα θα εξαρτηθει απο την προσελευση :(

Η Σχολη του Ευαγγελινου εχει μουσικοκινητικη αγωγη και παλι απο 3,5 ετων. Δεν υπαρχει κατι για τις δικες μας ηλικιες?

επειδη σκεφτομαι για τη σχολη του Φωκα ειναι κοντα στο σπιτι μου ξερετε κατι?

απο τι ηλικιες περνουν ,και αν κανουν μουσικοκινητικη ?

Στις σχολές μας λειτουργούν τμήματα όπου διδάσκονται μαθήματα :

Kλασσικού χορού του συστήματος της Royal Academy of Dancing και της Imperial Society of Teachers of Dancing, από το επίπεδο Pre-primary έως το Grade Six και επίπεδο Internediate Foundation, Intermediate, Advanced 1, Advanced 2, FDI, CDE, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Aκαδημίας του Λονδίνου (ISTD) και το πρόγραμμα για το TEACHING CERTIFICATE της Royal Academy από αναγνωρισμένους tutors.

Μουσικό-κινητική αγωγή νηπίων, από 3½ ετών

Μοντέρνου χορού, JAZZ και κλακέτες του συστήματος της Imperial Society of Dancing, από το επίπεδο Primary έως Advanced 2, FDI, CDE

Flamenco, του συστήματος Spanish Dance Society

Latin, του συστήματος United Kingdom Alliance

μέσα στο site γράφει και τα ονόματα των δασκάλων που διδάσκουν στη σχολή.

Να πάτε εκεί!

μένεις κοντά στη σχολή του στην κυψέλη; αν ναι υπάρχει και η σχολή spirit of dance (ιθάκης 43 και πατησίων), αν σε βολεύει. με πολύ καλή δασκάλα στα μικρά μικρά παιδιά.

age.png

σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. ο λογος που ρωταω για την συγκεκριμενη ειναι γιατι στο site τους αναφερει γι αυτο το ....... μαθημα Ορφ ? ( δεν ξερω αν το χρησιμοποιω σωστα ). η μικρη μου θα ειναι 2 και κατι τον Σεπτεμβρη- Οκτωβρη . πιστευεις ειναι πολυ μικρο να κανει κατι τετοιο?

εγώ στη σχολή μου δέχομαι παιδιά από 2,5 χρονών. είαμι στον Βύρωνα.

για 2 χρονών, νομίζω, υπάρχει η μουσική σχολή του ΝΑΚΑ που έχει τμήμα για τόσο μικρά. κάπου στο κέντρο της αθήνας.

age.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Εχω κι εγώ ένα κοριτσάκι 5 ετών, το οποίο είναι συνολικά ένα πολύ "μουσικό" παιδί, δηλ. του αρέσει να τραγουδάει συνέχεια, να φτιάχνει τραγουδάκια μόνο του, να χορεύει... Ετσι πέρισυ την έγραψα ρυθμική (μουσικοκινητική?) στο Δήμο Δραπετσώνας, όπου ξεκίνησε με όρεξη, γινόταν αρκετά καλή δουλειά, αλλά μετά από 2 μήνες ήθελε να σταματήσει (έκλαιγε κάθε φορά πριν πάει). Μας έλεγε ότι βαρέθηκε να κάνει συνέχεια τα ίδια βηματάκια και πηδηματάκια αλλά και ότι δεν ήθελε τη δασκάλα (η οποία είναι η αλήθεια φώναζε πολύ και δυνατά). Ετσι σταματήσαμε, παρόλο που η δασκάλα μας έλεγε ότι τα πήγαινε πολύ καλά. Επειδή πιστεύω ότι όντως μπορεί να ασχοληθεί με το χορό ώστε να ξεσκάει και να καίει ενέργεια (που έχει πολύ) θέλω να την ξαναγράψω φέτος, αλλά φοβάμαι να την γράψω μπαλέτο, μήπως πάλι βαρεθεί. Ετσι σκεφτόμουνα περισσότερο για σύγχρονο χορό (αλλά Ισμήνη βλέπω ότι δεν το συνιστάς για παιδί 5 ετών). Αν ξέρετε και κάποια καλή σχολή Δραπετσώνα - Κερατσίνι - Πειραιά θα ήθελα να μου προτείνετε.

Ευχαριστω Πολυ εκ των προτερων για την απαντηση σου ismeni η σχολη στην Ιθακης ειναι πιο κοντα στο σπιτι μου απλως δεν ηξερα αν ειναι καλη η κορη μου θα ειναι περιπου

3 το Δεκεμβριο τα κλεινει . Ξερεις αν περνουν απο τοσο μικρα ?

Καλησπέρα. Εχω κι εγώ ένα κοριτσάκι 5 ετών, το οποίο είναι συνολικά ένα πολύ "μουσικό" παιδί, δηλ. του αρέσει να τραγουδάει συνέχεια, να φτιάχνει τραγουδάκια μόνο του, να χορεύει... Ετσι πέρισυ την έγραψα ρυθμική (μουσικοκινητική?) στο Δήμο Δραπετσώνας, όπου ξεκίνησε με όρεξη, γινόταν αρκετά καλή δουλειά, αλλά μετά από 2 μήνες ήθελε να σταματήσει (έκλαιγε κάθε φορά πριν πάει). Μας έλεγε ότι βαρέθηκε να κάνει συνέχεια τα ίδια βηματάκια και πηδηματάκια αλλά και ότι δεν ήθελε τη δασκάλα (η οποία είναι η αλήθεια φώναζε πολύ και δυνατά). Ετσι σταματήσαμε, παρόλο που η δασκάλα μας έλεγε ότι τα πήγαινε πολύ καλά. Επειδή πιστεύω ότι όντως μπορεί να ασχοληθεί με το χορό ώστε να ξεσκάει και να καίει ενέργεια (που έχει πολύ) θέλω να την ξαναγράψω φέτος, αλλά φοβάμαι να την γράψω μπαλέτο, μήπως πάλι βαρεθεί. Ετσι σκεφτόμουνα περισσότερο για σύγχρονο χορό (αλλά Ισμήνη βλέπω ότι δεν το συνιστάς για παιδί 5 ετών). Αν ξέρετε και κάποια καλή σχολή Δραπετσώνα - Κερατσίνι - Πειραιά θα ήθελα να μου προτείνετε.

ευτυχία καλησπέρα

ξέρω μία πολυ καλή σχολή στη νίκαια, αναγεννήσεως 4 και τζαβέλα (μπορώ να σου δώσω σε πμ όνομα και τηλέφωνο). επίσης στον κορυδαλλό, μαλαγαρδή και αθηνάς. αυτά σαν πρώτη σκέψη. αν δεν σε βολέυουν θα κοιτάξω κάτι άλλο. τις συστήνω και τις δύο ανεπιφύλακτα!

age.png

Ευχαριστω Πολυ εκ των προτερων για την απαντηση σου ismeni η σχολη στην Ιθακης ειναι πιο κοντα στο σπιτι μου απλως δεν ηξερα αν ειναι καλη η κορη μου θα ειναι περιπου

3 το Δεκεμβριο τα κλεινει . Ξερεις αν περνουν απο τοσο μικρα ?

ναι! μπορείς να την γράψεις εκεί. η δασκάλα που διδάσκει τα τόσο μικρά είανι η ίδια που έχω στη σχολή μου. καταπληκτική κοπέλα και δασκάλα τέλεια!

age.png

Σε ευχαριστώ πολύ Ισμήνη μου. Νίκαια και Κορυδαλλός δεν με βολεύουν και τόσο είναι η αλήθεια. Αν πέσει στην αντίληψή σου κάτι άλλο σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Πειραιά πες μου. Πάντως αποκλείεις το σύγχρονο έτσι? Θεωρείς πιο σωστό το μπαλέτο?

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ Ισμήνη μου. Νίκαια και Κορυδαλλός δεν με βολεύουν και τόσο είναι η αλήθεια. Αν πέσει στην αντίληψή σου κάτι άλλο σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Πειραιά πες μου. Πάντως αποκλείεις το σύγχρονο έτσι? Θεωρείς πιο σωστό το μπαλέτο?

προς το παρόν δεν μου 'ρχεται κάποια σχολή στις περιοχές που αναφέρεις. θα ψάξω όμως...

για να κανεις σύγχρονο πρέπει να έχεις βάσεις κλασικού μπαλέτου. θεωρώ ότι γι' αυτή την ηλικία είναι δύσκολο το σύγχρονο (με την προϋποθεση ότι γίνεται σωστά. γιατί αν "λεμε" ότι κάνουμε σύγχρονο και δεν κάνουμε... καταλαβαίνεις τι εννοώ). ας ξεκινήσει με μπαλέτο και μετά (στα 8-9) μπορεί να κάνει μοντέρνο.

age.png

• 5 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια,

Είμαι καινούρια στην παρέα και η αλήθεια είναι ότι άργησα να σας ανακαλύψω. Η κόρη μου είναι 5,5 χρονών και από πέρσι μου ζητάει να πάει στο μπαλέτο - προφανώς έχει παρασυρθεί από φίλες της. Εγώ πήγαινα μπαλέτο 8 χρόνια στη Σχολή της Μάγιας Σοφού στο Κολωνάκι και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Είναι όμως πολύ μακριά για μένα. Πραγματικά θαυμάζω τη μητέρα μου που με πήγαινε 2 και 3 φορές την εβδομάδα στο κέντρο - δεν ξέρω πώς τα κατάφερνε εκείνο τον καιρό - εγώ πάντως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να κάνω χρονοβόρες μετακινήσεις. Μένουμε στον Άλιμο. Γνωρίζετε ή μπορείτε να μου συστήσετε κάποια Σχολή μπαλέτου με σύστημα RAD στις περιοχές Άλιμο, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα?

Καλημέρα κορίτσια,

Είμαι καινούρια στην παρέα και η αλήθεια είναι ότι άργησα να σας ανακαλύψω. Η κόρη μου είναι 5,5 χρονών και από πέρσι μου ζητάει να πάει στο μπαλέτο - προφανώς έχει παρασυρθεί από φίλες της. Εγώ πήγαινα μπαλέτο 8 χρόνια στη Σχολή της Μάγιας Σοφού στο Κολωνάκι και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Είναι όμως πολύ μακριά για μένα. Πραγματικά θαυμάζω τη μητέρα μου που με πήγαινε 2 και 3 φορές την εβδομάδα στο κέντρο - δεν ξέρω πώς τα κατάφερνε εκείνο τον καιρό - εγώ πάντως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να κάνω χρονοβόρες μετακινήσεις. Μένουμε στον Άλιμο. Γνωρίζετε ή μπορείτε να μου συστήσετε κάποια Σχολή μπαλέτου με σύστημα RAD στις περιοχές Άλιμο, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα?

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αγαπητή natkon

χαίρομαι που υποστηρίζεις το σύστημα rad. κι εγώ ειμαι δασκαλα rad κι εχω σολή χορού. στις περιοχες που ζητάς υπάρχουν πολλές σχολές.

ανω γλυφάδα: λίζας κυριακίδου το τηλέφωνο δεν το έχω μαζι μου.

ΓΛΥΚΑ ΕΛΕΑΝΝΑ: ΠΑΤΡΩΝ & ΚΟΝΙΤΣΗΣ 12 - ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΗΛ: 210.9652648

καλαμάκι: carol hanis

ΒΟΥΛΑ:ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΝΕΤΤΑ "PAS DE DANSE": ΒΑΣ. ΠΑΥΛΟΥ 102-104 - ΒΟΥΛΑ ΤΗΛ.:210.8990101

για τις άλλες περιοχές που ζητάς, οταν φτάσω αθήνα, θα βρω τηλέφωνα και διευθύνσεις και θα σου πω.

ψήφίζω λίζα κυριακίδου.

age.png

Γειά σας κορίτσια. Η κουκλίτσα μου θα γίνει 4 χρονών τον άλλο μήνα και επιμένει να πάει μπαλέτο. Μένω στον Τρίλοφο οπότε ψάχνω κάτι στην ανατολική Θεσσαλονίκη και μάλιστα στα προάστια. Το πρόβλημα είναι ότι για 2 σχολές που μου είπαν, πέρυσι τουλάχιστον τα μαθήματα ήταν πολύ νωρίς - γύρω στις 16.00 - εγώ σχολάω 16.30 και γυρίζω σπίτι στις 17.30. Αν κάποια μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.

3nkrrfqh1bnbrzbb.png

Γειά σας κορίτσια. Η κουκλίτσα μου θα γίνει 4 χρονών τον άλλο μήνα και επιμένει να πάει μπαλέτο. Μένω στον Τρίλοφο οπότε ψάχνω κάτι στην ανατολική Θεσσαλονίκη και μάλιστα στα προάστια. Το πρόβλημα είναι ότι για 2 σχολές που μου είπαν, πέρυσι τουλάχιστον τα μαθήματα ήταν πολύ νωρίς - γύρω στις 16.00 - εγώ σχολάω 16.30 και γυρίζω σπίτι στις 17.30. Αν κάποια μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.

εγώ μπορώ να σου συστήσω σχολές στη θεσσαλονίκη, αλλά δεν ξέρω την πόλη για να σου πώ αν είναι ανατολική ή δυτική; επειδή δεν έχω μαζί μου τις διευθύνσεις, όταν γυρίσω αθήνα θα σου στείλω πμ.

age.png

Για τη σχολη που συστηνει η ismeni στη Νικαια (Αναγεννησεως και Τζαβελλα) εχω να πω και εγω τα καλυτερα. Πηγαινει η ανιψια μου και την πηραν απο 2,5 ετων (αρκει να εχει βγαλει πανα). Κανουν πολυ καλη δουλεια και εχουν συστημα RAD και της Ακαδημιας του Λονδινου, εξετασεις καθε χρονο, διπλωματα κ.λ.π. Επισης οι παραστασεις της εχουν παντα χιλιαδες κοσμου.

εγώ μπορώ να σου συστήσω σχολές στη θεσσαλονίκη, αλλά δεν ξέρω την πόλη για να σου πώ αν είναι ανατολική ή δυτική; επειδή δεν έχω μαζί μου τις διευθύνσεις, όταν γυρίσω αθήνα θα σου στείλω πμ.

o.k. σε ευχαριστώ. Θα περιμένω

3nkrrfqh1bnbrzbb.png

Καλημέρα κορίτσια!

Η μικρή μου έκλεισε τώρα τα 3 και δείχνει να της αρέσει πάρα πολύ ο χορός οπότε λέω να την ξεκινήσω να δοκιμάσουμε. Μένουμε στην Αγία Παρασκευή. Ξέρετε κάποια σχολή να μου προτείνετε?

6qjVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Η μικρή μου έκλεισε τώρα τα 3 και δείχνει να της αρέσει πάρα πολύ ο χορός οπότε λέω να την ξεκινήσω να δοκιμάσουμε. Μένουμε στην Αγία Παρασκευή. Ξέρετε κάποια σχολή να μου προτείνετε?

καλημέρα και σε σένα

ναι!!!! να ξεκινήσετε χορό. είναι ότι καλύτερο γι αυτή την ηλικία αλλά και για τα κορίτσια.

εχω να σου προτείνω τη σχολή της εύης κοσκινά στην οδό τενέδου και της sara jane haydn.

επειδή είμαι σε διακοπές αυτές οι δύο μου έρχονται στο μυαλό. όταν γυρίσω αθήνα, θα κοιτάξω τη "λίστα" μου και θα σου πώ περισσότερες.

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...