Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εικονιτσες!!

Απόλλωνας-Δανάη

Recommended Posts

βρε κοριτσια θελω τη γνωμη σας!Λεω να παρω στη βαπτιση της κορης μου εικονιτσες σαν μπομπονιερες.Το θεμα ειναι πως δε ξερω μετα πως να βαλω τα κουφετα δηλαδη π χ αν τις βαλω σε κουτακι με τα κουφετα μεσα,θα ειναι ενα α μεγεθους το κουτι καθοτι οι εικονες δεν ειναι και πολυ μικρες και ετσι θα στοιχησουν κατι παραπανω το οποιο προσπαθω να αποφυγω!!Σε πουγγι η τουλι και τα κουφετα μεσα πως θα τα ενωσω με την εικονα;Πειτε μου καμμια ιδεα γιατι εχω αγχωθει!!!:confused::confused:

Διαφημίσεις

εγω ειχα στο γιο μου μπομπονιερα εικονιτσα και τα κουφετα μου τα εβαλαν σε πουγκι απο τουλι το οποιο ηταν δεμενο με κορδελα επανω στην εικονα σταυρωτα

Διαφημίσεις

http://www.ekklisiastika-eidi.gr/index.php?instance=contact με το καλό κοπέλα μου η βάφτιση λυπών εγώ εικόνες στον μεγάλο γιο μου ειχα πάρει από τοπικό μαγαζί στην πόλη μου τον αγιο ελυθεριο με 2.50 το κομμάτι η απατη

κ τώρα στον μπέμπη βρήκα αυτό το σαιτ με .

0.45λεπτα η 9-6

και ο.85λεπτα η 10 -14

ο άνθρωπος ευγενέστατος θα μου στείλει δείγματα έως την παρασκευή

θέλω την εικόνα του ονόματος του παιδιού μένη κιόλας στον καλεσμένο να θυμάται από ποιον είναι η εικόνα ;);););)

σαν κατασκευή πανεύκολη

η μπομπονιέρα πρόσκληση

είχα τιπωση το κείμενο σε 10 -14 και μαζί με την εικονιστα τα τύλιξα με ένα υπέροχο μπλε ύφασμα και τα έδεσα σαν φάκελο με λαχανί φιόγκο υπερπαραγωγή στο πισω μέρος ειχα βάλει 5 κουφετάκια Φώτο δεν ξέρω να σου βάλω αλά δεν είναι δύσκολο και καθόλου ακριβό θα ψαξω να βρω σαιτ να δεις τν τύπο μπομπονιέρας πρόσκληση

χααααααααα βρηκα κατι καποσ εστι οπωσ βλεπεισ αυτουσ τουσ φακελουσ μολισ ανοιξη μεσα να ειναι κ η εικονα λιγο ποιο τετραγωνισμενο με καποιεσ δοκιμεσ θα δεισ ειναι πανευκολο http://www.mpomponieres.gr/mpomponieres-gamou/mpomponieres-gamou-fakeloi.html?p=4

.....

εγω ειχα στο γιο μου μπομπονιερα εικονιτσα και τα κουφετα μου τα εβαλαν σε πουγκι απο τουλι το οποιο ηταν δεμενο με κορδελα επανω στην εικονα σταυρωτα

Έτσι ακριβώς ήταν δεμένες όλες οι μπομπονιέρες εικόνες που έχω πάρει.

Μία που ήταν σε κουτί,είχε τα κουφέτα σε ζελατίνα.

Λοιπόν εγώ χθες βάφτισα το μπουμπούκι μου και είχα μπομπονιέρες με εικονίτσα... Εγώ τις πήρα με 0,80 λεπτά την μια σε μέγεθος 6χ9 έτοιμες σε 3-4 μέρες (το λέω γιατί στον Απέργη θέλανε 3 εβδομάδες τουλάχιστον!!)και αυτό το πουγκί http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=4182 και έβαλα μέσα την εικόνα και 7 κουφέτα Χατζηγιαννάκη με γεύσεις τυλιγμένα σε τούλι.. Σύνολο μου κοστίσανε 2 ευρώ η μια

IZ8sp3.png?O4d4J7YUZjc7p3.png?EeRq5XkN

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...