Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απογοητευση!!!

teddy-tedi

Recommended Posts

δυστηχως τα πραγματα για μενα δεν πανε καλα.....μολις παντρευτηκαμε αλλαξε:cry::cry:

νιωθω την αγαπη μου να εξανεμηζετε.....χανετε σιγα σιγα!!!!!

εγω ομως ποναω..ποναω πολυ γιατι αυτος ο ανθρωπος υπηρξε η μεγαλητερη μου αγαπη..ο μονος ανθρωπος σε ολη μου την ζωη που με εκανε πραγματηκα να χαμογελω, να χαιρομαι ομως τωρα πια μονο φωναζει και μονο απαιτησεις εχει!!!

ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μας και ειμαι στον 8 μηνα το θεμα ειναι οτι για λογους υγειας οπως συσπασεις πονοι και τετοια δεν μπορω να κανω πολλα!!ο γιατρος μου ειπε να προσεχω και να μην κανω δουλειες πολλες!!εγω κανω δουλειτσες αλλα δεν μπορω οπως πριν..αμεσως αρχηζω να ποναω..το θεμα ειναι οτι παρολη την κατασταση 3 μερες τωρα παμε στους γονεις και βοηθαω πολυ την μαμα του με το φαγητο και ψυλοπραγματα...το πασχα μου εφυγε ο πατος στο μαγειρεμα και δεν περασα καθολου ωραια γιατι το βραδυ με επειασε υποθερμια και πονουσα παντου συν της αλλης η μεγαλη μου ειναι αρρωστη και εχω να κοιμηθω μια εβδομαδα..το παιδι δεν μου τρωει και θελει συνεχως αγκαλια!!!ποναω παντου σαν να με εχει χτυπησει λεωφοριο!!

σημερα τσακωθηκαμε αγρια πολυ γιατι το σπιτι δεν ειναι οπως το θελει!!μου ειπε δεν μπορω να ζω μεσα στη βρομα και καλυτερα να παντρευομουν αλλη..και ετσι με εμαθαν σπιτι μου και γενικα με προσεβαλε πολυ ασχημα με ειπε ηλιθια βλαμενη και να παω να γα...θω!!!και θα κανω αυτο που λεει εκεινος και εαν μου αρεσει αλλιως να φυγω ειναι νεος ακομη!!!ντυθηκε και βγηκε!!εγω ειμαι πνευμα αντιλογιας ξεροκεφαλη και περιεργη και το κεφαλι μου δεν το χαμηλωσα ουτε και τους τονους μου!!!δεν θελω να γυρισει σπιτι..................!!!!!!!

με πονα να σκεφτομαι τι εχασα!!!!δεν θελω να τον δω!!!:cry::cry:

συγνωμη για το μεγαλο ποστ!!απλα δεν εχω που να μιλησω!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Διαφημίσεις

Νευριάζω τόσο πολύ όταν ακούω να συμπεριφέρονται έτσι στις γυναίκες του κάποιοι άνθρωποι (και δεν είναι λίγοι) ειδικά στην κατάστασή σου. Σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους και εσένα σ' έχουν για υπηρέτρια και..τα συναφή. Δε ξέρω τί να σου πω, πώς να αντέξεις μία προδοσία όταν εσύ έχεις ανάγκη από κατανόηση και τρυφερότητα. Δείχνει όμως αναισθησία και απορώ τί ακριβώς αγάπησες σε αυτόν. Νομίζω όταν κάνουμε οικογένεια ξεσκεπάζονται πολλά πράγματα από το χαρακτήρα μας.

δυστηχως τα πραγματα για μενα δεν πανε καλα.....μολις παντρευτηκαμε αλλαξε:cry::cry:

εγω ομως ποναω..ποναω πολυ γιατι αυτος ο ανθρωπος υπηρξε η μεγαλητερη μου αγαπη..ο μονος ανθρωπος σε ολη μου την ζωη που με εκανε πραγματηκα να χαμογελω, να χαιρομαι ομως τωρα πια μονο φωναζει και μονο απαιτησεις εχει!!!

ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μας και ειμαι στον 8 μηνα το θεμα ειναι οτι για λογους υγειας οπως συσπασεις πονοι και τετοια δεν μπορω να κανω πολλα!!ο γιατρος μου ειπε να προσεχω και να μην κανω δουλειες πολλες!!εγω κανω δουλειτσες αλλα δεν μπορω οπως πριν..αμεσως αρχηζω να ποναω..το θεμα ειναι οτι παρολη την κατασταση 3 μερες τωρα παμε στους γονεις και βοηθαω πολυ την μαμα του με το φαγητο και ψυλοπραγματα...το πασχα μου εφυγε ο πατος στο μαγειρεμα και δεν περασα καθολου ωραια γιατι το βραδυ με επειασε υποθερμια και πονουσα παντου συν της αλλης η μεγαλη μου ειναι αρρωστη και εχω να κοιμηθω μια εβδομαδα..το παιδι δεν μου τρωει και θελει συνεχως αγκαλια!!!ποναω παντου σαν να με εχει χτυπησει λεωφοριο!!

σημερα τσακωθηκαμε αγρια πολυ γιατι το σπιτι δεν ειναι οπως το θελει!!μου ειπε δεν μπορω να ζω μεσα στη βρομα και καλυτερα να παντρευομουν αλλη..και ετσι με εμαθαν σπιτι μου και γενικα με προσεβαλε πολυ ασχημα με ειπε ηλιθια βλαμενη και να παω να γα...θω!!!και θα κανω αυτο που λεει εκεινος και εαν μου αρεσει αλλιως να φυγω ειναι νεος ακομη!!!ντυθηκε και βγηκε!!εγω ειμαι πνευμα αντιλογιας ξεροκεφαλη και περιεργη και το κεφαλι μου δεν το χαμηλωσα ουτε και τους τονους μου!!!δεν θελω να γυρισει σπιτι..................!!!!!!!

Καλησπερα και χρονια πολλα, λυπαμαι και στεναχωριεμαι για αυτα που διαβαζω!Υπο αλλες συνθηκες θα σε συμβουλευα πολλα πραγματα που εχω στο μυαλο μου (για να μαθουν μερικα πραγματακια αυτοι οι ανατολιτες ανδρες μας) απλα στην προκειμενη περιπτωση σου λογω εγκυμοσυνης σου κυριως, θα ελεγα να εφοδιαστεις με κουραγιο και υπομονη και να περιμενεις να γεννησεις γιατι αυτο ειναι το σημαντικοτερο! Μην του δινεις σημασια και οσο δεν αντιμιλαμε, καμια φορα και αυτοι βαριουνται να συνεχισουν τον καβγα!Ευχομαι να ειναι παροδικο και οχι κατι συνεχομενο!Μην στεναχωριεσαι στην κατασταση σου!Καντο για εσενα και για το μωρακι σου που ερχεται!

30/12/2010 Ηρθες και μου αλλαξες....ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Αν "τα βρειτε' κανονισε ενα ραντεβου με τον γιατρο σου (στο οποιο ο συζυγος θα ειναι παρον) για να πει ογιατρος ποσο πρεπει να μην κουραζεσαι και να σε βοηθαει

Αν δεν αντεχεις επανασυνδεση φωναξε εναν δικο σου ανθρωπο να σε βοηθαει γιατι ειναι επικυνδυνο στην κατασταση σου

p7z6p3.pngsQqep3.png

βρε κουμλα μου, δωσε αλλο ενα τοπο στην οργη!

περνανε μερικοι αντρες κ αυτοι τα ορμονολογικα τους στην διαρκεια της εγκυμοσυνης της γυναικας.

εκτος απο αυτο που σου ειπε η μαρτσαλιν, εγω θα σου πω να του προτινεις (αφου αυτος δεν ειμπορει κ δεν δινατε να κανει δουλιτσες για να βλεπει το σπιτι οπως τον εχουν μαθει) να βρειτε μια γυναικα να σου κανει τις δουλειες. εστω καθε 15 μερες!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου Χρονια Πολλά και Χριστός Ανέστη! Ευχομαι με το καλο να ελευθερωθείς και να κανεις ενα υγιέστατο μωράκι. Τα λόγια σου τα οποία τα έχω τονίσει για να καταλαβεις ποια εννοώ συνοψίζονται απλά σε μια λέξη : ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Εισαι ανθρωπος και οχι σκουπίδι, μην προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις και μην προσπαθείς να μειώσεις τον δικό σου ευατό. Εχεις αξιοπρέπεια και ψυχή. Κατι που απ ότι βλέπω με μεγάλη μου λύπη δεν έχει καθόλου ο άντρας σου. Μα ειναι δυνατόν να έχει αλλάξει τόσο πολύ?

Ειναι δυνατόν να είναι τόσο κρετίνος και ανάγωγος? Να μπαινεις συχνά εδω μέσα να συζητάμε όποτε έχεις πρόβλημα .Περιμένουμε νεα σου!

Πρώτον κοίτα την υγεία σου έχεις μια ψυχούλα μέσα σου που νιώθει ότι νιώθεις και εσύ αυτή τη στίγμη. Αν έχεις συσπάσεις δεν θα κάνεις τιποτα θα ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και θα προσέχεις πάρα πολύ. Αν δεν τα καταφέρνεις με τις δουλειές πάρε μια γυναίκα να σου καθαρίζει μια φορα τη βδομάδα αν αντέχεις οικονομικά. Αν έχεις τους δικούς σου κοντά ζήτα απο τη μαμά σου να σε βοηθήσει. Μη βγάζεις συμπεράσματα γρήγορα ίσως είναι πιεσμένος. Κοίτα να πάτε μαζί στον γυναικολόγο και να του εξηγήσει για σένα και ότι πρέπει να προσέχεις..Και να πείς δεν μπορώ στα πεθερικά σου μην πιέζεσαι να κάνεις δουλειες.Εχεις μια ψυχούλα μέσα σου, προσπάθησε να βρεις κουράγιο να είσαι χαρούμενη και να προσέξεις να εξελιχθεί η εγκυμοσύνη καλά. Ηρεμησε και συζητείστε.

tEksp3.png?8gzbt5YV

μα μαζι παμε στο γιατρο!!!τα ξερει ολα αυτα!!δεν ξερω ειναι φορτισμενος μετακομοιζουμε κιολας και ειναι και δυσκολα οικονομικα...μαλον ξεσπασε!!απλα απο τοτε που παντρευτικαμε με θεωρει δεδομενη μαλλον!!τι να πω απλα στεναχωριεμαι τοσο πολυ....τον φορτωνουν και οι δικοι του με προβληματα ουφφφ!!!!δεν μπορω να πιστεψω οτι φτασαμε εδω!!!και ξερω θα ερθει και θα ζητησει συγγνωμη αλλα εγω θα συνεχησω να ποναω μεσα μου για τα λογια που μου ειπε!!

μα μαζι παμε στο γιατρο!!!τα ξερει ολα αυτα!!δεν ξερω ειναι φορτισμενος μετακομοιζουμε κιολας και ειναι και δυσκολα οικονομικα...μαλον ξεσπασε!!απλα απο τοτε που παντρευτικαμε με θεωρει δεδομενη μαλλον!!τι να πω απλα στεναχωριεμαι τοσο πολυ....τον φορτωνουν και οι δικοι του με προβληματα ουφφφ!!!!δεν μπορω να πιστεψω οτι φτασαμε εδω!!!και ξερω θα ερθει και θα ζητησει συγγνωμη αλλα εγω θα συνεχησω να ποναω μεσα μου για τα λογια που μου ειπε!!

Χριστός Ανέστη Teddy.

Σου ευχομαι με το καλο να παρεις στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωράκι!!

Πιστευω και εγω οτι απλα...ετσι απλά ξέσπασε.....

Ναι θα μου πεις μπορουσε να μην πει τοσο βαρια λόγια....συμφωνώ,αλλα τώρα εγινε και δεν αλλάξει.

Ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για παρα πολους ανθρωπους οικονομικα και πιστευω πως αυτο και το νεο μωρακι που περημενετε ειναι η αιτια αυτού του ''κακού''.

Εγω θα εκλεινα τα αυτιά μου για λιγο καιρο.....θα εκανα την χαζή....αν μεχρι πριν ειχατε μια ωραια σχεση θα την ξανααποκτησετε.

Δεν κλεινουν ετσι ευκολα τα σπιτια Teddy και πολυ περισσοτερο οταν υπαρχουν παιδακια.

Δωστου λιγο χωρο και χρόνο να συνελθει και μετα τον ''σταυρωνεις'' μην κανεις το ιδιο λαθος που κανει και εκεινος και πανω στα νευρα και στην στεναχωρια σου κανεις κατι που μετα θα το μετανιωσεις.

Ασε λάσκα το σχοινι απο την πλέυρά σου για να μην σπάσει.Ειμαι συγουρη πως ολα θα φτιάξουν σε λιγο καιρο.

Κανε γαιδουρινή υπομονή και θα δεις.

Σκεψου λιγο τα καλά.......

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Χριστός Ανέστη Teddy.

Σου ευχομαι με το καλο να παρεις στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωράκι!!

Πιστευω και εγω οτι απλα...ετσι απλά ξέσπασε.....

Ναι θα μου πεις μπορουσε να μην πει τοσο βαρια λόγια....συμφωνώ,αλλα τώρα εγινε και δεν αλλάξει.

Ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για παρα πολους ανθρωπους οικονομικα και πιστευω πως αυτο και το νεο μωρακι που περημενετε ειναι η αιτια αυτού του ''κακού''.

Εγω θα εκλεινα τα αυτιά μου για λιγο καιρο.....θα εκανα την χαζή....αν μεχρι πριν ειχατε μια ωραια σχεση θα την ξανααποκτησετε.

Δεν κλεινουν ετσι ευκολα τα σπιτια Teddy και πολυ περισσοτερο οταν υπαρχουν παιδακια.

Δωστου λιγο χωρο και χρόνο να συνελθει και μετα τον ''σταυρωνεις'' μην κανεις το ιδιο λαθος που κανει και εκεινος και πανω στα νευρα και στην στεναχωρια σου κανεις κατι που μετα θα το μετανιωσεις.

Ασε λάσκα το σχοινι απο την πλέυρά σου για να μην σπάσει.Ειμαι συγουρη πως ολα θα φτιάξουν σε λιγο καιρο.

Κανε γαιδουρινή υπομονή και θα δεις.

Σκεψου λιγο τα καλά.......

Συμφωνω απολυτα!Παλεψε το!Οι οικογενειες μας ειναι η δυναμη μας!

30/12/2010 Ηρθες και μου αλλαξες....ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Διαφημίσεις

Κάνε υπομονή και ξέχασε αυτά που σου είπε δώσε τόπο στην οργή. Αν μετακομίζετε και έχετε οικονομικές δυσκολίες και βλέπει και εσένα που πρέπει να σε προσέχει ίσως απλά να ξέσπασε από την πίεση. Μπόρα είναι θα περάσει. Με αμοιβαία υποχώρηση θα επανέλθουν τα πράγματα μην στενοχωριέσαι..

tEksp3.png?8gzbt5YV

Πες του ότι αν το σπίτι είναι μέσα στη βρώμα να πιάσει να καθαρίσει, γιατί χεράκια έχει και ποδαράκια. Αν είναι δυνατόν. Και πες του επίσης να αρχίσει να σε σέβεται και να σου μιλάει καλύτερα. Να αλλάξει τρόπους και συμπεριφορά.

s-age.pngs-age.png

εγω θα ελεγα να μην ανεχτεις τετοια συμπεριφορα..να του μιλησεις και να σου ζητησει συγνωμη,γιατι να ξερεις αν το αφησεις και περασει ετσι και δεν πεις τιποτα ,θα ξαναεχει στο μελλον την ιδια συμπεριφορα και μη σου πω και χειροτερη

Πόσο σε καταλαβαίνω γιατί και εγω στους τσακωμούς εχω πάντα την τελευταια λέξη ειδικά αν δεν φταίω ...αλλά εγ στεναχωριέμαι περισσότερο . βασικά θα δικαιολογήσω μια κατασταση όταν υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και όλοι γινόμαστε πιο νευρικοί. Το θέμα είναι να καταλαβει ότι τωρα είσαι με την κοιλιά στο στόμα και αύριο θα εχεις δυο παιδάκια και μπορεί να μην κάνεις τα αυτονόητα . αν του πεσει η μύτη να βοηθησει τουλάχιστον μην σου φωνάζει κιόλας !

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

Σε καμία περίπτωση μη το παρεις κατάκαρδα. Το να σε θεωρεί ο άντρας σου δεδομένη μετά το γάμο το έχω φάει στη μάπα κι έχω να πω ότι η μόνη λύση είναι η αδιαφορία. ¨Οχι εμείς όλο γλυκόλογα και υπομονή κι εκείνοι να επιδεικνύουν μόνο τα μούτρα τους, τα νεύρα από τη δουλειά, και να σε θεωρούν σάκο του μποξ για ξέσπασμα... Κόβεις λίγο λίγο από όλα τα καλούδια που θεωρούν δεδομένα και να δεις τι καλά που τα επανεκτιμούν. Μετά, και το χέρι θέλουν να σεπιάσουν και να σε αγκαλιάσουν και και και!!

Οσο για τα ελεεινά λόγια που σου είπε, για μένα χρήζουν τιμωρίας!!!!! Πραγματικά κάποιοι άντρες λειτουργούν σα τα μωρά παιδιά που έχουν ανάγκη τη τιμωρία για να συνετιστούν!!! Πές του με παγερό ύφος όταν γυρίσει ότι πέφτεις από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά του και ότι για δύο με΄ρες για παράδειγμα θα πλένει τα πιάτα εκείνος αλλιώς θα στοιβαχτούν και δεν θα έχει πιάτο να φάει!!! Κι αν διαμαρτυρηθεί, πες του αν σ'αρέσει, και επίσης τα σκυλιά πες δεμένα είναι δεν σε κρατάει κανείς. Και αν έχει σκοπό να φύγει πες του να το κανει γρήγορα για να προλάβεις κι εσύ να φτιάξεις τη ζωή σου τώρ απου είσαι νέα!!! Εννοείται ότι αυτό θα το πεις για ταρακούνημα, όχι ότι το εννοείς προς Θεού

Συγχήστηκα βραδιάτικα..:evil:

gth0p3.png

Πιεσμένος είναι και αυτός και τίποτα άλλο...απλά δεν έχει που να ξεσπάσει και τα λέει σε σένα....Μην δίνεις σημασία στα λόγια, δεν αξίζει γιατί δεν τα εννοεί και το ξέρεις...το δεύτερο παιδί που έρχεται, η μετακόμιση, αυτά που τον απασχολούν από τους δικούς του, ίσως η δουλειά του τον έχουν φορτώσει και βρήκε εσένα για να τα πει όλα αυτά....Μην δίνεις σημασία, μην μιλάς καθόλου, άστον θα ξεσπάσει και θα του περάσει......

Σημασία για σένα τώρα έχει το παιδάκι που έρχεται και σίγουρα θα ζοριστείς γιατί άλλο ένα παιδί άλλο δύο....εκεί και αν θέλει υπομονή... γι' αυτό ηρέμησε γιατί ότι νιώθεις εσύ νιώθει και το μωράκι ...αυτό σκέψου μόνο...

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Πολυ ευκολα ριχνετε λαδι στην φωτια κοριτσια.....

και αν του τα πει ολα αυτα και σηκωθει και φυγει ? πια η θεση της μετα ?

Θα την παρετε εσεις σπιτι σας ?

Οταν τα αιματα ειναι αναμμενα καλο ειναι να κανουμε λιγο πίσω και μετα οταν ηρεμισουν τα πραγματα κουβεντιαζουμε πολιτισμενα και ηρεμα.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Λυπαμαι καλο μου κοριτσι αλλα δεν θα σου πω να κανεις υπομονη ουτε θα δωσω ελαφριντικα στον αντρα σου . ΔΕΝ θα επετρεπα ποτε σε κανεναν να μου μιλησει ετσι , οχι ετσι αλλα ουτε ενα ηλιθια να τολμισει να μου πει .Πως τολμαει και μιλαει ετσι στην εγκυο γυναικα του , πως τολμαει και σε προσβαλει ετσι επειδη δεν καθαρισες , ακομα και να μπορουσες , μπορει να μην γουσταρες να καθαρισεις , ας σηκωνε τα ξερα του και ας τα εκανε αυτος , δεν το πιασα δηλαδη . Τι ειναι οι μερικοι αντρες ? σουλτανοι ? και εσυ τωρα θα κατσεις να το ανεχτεις ολο αυτο ? να τον δικαιολογησεις και να πεις εχει πολλα στο κεφαλι του ? γιατι εσυ δεν εχεις πολλα στο κεφαλι σου ? δεν σκεφτεσαι εσυ τα οικονομικα , την μετακομιση κτλ ? τι εισαι εσυ ? αναισθητη ή δεν ζεις στο ιδιο σπιτι . Ε οχι ρε κοπελα μου , δωστου ενα καλο μαθημα να το θυμαται ... και αμα δεν παρει μπρος παρε τα παιδακια σου και φυγε για καπου που θα σε σεβονται , πανω απο ολα ομως πρεπει εσυ να σεβαστεις τον εαυτο σου και να καταλαβεις την α3ια σου .

Πολυ ευκολα ριχνετε λαδι στην φωτια κοριτσια.....

Οταν τα αιματα ειναι αναμμενα καλο ειναι να κανουμε λιγο πίσω και μετα οταν ηρεμισουν τα πραγματα κουβεντιαζουμε πολιτισμενα και ηρεμα.

Θα συμφωνήσω !Ενας χωρισμός όταν υπαρχουν παιδιά δεν είναι τοσο απλό θεμα . Πρεπει να καταλαβει ο άντρας της κάποια πράγματα αλλά σιγουρα δεν θα το καταλαβει μέσω ενός χωρισμού .

jHgFp3.png

και εγω μπορει να μιλησα λιγο πιο σκληρα αλλα σιγουρα δεν εννοω το χωρισμο ως μεσο , τουλαχιστον οχι αμα δεν προσπαθησουνε πρωτα για τη σχεση τους , η κοπελα ε3αλλου λεει οτι ητανε εντα3ει μετα απο καποια στιγμη αρχησανε ολα . Ενα καλο ταρακουνιμα ομως ισως εφερνε καποιο αποτελεσμα .

τον κλειδωσα απο εξω για δυο ωρες:oops::oops:και οταν αρχησε να κοπανα την πορτα του ζητησα ευγενικα να φυγει και να γυρισει οταν θα εχουμε ηρεμισει και οι δυο!!!!!!οταν ηρθε εγω δεν του μιλουσα καθολου του εβαλα να φαει μονο μετα απο λιγο μου ζητησε συγνωμη και μου ειπε οτι απλα δεν την παλευει με την κατασταση και οτι δεν φταιω εγω!!!ξυπνησε σημερα το πρωι και απλωσε τα ρουχα εβαλε και πλυντηριο!!!δεν ειναι κακος...ειναι πιεσμενος!!!

Ωραια μια καλη αρχη ολο αυτο , παρεπιπτοντως γιατι να του βαλεις να φαει ??? αμα πειναει ας βαλει μονος , χερακια εχει . :D

απλως θα πρεπει να του δωσεις καταλαβει οτι δεν θα δεχτεις ποτε να σου 3αναμιλησει τοσο , μα τοσο ασχημα . Βαλε τα ορια σου κοριτσι μου , ακομα και στις δουλειες , ουτε στη μητερα του αμα πατε πρεπει να κανεις δουλειες , αλλιωτικα μην πας . Και εγκυος εισαι και κουρασμενη εισαι , μην ζοριζεις τον εαυτο σου και το παιδακι σου .

τον λυπηθηκα ηταν σα γατακι βρεγμενο και περιμενε πεινασμενος!!δεν φταιει αυτος ετσι ειναι στη χωρα του ετσι μεγαλωσε σπιτι του!!!μου υποσχεθηκε θα προσπαθησει!!!για να δουμε...η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!!

Λυπαμαι καλο μου κοριτσι αλλα δεν θα σου πω να κανεις υπομονη ουτε θα δωσω ελαφριντικα στον αντρα σου . ΔΕΝ θα επετρεπα ποτε σε κανεναν να μου μιλησει ετσι , οχι ετσι αλλα ουτε ενα ηλιθια να τολμισει να μου πει .Πως τολμαει και μιλαει ετσι στην εγκυο γυναικα του , πως τολμαει και σε προσβαλει ετσι επειδη δεν καθαρισες , ακομα και να μπορουσες , μπορει να μην γουσταρες να καθαρισεις , ας σηκωνε τα ξερα του και ας τα εκανε αυτος , δεν το πιασα δηλαδη . Τι ειναι οι μερικοι αντρες ? σουλτανοι ? και εσυ τωρα θα κατσεις να το ανεχτεις ολο αυτο ? να τον δικαιολογησεις και να πεις εχει πολλα στο κεφαλι του ? γιατι εσυ δεν εχεις πολλα στο κεφαλι σου ? δεν σκεφτεσαι εσυ τα οικονομικα , την μετακομιση κτλ ? τι εισαι εσυ ? αναισθητη ή δεν ζεις στο ιδιο σπιτι . Ε οχι ρε κοπελα μου , δωστου ενα καλο μαθημα να το θυμαται ... και αμα δεν παρει μπρος παρε τα παιδακια σου και φυγε για καπου που θα σε σεβονται , πανω απο ολα ομως πρεπει εσυ να σεβαστεις τον εαυτο σου και να καταλαβεις την α3ια σου .

Συμφωνώ 100%

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...