Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κομποσκοινια!!

Απόλλωνας-Δανάη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

συμφωνω οτι το κομποσχοινι για να φτιαχτει ειναι παρα πολυ δυσκολο....δεν ειναι κάτι απλό...παραθετω φωτογραφιες για να δειτε και σεις πως γίνετε εδω

βρηκα καποια αλλα δυστυχως ειναι λιγο ακριβα:(:(και βρηκα και ενα ασπρο που μου αρεσει αλλα βρε κοριτσια οι πετρουλες που εχει πανω φαινινται πολυ ψευτικες!

Δεν υπάρχουν κάποιες ειδικές ευχές όταν φτιάχνεις τα κομποσκοίνια... Φτιάχνονται για ένα σκοπό, και αυτο είναι η προσευχή... Σε κάθε κόμπο λες την ευχή του Ιησού "Κύριε Ιησού Χριστέ ελεησόν με".. όπως ,μπορεις να λες και για την Παναγία! Συνηθίζεται να φτιάχνουν οι μοναχοί...είναι γι αυτούς ένα είδος εργόχειρου!. Όταν το φτιάχνουν λενε την ευχή του Ιησού! Το κομποσκοίνι δεν είναι μόνο για τους μοναχούς αλλα και για όλους εμάς για προσευχη!

Συγνώμη που ξέφυγα λίγο απο το θέμα!

Δεν υπάρχουν κάποιες ειδικές ευχές όταν φτιάχνεις τα κομποσκοίνια... Φτιάχνονται για ένα σκοπό, και αυτο είναι η προσευχή... Σε κάθε κόμπο λες την ευχή του Ιησού "Κύριε Ιησού Χριστέ ελεησόν με".. όπως ,μπορεις να λες και για την Παναγία! Συνηθίζεται να φτιάχνουν οι μοναχοί...είναι γι αυτούς ένα είδος εργόχειρου!. Όταν το φτιάχνουν λενε την ευχή του Ιησού! Το κομποσκοίνι δεν είναι μόνο για τους μοναχούς αλλα και για όλους εμάς για προσευχη!

Συγνώμη που ξέφυγα λίγο απο το θέμα!

Μην εκνευρίζεσαι,γιατί είχα απλά μια απορία.Δεν το είπα για να θίξω ούτε εσένα,ούτε κάποιον άλλον που φτιάχνει κομποσχοίνια.Και ένας φίλος μου φτιάχνει μόνος του,αλλά για μένα δεν έχει την ίδια αξία,με αυτό που μας χάρισε ένας φίλος μας μοναχός από το Άγιον Όρος,το οποίο είναι για τον τοίχο,γιατί είναι τεράστιο.Κι εγώ αν μάθω ποτέ να κάνω,που δεν το νομίζω,δεν θα έχει καμία σχέση,όχι ως προς το αποτέλεσμα,αλλά ως προς αυτό που θα σημαίνει για μένα.Αυτή είναι η γνώμη μου.

Διαφημίσεις

Μην εκνευρίζεσαι,γιατί είχα απλά μια απορία.Δεν το είπα για να θίξω ούτε εσένα,ούτε κάποιον άλλον που φτιάχνει κομποσχοίνια.Και ένας φίλος μου φτιάχνει μόνος του,αλλά για μένα δεν έχει την ίδια αξία,με αυτό που μας χάρισε ένας φίλος μας μοναχός από το Άγιον Όρος,το οποίο είναι για τον τοίχο,γιατί είναι τεράστιο.Κι εγώ αν μάθω ποτέ να κάνω,που δεν το νομίζω,δεν θα έχει καμία σχέση,όχι ως προς το αποτέλεσμα,αλλά ως προς αυτό που θα σημαίνει για μένα.Αυτή είναι η γνώμη μου.

Δεν εκνευρίστηκα...Απλά απάντησα στην απορία σου! Συγνώμη αν ήμουν απότομη. Συμφωνω με όσα λες..:-D

Oxι δε κανεις λαθος,εγω εγραψα καπου στις 30 αλλα δε θυμωμουν ακριβως.:rolleyes:Τωρα που το ειπες μου ηρθε.

Τα κομποσκοινια που πουλανε σε ειδη λαικης τεχνης κ.λ.π. δεν ειναι με κομπους αλλα με ενα σκηνι που μοιαζει να το εχουνε κανει κομπους ομως δεν ειναι...τα ειδα κι εγωω απο κοντα προχθες κ απογοητευτηκα.

Καλυτερα δες εικονες με τον αγιο που θα βαφτισετε το παιδακι σου δε βγαινου ακριβες το πολυ 1,20.Εγω πηρα με 70 λεπτα κατι μεγαλουτσικες(οι μικρεςητανε πιο ακριβες στο 1 και κατι) και βαλε για τα παιδακια κομποσκινια στα δωρακια που θα παρουνε στο τελος.(υπαρχουνε πολυ μικρουλια και ειναι τα κανονικα)

Νομιζω ενα αυθεντικο κομποσκινι για μας παει στο 1,50-2 κ για παιδι 0,80-1

Επισης μπορεις να δωσεις κ μπρελοκακι με τον αγιο του παιδιου ως ενθυμιο

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

ωραια ιδεα οντως..μακαρι να βρει ακρη η κοπελα και να κανει την βαφτιση ονειρεμενη..

Εσύ που σίγουρα έκανες ονειρεμένη βάφτιση,μας χρωστάς ακόμα φωτό!!;)

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!μπομπονιερες θα κανω σιγουρα εικονες που ειναι ωραιες και σου μενουνε,δεν τις πετας απλα τα κομποσκοινια τα ηθελα συμληρωματικα,σαν ενθυμιο(τα θελει και πολυ ο αντρας μου):lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Κι εγω οικονιτσες εδωσα του Αγιου Σπυριδωνα μικρη σχετικα,οχι την εντελως μικρη ομως...σχεδον οσο η παλαμη μας κ λιγο πιο ψηλη,50 λεπτα,αλλα θα μου κανει κ καλυτερη τιμη ειπε.

Μπορεις να βαλεις κομποσκινια στα δωρακια για τα παιδακια,υπαρχουνε μικρα κι ετσι θα πραγματοποιησεις την επιθυμια του αντρα σου ,δε θα χρειαστεις κ πολλα ωστε να μη βρισκεις κ θα σου στοιχισει κ πιο λιγο,λεω εγω τωρα...:rolleyes:

Αν δε βρεις μπορω να τα παρω εγω απο δω και να στα στειλω μαζι με την αποδειξη πληρωμης.Αρκει να μου το πεις λιγο νωριτερα....Μαυρα νομιζω ητανε(ετσι ειναι τα κανονικα κομποσκηνια) και μικρουλικα για παιδακια.Στειλε μου πμ αν θελησεις βοηθεια.

Και μπρελοκακι του αγιου σας μπορεις να βρεις νομιζω το ανεφερα πιο πανω:rolleyes:

Ειναι απο αυτα που δε τα πεταει ο αλλος...ειναι ιερα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...