Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κομποσκοινια!!

Απόλλωνας-Δανάη

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!Σιγα σιγα ετοιμαζουμε την βαπτιση της κορης μας και εχουμε σκεφτει η για μαρτυρικο η για μαζι με την μπομπονιερα να δωσουμε λευκα κομποσκοινια.Ξερετε που θα βρω;Τα μαγαζια με ειδη βαπτισης δεν εχουν.

Διαφημίσεις

κι εγω ασπρα δεν εχω δει ποτε...πιθανως να μην υπαρχουν απο "αποψη"... οπως τα ρασα ειναι μαυρα...ισως και τα κομποσχοινια να εχουν το συγκεκριμενο χρωμα....μπορει να λεω και βλακειες βεβαια ....

Βρηκα ροζ και γαλαζια σε κατι τιμες εξωφρενικες!9 ευρω το ενα!Αλλα το εχω φανταστει λευκο σαν το χρωμα της αγνοτητας και ειναι και ουδετερο.

Διαφημίσεις

Για δες εδώ:

http://www.strikoudis.gr/products/komposxoinia.asp

http://www.toagionoros.gr/proionta/ekklisiastika-eidi-latreias/komposkhoinia.html

http://www.nioras.com/orthodox-gifts-praying-ropes-c-7000_7900.html?osCsid=8f3c6dae03c736

έχει και σε ροζ χρώμα αν σου αρέσει..

Επίσης μπορεί κάποια μοναστήρια να αναλαμβάνουν να φτιάξουν.. Μπορείς να ρωτήσεις!

IZ8sp3.png?O4d4J7YUZjc7p3.png?EeRq5XkN

Δυστυχώς δεν γράφουν τις τιμές.. Τώρα είδα και αυτό που λες για το ροζ χρώμα οπότε άκυρο.. Μπορώ να ρωτήσω εδώ σε ένα μοναστήρι που είναι κοντά στο σπίτι μου αν φτιάχνουν και πόσο στοιχίζουν αν θες... Απλά αν είναι μεγάλη ποσότητα δεν ξέρω αν θα τα κάνουν...

IZ8sp3.png?O4d4J7YUZjc7p3.png?EeRq5XkN

Απολλωνα-Δαναη, εμενα περυσι μια φιλη μου που βαπτισε το ζουζουνι της ειχε αγορασει απο μαγαζι με βαπτιστικα στην Νικαια (απο οπου και πηρε και ολα τα υπολοιπα βαπτιστικα) λευκα κομποσκοινια με γαλαζιο σταυρουδακι στο τελειωμα,για μαρτυρικα. Ηταν πολυ πρωτοτυπο! Αν θελεις μπορω να την ρωτησω (τιμη και μαγαζι) και αν το βρω (το εχω κρατησει γιατι μου αρεσε) θα το βγαλω φωτο να το δεις!

4usdp3.png

Δυστυχώς, εγώ δεν έχω ιδέα που μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο, απλά ήθελα να σου πω ότι η ιδέα σου είναι πάρα πολύ όμορφη και πρωτότυπη! Μακάρι να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Διαφημίσεις

Να πω κι εγώ ότι μια κοπέλα από το φόρουμ είχε για μαρτυρικό στην βάφτιση του γιου της κομποσχοίνι με τα δάκρυα της Παναγίας.Της τα έφτιαξε ένας γνωστός του άντρα της από το Άγιον Όρος και ήταν καταπληκτικά.Τα είδα και από κοντά,γιατί φτιάξαμε μαζί τις μπομπονιέρες και είναι σαν κόσμημα.Δυστυχώς δεν μπορώ να σας βάλω φωτό.

Πάντως είναι ένα μαρτυρικό που σίγουρα δεν θα πετάξει κανείς.

Σας ευχαριστω πολυ ολες κοριτσια.Ψαχνω το απλο το κομποσκοινι με τις κλωστες.Maria-sp ρωτησε μια φιλη σε μoναστηρι και θελουν τις κλωστες να τις παμε εμεις αλλα το θεμα ειναι οτι φτιαχνουν συγκεκριμενα κομματια δηλαδη περιορισμενο αριθμο και αν θυμαμαι καλα μονο μαυρα. Vasso-st αν μπορεις να βρεις διευθυνση και τιμη και να μου το στειλεις με πμ να ριξω μια ματια και εκει.

Kλειω σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!Φαντασια εχουμε να κανουμε διαφορα,αρκει να υπαρχει και το παραδακι να τα παρουμε γιατι οπως εχουμε γινει σημερα ουτε τη βαπτιση του παιδιου σου δε μπορεις να κανεις!

Διαφημίσεις

Αυριο παω κι εγω να δω εικονιτσες για τα προσκλητηρια σε ενα μαγαζι που εμπορευεται κ εξωτερικο.Θα ρωτησω γι αυτο που ψαχνεις γιατι ισως κ να εχουνε,κι αν εχουν θα τα παρω σε παρα πολυ καλη τιμη...αν τελικα δε βρεις αλλου.

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Χριστός Ανέστη...:D

Θα ήθελα να σας πω.. οτι φτιάχνω κομποσκοίνια.. και δεν είναι εύκολο...

Αν τα κομοπσκοίνια είναι φτιαγμένο από κηρονημα...λογικό να σου στοιχίσει αρκετά... χρειάζεται αρκετές ώρες για να φτιάξεις ένα για τον καρπό...60 κόμπο περίπου)

Το άσπρο χρώμα δεν συνήθιζεται... γιατί μέχρι να φτιαχτεί θα έχει μαυρίσει και δεν θα φαίνεται καθαρό...

Θα μπορούσες αντιί για κομποσκοίνι.. να έδινες ένα σταυρουδακι μικρό από κομποσκοίνι... Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στέιλω ένα πμ να το δεις..

Οντος ειναι δυσκολο να φτιαξεις κομποσκοίνια!! Το κοιταξα στο you tube και τρελαθηκα στο ποσο δυσκολα ειναι!! Τι ειναι αυτοι οι κομπη...παναγια μου!! Προσωπικα νομιζα οτι ειναι ευκολο!! Και εγω μου πιανουν τα χερια μου!!

Νόμιζα ότι τα κομποσχοίνια φτιάχνονται μόνο από μοναχούς κλπ και κάθε κόμπος συνοδεύεται από προσευχές.Τουλάχιστον έτσι πρέπει να γίνεται,τα υπόλοιπα είναι καθαρά διακοσμητικά και μόνο.

Πάντως είναι όντως πολύ δύσκολη η κατασκευή τους.Είδα και εγώ βιντεάκι και ζαλίστηκα,όχι να κάτσω να το φτιάξω κιόλας.Είσαι πραγματικά άξια που έμαθες να τα φτιάχνεις!

Ναι απο μοναχουε φτιαχνονται κανονικα,αλλα μπορει και ο οποιοσδηποτε,αρκει να ξερει κ τις προσευχες,για να ειναι προσευχηταρι...Νομιζω 30 ειναι οι προσευχες.

Ρωτησα για τα κομποσκηνια και εχει μονο τα μαυρα οχι με λαστιχο,τα κλασσικα κ στοιχιζουνε 80 λεπτα το ενα για μεγαλους ομως δε μου αρεσανε....ετσι κι εγω εμεινα στην αρχικη μου επιλογη τις εικονες που μου βγαινουνε στα ιδια λεφτα κ λιγοτερο κ εβαλα τον αγιο Σπυριδωνα που θα πουμε τον μικρο.Ειναι μεγαλουτσικες οι οικονες κ θα μεινουνε σε ολους.Αν θελησεις κατι μπορω να σε βοηθησω με τα εκκλησιαστηκα καθως περνω ειδικες τιμες...

Εκει παρηγγειλα κ την εικονα του νονου ολο ασημι,γυρω στα 70 ευρω μου βγαινει μια μεγαλη.

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...