Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες,θα προσπαθησω να ειμαι συντομη.τον δεκεμβριο εμεινα εγκυος και το ανακοινωσα στον εργοδοτη μου την ιδια ακριβως στιγμη που μου κουνουσε την απολυση.τεσπα δεν δεχθηκα τα χρηματα παρα τις απειλες που μου κανανε αυτος και η γυναικα του.τελικα τον ιανουαριο εχασα το μωρο για καλη του τυχη.δεν του το ανακοινωσα γιατι δεν ημουν υποχρεωμενη να το κανω.μεχρι και σημερα δεν γυρισα στην δουλεια λογω αναρρωτικης που ειχα για καποιο αλλο θεμα.τελικα πριν λιγες μερες του το ειπα,οτι μπορει δλδ να με απολυσει μετα το πασχα εφοσον αυτο θελει.με πηρε λοιπον τηλ. σημερα λεγοντας μου οτι θελει να με διωξει αλλα να μου δωσει το 1/3 απο αυτα που πρεπει με την δικαιολογια ''να τα επαιρνες τοτε που σου τα εδινα''.θεωρω οτι δεν πρεπει να δεχθω κατι τετοιο γιατι ειναι αδικο.εσεις τι λετε βρε κοριτσια?δεν θελω να κανω κατι τετοιο γιατι ξερω πως εχει πολλα χρηματα και το κανει καθαρα απο τσιγκουνια,και επισης για τον φοβερο πολεμο που μου εκανε οταν ημουν εγκυος!!!πλιζ κοριτσια βοηθηστε με!!!

Διαφημίσεις

καλη μου δεν νομιζω οτι αυτη ειναι σωστη δικαιολογια απολυσης :να τα επαιρνες οταν σου τα εδινα: τι θα πει αυτο :rolleyes: θα μπορουσε αν σε ειχε ενημερωσει εγγραφως απο πριν καποιο διαστημα, καποιους μηνες.αυριο το πρωι κανε ενα τηλ στην επιθεωρηση εργασιας ,το πολυ πολυ να του κανουν συστασεις.

δικηγορος μου εχει πει οτι η απολυση για να ειναι εγκυρη πρεπει να γινεται εγγραφως και να συνοδευεται απο τη νομιμη αποζημιωση, αλλιως ακυρωνεται στα δικαστηρια ΣΙΓΟΥΡΑ. (αν περιμενεις να εκδικαστει η υποθεση και εισαι και ανεργη και ψαχνεις και δουλεια, παιρνεις μισθους υπερημεριας)

πηγαινε επιθεωρηση κ θα βρεις το δικιο σου.;)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...