Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ......

Recommended Posts

Σημερα ειναι μια χαλια μερα. Με εχει παρει απο κατω.

Σκεφτομαι οτι στη ζωη μου τιποτα δεν παει καλα, εκτος απο την υπαρξη του τριχρονου γιου μου.

Ζω σε μια πολη που δε μου ανηκει και δεν θελω.

Ειμαι μακρυα απο γονεις, την αδελφη μου, τους φιλους μου...

Τους φιλους μου.... οσοι ειναι και οπου κι αν ειναι...

Εχω μια δουλεια που μενω καθαρα απο αναγκη.....

Εχω μια ζωη μεσα στη ρουτινα...να μαγειρεψω, να καθαρισω, να σιδερωσω...

Δεν εχω βοηθεια απο πουθενα....

Δεν με καταλαβαινει ο αντρας μου....

Δεν εχω λεφτα να παντρευτουμε....

Δεν εχω λεφτα για πολλα πραγματα...

Αντιθετως εχω πολλα χρεη σε τραπεζες....

Δεν ξερω τι κανω σε αυτη τη ζωη....

Αν δεν υπηρχε το παιδι, θα ειχα εξαφανιστει απο ολους και ολα...δεν θα ηξερε κανεις ποια ειμαι, ποια ημουν απο που ηρθα

Τωρα ομως εχω τον μικρο μου αγγελο, εχω ενα νοημα στη ζωη μου...

Δεν ξερω ομως αν ειμαι καλη μανα...

Καμια φορα του φωναζω ενω θα επρεπε να εχω περισσοτερες αντοχες...

Καθομαι και κλαιω μετα....

Καμια φορα κλαιω μονη μου.... οικτιρω την τυχη μου....

Θελω ενα ψυχολογο, να μη θελει λεφτα και να του μιλαω απο το τηλεφωνο! Ζηταω πολλα, ε?

Σε αλλη περιπτωση δεν θα τα ελεγα ολα αυτα αλλα σήμερα δεν ξερω τι με πιασε....

Διαφημίσεις

Είμαι σίγουρη ότι είσαι πολύ καλή μανούλα.

Και αυτό είναι αρκετό για να σε γεμίζει και να σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Υπάρχει ένα μικρό αγόρι που σε έχει απόλυτη ανάγκη και σε αγαπάει πολύ.

Η ρουτίνα, τα λεφτά, η δουλειά, η πόλη και η απόσταση, είναι πράγματα που πρέπει να συνηθίσεις και να αποδεκτείς. (εύχομαι να σου πέσει ένα λόττο και να λύσεις το οικονομικό).

Η μέρα είναι όμορφη.

Πάρε από το χέρι το γιο σου και πηγαίνετε στο πάρκο να παίξει.

Τα κόκκινα ζωηρά από το παιχνίδι μαγουλάκια του, θα σου γεμίσουν την καρδιά και θα χρωματίσουν όμορφα τη μουντή μέρα.

Χαμογέλα και κοίτα τον στα μάτια......

το γεγονος και μονο ότι προβληματιζεσαι και σκεφτεσαι το παιδι , είναι αποδειξη για το ποσο καλη και αληθινη μανουλα εισαι. Ολα τα αλλα ειναι περαστικα απο την ζωη μας. το μονο που εχει σημασια ειναι η υγεια .

Εχω νοιωσει απολυτα όλα αυτα που περιγραφεις.

θα δεις. θα φτιαξουν ολα.

δεν ειναι κακο να πας σε ψυχολογο,θεωρω πως ειναι παρεξηγημενο επαγγελμα κ εγω για ενα προσωπικο προβλημα εχω ηδη κλεισει ραντεβου για την αλλη βδομαδα,σιγουρα το προβλημα δε θα μου το λυσει αλλα κ μονο που μιλας σε καποιον εξω απο τα προβληματα σου που εχει να σου πει μια σωστη γνωμη ειναι καλο :D

Δεν εχω λεφτα να παντρευτουμε....

...

Σ'αυτό μπορώ να σου πω κάτι από εμπειρία.

Ούτε εμείς είχαμε λεφτά όταν παντρευτήκαμε γιατί χρωστάγαμε στις τράπεζες τα άντερά μας όπως εσείς. Παντρευτήκαμε άρον άρον γιατί έπρεπε να πάρουμε την έγκριση της επιτροπής εξωσωματικής από το ΙΚΑ για να μην πληρώσουμε φάρμακα κλπ (που λεφτά? ) αλλιώς πως θα κάναμε παιδί?

Μαζέψαμε τους κολλητούς μας και τους συγγενείς (προσκλήσεις δια τηλεφώνου), πληρώσαμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα και ετελέσθη το μυστήριο.

Το ευχάριστο είναι ότι μαζέψαμε γύρω στο 1 εκ (δρχ. τότε) από δώρα φίλων και συγγενών, καθότι όλοι ξέραν ότι δεν υπάρχει σάλιο και δεν μας πήρανε βλακείες δώρα........και έτσι πληρώσαμε την εξωσωματική.

Τώρα για όλα τα υπόλοιπα που λες, έχεις δίκιο βουνό κι έχω φτάσει κι εγώ πολλές φορές στο ίδιο σημείο.

Μετά όμως σκέφτομαι πόση δυστυχία και αρρώστια υπάρχει στον "διπλανό" μου συνάνθρωπο και κάνω τον σταυρό μου που εγώ και η οικογένειά μου είναι υγιείς. Όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται.

Και στο λέω εγώ που έχουμε περάσει από χρέη σε τράπεζες, παντρευτήκαμε με την γνώση ότι μπορεί να μην μπορέσουμε ποτέ να κάνουμε παιδί, ο άντρας μου ήταν 1,5 χρόνο άνεργος γιατί φυσικά έφτασε στην ηλικιά των 45 χρονών που είναι πλέον άχρηστος για τους Έλληνες εργοδότες και κανείς δεν τον έπαιρνε για δουλειά.

Από την άλλη όμως κάθισε αυτό το χρονικό διάστημα στο σπίτι και μεγάλωσε το παιδί του (ήταν η μικρή 1 έτους όταν τον απολύσανε),πράγμα πολύ σημαντικό για το παιδί κλπ, κλπ, κλπ.

Θέλω να πω "ουδέν κακό αμιγές καλού"

Ενίοτε ρίχνω και ένα ματς με τον άντρα μου που μου σπάει τα νεύρα και δεν με "καταλαβαίνει" όπως λες κι εσύ και ερχόμαστε στα ίσα μας.

Διαφημίσεις

κουκλιτσα μου και εγω μενω σε μια πολη που δε μου αρεσει..

και εγω κανω μια ηλιθια δουλεια για 700 ευρω ενω εχω σπουδασει..

και εγω δεν βλεπω φως για το μελλον..

και εγω εχω χρεη...

και θελω καποιος να παρει λιγο απο το αγχος μου

και θελω οι αλλοι να σκεφτονται λιιιγο να μην πρεπει να δινω μαχες για τα αυτονοητα

και θελω θελω θελω πραγματα ποοολλα

και θελω και ενα δευτερο παιδακι ομως πριν λιγες μερες εκανα εκτρωση γιατι ηξερα πως δε θα μπορουσα να του παρεχω αυτα που θελω

και ποναω...

ομως ειμαι καλα! τα αφηνω πισω... τα ξεχνω...ειμαι εκει για την οικογενεια μου και οποτε δεν την παλευω παιρνω το αυτοκινητο και φευγω...

Τι κι αν δεν ειναι ο κοσμος ο,τι ονειρευτηκες;

Τι κι αν σε ντυνει παντα μ' ελπιδες ψευτικες

η νυχτα αποψε μοιαζει να ειναι φιλη σου

κοκκινο το φεγγαρι...βαλτο στα χειλη σου...

Παρε μια βαθεια ανασα και χαμογελασε στον εαυτο σου στον καθρεφτη,,,θα σου χαμογελασει πισω... Ειναι ενας ωραιος τροπος να ξεκινησεις τη μερα σου...Η ευτυχια ξεκινα απο μεσα μας και να θυμασαι οτι το χαμογελο ειναι μεταδοτικο...

Παρε μια βαθεια ανασα και χαμογελασε στον εαυτο σου στον καθρεφτη,,,θα σου χαμογελασει πισω... Ειναι ενας ωραιος τροπος να ξεκινησεις τη μερα σου...Η ευτυχια ξεκινα απο μεσα μας και να θυμασαι οτι το χαμογελο ειναι μεταδοτικο...

Παίρνω την τελευταία φράση και επαναλαμβάνω στην Ειρήνη και σε όλους όσους νοιώθουν το ίδιο, παρόμοια φράση με αυτή που έγραψε η Jean και σας παραθέτω κάτι που διάβασα πρόσφατα.

Μην ψάχνετε την οδό για την ευτυχία. Η ευτυχία είναι η οδός. Δε είναι θεωρία όλα αυτά. Γίνονται και πράξη αν δουλέψεις με τον εαυτο σου. Αν νοιώσεις εσύ καλά, θα διορθωθούν και κάποια άλλα πράγματα στη ζωή σου. Δεν είναι τυχαίο που βλέπουμε ανθρώπους γνωστούς μας, να περπατάνε και να μιλάνε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά και βλέπουμε ότι παράλληλα τους πάνε και όλα καλά στη ζωή τους!Μάλλον πρώτα νοιώθουν έτσι και μετά όλα τους έρχονται καλά!Είναι δύσκολο μερικές φορές να βρεις τη δύναμη και να τα κάνεις καθεστώς στην ψυχή σου όλα αυτά, αλλά αρκεί και μόνο να το προσπαθήσεις!Ποτέ δεν χάνεις χρόνο όταν τον αφίερώνεις στο να βελτιώσεις την ψυχική σου κατάσταση!Πάντα ανταμοιβεσαι!!!! :wink::D:D:D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

O πολιτικος είναι ανέξοδος γάμος. Η ζωή κατά τη γνώμη μου, φέρεται καλά σε λίγους. Οι υπόλοιποι, το παλεύουμε όμως και προσπαθούμε να είμαστε καλά με αυτά που έχουμε, γιατί υπάρχουν και ΠΟΛΥ χειρότερα. Καλή δύναμη , παίρνε κουράγιο από το παιδάκι σου και πίστευε ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες, γιατί θα παλέψεις για να έρθουν. Το σημαντικότερο το έχεις ήδη, άλλοι το προσπαθούν, άλλοι δεν θα το αποκτήσουν ποτέ. Άρα, στα δικά μου μάτια, είσαι τυχερή :)

... το παλεύουμε όμως και προσπαθούμε να είμαστε καλά με αυτά που έχουμε, γιατί υπάρχουν και ΠΟΛΥ χειρότερα. Καλή δύναμη , παίρνε κουράγιο από το παιδάκι σου και πίστευε ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες, γιατί θα παλέψεις για να έρθουν. Το σημαντικότερο το έχεις ήδη, άλλοι το προσπαθούν, άλλοι δεν θα το αποκτήσουν ποτέ. Άρα, στα δικά μου μάτια, είσαι τυχερή :)

συμφωνώ ! :)

Γίνε μέλος του κλάμπ : ΤιΚαΠουΝΣ ! (Τι Καλά Που Νιώθω Σήμερα) ....

ανακάλυψε τις ευκαιρείες που κρύβονται στην σημερινή σου μέρα!

μια ευτηχισμένη ζωή έχει και τις κακές στιγμές... :?

"Η ευτηχία περνά αναγκαστικά από το ναρκοπέδιο της πραγματικότητας , που έχει αγενείς ανθρώπους και άσχημες μέρες και χαλασμένα κομπιούτερ , και ακυρωμένες πτήσεις και καμιά φορά όχι αρκετά λεφτά" ....

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!

Σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλές.

Εχτες που ο αντρας μου δουλευε και ήμουν μονη στο σπίτι ασχοληθηκα και με τον μικρο μου περισσότερο και εκανα ενα απολαυστικο αφρολουτρο οπου ο μικρος μου έτριβε την πλάτη με το σφουγγάρι και με περιποιηθηκα λίγο και όταν ο καλος μου γύρισε καναμε μια καλη συζήτηση....

Με ανεβάσατε αρκετα, σας ευχαριστω που μου ανοιχτήκατε και με ακούσατε...

Οι δασκάλες του νηπιαγωγείου που πάνε τα παιδιά μου, βάζουν τα παιδιά να λένε κάθε μέρα ένα μικρό τραγουδάκι (η μουσική έχει πολύ γνωστό άκουσμα παραδοσιακό ρώσικο) που έχει σχέση με το θέμα. Σας το παραθέτω:

Αν καμιά φορά κανένα εμπόδιο

μες το δρόμο μου τυχόν βρεθεί

Εύθυμα, εύθυμα εγώ σφυρίζω,

Δυνατά!!

Είμαστ εμείς της Κόκκινης Κλωστής

Είμαστ εμείς της προδημοτικής

Εδώ μπορούμε να το αλλάξουμε και να πούμε:

Είμαστ εμείς του parents οι γονείς!! χι,χι

Διαφημίσεις

εδω κολλαει και το τραγουδακι:

να μαγειρεψεις το πρωι, ν απλωσεις οτι εχει πλυθει, να συμμαζεψεις, να σκουπισεις πριν να' ρθει (για οσους δεν καταλαβαν της πρωτοψαλτη, η χαβαη) ... και καταληγει με το give me a break!!!!!!!

συμφωνω απολυτα ....ολοι μεστα προβληματα ειμαστε,μην το αφηνεις να σε παιρνει απο κατω...

my baby was my reborn...

Πραγματικα τοσο καλο δεν περιμενα να μου κανετε.

Η αληθεια ειναι οτι εγω αγχωνομαι πολυ περισσοτερο από το σύζυγο ίσως γιατι ολα τα χρεη γραφουν το ονομα μου.

Οτι ολοι χρωστανε ειναι κοινο. Απλα, σε συνδυασμο με τις τραπεζες που με πρηζουν εχω και τους γονεις μου που γκρινιαζουν γιατι η κ....EUROBANK(και το γραφω γιατι δεν ειναι διαφημιση ειναι καθαρη δυσφυμηση) τους καλει ψαχνοντας με και δινουν και αναφορα σχεδον περι τινος προκειται!

Η αληθεια ειναι ομως οτι με εχετε ανεβασει αρκετα, αν και αρκετο καιρο διαβαζω τα διαφορα τοπικ, εχω πλεον αρχισει να νιωθω οτι εχω και φιλους και οχι μονο στην Αθηνα!

Σας ευχαριστω...!!!!!! :D:D:D

Πραγματικα τοσο καλο δεν περιμενα να μου κανετε.

Η αληθεια ειναι οτι εγω αγχωνομαι πολυ περισσοτερο από το σύζυγο ίσως γιατι ολα τα χρεη γραφουν το ονομα μου.

Οτι ολοι χρωστανε ειναι κοινο. Απλα, σε συνδυασμο με τις τραπεζες που με πρηζουν εχω και τους γονεις μου που γκρινιαζουν γιατι η κ....EUROBANK(και το γραφω γιατι δεν ειναι διαφημιση ειναι καθαρη δυσφυμηση) τους καλει ψαχνοντας με και δινουν και αναφορα σχεδον περι τινος προκειται!

Η αληθεια ειναι ομως οτι με εχετε ανεβασει αρκετα, αν και αρκετο καιρο διαβαζω τα διαφορα τοπικ, εχω πλεον αρχισει να νιωθω οτι εχω και φιλους και οχι μονο στην Αθηνα!

Σας ευχαριστω...!!!!!! :D:D:D

Και σε μένα. Ολα τα δάνεια, κάρτες και ότι άλλο δεν συμμαζεύεται είναι στ' όνομά μου. Και παίρνουν και τηλέφωνο τους γονείς μου. Η μητέρα μου καμιά φορά μου έλεγε "ακόμα να το πληρώσεις?" και της απαντούσα κοφτά πως "όταν έχω θα τους πληρώσω. Τώρα έχω μόνο 5 euro :lol: " και θέλοντας εκείνη να συνεχίσει της λέω "μαμά τέλος γιατί η αυτή η συζήτηση δεν μου κάνει καλό". Τελεία. Μια δυο το κατάλαβε και πλέον όταν παίρνουν δεν μου λέει τίποτα :cool:

Εκτός αυτού έχουμε και αυτούς που σε παίρνουν τηλέφωνο απο τις εισπρακτικές εταιρείες αυτούς που τους είχε βγάλει ο Ευαγγελάτος πρόσφατα και τους έκανε ρεζίλι για το πως μιλάνε στον κάθε φεσωμένο Ελληνα. Συγκεκριμενα με είχε πάρει μια φορά μία γυναίκα με φοβερό "επίπεδο" και άρχισε να φωνάζει και να λέει διάφορα γιατί χρώσταγα ακόμα μία δόση. Την έκανα και δεν ήξερε απο που να φύγει. Γιατί αυτοί οι ανθρωποι παιρνουν τσαμπουκαλίδικα και θέλουν να σου ρίξουν την ψυχολογία. Φρένο λοιπόν σ' αυτούς τους τύπους. Και να σκέφτεσαι θετικά. Την υγειά σου να έχεις να τα ξεχρεώνεις. :cool:

Ντεπυ καλημερα.

Αυτο με τις εισπρακτικες εχει παρα γινει.

Οταν με καλουν απο την ιδια την τραπεζα συννενοουμαι, οταν παιρνουν αυτοι, απλα τους ρωταω πλεον ποτε κλεινει το τριμηνο τους για να προλαβω να καταθεσω να παρουν και το μπονους τους! :lol:

Και μου το κλεινουν στα μουτρα για να παρει ο προισταμενος τους προσβεβλημένος! :twisted:

Και οι δικοι μου μετα την εκπομπη και μετα απο απειρες συζητησεις, γιατι σαφως δεν γνωριζουν ποσα και που χρωσταω, ειναι ελαφρως πιο ηρεμοι.

Ε, στην τελικη οταν με επρηζαν τους ειπα αφου δεν θελετε να σας καλουν και να χρωσταω πληρωστε τα μου!

Αν και τον Ευαγγελατο δεν τον παω μια, η συγκεκριμενη εκπομπη με αντιπροσωπευε εντελως!

Ντεπυ καλημερα.

Αυτο με τις εισπρακτικες εχει παρα γινει.

Οταν με καλουν απο την ιδια την τραπεζα συννενοουμαι, οταν παιρνουν αυτοι, απλα τους ρωταω πλεον ποτε κλεινει το τριμηνο τους για να προλαβω να καταθεσω να παρουν και το μπονους τους! :lol:

Και μου το κλεινουν στα μουτρα για να παρει ο προισταμενος τους προσβεβλημένος! :twisted:

Και οι δικοι μου μετα την εκπομπη και μετα απο απειρες συζητησεις, γιατι σαφως δεν γνωριζουν ποσα και που χρωσταω, ειναι ελαφρως πιο ηρεμοι.

Ε, στην τελικη οταν με επρηζαν τους ειπα αφου δεν θελετε να σας καλουν και να χρωσταω πληρωστε τα μου!

Αν και τον Ευαγγελατο δεν τον παω μια, η συγκεκριμενη εκπομπη με αντιπροσωπευε εντελως!

Ποτέ δεν σε παίρνουν απο την Τράπεζα. Λένε ότι σε παίρνουν αλλά είναι εισπρακτική εταιρεία. Απλά ξεκινάνε απο το soft τμήμα που σου μιλάνε πολύ ήρεμα μετά αν δεν έχεις πληρώσει ακόμα σε περνάνε στο δεύτερο τμήμα όπου εκεί τα πράγματα είναι λιγουλάκι αυστηρά και μετά στο τρίτο και τελευταίο τμήμα που σε παίρνουν και σου μιλάνε λες και είσαι μηδενικό.

Εγώ τον Ευαγγελάτο τον πάω πολύ γιατί τα βγάζει όλα στην φόρα. Και καλά τα λέει. Μετά την εκπομπή που έκανε σε πληροφορώ πως αυτή που με είχε πάρει και μαλώσαμε μου μίλαγε σαν βρεγμένη γάτα. Και κάποιοι άλλοι που παίρνανε με ύφος. Ηρέμησαν τα πράγματα. Οχι για πολύ βέβαια γιατί εδώ είναι Ελλάδα. Γενικά να μην μασάς. Να σκέφτεσαι την υγεία σου και πως έχεις ένα παιδί πίσω σου. Φιλάκια