Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διατηρηση αποστειρωσης μπουκαλιων

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!

Το κοριτσακι μου ειναι 3 1/2 μηνων και τον αλλο μηνα προκειται να παμε διακοπες.Ηθελα να ρωτησω ποση ωρα εκτος ψυγειου διατηρηται η αποστειρωση στα μπουκαλια;Μηπως χρειαζεται να παρω καποιο ειδικο τσαντακι που να τα κρατα κρυα;Ξεχασα να σας πω πως το μωρο τρεφεται με ξενο γαλα και πως το ταξιδι θα'ναι μακρινο.Ευχαριστω!!!

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Διαφημίσεις

Πάρε ένα ισοθερμικό τσαντάκι, θα σου πρότεινα μεγάλο να χωράει 4 μπιμπερό, καθάρισέ το εσωτερικά με dettol, και βάλε τα μπιμπερό. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα στα 6ωρα ταξίδια μας.

• 1 year later...

Λοιπον, αφου σαραντισαμε και πηραμε την ευχη του παπα , ειπαμε να αρχισουμε τις τσαρκες ... Τωρα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι , πως μεταφερουμε τα αποστηρωμενα μπουκαλια (αν βγουν απο τον αποστειρωτη ειναι αποστηρωμενα???) Μεν θηλαζω τον μικρο αλλα τρωμε δυστηχως και ξενο , οποτε δωστε μου τα φωτα σας για τα μπουκαλια...

Διαφημίσεις

απ τη στιγμή που το κουμπώσεις και το κλείσεις με το καπάκι του ναι αποστειρωμένο παραμένει

να σου ζήσει ο μικρούλης σου

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Πελαγία όντως, αν είναι κλειστό τότε δεν έχεις πρόβλημα! Ποιος τη χάρη σας τώρα, θα ξεκινήσετε βολτούλες!!!!!!! Αντε τυχερή!!!!!

Αν στο μπουκάλι έχεις έτοιμο το νερό, μπορείς να πάρεις ένα ισοθερμικό τσαντάκι, ειναι οικονομικό, διατηρεί το νερό ζεστό για 2 περίπου ώρες!

Φιλιά στον μπέμπη σου!

Eυχαριστω κοπελουδες...Να σου ζησει και σενα αννουλα και με το καλο και το 2ο

Κατερινακι ακουσα οτι βαφτιστηκατε καλοφωτιστη η μικρη και πολλα φιλακια να τισ δωσεις........

Αλλη μια ερωτηση απο την ασχετη...και τη ταπα θα βαλω??? Α και για αυτο που λες Κατερινα ισοθερμικο τσαντακι εχω τον θερμο και εχω νερο εκει...

Ναι Πελαγία μου βαπτιστήκαμε!!!!! Ευχαριστώ, θα της δώσω!!!

Καλύτερα το θερμός, εμάς δεν μας άφηνε η παιδίατρος, ασχετο βέβαια!!! Εμένα δεν είχαν όλα τα μπουκάλια τάπα, μόνο τα νουκ και να σου πω δεν την έβαζα. Πιο πολύ εξυπηρετεί η τάπα στο να χτυπήσεις το γάλα χωρίς να χυθεί, αλλά αυτό δεν στο λέω με σιγουριά, μπορεί να κάνω λάθος. Πάντως καλώς ή κακώς δεν την έβαζα. Πάρε όμως και άλλη γνώμη!

Διαφημίσεις

ούτε κι εγώ έβαζα τάπα.το θερμός δε χρειάζεται καλοκαιριάτικα,βραστό νερό χλιαρό και ένα κουτί δοσομετρητή σκόνης γάλατος και ξεμπέρδεψες,προσοχή η σκονη να μην εκτίθεται στη ζέστη

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

H γιατρός μας ειναι λίγο μυστήρια, λέει ότι το θερμός δεν αποστειρώνεται!

Ενω άλλες σου λένε να χρησιμοποιήσεις και βραστήρα και θερμός

είναι στην παιδίατρο!!!

Καλά πολύ χαζομπαμπάς ο άντρας σου!!!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στο μικρούλι σου!!!

Πελαγία να σου ζήσει το μωράκι σου.

Για τα μπιμπερό και την μετακίνηση σου απάντησαν τα κορίτσια.

Εγώ ήθελα να σου πω ότι αν θες να γυρίσεις στον αποκλειστικό θηλασμό, μπορείς να έρθεις από την ενότητα του θηλασμού να σε βοηθήσουμε. :D :D

PhC7p3.pngXCt8p2.png

ναι αυτό ήθελα να πω κι εγώ αλλά κόλαγα....

εγώ μετά τον 6ο μήνα κουβαλούσα μπουκάλια

όντως οι παιδίατροι λένε διάφορα εμείς αποστειρώναμε ως το χρόνο κάτι που μου φαινόταν υπερβολή

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Ευχαριστω Αννα27.......

Ευχαριστω Κατερινα ...

Ναι pipi μου θα ηθελα να γυρισω στον αποκλειστικο θηλασμο αλλα εχουμε πολλα πτοβληματα...

Διαφημίσεις

Έλα στην ενότητα, βάλε ένα ποστ εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=946807#post946807

απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40795

και θα σου απαντήσουμε για ότι δυσκολία κι αν έχεις.

Όλα λύνονται, μην ανησυχείς. :D :D

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Εγώ όταν τα αποστείρωνα και ήθελα να ταξιδέψω έβαζα τα μπιμπερό σε μια ισοθερμική τσάντα και αφού την καθάριζα εσωτερικά τοποθετούσα μέσα αυτές τις μπλε παγοκύστες με το υγρό. Έτσι ημουν σύγουρη ότι η αποστείρωση κρατούσε για ώρες.Με αυτό τον τρόπο μεταφέρω και το φαγητό του.

Η αποστείρωση κρατά ελάχιστα εκτός ψυγείου.

Εγώ κορίτσια τα μπιμπερό ακόμα και σήμερα τα βάζω στο ψυγείο. Φυσικά δεν αποστειρώνω αλλα από το να είναι χύμα πάνω στον πάγκο το προτιμώ. Η παιδίατρος μου το είπε.