Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΥΛΛΟ ΠΑΙΔΙΟΥ

mybabygirl

Recommended Posts

Καλησπέρα,έχω ένα κοριτσάκι 4 χρονων και τωρα ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μας το οποίο μάθαμε πριν δύο μερες ότι είναι και αυτό κοριτσάκι.Αρχικά μας είχε πει ο γιατρος ότι ήταν αγοράκι αλλά έκανε λάθος.Ο άντρας μου ήθελε πολύ ένα αγοράκι και είχε ξεσηκωθεί με την αρχική διάγνωση και τωρα που μαθαμε οτι είναι κοριτσάκι του έχει κακοφανεί αρκετα.Δε μου λέει τίποτα αλλά τον βλεπω ότι έχει απογοητευτει.Δε ξέρω πως να τον χειριστώ απο τη μια νευριαζω και τον λεω αχαριστο γιατι αλλοι παιδευονται χρόνια να κανουν ένα παιδάκι και αυτός ασχολειται με το φύλλο και απο τη άλλη τον καταλαβαινω εν μερη γιατι ξεσηκωθηκε με τη πρωτη διαγνωση και τωρα θελει λιγο χρονο.Εκεινος μου λεει οτι το μονο που θελει ειναι να πανε ολα καλα και ότι δεν το αλλαζει απλα θελει λιγο χρονο γιατι ηθελε πολυ ενα αγορακι λογω και του γεγονοτος οτι εχει πεθανει ο πατερας του και ηθελε να ακουστει το ονομα του.

Σαν να μην έφτανε όλο αυτό έχω και τη μητέρα μου η οποία είναι στη κοσμαρα της και ενω της ειπα να μη του πει τιποτα χτες που μιλησανε του λέει τί τους θες τους γιους καλύτερα ειναι τα κοριτσάκια εγώ κορίτσι ήθελα και φυσικά τον έκανε τούρκο και μετά παρεξηγήθηκε που της απαντησε εκεινος αν θες κοριτσια να τα έκανες εσυ.

Δε ξέρω πως να συμπεριφερθω στον αντρα μου.Απο τη μια λέω να τον αφήσω να το δεχτεί σιγά σιγά μόνος του και από την άλλη να του πω ότι μου εχει σπασει τα νευρα αυτη η συμπεριφορά του και ότι στη κατασταση που είμαι και έχοντας όλα τα αγχοι της εγκυμοσυνης η οποια δεν ειναι και η ευκολοτερη, δε μπορω να βλέπω και εκεινον να εχει μουτρα όλη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!1

Συγγνωμη αν σας κουρασα αλλά έχω ψυχοπλακοθεί!!

Διαφημίσεις

κι εγω ειχα παρομοια φαση, ο αντρας μου ηθελε πολυ να ειναι αγορι, για τον ιδιο λογο. μαλιστα ειχαμε υποσχεθει το ονομα της μαμας μου στην 1η κορη μας, μηπως το 2ο ειναι αγορι ναβγει του μπαμπα του που δε τον εχει απο εφηβος.

Εγω ημουν σιγουρη πως και τα 2 θα ηταν κορες (προαισθημα της μανας) και του το ελεγα πριν μαθουμε για φυλο του 2ου οποτε το συνηθιζε σιγα σιγα εστω στην ιδεα. Μετα οταν μας το επιβεβαιωσανε απλα δεν ειπε τιποτα και για μερικες μερες ειχε ενα ψιλο στρες, μια στεναχωρια, ηταν καπως αλλα δεν ελεγε πως ηταν απο αυτο εγω ομως ηξερα.

Παντα πριν κανουμε παιδια ελεγε πχ κατι για καποιο αγορακι στο δρομο και μετα "εγω το γιο μου δε θα του φοραγα ποτε αυτο για παραδειγμα". τΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ο θεος ακουει και δε μας δινει αυτα που θελουμε για να μας δοκιμαζει και δε πρεπει να σκεφτεται το εγω του. Και ετσι κι εγινε. τωρα βεβαια ουτε συζηταει για 3ο παιδι (οχι οτι με ρωτησε εμενα αλλα λεμε τωρα....) και λεει πως "εγω και 5 παιδια να κανω ολα κορες θα ειναι...." κ το εχει παρει αποφαση (ευτυχως για μενα γιατι δεν αντεχα αλλο μωρο για τα επομενα 10 χρονια ειμαι κομπλε)...Τα μουτρα θα του φυγουν να μην σε νοιαζει. Μονο να εισαι ηρεμη και υγιης... Σε αυτη την εγκυμοσυνη εγω ολο ειχα μικροθεματα,,, αρχικα 2-3 αποκολησεις, μετα απο 4 μηνες μαθαμε πως η μικρουλα ειχε μονηρη ομφαλικη αρτηρια και πως ισως υπηρχαν επιπλοκες στην υγεια-αναπτυξη της, απο καρδιολογικα, μεχρι νεφρολογικα θεματα αλλα ισως και τιποτα. Απο εκεινη τη στιγμη και περα δεν πιστευω πως ξανασκεφτηκε καν το φυλο του παιδιου, σκεφτοταν μονο να ναι υγιες καναμε ενα καρο εξετασεις κλπ κλπ,. στον 7ο πια μετα και απο ενα κολικο νεφρου που με αναγκασε να κανω βολταρεν ενεσεις για να μη ποναω τραγικα, σκεφτομασταν μονο μετα απο τοσα φαρμακα να ναι καλα η μικρη... και μια χαρουλα τελικα ειναι!

Αυτο που θελα να σου πως ειναι πως αμα γεννηθει και τη δει ουτε που θα θυμαται πως ενιωθε, κι εσυ σιγα σιγα θα το ξεχασεις αλλωστε δεν αλλαζει κατι, οτι παιδι και να ηθελε!!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Μια φάση περνάει και θα το ξεπεράσει μόνος του , σε λίγο θα χαίρεται κιόλας που τα κορίτσια έχουν αδυναμία στον μπαμπά μετα τα 2-3 ... Γερό να είναι και καλότυχο και με έναν πόνο !

jHgFp3.png

κοριτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,θέλω να πιστεύω πως δε θα συνεχιστεί για πολύ αυτό το ψυχοπλάκωμα.Είμαι σίγουρη πως θα την αγαπάει πολύ όπως και τη πρώτη κορούλα μας της οποίας της έχει τρελλή αδυναμία αλλά πάντα θα έχει μέσα του το αποθυμένο του γιου που δεν έκανε.Εγώ δε του ξαναλέω τίποτα και θα τον αφήσω να το συνηδειτοποιήσει μόνος του!!!!!

Διαφημίσεις

ακριβως το ιδιο παθαμε και εμεις!εχω και εγω ενα κοριτσακι και στην αρχη της δευτερης εγκυμοσυνης μου μας ειπαν οτι εχουμε αγορι!χαρα ο συζυγος αλλα και εγω δεν το κρυβω...αργοτερα ομως ειδαν καλυτερα και το αγορι εγινε κοριτσι....ε τοτε ηταν που επεσε το βουνο και τον πλακωσε...και εμενα δεν λεω....αγορι περιμενα κοριτσι μου ειπαν.ηταν ενα γερο σοκ.βασικα και εκεινος ηθελε αγορι για το ονομα του πατερα του που δεν ζει πια.και εγω για να γλυτωσω αλλη μια φορα απο την γλωσσοφαγια της πεθερας μου που δεν καταφεραμε παλι να κανουμε τον διαδοχο....η αληθεια ειναι οτι μου πηρε λιγες μερες να ξεπερασω το σοκ αλλα μετα σκεφτηκα ποσο τυχερη ειμαι που μπορεσα να κανω ξανα ενα παιδακι και βασικη μου εννοια ηταν και ειναι να γεννηθει γερο.οσο αφορα την πεθερα και την γρουσουζια της ειπα να μην δωσω αλλο σημασια...ο συζυγος το χωνεψε και αυτος απλα του πηρε λιγο χρονο.ετσι πιστευω και ο δικος σου θα το ξεπερασει.απλα θελει τον χρονο του!

PRW0p2.pngORfXp3.png

Μπορει το τριτο να ειναι αγορι που ξερεις :wink:

Εμεις εχαμε το αντιθετο θεμα με τον συζυγο και την γιαγια να θελουν το δευτερο κορη..

Αγορι και πιο θηριο απο το πρωτο.. Και σιγουρα δεν εχει τριτο...

Με το καλο κοπελα μου και γερο να ειναι το μωρακι σου και ολα τα αλλα ειναι...κουραφεξαλα.

Οταν γεννιεται ενα μωρακι υγιεστατο δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια!

Εχω δυο γιους και σε λιγο περιμενουμε το τριτο. Ουτε που ρωτησα τι ειναι αγορι ή κοριτσι. Καλα να ειναι το μωρο μου και ολα τα αλλα.

Φυσικα εχω την πεθερα που περιμενει την εγγονη να βαλει το ονομα της και με καλοπιανει....αΛΛά....δεν ξερουμε καν τι ειναι...δεν ξερουμε καν τι ονομα θα μπει:wink:

Καλα αν ερθει η κορουλα να ενισχυσει λιγο το ασθενες φυλλο εδω μεσα..καλα θα ηταν αλλα και ενα τριτο ζουζουνοθηριο ..παλι θα τα βγαλω περα:lol::lol::lol::lol:

Αντε καλε που καθεσαι και στενοχωριεσαι με αυτα. Δεν παει να μουτρωνει και να λεει...

Κοιτα εκει να εισαι καλα και να αισθανεσαι ομορφα και ασε τον κοσμο γυρω σου να λιθοβολειται.Εσυ βαλε μουσικουλα και ξενοιασε:lol::lol::lol:

Καλησπέρα,έχω ένα κοριτσάκι 4 χρονων και τωρα ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μας το οποίο μάθαμε πριν δύο μερες ότι είναι και αυτό κοριτσάκι.Αρχικά μας είχε πει ο γιατρος ότι ήταν αγοράκι αλλά έκανε λάθος.Ο άντρας μου ήθελε πολύ ένα αγοράκι και είχε ξεσηκωθεί με την αρχική διάγνωση και τωρα που μαθαμε οτι είναι κοριτσάκι του έχει κακοφανεί αρκετα.!

...αχ...εμεις ημασταν τρεις κορες, εγω ειμαι η δευτερη....Θυμαμαι παντα τη μαμα μου να 'στεναχωριεται' που δεν εκανε αγορι για να ευχαριστησει τον πατερα μου!

Μια μερα τον ρωτησα θυμαμαι ποσο στεναχωριεται που δεν εχει αγορι και μου ειπε 'καθολου! Εσεις νομιζετε οτι στεναχωριεμαι....και εγω που γεννηθηκα αγορι, τι κερδισα?μυαλο να εχετε μονο....'

Ετσι νομιζω για ολους τους γονεις. Μπορει να σοκαρονται στην αρχη αλλα τα παιδια τους, τους δινουν τοση ευτυχια που τα υπολοιπα γινονται λεπτομερειες.

Θα του περασει....δωσ'του λιγο χρονο να ξεπερασει τα 'σιελ' ονειρα (ποδοσφαιρο, ονομα παππου κλπ) και μην σκας,εγκυος γυναικα....Μολις δει το φαφουτικο στοματακι θα του περασουν ολα!:D

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ όλες για το χρόνο σας.

Χαίρομαι που ο άντρας μου δεν είναι ο μοναδικός με τέτοια συμπεριφορά απλά με ρίχνει

και εμένα ψυχολογικά η χαλια διάθεση του.Σήμερα σκέφτομαι αν συνεχίσει να είναι έτσι να πάρω τη κόρη μου και να παμε μια βολτά και ας κάτσει μόνος του.Χτες που μιλησαμε λιγάκι μου είπε ότι σκέφτεται και τα σχολια που θα κανουν καποιοι γνωστοι και φίλοι την αρχή την έκανε η μαμα μου όπως ξαναειπα για δεύτερη κόρη.Του ειπα να μη δίνει σημασια στο τι θα πουν οι αλλοι και δε πα να λενε ότι θελουν αλλα αυτος τωρα εχει κολλησει και με αυτο.

εμεις ειχαμε ηδη ενα κοριτσι κι ο αντρας μου ηθελε απελπισμενα και δευτερο -ουτε ν'ακουσει γι'αγορι. Οταν μας ειπανε στις 15 εβδομαδες οτι ειναι αγορι ειχε στεναχωρηθει. Οταν ειπα κι εγω οτι ειναι αχαριστος (αν κι εγω να πω την αληθεια το ιδιο ενιωθα) μου ειπε "δε στεναχωριεμαι που θα εχουμε αγορι. Χαιρομαι και τον περιμενω και τον αγαπω. Απλα θελω λιγο χρονο να συνηθισω οτι δε θα εχω το κοριτσακι που ειχα ονειρευτει".

Η αληθεια ειναι οτι οταν χανουμε ενα ονειρο, οσο χαρουμενοι και να ειμαστε για το επικειμενο γεγονος, χρειαζομαστε χρονο να θρηνησουμε το χαμενο ονειρο -στη δικη σου περιπτωση το γιο που δεν υπηρξε ποτε.

Τωρα βεβαια δε θα τον αλλαζαμε με ολα τα κοριτσια του κοσμου. Αφου μια φορα μου ειπε "δε μπορω να το πιστεψω οτι δεν ηθελα αγορι, κοιτα ποσο τελειος ειναι".

Μη σκας και πολυ και μην το πολυαναφερεις, να λες "το μωρο" στο ουδετερο οταν μιλατε για την εγκυμοσυνη. Οταν ερθει με το καλο το μωρο θα δεις οτι ολα τα σχολια θα τα γραψει στ'απ'αυτα του κι ο ιδιος καθως θα ερωτευεται την κορουλα σας...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι σας το θεωρειται δεδομενο πως αν ειναι αγορι θα του αρεσει το ποδοσφαιρο κτλ.

Εγω μια χαρα κοριτσαρος ημουν και ημουν και στην ομαδα ποδοσφαιρου και στην ομαδα μπασκετ.

Ο αδερφος μου ασχολιοταν περισσοτερο με τα δεκαπεντεμελες και τις οργανωσεις απο μικρος. Ποτε δεν ξετρελαθηκε με τον αθλητισμο.

Και ο αντρας μου δεν βλεπει ποδοσφαιρο καν.

Εχει τυχει να παρει βολτα τα παιδια στην παιδικη χαρα για να δω αγωνα Champions League με την ησυχια μου:cool:

Αν σε μια οικογενεια υπαρχει πλειοψηφια του ενος φυλου το καταλαβαινω να εχει την επιθυμια ο γονιος να εχει και ενα παιδακι απτο αλλο φυλο.

Αλλα τα μουτρα οι απογοητευσεις κτλ τα θεωρω υπερβολη και εγωισμο.

Στο κατω κατω της γραφης...ας μην μουτρωνει ο αντρουλης σου, αυτος εστειλε το δευτερο Χ :lol::lol::lol:

Και τι ειναι αυτο μωρε που γινεται τελευταια και μοδα; Ενα αγορι ενα κοριτσι και ειμαστε κομπλε...Γιατι το εχω παρατηρησει...οποιο ζευγαρι κανει ενα αγορι και ενα κοριτσι σπανια να κανει τριτο

Δεν λενε εκει δοξα τον Θεο που θα εχουμε ενα ακομη παιδακι, να ναι καλα το παιδι αλλα καθονται και χολοσκανε για το φυλο

Και να ηταν η εποχη της γιαγιας μου θα ελεγα...οκ...οι γυναικες ειχαν μειονεκτηματα τωρααααααα...μην σας πω καλυτερα κοριτσι.

Και τι ειναι αυτο μωρε που γινεται τελευταια και μοδα; Ενα αγορι ενα κοριτσι και ειμαστε κομπλε...Γιατι το εχω παρατηρησει...οποιο ζευγαρι κανει ενα αγορι και ενα κοριτσι σπανια να κανει τριτο

εδω διαφωνω, νομιζω οτι γενοκοτερα στην ελλαδα λογω συνθηκων οι περισσοτεροι μενουν στα δυο παιδια ανεξαρτητως φυλλου. Δε νομιζω οτι οσοι κανουν τριτο παιδι ειναι για να κανουν οπωσδηποτε και το αλλο φυλλο...

εδω διαφωνω, νομιζω οτι γενοκοτερα στην ελλαδα λογω συνθηκων οι περισσοτεροι μενουν στα δυο παιδια ανεξαρτητως φυλλου. Δε νομιζω οτι οσοι κανουν τριτο παιδι ειναι για να κανουν οπωσδηποτε και το αλλο φυλλο...

Ε ειπα οτι οσοι κανουν δύο, ενα αγορι ενα κοριτσι δεν προχωρανε σε τριτο. Δεν σημαινει πως ισχυει και το αντιστροφο. Δηλ. πως οσοι κανουν τριτο το κανουν για το φυλο.

Νομιζω σε ολες τις ευρωπαικες χωρες ισχυει αυτο με τα ζευγαρακια παιδια;)

Διαφημίσεις

Στις κοπέλες που είπαν για αγόρι κ μετά το άλλαξαν πότε έγινε η "διάγνωση";

Γιατί κ σε εμάς αγόρι είπαν στην αυχενική κ μάλιστα κατά 80 -90%. Λέτε στο επόμενο ραντεβού τώρα την 16η εβδομάδα να αλλάξει; Δεν με νοιάζει τι θα είναι απλά θέλω να ξέρω σίγουρα... Πλάκα θα έχει...

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Ε ειπα οτι οσοι κανουν δύο, ενα αγορι ενα κοριτσι δεν προχωρανε σε τριτο. Δεν σημαινει πως ισχυει και το αντιστροφο. Δηλ. πως οσοι κανουν τριτο το κανουν για το φυλο.

Νομιζω σε ολες τις ευρωπαικες χωρες ισχυει αυτο με τα ζευγαρακια παιδια;)

το ενα συνεπαγεται το αλλο... εγω θα ηθελα αν μου επετρεπε η υγεια μου και οι καταστασεις να κανω και τριτο παιδακι, κι ας εχω και τα δυο φυλλα.

Απλως δε μ'αρεσει η ιδεα οτι σωνει και καλα ολοι θελουν ενα κι ενα... κι αν τους βγει σταματανε γι'αυτον το λογο... τελος παντων, χωρις στατιστικα στοιχεια μιλαμε κι οι δυο στον αερα (και ειμαστε κι εκτος θεματος ;) )

το ενα συνεπαγεται το αλλο... εγω θα ηθελα αν μου επετρεπε η υγεια μου και οι καταστασεις να κανω και τριτο παιδακι, κι ας εχω και τα δυο φυλλα.

Απλως δε μ'αρεσει η ιδεα οτι σωνει και καλα ολοι θελουν ενα κι ενα... κι αν τους βγει σταματανε γι'αυτον το λογο... τελος παντων, χωρις στατιστικα στοιχεια μιλαμε κι οι δυο στον αερα (και ειμαστε κι εκτος θεματος ;) )

Ακριβως. Ουτε εμενα δεν μου αρεσει αυτο. Ναι ναι ξεφυγαμε λιγο :lol:

Αλλα ο αντρας της mybabygirl θα δει το νινακι και θα ξεχασει τον διαδοχο.

Το πολυ πολυ αν παλι δεν του χει φυγει το μερακι με τοσες γυναικες στο σπτι να πανε για τριτο:cool:

Στις κοπέλες που είπαν για αγόρι κ μετά το άλλαξαν πότε έγινε η "διάγνωση";

Γιατί κ σε εμάς αγόρι είπαν στην αυχενική κ μάλιστα κατά 80 -90%. Λέτε στο επόμενο ραντεβού τώρα την 16η εβδομάδα να αλλάξει; Δεν με νοιάζει τι θα είναι απλά θέλω να ξέρω σίγουρα... Πλάκα θα έχει...

μελινα στην αυχενικη μας ειχαν πει μαλλον αγορι.στον β επιπεδου μας ειπαν ομως οτι τελικα ειναι κοριτσι.:rolleyes:

PRW0p2.pngORfXp3.png

Κορίτσια μη μασάτε για τα κορίτσια σας. Οι μπαμπάδες φταίνε έτσι κι αλιιώς (όπως πάντα). Too much sex. Τα αγόρια θέλουν μία και καλή :wink:. Άντε τώρα που το μάθατε στο επόμενο.

Εκεινος μου λεει οτι το μονο που θελει ειναι να πανε ολα καλα και ότι δεν το αλλαζει απλα θελει λιγο χρονο γιατι ηθελε πολυ ενα αγορακι λογω και του γεγονοτος οτι εχει πεθανει ο πατερας του και ηθελε να ακουστει το ονομα του.

Δεν γίνεται να βγάλετε το όνομα του πατέρα του σε θηλυκό? πχ Δημήτρης-Δήμητρα, Γιώργος-Γεωργία κλπ?

Έτσι θα είναι ευχαριστημένος, ως προς το όνομα τουλάχιστον

Ξύδι, ξύδι!!!

Ο δικός μου ήτανε χειρότερος: Το πρώτο μας ήτανε αγοράκι, βγήκε και το όνομα του πατέρα του, αλλά, ειδικά επειδή ο αδελφός του έχει δύο κορίτσια και... καταλαβαίνετε... το όνομα... το σόι... κλπ βλακείες ήθελε και το δεύτερο αγόρι.

Μας το λένε από την αυχενική "μάλλον κοριτσάκι" αλλά με πολύ άσχημα αποτελέσματα, οπότε απ' ευθείας για αμνιοπαρακέντηση. Από μόνη μου κάνω α΄επιπέδου, σίγουρο κοριτσάκι, αλλά κάποια προβλήματα που φαινόντουσαν στην αυχενική είχανε εξαληφθεί, οπότε ήμουνα πιο ήρεμη...

Του το λέω, τσαντίζεται με το κοριτσάκι, τα παίρνω εγώ. Κι όταν του λέω "μην το γρουσουζεύεις, ακόμα δεν ξέρουμε αν είναι εντελώς καλά", παίρνω την απάντηση "δλδ μπορούμε να το ρίξουμε και να πάμε για αγόρι;" :shock::shock::shock:

Αφού ζει είναι πολύ τυχερός, απλά το πήρα τελείως στην πλάκα...

Ακόμα δεν το έχει χωνέψει καλά, στο μαιευτήριο είχε νεύρα (μάλλον ήλπιζε μέχρι τελευταία στιγμή :lol::lol::lol:), τσακωθήκαμε, ενώ στον γιο μας έφευγε πολύ λίγο, με την κόρη έφευγε (θεωρητικών κατόπιν συνεννόησης, πρακτικώς δεν άντεχα την μίρλα του και "του επέτρεπα") και με άφηνε μόνη μου, μετά από καισαρική, με το μωρό δίπλα. Σιγά σιγά την συνήθισε και τώρα πλέον ασχολιέται και μαζί της (εντάξει, δεν τον κακολογώ, ασχολιόταν με το μεγάλο μας όσο το κοριτσάκι μας ήτανε τελείως νινί).

Αλλά σου έχω ατάκα που τη λέει η πεθερά μου:

"Ότι έσπειρες θα θερίσεις!!"

Μην του πολυχαϊδεύεις τα αυτιά... εγώ είχα φτάσει σε σημείο να του λέω: "εγώ έπρεπε να είμαι εκνευρισμένη. Ήθελα και δεύτερο αγόρι και πήγες και μου έκανες κορίτσι, εσύ τα φταις όλα, άχρηστε, ούτε ένα αγόρι δεν μπορείς να κάνεις" και κάπως έτσι άρχισε να το βουλώνει... όσο τον πήγαινα σιγά σιγά, παραπονιότανε...

Δεν κατάλαβα, εμ τα τραβάνε όλα οι γυναίκες, εμ αυτοί ευθύνονται για το φύλλο, εμ θα έχουνε και νεύρα... ας ψάξουνε να βρούμε την μαγική συντατή...

Ουφ, τα θυμήθηκα και συγχύστηκα...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Κι εγώ που ήθελα κορίτσι, μπας και κολλησει και κάποιος με τον μπαμπά, να νιώσει κι εκείνος ο χριστιανός το οιδιπόδειο, πέτυχα πάλι το αγόρι!!

Εντάξει κι εμένα δεν είναι το καλύτερο μου, αλλά όπως και στο πρώτο, έτσι και τώρα το πήρα απόφαση και θα το λατρέψω κι αυτό όπως και το πρώτο!! Εγώ θα έλεγα να του δώσεις λίγο χρόνο και θα δεις, ότι θα του αρέσει μετά. Μην τον τσιγκλάτε όμως τον άνθρωπο..εντάξει ήθελε και το ονομα!

Εμένα ο άντρας μου, μου γελάει και με δουλεύει...μου λέει, "δεν πειραζει, το 3ο θα είναι κορίτσι!!!"

και εγώ του απαντάω, ότι "ΜΟΝΟ αν μου δώσει γραπτώς εγγυήσεις ότι θα είναι κορίτσι, ΜΟΝΟ τότε θα το σκεφτώ για 3ο!!!"

Πέρα από την πλάκα τώρα, καλά να είναι τα παιδάκια, αυτό είναι το σημαντικό και είμαι σίγουρη ότι και ο άντρας σου έτσι σκέφτεται!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Κορίτσια μη μασάτε για τα κορίτσια σας. Οι μπαμπάδες φταίνε έτσι κι αλιιώς (όπως πάντα). Too much sex. Τα αγόρια θέλουν μία και καλή :wink:. Άντε τώρα που το μάθατε στο επόμενο.

Αχ αυτά μου έλεγαν κι εμένα, αλλά δυστυχώς το κόλπο δεν έπιασε....Μάλλον το παρακάναμε....Χα χα!:lol::lol::lol:

Στο θέμα μας τώρα. Σ΄εμάς πάλι έγινε το αντίθετο. Εγώ ήθελα απελπισμένα κορίτσι και ήμουν και σίγουρη οτι θα έκανα κορίτσι. Η σιγουριά με έφαγε...

Περιμένω αγοράκι και με το καλό να μου έρθει. Μου πήρε χρόνο να το συνηθίσω για να είμαι ειλικρινής. Κι ακόμα και τώρα στα τέλη της εγκυμοσύνης ζηλεύω τις κοριτσομάνες. Αλλά εννοείται πως περιμένω πως και πως το μωράκι μου και ειδικά τώρα που φτιάχνουμε το δωμάτιό του όλη την ώρα αυτόν σκέφτομαι. Πώς θα είναι, αν θα πάρει τα υπέροχα μάτια του μπαμπά του, κλπ.

Συνεπώς δώσε του χρόνο. Ανθρώπινο είναι που απογοητεύτηκε. Αλλιώς τα είχε στο μυαλό του...Όταν το νιώσει στην κοιλίτσα σου θα τρελαθεί απο τη χαρά του. Όταν τη δει κιόλας...:-P

Κορίτσια η αλήθεια είναι ότι με έχετε βοηθήσει πολύ με τις εμπειρίες σας.Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά καλύτερα απλά του έχει μείνει η απογοήτευση για το γιο που δε θα κάνει ποτέ του γιατί ακόμα και αν μου λέγανε πως το τρίτο θα είναι σίγουρα αγόρι δε νομίζω να το αποφάσιζα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...