Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυμοσύνη και εργασιακός χώρος

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

niki μου να μην σκας για καμια βλαμμενη κομπλεξικη εκει μεσα.

Να προσεχεις οσο περισσοτερο μπορεις τον εαυτο σου και το μωρακι γιατι δεν αξιζει για καμια κακιασμενη :evil: να παθετε κατι (κουφια η ωρα).

Να τη γραψεις οσο περισσοτερο μπορεις να κανεις τη δουλιτσα σου και να σκεφτεσαι το μωρακι.

Στο κατω κατω εγκυος εισαι και εχεις και δικαιωματα μην το ξεχνας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ 10 ΜΕΡΕΣ.

ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΕ Η ΚΑΚΙΣΤΡΩ ΓΕΡΟΝΤΟΚΑΡΑΚΑΞΑ....

:evil: ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΠΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥ ... ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΚΟΜΑ... :twisted:

ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ....

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

niki

Διαφημίσεις

Κριμα το παιδακι.......

Να το γραψουμε στο συλλογο "καημενα παιδακια απο κακιασμενες μαμαδες" .

Ξερω πολλες τετοιες δυστυχως.... :cry:

NOMIZΩ

οτι σε κατι τετοιες πικροχολες θα επρεπε να απαγορευτει να υπαρχουν.Κανουν και αλλους ανθρωπους δυστυχισμενους .

ΚΑΚΟ ακουγεται αλλα για φανταστειτε το παιδακι της....

2eaW.jpg.png

Όντως κακιασμένη... Μη δίνεις σημασία συνονόματη όσο την γράφεις και είσαι χαρούμενη και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ τόσο θα σκάει :wink:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,

ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΩΣ ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 5ο ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ 10 ΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΩ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΣΤΙΣ 5.00 ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΣΤΙΣ 6.00 ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΡΙΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

Μα είναι δυνατόν?? Υπάρχουν τέτοιες γυναίκες?? :twisted:

Γιατί βρε Νίκη δεν χτυπάς μια άδεια για επαπειλούμενη εγκυμοσύνη??

Έτσι και αλλιώς κανείς δεν θα σου πει μπράβο!! Κοίτα να είσαι εσύ καλά με το μωράκι σου!

Μη δίνεις σημασία συνονόματη όσο την γράφεις και είσαι χαρούμενη και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ τόσο θα σκάει :wink:

Συμφωνω με τη συνονοματη σου!Μα τι ανθρωποι υπαρχουν τελοσπαντων!!Ουστ απο δω, η κακιασμενη :twisted::twisted: !!

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

niki κράτα κάτι ωραίο που είπε ο Marquez:

"Δίνε αξία στα πράγματα, όχι γι'αυτα που αξίζουν αλλα γι'αυτά που σημαίνουν"

:wink::wink: και αστη να κουρεύεται...

• 1 month later...

Να σας πώ την ιστορία μου γιατί χρειάζομαι επειγοντος λύση

Ειμαι 5,5 χρόνια σε μία εταιρία εισαγωγων και εμπορίας ως γραμματέας διοικησης. Ασχολούμε κυρίος με τις εισαγωγές και με άλλα εμπορικά θέματα. Ενώ ήμουν στο σπίτι μου γιατί είχα μόλις γεννήσει ενημερώθηκα απο συνάδελφο ότι η εταιρία πουλήθηκε σε κάποιον κύριο τον οποίο γνώριζα-προμηθευτής της εταιρίας μας. Επέστρεψα κανονικά, ζήτησα απο αυτόν το μειωμένο ωράριο να λείπω μία μέρα την εβδομάδα και μου ζητησε να δουλευω αυτες τις ώρες και να πληρώνομαι. Συμφώνησα και εγώ γιατί μόλις είχαμε αγοράσει σπίτι και χρειαζόμασταν χρήματα. Αρχικά ήταν καλός, ευγενικός και στη συνέχεια έγινε αγνώριστος. Απαγόρευσε το προσωπικό να κάνει καφέδες στη κουζίνα που έχουμε γιατί λέει χάνουμε χρόνο απο την δουλεία μας, απαγόρευσε το κάπνισμα κτλ. Εμένα αυτά δεν με επιρέαζαν διότι ούτε κάπνιζα και 1 ελληνικό την ημέρα το έκοψα και αυτό. Ενώ απο Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο κάθε τέλος του μήνα πληρονώμουν κανονικά στο τέλος του μήνα, το μάιο μου είπε ότι πρέπει να κάνω υπομονή γιατί δεν υπάρχουν χρήματα. Εν το μεταξύ είχε αρχίσει και μου μιλούσε περίεργα -άσχημα, με πρόσβαλε 2-3 φορές μπροστά σε πελάτες, με έκανε "καμάκι" γενικά έπαιζε το μάτι του με όλες εμάς. Εγώ δεν αντιδρούσα τις περισσότερες φορές γιατί δεν είμαι τύπος που θέλω να μαλώσω με κόσμο και ειδικά με εργοδότες ΄΄ημουν και είμαι "κοτα" . Ελεγα στον άντρα μου τα συμβάντα και αυτός επέμενε να φύγω απο κει να ησυχάσω γιατί είχα αρχίσει να γίνομαι πολύ νευρική, ερχόμουν στο σπίτι μεστα νευρα δεν είχα διάθεση ουτε για το παιδί μας κτλ.

Η κορύφωση της υπόθεσης ήταν μία μέρα (που εγώ η ηλίθια δεχτηκα για να μη θεωρηθει ότι η γέννηση της κόρης μόυ δεν μου επέτρεπε) ενώ γυρνούσαμε απο κάποιον πελάτη μας (που πήγαμε να δώσουμε μία προσφορά σε κοντινή πολη) προσπάθησε να με χουφτώσει. Θύμωσα πάρα πολύ με την πράξη του και του είπα ότι δεν τον τιμάει καθόλου (είναι 70 χρονων) αλλά αυτός συμπεριφέρθηκε σαν να μη είχε γίνει τίποτα. Την επόμενη μέρα το είπα στα κορίτσια στα γραφεία για να τον προσέχουν όλες και να έχουν τα μάτια 14. Αυτός συνέχησε να με μειώνει συνέχεια και να φωνάζει για διάφορα θέματα για τα οποία δεν ήμουν κάν άρμόδια. Κάθε φορά που αντιδρούσα και υποστήρηζα τον εαυτό μου μου έλεγε ότι με κάνει παρατηρησεις για να βελιτωθώ πάνω στη δουλεία μου και να γίνω καλύτερη αλλά τρίχες........Στις 5 Ιουλίου μαλώσαμε γιατί μου είπε ότι δεν μπορούσε να μου πληρώσει τα εξτρά απο το μειωμένο του Μαιου και του Ιουνίου. Μου είπε αυτές τις μέρες παρτες άδεια και κάθισε σπίτι σου. Μετά απο λίγα λεπτά έστειλε στο γραφείο μου την λογίστρια που ασχολείται με τα εργατικά να μου ανακοινώσει ότι μου δίνει υποχρεωτικά όλη την φετινή άδεια που δικαιούμαι 22 μέρες+ 4 μέρες άδειας που είχα απο περση και να πάω πίσω στην εταιρία στις 27 Αυγούστου. Οπότε τώρα κάθομαι σπίτι μου και σκέφτομαι τι να πράξω. ¨Ο άντρας μου( ο οποίος δεν ξέρει για το καμάκι) μου λέει να μη ξαναπάω σε αυτή την δουλεία. Οι φίλες μου λένε να ζητήσω να μου δώσει και όλες τις μειωμένες ώρες έως Νοέμβριο και μετά να ξαναπάω στο γραφείο μου για να τον αναγκάζω να με διώξει, για να πάρω αποζημίωση και ταμείο, να μη πάνε χαμένα τόσα χρόνια στην εταιρία. Επίσης τότε που έγινε η φάση με το "χούφτωμα" μου λέγαν να πάω στη επιθεώρηση να τον καταγγείλω. Εγώ βεβαια δεν πήγα γιατί το θεώρησα τόσο χαμηλού επιπέδου στην ηλικία του και μάλιστα όταν πήρα μία μέρα στην επιθεώρηση τηλ. να ρωτήσω μου είπαν ότι στην επιθεώρηση γίνεται μόνο καταγγελία και μετά παίρνω δικηγόρο δικό μου και κάνω μήνηση για να δικαστεί. Αυτός μέχρι τότε θα έχει πεθάνει :!:

Τι λέτε εσείς να κάνω τέλος αυγούστου ;

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

Εγώ τι να σας πώ; Έχω λιώσει στην δουλειά και μάλιστα πήρα προαγωγή όταν ήμουν πέντε μηνών....δεν μπορώ να πώ ότι δεν μου φέρονται καλά και μάλιστα έχω πάρει και καμμιά δεκαριά μέρες αναρρωτικές, που έβγαινα νοκ άουτ η γυναίκα...

mamina μου σε καμια περιπτωση μην του κανεις την χαρη να παραιτηθεις!!!Αστον να σε απολυση και να παρεις την αποζημειωση!!!Τελεια καθαρματα αξιζει να τιμωρουνται μεχρι τελους!Κανε υπομονη,φερσου "γαιδουρινα" και βγαλτον εσυ νοκ αουτ οχι αυτος εσενα! :)

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Διαφημίσεις

Mamina κανονικά δεν μπορει να σε απολυσει αν δεν έχει περάσει ένας χρόνος από την στιγμή που επέστρεψες στην δουλειά μετά τον τοκετό. Γιατι σε προστατεύει ο νομος. Θα πληρώσει πολλά και δεν του συμφέρει. Μου το χαν πει απο την επιθεώρηση όταν τους το χα ρωτήσει εγώ.

αν εισαι αποφασισμένη να φύγεις από αυτο το περιβάλλον τότε καλά θα κάνεις να φροντίσεις να σε διώξει για να πάρεις και την αποζημιωση και το ταμείο ανεργειας. Αν όμως θέλεις να μείνεις στην δουλειά πχ για οικονομικούς λόγους τότε πρέπει να φροντίσεις να φτιάξετε τις σχέσεις σας. άρχισε να του ζητάς πχ γονικές άδειες που έχεις το δικαιωμα μέχρι 3 1/2 μηνες να πάρεις μέχρι το παιδί σου να γίνει τρία χρονών. Βέβαια αυτές είναι άνευ αποδοχών αλλά σε περίοδο μεγάλης πιεσης μπορούν να αποτελέσουν κινητρο για να σε διώξει. :wink:

g07Lp2.png

• 1 month later...

Η αληθεια είναι πως ένας λόγος που καθυστερούσα να μείνω έγκυος ήταν η επαγγελματική μου κατάσταση.Ως εκπαιδευτικός (στον ιδιωτικό τομέα) στην προσχολική ηλικία έβλεπα και βλέπω το άγχος που έχουν όλες οι εργαζόμενες μητέρες ειδικά αυτες με δύσκολα ωράρια και τις επιπτώσεις του άγχους αυτού στα παιδιά και στην οικογένεια τους. Ομως ήμουν μια απο τα ίδια αφού τρωγόμουν με αυτή τη δουλεια το πήραν είδηση και οι διευθυντές και κάθε τόσο ερχόταν και μια νέα ανάθεση εργάσίας. Χωρίς να έχω μάθει να λέω όχι και αφού μου άρεσε κιόλας έφτασα να έχω ένα ωράριο 12ωρο καθημερινά με πολύ καλά αποτελέσματα και καλοπλήρωμένο. Απο προσωπική ζωή βέβαια χάλια. Ο σύντροφος μου ήθελε παιδι από πολύ νωρις εγώ αρνιόμουν γιατι αυτες δεν ήταν βάσεις για ένα παιδι και μια ήρεμη οικογενειακή ζωη. Για να μη φλυαρώ άλλο μετά από ένα χρόνο γάμου και όντας τρια χρόνια σε αυτή τη θέση με πόνο ψυχής στράφηκα στο δημόσιο τομέα. Λέω πόνο ψυχής γιατι είμαι ένα δημιουργικό άτομο (θεωρώ) και είχα βρει την τέλεια ανταπόκριση αλλα η ζωη δεν ειναι μόνο δουλειά. Δεν ξέρω τι προοπτικές θα συναντησω στο δημόσιο αλλά σίγουρα τίποτα δεν συγκρίνετε με αυτο που θα έχω σε λίγους μήνες. Πάντως το θεωρώ πολύ άδικο να μην υπάρχει ιση μεταχειριση στις άδειες και να αγχωνονται ολες αυτες οι μανούλες έτσι. :?

Amelie geia soy,

Dystixos oi synthikes ergasias ston idiotiko tomea einai toso "strimogmenes" poy den mporeis na anapnevsis gia na zisis mia iremi oikogeneiaki zoi.

Ekanes poli kala poy strafikes sto dimosio giati tha soy afisei perithoria na xaris tin genisi toy paidioy soy me pio poli iremia.

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

Koritsia kalispera,

Opos sas eixa anaferei se proigoymeno minima gia to provlima poy exo stin doyleia sas grafo tis ekselikseis.

Stis 27 Deftera piga sto grafeio. Eixe kaei o ipologistis moy (moy eipan) kai to eixan petaksei. I simperifora toy ergodoti moy itan adiafori. Moy eixan parei oles tis ekremotites kai ta themata poy asxoloyme ego kai ta eixan anathesei se allo atomo. Simera piga sto grafeio toy kai ton rotisa me poia themata tha asxolitho apo do kai sto eksis kai i apandisi toy itan pros to paron den eho kati na soy anatheso, tha to skefto.... Sxedon 6 ores sto grafeio kathisa xoris na kano tipota.

Ti tha kanate eseis stin thesi moy ??

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

mamina, εχεις μπλέξει με μεγάλο καθικι! Προφανως σου κάνει πόλεμο νεύρων για να φ ύ γ ε ι ς!!!!προσπάθησε να μην υποκύψεις και όποτε σου σπάει τα νεύρα να σκέφτεσαι το ζουζούνι σου και την όμορφη ζωούλα σου.(προφανως η δική του είναι χάλια). Να είσαι άνετη αφου δεν σου αναθέτει δουλειές (αν και είναι βαρετό να κάθεσαι)μεχρι να βαρεθει και αυτός. Τωρα βεβαια αν σε προσβάλλει συνεχως ...κάνε υπομονή μεχρι να χτυπήσεις κόκκινο!!Σίγουρα όμως μην ξαναμείνεις μόνη μαζί του...

αα!ψάχνε και για κάτι καλύτερο.Ακόμη κιαν δεν βρεις άμεσα να ξέρεις τι παίζει στην αγορα για όταν φύγεις. Τι καθικι!!!! :evil:

Τωρα που είμαι εγκυος δε δουλευω και ειλικρινά χαιρομαι.Είχα κι εγω μια παρομοιρα εμπειρια να με πεταξουν απο δουλεια λες και ήμουν σκουπιδι.Συγκεκριμένα δουλευα ως βοηθος καθηγητη στο Πολυτεχνειο ηταν μια δουλειά που είχα δοθει καθοτι ηταν στο αντικειμενό μου δηλαδη με Pc ,video art,γραφικά κτλ .Eκει έλιωνα καθε μερα απο 9 το πρωι μεχρι 10 το βραδυ στις καλές μέρες και μεχρι 1 η ώρα πριν τα ταξίδια του.Μισθός ψιλοχαλι δηλαδη 700 ευρώ στο χέρι ,χωρίς ασφαλεια ΙΚΑ κτλ.Oταν αρρωστησα πολύ γιατί και πριν αρρώσταινα αλλα πηγαινα καπάκι απο τα νοσοκομεια, η εκανα ενεσεις κι εγώ όπως η φίλη μας Σαββατα η στα διαλείματα .Ενα πρωι δεν αντεξε η καρδια μου,για 5 μερες δεν ειχα επαφη οποτε τον παίρνει η μαμά μου τηλέφωνο του λεει το παιδί δεν ξερουμε αν θα ζήσει κλτ κλτ εκανε πως λυπήθηκε.Δεν ήρθε κανεις στο νοσοκομείο να με δει, να δει αν ζω μόνο εσκασε ενα sms αν γύρισα σπιτι μου,ειχα τηλεφωνησει εγω η ιδια στο μεταξυ αλλα δε μπορουσα να μιλησω με τα οξυγονα και ηρθε το μηνυμα να πει να παω να μαζεψω τα πραματά μου γιατί θα ρθει αλλη.Να σας πω την αλήθεια εκεί ειπα όταν μείνω εγκυος δε θα δουλευω.Η χωρα μας δυστυχώς δε μας προστατευει αμα αρρωστήσουμε,μεινουμε εγκυοι και παντρευτουμε ειμαστε για τα μαυρα καταστιχα του μεγαλυτερου ποσοστου εργοδοτών.Κανεις δεν εκτιμάει μονο να είσαι εκει ρομποτάκι να δουλευεις

Koritsia kalispera,

Ti tha kanate eseis stin thesi moy ??

Θα καθόμουν στο γραφείο μου, θα κοίταζα τους τοίχους, θα διάβαζα περιοδικό / βιβλίο / Playboy και δεν θα το κούναγα μέχρι να με απολύσει.

(το ζω ήδη αυ τό)