Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι ειναι παλι αυτο?

Recommended Posts

Όλα τα παράξενα σε μένα? βρε κορίτσια,

νιώθω χαμηλά στην κοιλιά μου αλλά και ακόμη πιο κάτω,

κάτι έντονους χτύπους. κατά διαστήματα μέσα στη μέρα..Σαν να σκάνε μπαλόνια, δεν πονάω αλλά είναι ανατριχιαστικό και πετάγομαι. Μερικές φορές το νιώθω τόσο χαμηλά που νομίζω πως κάτι θα μου φύγει από κάτω...Ο γιατρός μου με εξέτασε δυο φορές γι αυτό το λόγο και μου είπε πως δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα με την εγκυμοσύνη. την δεύτερη φορά μάλιστα μου είπε πως μπορεί να είναι λόξιγκας. Έχει καμιά σας καμιά ιδέα?

Διαφημίσεις

καλημερα εγω ειμαι 28w και νιωθω ακριβως αυτο που λες αλλα μου ειπε ο γιατρος μου οτι δεν ειναι τιποτα παρα μονο κλοτσιτσες της μπεμπας μου..

Δεν το ενιωθα στις 22w αλλα δεν φανταζομαι να ειναι κατι που πρεπει να σε ανυσηχει..

καλυτερα βεβαια να ρωτησεις τον γιατρο σου..

καλη συνεχεια!

668bab1939.png

Νομίζω ότι είναι λόξυγγας. Εγώ το νοιώθω 3-4 φορές την ημέρα και από τη ρυθμικότητά του φαίνεται ότι είναι λόξυγγας. Εγώ γελάω με αυτό, η μπέμπα μου δεν νομίζω ότι το διασκεδάζει και τόσο... αλλά έχει τόσο πλάκα..Είμαι 37 εβδ. τώρα και το νοιώθω τουλάχιστον 2 μήνες, οπότε νομίζω ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα...

Καλημέρα!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

και γω το ένιωθα και ναι ειναι λόξυγκας!το μόνο που μ ενοχλούσε ηταν οταν τον επιανε τον γιόκα μου λόξυγκας την ώρα που κοιμόμουν.οσο περνάει ο καιρός θα το νιώθεις ολο κ πιο εντονα!καλη λευτερια να χεις!

M6bap3.png

cik1p3.png

Το νιώθεις και πολύ χαμηλά αυτό? Γιατί εγώ νομίζω ότι θα πάω τουαλέτα και θα μου φύγει...?

το νιωθω χαμηλα οπως λες και εσυ..

λετε να ειναι λοξυγγας βρε κοριτσια;;

τον προηγουμενο μηνα που πηγαμε στον γιατρο ειχε η μπεμπουλα λοξυγγα αλλα εγω καταλαβα οτι μονο στον υπερηχο φαινεται και οχι οτι το καταλαβαινουμε και εμεις..:shock:

668bab1939.png

Kι εγώ το νιώθω αυτό εδώ και δύο εβδομάδες. Είμαι στην 27η και πραγματικά είχα ανησυχήσει κι εγώ, αλλά όπως είπαν και τα κορίτσια παραπάνω, δεν είναι τίποτα άλλο παρά κλοτσιές του μπέμπη.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Απ οτι καταλαβαίνω δεν πρέπει να ανησυχούμε. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι να ξανά τηλεφωνήσω στο γιατρό μου. Θα του το πω ξανά στο προγραμματισμένο ραντεβού μας...Πάντως η μπέμπα μου όλο με τρομάζει το χρυσό μου..είναι και η πρώτη μας και την περιμένουμε με αγωνία. Με το καλό όλες κορίτσια να πάρουμε αγκαλίτσα τα παιδάκια μας!!!

Διαφημίσεις

είναι στάνταρ λόξυγγας, το ένιωθα και εγώ συχνά στην εγκυμοσύνη και το διαπίστωσα τις πρώτες μέρες με το μωρό που είχε συχνά λόξυγγα και ήταν με τον ίδιο ρυθμό όπως τα χτυπήματα όσο ήταν μέσα στην κοιλιά!