Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΜΒΡΥΑ 4 ΚΥΤΤΑΡΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια,βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκανα πριν ενα μηνα την πρωτη μου εξωσωματικη και απετυχα!:(

Τωρα μεσα στο Μαιο θα παω να βαλω τα δυο παγωτάκια που εχω στην καταψυξη!;)

Ειναι όμως 4 κυττάρων και υπάρχει πιθανουητα με την απόψυξη να γίνουν και 3 η και 2 κυττάρων!:rolleyes:

Εχω πιθανότητες;;;;Εχει πετύχει καποια κοπέλα με τετοιου είδους εμβρυάκια!

Εξωσωματική κανουμε λογω ιλιγοασθενοσπερμίας,εγω δεν εχω κάποιο πρόβλημα και είμαι 29 ετών!

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω,γιατί εγώ έκανα εξωσωματική και έπιασαν με την πρώτη και τα δύο εμβρυάκια που μου εμφύτευσαν, ένα 10 κυττάρων και ένα 8 κυττάρων. Καλό θα ήταν όμως να μην ρωτάς και πολλά, πήγαινε με αισιοδοξία και πες ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!!!

Σου εύχομαι την καλύτερη επιτυχία!!!

UAQCp2.png

Διαφημίσεις

naki γεια σου,

γράφεις για 4 κυττάρων αλλά πόσων ημερών είναι? Δηλαδή πόσες μέρες μετά την ωοληψία έγινε η εμβρυομεταφορά και μπήκαν στην κατάψυξη τα υπόλοιπα? Νομίζω πως αν είναι δεύτερης ημέρας είναι μια χαρά. Γράψε στο google διαίρεση κυττάρων, θα βρεις πολλά πραγματάκια. Σχεδόν όλα τα κέντρα εξωσωματικής στη σελίδα τους λένε και για αυτό.

Αυτό που λες όμως οτι μπορεί μόλις τα βγάλουν απο τη κατάψυξη να μειωθεί ο αριθμός κυττάρων δεν ισχύει.. Μπορεί κάποια να μην αντέξουν καθόλου αλλά όχι να χειροτερέψουν. Εγώ είχα κρατήσει 4 και μου είχαν πει πριν τα καταψύξουν οτι τα 2 μάλλον δε θα αντέξουν.. τελικά δεν είχε αντέξει το ένα.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Ναι 2ης μερας ήταν.

Μακαρι ελπιζω....απλα ακουω οτι οι περισσοτερες κοπελες ειχαν εμβρυα περισσοτερων κυτταρων και αναρωτιεμαι γιατι δεν αφησαν και τα δικα μου να μεγαλωσουν.

την πρωτη εξωσωματικη την εκανα με εμβρυα 5 ημερων και απετυχα ηταν μια εγκυμοσυνη βιοχημικη και μου ειπαν οτι μαλλον δεν τα δεχθηκε η μητρα την δευτερη φορα βαλαμε εμβρυα 2 ημερων και τωρα εχουμε τα διδυμακια μας επισης πρωτη μου ξαδελφη εχει την κορουλα της απο κατεψυγμενο..να κανεις θετικες σκεψεις και ολα καλα θα πανε....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Σας ευχαριστώ πολύ,μου δίνετε πολύ κουράγιο,αν κι αυτη την φορά είμαι πολύ πιο αισιοδοξη γτ τα φαρμακα της εξωσωματικης μου έκαναν πολλές παρενεργειες οπότε τωρα που θα ειμαι πιο πολύ ο εαυτός μου και θα δώσω πολυ θετική ενέργεια στα μωράκια μου.

Διαφημίσεις

naki μου κανε την εμβρυομεταφορα σου ξεκουρασου μην ψαχνεις συμπτωματα και αυτο που ειναι να γινει θα γινει...εσυ θα κανεις αυτο που πρεπει να κανεις.....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......