Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καροτσι για 2 παιδακια!!!!

Recommended Posts

Εχει κάποια μαμα-μπαμπάς αύτο το καρότσι??images?q=tbn:ANd9GcRFqYhZweMHcPR7ERHDmfDrqo6JpgmPtuuqdptNJW0J3FrVSVGzhA

http://www.babydaysdirect.co.uk/products/phil-amp-teds-dash-buggy-including-double-kit-special-offer/1236/?source=froogle&utm_source=froogle&utm_medium=comparison_shopping_feeds&utm_nooverride=1

Επειδή ο μικρός μου είναι πολύυυυυ της βόλτας και οταν γεννησω και το αλλο μωρακι μου θα εχουν 1 χρονο διαφορα και θα ειναι και παλι καλοκαιρι ηθελα να ρωτησω αν σας εχει βολεψει αυτο το καροτσι η εστω τετοιου ειδους καροτσι μιας και αρχικα σκεφτομουν να παρω το ΜcLaren Twin μιας και McLaren εχω και τωρα και το εχω κατευχαριστηθει αλλα σκεφτομαι λιγο τα πεζοδρομια με το διπλο και αλλαξα γνωμη....

Σας εχει βολεψει αυτο??Ειναι ευκολο στην μεταφορα??Απο αποψη βάρους??

Ειχατε θεμα ποτε με τις ροδες εννοω να σπανε κτλ λογω του βαρους των 2 παιδιων....

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw

Διαφημίσεις

Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο. Κι εγώ στο ψάξιμο είμαι καθότι θα έχουν 1,5 χρόνο διαφορά όταν γεννηθεί η 2η κόρη τον Ιούνιο.

Δεν ξέρω κι αυτό εδώ αν αξίζει:

http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Duet-Lite-Tandem-Stroller/dp/B003ZUXXK6/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I34HQBGPJ3OSFU&colid=3TEEWYJVG7C10

Αυτό που αναφέρεις βέβαια είναι πιο ελαφρύ και πιο μαζεμένο κλειστό. Το μεγαλύτερο παιδάκι όμως κάθεται πίσω? Θα βλέπει ή θα βαριέται και θα γκρινιάζει?

Καλησπέρα!

Κι εμένα τα παιδάκια μου έχουν ενάμιση χρόνο διαφορά. Είχαμε αγοράσει κι εμείς το διθέσιο καρότσι της mothercare αλλά το προηγούμενο μοντέλλο, που ήταν σαν τραινάκι, όχι το πίσω μωρό πιό χαμηλά από το μπροστινό.

Μας είχε βολέψει πάρα πολύ. Είχαμε γυρίσει όλη την Αθήνα με αυτό, γιατί έμπαινε εύκολα σε μετρό, τραίνο, τράμ, λεωφορεία... Μονο στο πορτ παγκαζ δεν έμπαινε πάρα πολύ εύκολα, αλλά το θέλαμε για περίπατους και για τις καθημερινές μας διαδρονές, όχι για ταξίδια και άλλου είδους μετακινήσεις.

Λοιπόν, όταν είναι ανοιχτό, οι διαστάσεις του είναι λίγο μικρότερες από ένα τρίκυκλο μονό καρότσι, Το είχα παρατηρήσει αυτό στο ασανσέρ μας, όπου το τρίκυκλο δεν χώραγε καλά, ενω το μπρος-πισω μια χαρά. Έκλεινε και εύκολα και δεν έπιανε υπερβολικά πολύ χώρο.

Το μοναδικό που έχω να πώ είναι ότι επειδή το βάρος είναι μπροστά (το μεγάλο μωρό κάθεται μπροστά) ήταν λίγο δύσκολο στο ανεβοκατέβασμα στα πεζοδρόμια. Και όταν λέω λίγο δύσκολο, εννοώ απλά ότι έπρεπε να βάζεις και λίγη βοήθεια με το πόδι, πατώντας τον πίσω άξονα για να σηκωθεί το μπροστινό μέρος. Δεν ήταν πολύ εύκολο να το σηκώνεις μόνο με την πίεση των χεριών, ειδικά τον πρώτο καιρό με τα ράμματα της γέννας να ενοχλούνται από οποιαδήποτε πίεση των κοιλιακών.

Γενικά πάντως εμάς μας εξυπηρέτησε πάρα πολύ. Και τα δύο ήταν πολύ χαρούμενα, επ' ουδενί δεν μπορώ να πώ ότι το πίσω μωρό βαριόταν. Μάλιστα όσο μεγάλωναν και άρχιζαν να αλληλεπιδρούν και να μιλάνε το διασκέδαζαν ακόμα περισσότερο.

Έτσι το συστείνουμε ανεπιφύλακτα.

Με το καλό να δεχθείτε τα δεύτερα μωράκια σας!!!

• 9 months later...

Επειδή δεν έχω χρόνο να το ψάξω, μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό και οικονομικό διπλό καρότσι; Το ένα παιδί είναι 4 μηνών το άλλο 2 χρονών. Ευχαριστώ, καλή χρονιά σε όλους ;)

Είναι τρεις και τους λατρεύω.