Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δυο χρονια..αντλησεις!!!

Recommended Posts

Αν μου το ελεγε κανεις, οτι θα εκανα τετοιο πραγμα δεν θα το πιστευα...

Γεννησα την μικρη μου πρωορη στις 31 εβδομαδες κυησης ,κ φυσικα μπηκε θερμοκοιτιδα αμεσως..

Οι μαιες με συμβουλευσαν να αγορασω το mini elektric ,να βγαζω γαλα κ να το βαζω στην καταψυξη..κ εγω σαστισμενη απ τις συνθηκες κ την ''αρπαγη'' του μωρου μου απο μεσα μου υπακουσα χωρις πολλες ερωτησεις..δεν ειχα ιδεα για το ποσες αντλησεις χρειαζονται..για διπλα συστηματα αντλησεις κτλ..

το μωρο μου εμεινε στην θερμοκοιτιδα ενα μηνα, το πηρα σπιτι για τεσσερεις μερες κ ξαναγυρισε με μια βαρια για την υγεια του λοιμωξη.Μας ειπαν επι λεξη οτι "αν ζησει.."..εγω γυρνουσα σπιτι κ συνεχιζα να αντλω..πρωι μεσημερι βραδυ..με το ιδιο θηλαστρο για 4 μηνες..ευτυχως συναντησα μια καταπληκτικη νεογνολογο που μου ελυσε ολες τις αποριες κ με στηριξε ψυχολογικα..σ αυτην χρωσταω πολλα κ φυσικα σε ολες εσας..

το μωρο το πηραμε οταν πια ηταν 2 μηνων κ φυσικα ειχε μαθει να τρωει απο μπουκαλι..οποτε κ εγω συνεχιζα..απο ανασφαλεια οτι δεν θα μπορω να ελενχω τις ποσοτητες που τρωει..δεν το προσπαθησα να θηλασει..

μετα κ ενω ολοι μου λεγαν να σταματησω να.. αρμεγομαι,ψαχνοντας επιχειρηματα να συνεχισω επεσα πανω στο παρεντς κ στην ενοτητα θηλασμος..ανακαλυψα οτι δεν ημουν η μονη κ παραγγειλα το symphony..

τι ανακουφιση ηταν αυτη..επιτελους ουτε θορυβος ουτε τοση καθυστερηση..συνεχισα να βγαζω γαλα πρωι μεσημερι βραδυ κ προσθεσα κ το απογευμα...κ εβαζα κ στην καταψυξη..

και καπως ετσι κυλουσαν οι μηνες..ελεγα λιγο ακομα..λιγο ακομα..κανε υπομονη κ συνεχιζα..

καποια στιγμη ομως οταν το μωρο εφτασε τους 21 μηνες το γαλα αρχισε να μειωνεται ,μια κ η μικρη επινε πια 500μλ την ημερα..αρχισα το cilrotron αλλα μου επεφτε βαρυ..παρολα αυτα κατορθωσα κ εβαλα παλι λιγο γαλα στην καταψυξη..

κ καπου στον 23 μηνα..αρχισα να καταλαβαινω οτι δεν αντεχω αλλο..κ με λυπη μειωσα τις αντλησεις αρχικα στις 2..κ μετα σε μια..

τωρα πια η τελευταια μου αντληση εβγαλε μονο 30μλ κ απ τα δυο στηθη..μετα απο 3 μερες χωρις αντληση..:eek:

μακαρι να μπορουσα να το συνεχισω για παντα..αλλα να εβγαινει πιο ευκολα..πιο γρηγορα..:cry::cry:δεν πειραζει κ ως εδω που εφτασα κατι ειναι..:wink:

σας γραφω την ιστορια μου για να την δουν κυριως οι μαναδες που εχουν προβληματα στο θηλασμο κ δειλιαζουν..ολα γινονται...για τα μωρα μας(σας)..

κ σας το λεει μια λιγοψυχη που βαριεται ευκολα..αλλα αυτο ηταν ενα πεισμα για μενα..το παιδακι μου θα πιει καλο γαλα ,οχι αηδιες, ετσι ελεγα..

κ τωρα θα επιστεψω το θηλαστρο,κλεινοντας το κεφαλαιο θηλασμος..αν μπορει να ειπωθει ετσι αυτο που εκανα..

Διαφημίσεις

Μπράβοοοο!!! Είσαι απίστευτη, στο λέω εγώ που αντλούσα μέχρι που ο μικρός μου έφτασε 10 μηνών και είπα ήμαρτον... Τράβα τράβα το στήθος, να πηγαίνω επισκέψεις αγκαλιά με το θήλαστρο, άρχισαν να με ενοχλούν οι θηλές μου, δεν είναι καθόλου απλό!!

2 χρόνια είναι ιδανικά, ξανά μπράβο!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

δεν πειραζει κ ως εδω που εφτασα κατι ειναι..:wink:..

κάτι;;;;;; Μόνο κάτι; Αστειεύεσαι βέβαια ότι αυτό που έκανες ήταν μόνο "κάτι"! Συγχαρητήρια, με συγκίνησες! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

boulou για μενα οι μαναδες που αντλουν πολυ καιρο ειναι ηρωιδες, διοτι μπαινουν στον κοπο της αντλησης και προσφερουν το καλυτερο στο παιδι τους χωρις να μπορουν να καρπωθουν πολλα απο τα καλα του θηλασμου..

Νομιζω το μεγαλυτερο διαστημα αντλησης που εχω ακουσει ειναι το δικο σου, 2 χρονια. ΜΠΡΑΒΟ!!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Αυτο που εκανες ειναι πραγματικα υπέροχο εγω σντλώ τωρα ενα μηνα και πολυ εχουν αρχισει να με προτρεπουν να σταματησω να τυρανιεμαι και να δωσω ξενο η δικια σου εμπειρια ομως μου εδωσε δυναμη να συνεχισω και οσο παει γιατι ο μικρος μου δεν νομιζω να θηλάσει ποτε απευθείας :(

2 χρόνια αντληση;;;;;;είσαι απλά αξιοθαύμαστη.......!!!!

alexandra υπάρχει ένα πρόσφατο τοπικ κοπελας που μετά από καποιους μήνες αντλήσεων θηλασε απευθειας το μωρο.....πολύ συγκινητικο κ σιγουρα ενθαρρυντικο για οσες κανετε αυτήν την τρομερή προσπάθεια για τα παιδιά σας!!!:-D

ψαξτο καπου στο θηλασμο, θα το βρεις!

να σου ζησει!:-D

Συγχαρητήρια!!!! Η ιστορία σου με συγκίνησε! Σου εύχομαι στο επόμενο μωρό σου να καταφέρεις να θηλάσεις, για να βιώσεις και την υπέροχη εμπειρία του θηλασμού. Και πάλι συγχαρητήρια, πολλά συγχαρητήρια! Είσαι άξια θαυμασμού!

Διαφημίσεις

υποκλινομαι!!!!

να εισαι παντα δυνατη και να χαιρεσαι το μωρο σου,ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ περηφανη για σενα η μικρουλα για οσα της προσφερεις!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Αξιζεις πολλααααααααααααααααααααααααα συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!Μπράβο σου και εγώ κάνω αποκλειστική άντληση με symphony 4 μήνες και θα προσπαθήσω όσο περισσότερο γίνεται.

• 3 months later...