Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΠΝΙΓΟΜΟΥΝ!


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι στην 21η εβδομάδα και το χθεσινο βράδυ μια ωρα σχεδον αφοτου κοιμηθηκα ξυπνησα ξαφνικα επειδή ένιωσα οτι πνιγόμουν! Δεν ειχα φαει τιποτα παρα ενα μηλο κατα τισ εννια και αυτο συνεβη στη μια και μιση! Ξύπνησα ενω προσπαθούσα να αναπνευσω αλλα ένιωθα οτι είχα πάθει αναρροφηση (μαλλον δηλαδη δεν ξερω πωσ ειναι)! Μετα απο 3-4 φορέσ που προσπαθησα να αναπνευσω τελικά ξεμπλοκαρε η αναπνευστικη οδοσ και πηρα ανασα... να πω επισησ οτι δεν ειχα καποιο αισθημα καουρασ ή ξινιλασ... εχω φοβηθει παρα πολυ... αν μου ξανασυμβει? αν δεν μπορεσω να πάρω ανασα την επομενη φορα? τα χω παιξει...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Μήπως κοιμόσουν ανάσκελα??? Δεν κάνει καθόλου απ' ότι λένε οι γιατροί γιατί το έμβρυο πιέζει τους πνεύμονες.

Η Δαναη μου ήρθε 16-2-2008

Αντίο μεμπάκι 28-7-2010

Ο Τάσος μου ήρθε 22-8-2011

Link to comment
Share on other sites

το επαθα την 2η εγκυμοσυνη μου....ανασκελα και εγω...πιστευα οτι ηταν τα σαλια μου αλλα ...ανασα δεν μπορουσα να παρω...τι να πω..ειναι αληθεια οτι οσο μεγαλωνει και ανεβαινει η μητρα πιεζονται οι πνευμονες.

μην ανησυχεις.ολα καλα!

Link to comment
Share on other sites

Το έχω πάθει κι εγώ αυτό αλλά όχι στην εγκυμοσύνη.Κι εγώ ενώ κοιμόμουν το έπαθα, έβηξα ενω ήμουν ανάσκελα απ'οτι θυμάμαι και πνιγηκα,βουλωσε το σύστημα τελείως για κάποια δευτερόλεπτα...αιώνας μου φάνηκε!Σηκώθηκα όρθια απότομα, περπάτησα και μετά από λίγη ωρα πηρα ανάσα.Παντως είναι πολύ τρομακτικό ε?

E0adp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ειναι παρα πολυ τρομακτικο!! Εγω ουτε καν εβηξα γιατι ο αντρας μου ηταν ξυπνιος και είδε όλη τη φαση. Δεν ξέρω τι να πω... Αυτο που ξέρω είναι οτι τώρα μου εχει γίνει εμμονη ιδεα και δεν μπορω να κοιμηθω.. με το που κλείνουν τα μάτια μου, νιωθω οτι θα πνιγω και ξυπναω αποτομα...:(

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το έπαθα αυτό προχτές και ας μην είμαι έγκυος. Κοιμόμουν και ξαφνικά ξύπνησα μή μπορώντας να αναπνεύσω καθόλου για λίγα δευτερόλεπτα. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη...

 εχω δυο μπουμπουκακια

Link to comment
Share on other sites

Αυτό έτσι όπως το περογράφεις το κάνει συνηθως η παλλινδρόμηση στομάχου..ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου όμως να σε καθοδηγήσει. Με το δίκιο σου έχεις τρομάξει, αλλά μπορεί να ήταν τυχαίο, ή να είναι κάτι πολύ απλό και να υπάρχει λύση.

DoUwp3.png

Link to comment
Share on other sites

μηπως ειναι βουλωμενη η μυτη σου?το ειχα παθει στον 8ο μηνα της εγκυμοσυνης.η μυτη μου ηταν βουλωμενη(και μαλλον δεν εδωσα πολυ σημασια) και ενιωσα να μου κοβεται η αναπνοη το βραδυ,και οπως λες κι εσυ,φοβομουν να κοιμηθω.αργοτερα εμαθα οτι ειναι ενα συμπτωμα της εγκυμοσυνης(σαν αλεργικη ρινιτιδα).

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...