Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βιοσυντονισμός / απάτη; Προσοχή

Recommended Posts

edit admin 2022

δείτε εδώ 

https://www.ellinikahoaxes.gr/2016/11/23/bioresonance-2/

και εδώ 

https://www.factchecker.gr/2017/12/18/bioresonance-scam-3/

https://quackwatch.org/related/Cancer/bioresonance/

καθως ο βιοσυντονισμός πλέον θεωρείται απάτη

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΗΝΕΒΕΙ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΟΤΗ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΝΧΕΙΡΗΣΗ Κ.Τ.Λ....ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ 800ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ 0% ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ 1,800ΧΙΛΑΔΕΣ...Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Κ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΓ/ΤΑ...ΠΗΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΜΕ...ΕΙΠΑΜΕ " ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ"..ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ.ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ( ΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ).ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ 12,500ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ 50% ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ....ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.ΡΩΤΙΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΛΑ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.....:D

Διαφημίσεις

μαιρη μου ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας!

πες μου σε παρακαλω βιοσυντονιστης ειναι γιατρος?πρωτη φορα ακουω τετοια ειδικοτητα!επισης ειναι πολυ ακριβη η θεραπεια?τι ακριβως εκανε στον αντρα σου?απλα αιματολογικες?για δωσε μας περισσοτερες λεπτομερειες!

μαιρη μου ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας!

πες μου σε παρακαλω βιοσυντονιστης ειναι γιατρος?πρωτη φορα ακουω τετοια ειδικοτητα!επισης ειναι πολυ ακριβη η θεραπεια?τι ακριβως εκανε στον αντρα σου?απλα αιματολογικες?για δωσε μας περισσοτερες λεπτομερειες![

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ!!!ΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΣ..:D ΛΟΙΠΟΝ....ΟΧΙ Ο ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 50ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ( ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ) ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ). ΚΟΙΤΑ ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΑΙΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ...ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ...ΟΥΤΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΙ ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ Η ΣΟΥ ΔΗΜΗΟΥΡΓΟΥΝ ΔΥΣΑΝΕΞΙΕΣ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΕΝΑΝ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙΛΑ....ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.....ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???

μαιρουλα καταρχην να σε καλωσορισω στην παρεα του parents:)

εγω ειμαι μακρια απο την ξανθη, στην αθηνα αλλα σιγουρα θα υπαρχουν και εδω βιοσυντονιστες!εμενα ο αντρας μου εχει 30% κινητικοτητα οποτε σιγουρα θα βοηθησει κατι τετοιο!

ευχομαι γρηγορα να κρατατε το μπεμπε σας:)

μαιρουλα καταρχην να σε καλωσορισω στην παρεα του parents:)

εγω ειμαι μακρια απο την ξανθη, στην αθηνα αλλα σιγουρα θα υπαρχουν και εδω βιοσυντονιστες!εμενα ο αντρας μου εχει 30% κινητικοτητα οποτε σιγουρα θα βοηθησει κατι τετοιο!

ευχομαι γρηγορα να κρατατε το μπεμπε σας:)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ...;) ΑΦΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΝΧΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ...( ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ...:?)

ΚΑΤΣΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΥΓΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Τηλ.:2106427527.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.

Διαφημίσεις

αχ βρε μαιρουλα χιλια ευχαριστω να εισαι καλα!

ευχομαι καλη επιτυχια και να εισαι αισιοδοξη ολα καλα θα πανε!

τα ορθογραφικα ουτε τα κοιταμε εδω, σημασια εχουν αυτα που γραφεις!και παλι ευχαριστουμε:)

αχ βρε μαιρουλα χιλια ευχαριστω να εισαι καλα!

ευχομαι καλη επιτυχια και να εισαι αισιοδοξη ολα καλα θα πανε!

τα ορθογραφικα ουτε τα κοιταμε εδω, σημασια εχουν αυτα που γραφεις!και παλι ευχαριστουμε:)

ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΥΒΔΟ.ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΥΒΔΟ.ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΟΜΩΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80 Η 100 ΕΥΡΩ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ...;) ΑΦΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΝΧΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ...( ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ...:?)

ΚΑΤΣΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΥΓΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Τηλ.:2106427527.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.

Καλώς ήρθες μαιρούλα και πάνω απ'όλα εύχομαι η χοριακή σου την Πέμπτη να είναι τόσο μεγάλη που να τα ξεχάσεις 'ολα τα άλλα για τους επόμενους 9 μήνες! Τον βιοσυντονιστή τώρα κι εγώ πρώτη φορά τον ακούω,αν και κάτι έχω στο νου μου. Πιθανόν πολλές φορές κάποιες άλλες εναλλακτικές μέθοδοι φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα από τα φάρμακα. Αλήθεια του έδωσε και κάποιες βιταμίνες ίσως για θεραπεία ή όχι; Να ξέρεις πάντως ότι το σπέρμα σε κάποιες φάσεις της ζωής του μπορεί να παρουσιάσει θεαματική βελτίωση χωρίς να κάνει τίποτα ο σύζυγος. Εχει συμβεί σε γνωστό μου με ολιγοσπερμία και έδωσε φυσική σύλληψη.:shock:

Ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου!!!Ε..2 μέρες μείναν..θα δούμε.Κοίτα οχι δεν του έδωσε ούτε χάπια ούτε βιταμίνες.Βασικά εμείς κάναμε συνέχεια σπερμοδιάγραμμα και τίποτα,πάντα ήταν κάτω από εκατομμύριο :-(

Δεν ξέρω..δε νομίζω να είναι τυχαίο το ότι έχουμε τόσο ραγδαία άνοδο και το καλό είναι ότι συνεχίζεται!!!

Εγώ πριν πάω δεν είχα καν ακουστά ούτε για βιοσυντονισμό ούτε για μόλυβδο ( που ακόμα καλά καλά δεν ξέρω τι σημαίνει ) ούτε τίποτα από όλα αυτά.Αλλά σημασία έχει ότι είδα αποτέλεσμα...:-D

Διαφημίσεις

Βασικά θέλω πραγματικά όσες από εσάς έχετε το ίδιο πρόβλημα να κάνετε μια δοκιμή...δεν έχετε να χάσετε τίποτα,ίσως σε κάποιους δεν βοηθήσει αλλά πιστεύω ότι αξίζει μια προσπάθεια αφού είναι και χωρίς φάρμακα.

Νιώθω λίγο άβολα γιατί πρώτη φορά γράφω το πρόβλημά μου δημόσια αλλά το κάνω για να βοηθήσω όσες μπορώ....

Καλή επιτυχία σε όλες μας.....Μακάρι το όνειρο μας να γίνει επιτέλους πραγματικότητα!!!!!!!!!!

Μηπως ειναι κατι σαν ομοιοπαθητικη?Παντως ιατρικως τετοιος οροσ δεν υπαρχει,δεν μπορει κατι θα ειχε ακουσει καποια.Ουτε τι ακριβως θα πει η λεξη δεν μπορω να φανταστω...Που σπουδαζεται?

Μακαρι να εχετε τα αποτελεσματα που επιθυμειτε!Σαφως η διατροφη,ο τροπος ζωης και η κακη ψυχολογια κανουν κακο και στο σπερμα,αυτο ειναι αδιαμφισβητητο!

ysjfp2.png

Γεια σου psixi.Ο βιοσυντονισμός ειναι εναλλακτική ιατρική και όπως είπα δεν είναι γιατρός.Στο ιντερνετ αν πατήσεις θα σου βγει και ο βιοσυντονισμός και η έννοια του.Δεν έχει να κάνει με ψυχολογία αλλά οι θεραπείες γίνονται με ένα μηχάνημα που χρησιμοποιεί απλώς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που λαμβάνει από τον κάθε ασθενή.Αυτά μπορείς όμως να τα ψάξεις και να τα βρεις μόνη σου,χωρίς να χρειάζεται να σε πείσω εγώ για τίποτα.Αν έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα αξίζει απλά μια προσπάθεια.

Αλλά να ξαναπώ ότι ούτε και εγώ δεν είχα ακούσει τίποτα για κάτι τέτοιο,τώρα όμως ξέρω και θέλω να το μάθουν κι άλλοι.Αυτά...:-)

Μαιρούλα τώρα είδα το μήνυμα σου και σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου γράψεις.

Χαίρομαι που δείχνεις τόσο ενθουσιασμένη :D και μακάρι να σου πάνε όλα καλά!

Θα το κοιτάξω αυτό που λες ή μάλλον θα το σκεφτώ μιας και έχω άλλη προταιρεότητα στο θέμα παιδί.

Επειδή εναμιση χρόνο τώρα κάνουμε ελεύθερα έρωτα αλλά όχι και με τόσο εντατικές προσπάθειες (δεν θέλω και να μου γίνει έμμονη ιδέα) και δεν έχουμε δει αποτέλεσμα, έχω αποφασίσει πως όταν θα πω οκ τώρα δεν το αφήνω στη μοίρα του και προσπαθώ, θα πάω στη μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντως. Εχω ακούσει πολλές περιπτώσεις γυναικών που βοηθήθηκαν απο τη Χάρη Της. Και είμαι σίγουρη μέσα μου πως δεν θα χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλο....:-P Εμαθα για την Αγία Ειρήνη πέρισυ την ημερα της γιορτής της εντελώς τυχαία απο μια πελάτισσα μου που είχε πάει στη μονή για τον ίδιο λόγο και όταν την είδα ήταν έγκυος στο πέμπτο παιδάκι!!!! Δεν ήταν τυχαίο όπως καταλαβαίνεις..... θεωρώ οτι μου την έστειλε εκείνη την ημέρα για να με βοηθήσει.

Οσο γραφική κι αν φαίνομαι κορίτσια, αυτό πιστεύω!

sj3dp3.png

Μαιρούλα τώρα είδα το μήνυμα σου και σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου γράψεις.

Χαίρομαι που δείχνεις τόσο ενθουσιασμένη :D και μακάρι να σου πάνε όλα καλά!

Θα το κοιτάξω αυτό που λες ή μάλλον θα το σκεφτώ μιας και έχω άλλη προταιρεότητα στο θέμα παιδί.

Επειδή εναμιση χρόνο τώρα κάνουμε ελεύθερα έρωτα αλλά όχι και με τόσο εντατικές προσπάθειες (δεν θέλω και να μου γίνει έμμονη ιδέα) και δεν έχουμε δει αποτέλεσμα, έχω αποφασίσει πως όταν θα πω οκ τώρα δεν το αφήνω στη μοίρα του και προσπαθώ, θα πάω στη μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντως. Εχω ακούσει πολλές περιπτώσεις γυναικών που βοηθήθηκαν απο τη Χάρη Της. Και είμαι σίγουρη μέσα μου πως δεν θα χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλο....:-P Εμαθα για την Αγία Ειρήνη πέρισυ την ημερα της γιορτής της εντελώς τυχαία απο μια πελάτισσα μου που είχε πάει στη μονή για τον ίδιο λόγο και όταν την είδα ήταν έγκυος στο πέμπτο παιδάκι!!!! Δεν ήταν τυχαίο όπως καταλαβαίνεις..... θεωρώ οτι μου την έστειλε εκείνη την ημέρα για να με βοηθήσει.

Γειααα!!!Ναι όντος είμαι ποιο αισιόδοξη τώρα.Αλλά σίγουρα έχεις δίκιο να πας και σου εύχομαι να σου έρθουν όλα όπως τα επιθυμείς μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει όλες.

Διαφημίσεις

θα πάω στη μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντως. Εχω ακούσει πολλές περιπτώσεις γυναικών που βοηθήθηκαν απο τη Χάρη Της. Και είμαι σίγουρη μέσα μου πως δεν θα χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλο....:-P Εμαθα για την Αγία Ειρήνη πέρισυ την ημερα της γιορτής της εντελώς τυχαία απο μια πελάτισσα μου που είχε πάει στη μονή για τον ίδιο λόγο και όταν την είδα ήταν έγκυος στο πέμπτο παιδάκι!!!! Δεν ήταν τυχαίο όπως καταλαβαίνεις..... θεωρώ οτι μου την έστειλε εκείνη την ημέρα για να με βοηθήσει.

Εννοείς ότι πήγε στη συγκεκριμένη μονή για να παρακαλέσει να κάνει το πέμπτο παιδί???????? Με συγχωρείς αλλά τα προηγούμενα τέσσερα πώς τα έπιασε? Η γυναίκα ήταν εκ γενετής κουνέλα!!!:lol: Και γιατί η Αγία Ειρήνη έστειλε 5 παιδιά σ'αυτήν και κανένα σε άλλες που προσπαθούν και πάνε και στη μονή αυτή? Σου εύχομαι να κάνεις εύκολα παιδάκι, αλλά να ξέρεις ότι αν δεις ότι καθυστερεί η υπόθεση, κάντε και μερικές ορμονικές εξετάσεις και εσύ και ο σύζυγος, γιατί θα χάσετε πολύτιμο χρόνο.

Γεια σου psixi.Ο βιοσυντονισμός ειναι εναλλακτική ιατρική και όπως είπα δεν είναι γιατρός.Στο ιντερνετ αν πατήσεις θα σου βγει και ο βιοσυντονισμός και η έννοια του.Δεν έχει να κάνει με ψυχολογία αλλά οι θεραπείες γίνονται με ένα μηχάνημα που χρησιμοποιεί απλώς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που λαμβάνει από τον κάθε ασθενή.Αυτά μπορείς όμως να τα ψάξεις και να τα βρεις μόνη σου,χωρίς να χρειάζεται να σε πείσω εγώ για τίποτα.Αν έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα αξίζει απλά μια προσπάθεια.

Αλλά να ξαναπώ ότι ούτε και εγώ δεν είχα ακούσει τίποτα για κάτι τέτοιο,τώρα όμως ξέρω και θέλω να το μάθουν κι άλλοι.Αυτά...:-)

Φυσικα, καλα εκανες και το μοιραστηκες μαζι μας...Τις εμπειριες μας μοιραζομαστε εδω και σαφως δεν χρειαζεται να συμφωνουμε παντα.Καλη τυχη σου ευχομαι παντως και το λεω ειλικρινα!

ysjfp2.png

Φυσικα, καλα εκανες και το μοιραστηκες μαζι μας...Τις εμπειριες μας μοιραζομαστε εδω και σαφως δεν χρειαζεται να συμφωνουμε παντα.Καλη τυχη σου ευχομαι παντως και το λεω ειλικρινα!

Έτσι είναι φυσικά και σκοπός δεν είναι να συμφωνήσουμε αλλά να μοιραζόμαστε.Να σαι καλά και εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο!!!:wink:

τι να πω τωρα κ εγω!

οτι αν η αδερφη μου διαβαζε το τοπικ, θα με μουτζωνε καταμουτρα?!

βλεποντας ενα νεο μελος να λεει σε αλλα μελη για τον ''σαν μαθητη'' -''δασκαλο''...., ξερω κ εγω?! θα πονηρευομουνα.

μακαρι να ειναι οπως τα λετε.

εγω θα της το πω παντως κ αυτο!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Εννοείς ότι πήγε στη συγκεκριμένη μονή για να παρακαλέσει να κάνει το πέμπτο παιδί???????? Με συγχωρείς αλλά τα προηγούμενα τέσσερα πώς τα έπιασε? Η γυναίκα ήταν εκ γενετής κουνέλα!!!:lol: Και γιατί η Αγία Ειρήνη έστειλε 5 παιδιά σ'αυτήν και κανένα σε άλλες που προσπαθούν και πάνε και στη μονή αυτή? Σου εύχομαι να κάνεις εύκολα παιδάκι, αλλά να ξέρεις ότι αν δεις ότι καθυστερεί η υπόθεση, κάντε και μερικές ορμονικές εξετάσεις και εσύ και ο σύζυγος, γιατί θα χάσετε πολύτιμο χρόνο.

Λάθος κατάλαβες ή εγώ δε το είπα σωστά. Είχε πρόβλημα με το σπέρμα του ο σύζυγος της, και μετά απο δυο αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και μια εξωσωματική, της είπε μια ξαδέρφη της για το θαύμα της Αγίας Ειρήνης. Πήγε πήρε το μήλο και μετά απο λίγο καιρό έμεινε έγκυος (στο πρώτο παιδί). Τα επόμενα 4 παιδιά ήρθαν χωρίς να ξαναεπισκευφθεί τη μονή.

sj3dp3.png

τι να πω τωρα κ εγω!

οτι αν η αδερφη μου διαβαζε το τοπικ, θα με μουτζωνε καταμουτρα?!

βλεποντας ενα νεο μελος να λεει σε αλλα μελη για τον ''σαν μαθητη'' -''δασκαλο''...., ξερω κ εγω?! θα πονηρευομουνα.

μακαρι να ειναι οπως τα λετε.

εγω θα της το πω παντως κ αυτο!

Αχχχχ....tzini....αν ήξερες μόνο το τι άγχος έχω τραβήξει μ'αυτό το θέμα του παιδιού και το σοκ μου όταν μου είπαν, ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί με τον άντρα μου, αλλά θα πρέπει να πάρω σπέρμα από δότη......άστα.Μπορείς να πονηρευτείς φυσικά άλλα αν όντος η αδερφή σου έχει το ίδιο πρόβλημα πες της να το ψάξει.Δε λέω σε καμία από εσάς να ασπαστεί τη δική μου γνώμη άλλα σας παρακαλώ να το ψάξετε!!!!!!! Πάτε ρωτήστε,μπείτε στο google....

Εγώ έστω και μια γυναίκα να βοηθήσω θα είναι για μένα πολύ σημαντικό.Αν έστω μια κάνει αυτό που έκανα και δει βελτίωση για μένα θα είναι μεγάλη χαρά!!!!!!!!

Κορίτσια δυστυχώς δεν μας κάτσαν ούτε τα κατεψυγμένα...:-(

Το καλό είναι όμως ότι με τα νέα δεδομένα ο γιατρός είπε ότι μπορούμε να κάνουμε και σπερματέγχυση!!!Μου είπαν εδώ ότι δεν είναι τίποτα μπροστά στην εξωσωματική.

Άντε να δούμε τι θα δούμε......Καλή επιτυχία σε όλες!!!!!

Κορίτσια δυστυχώς δεν μας κάτσαν ούτε τα κατεψυγμένα...:-(

Το καλό είναι όμως ότι με τα νέα δεδομένα ο γιατρός είπε ότι μπορούμε να κάνουμε και σπερματέγχυση!!!Μου είπαν εδώ ότι δεν είναι τίποτα μπροστά στην εξωσωματική.

Άντε να δούμε τι θα δούμε......Καλή επιτυχία σε όλες!!!!!

Κρίμα που είχατε αυτήν την ατυχία, αλλά μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου! Από ότι έχω ακούσει, με τα κατεψυγμένα δεν έίναι μεγάλα τα ποσοστά επιτυχίας. Να πάτε να κάνετε τη σπερματέγχυση και να έχετε αισιοδοξία!

Το θέμα του βιοσυντονιστή το διάβασα με πολύ ενδιαφέρον. Θα το τσεκάρω για Αθήνα, γιατί μένουμε εδώ. Αλλά, επειδή έχω συγγενείς και φίλους στην Ξάνθη και λατρεύω την πόλη σου (αχ, να είχαμε μερικά σαραγλί και καριόκες από το γνωστό ζαχαροπλαστείο το ξανθιώτικο), πολύ θα μου άρεσε να ανεβαίναμε για θεραπεία επάνω! :D

Κρίμα που είχατε αυτήν την ατυχία, αλλά μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου! Από ότι έχω ακούσει, με τα κατεψυγμένα δεν έίναι μεγάλα τα ποσοστά επιτυχίας. Να πάτε να κάνετε τη σπερματέγχυση και να έχετε αισιοδοξία!

Το θέμα του βιοσυντονιστή το διάβασα με πολύ ενδιαφέρον. Θα το τσεκάρω για Αθήνα, γιατί μένουμε εδώ. Αλλά, επειδή έχω συγγενείς και φίλους στην Ξάνθη και λατρεύω την πόλη σου (αχ, να είχαμε μερικά σαραγλί και καριόκες από το γνωστό ζαχαροπλαστείο το ξανθιώτικο), πολύ θα μου άρεσε να ανεβαίναμε για θεραπεία επάνω! :D

latiatoula μου σε ευχαριστώ που μου γράφεις.Έλα εσύ Ξάνθη και θα σε πάω εγώ για καριόκες!!!Α ωραία ελάτε εδώ!!!Μια φορά το μήνα θα είναι.:)

Ναι όντος εμείς δεν είχαμε γενικά πολλές ελπίδες.Βασικά αυτό το φόρουμ το βρήκα ενώ έψαχνα κάποια λύση για το σπέρμα και την κινητικότητα.Και μετά επειδή είδα ότι πολλές κοπέλες είχαν πρόβλημα γιαυτό και μπήκα να σας πω για τον βιοσυντονισμό.Ε....άλλες με παρεξήγησαν άλλες το έψαξαν.

Κορίτσια τελικά επιβεβαιώθηκε!!!!!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΝΧΥΣΗ!!!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά τον επόμενο μήνα θα κάνω την πρώτη.

Καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!