Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις κυρίες!!!!

κανονίζει η παρέα μας να πάει μπουζούκια, επιτρέπεται να πάω και εγώ ;είμαι στον 4 μήνα!!

έχω την αίσθηση πως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα!!

φιλιά!!

aIcEp2.png

rDT8p2.png

Διαφημίσεις

Η κάπνα θα είναι απίστευτη. Απαγορεύεται και καλά.....

Εγώ που ειμαι κοντά στον 4ο πιάνομαι και τόση ώρα στην καρέκλα + κατουριέμαι όλη την ώρα και στα μπουζούκια που θα πας τουαλέτα με τα 1000 άτομα ουρά;;; άσε την βρωμιά της τουαλέτας....θα σε συμβούλευα να μην πας. Υπομονή....5 μηνάκια μείνανε

Διαφημίσεις

Και με μέτρο τα ποτά! Και ούτε να χορεύεις τρελό τσιφτετέλι:)

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Θα ελεγα πως δεν ειναι και τοσο καλη ιδεα...και η μουσικη τοσο δυνατα δεν ειναι και οτι καλυτερο για το μωρακι σου,μαλλον θα το ταραξει.Κι εγω θα ελεγα να κανεις λιγη υπομονη.

N9Urp2.pngGowOp3.png

Αν απαγορεύεται το κάπνισμα στο μαγαζί εγώ θα πήγαινα, γιατί να μην πάω; Απλά η απαγόρευση καπνίσματος είναι μόνο στα χαρτιά δυστυχώς!

Το κάπνισμα αποκλείεται να απαγορεύεται αλλα αν δεν κάτσεις πολλές ώρες ο καπνός φιλτράρεται από τον πλακούντα. Και υπομονή να κάνεις 5 μήνες θα μπορείς να πας μετά με το νεογέννητο; Πήγαινε και απλά μην κάτσεις πάρα πολύ!

καλε να πας γιατι να μην πας εγκυος εισαι οχι αρρωστη.οσο για τον καπνο σιγα για μια φορα δεν νομιζω να πηραξει τ μωρο αλλες καπνιζουν εν πακετο το δικο σου τ μωρο θα παθει κατι εαν πας για λιγες ωρες ν διασκεδασεις λες και εκτιθεσε καθε μερα στο καπνο...οσο για την δυνατη μουσικη τι κακο θα κανει στο μωρο?ενταξει εαν πας τουαλετα εννοητε πως δεν θα κατσεις στην λεκανη.

Διαφημίσεις

Αν εσύ αισθάνεσαι καλά- δηλαδή δεν αντιμετωπίζεις τίποτα πονάκια κ.α εννοείτε ότι μπορείς να πάς! Εγώ είχα πάει στον 5ο μήνα κύησης στον Σταυρό του Νότου και καθόλου δεν με χάλασε! Το πρόγραμμα άρχισε κατα τις 12 και έκατσα μέχρι τις 2 γιατί απλά μετά δεν με ευχαριστούσε το πρόγραμμα! και ο Φάνης μου μια χαρά του άρεσε το νταμπα ντούμπα! συμμετείχε με τον δικό του τρόπο!:lol::lol::lol::lol:

καλε να πας γιατι να μην πας εγκυος εισαι οχι αρρωστη.οσο για τον καπνο σιγα για μια φορα δεν νομιζω να πηραξει τ μωρο αλλες καπνιζουν εν πακετο το δικο σου τ μωρο θα παθει κατι εαν πας για λιγες ωρες ν διασκεδασεις λες και εκτιθεσε καθε μερα στο καπνο...οσο για την δυνατη μουσικη τι κακο θα κανει στο μωρο?ενταξει εαν πας τουαλετα εννοητε πως δεν θα κατσεις στην λεκανη.

και εγω συμφωνω με αυτη την αποψη.

αν εσυ αισθανεσαι καλα να πας και να διασκεδασεις,εαν ειναι ομως μετα να το εχεις βαρος και τυψεις καλυτερα κατσε σπιτι σου και απολαυσε το καναπε σου.

εγω παντως εχω βρεθει σε παρεα στα μπουζουκια και μαλιστα με δυο κοπελες που ηταν εγκυες η μια 6μηνων και η αλλα 3μηνων.μια χαρα περασαμε γιατι ειχαν πολυ καλη διαθεση.

Γιατι οχι? Πηγαινε καλε. (Μετα θα εχεις το μωρό, το θηλασμό και θα δυσκολέυεσαι για κάποιο καιρό να βγεις τόσο αργα...)

το αγοράκι μου: 20/11/2009

η κορούλα μου: 4/10/2011

Διαφημίσεις

Και εγώ 4ο μήνα είχα πάει σε γενέθλια σε μπαράκι με δυνατή μουσική και στον 5ο σε ρεμπετάδικο και έκατσα και μέχρι τις 4 το πρωί. Πήγαινα στην τουαλέτα μου μια χαρά, απλά με πολύ προσοχή και ήπια και το ποτηράκι μου το κρασί!μην τρελαθούμε!η έγκυος δεν είναι φυλακισμένη!όσο για τη μπουμπού μου την επόμενη μέρα μετά το ρεμπετάδικο κελαηδούσε με κλωτσιές, γιατί την τάισα μπουγάτσα :lol::lol:. Και τώρα αν τύχει που είμαι στο 6ο θα ξαναπάω. όσο για την καπνίλα, όντως είναι ένα θέμα, αλλά αφού τον υπόλοιπο καιρό δεν καπνίζω όλα καλά!

7rL3p3.png

κι εγω ειχα παει μπουζουκια οταν ημουν στο μηνα μου,10 μερες πριν γεννησω.η μικρη μεσα χορευε αλλα αυτο εκανε παντα οταν ακουγε μουσικη και στο σπιτι.θυμαμαι πως δεν εκατσα μεχρι πολυ αργα γιατι αυτη η καπνα απο το τσιγαρο με ειχε κανει χαλια...δεν μπορουσα να παρω ανασα....

• 5 months later...

Γιατί να μην επιτρέπεται;;;;; Στη 1η μου εγκυμοσύνη είχαμε παέι μπουζούκια, όταν εγώ ήμουν στον 7ο! Το πιο αστείο ήταν πως όταν πήγαμε σπίτι, ο μπέμπης μέσα μου όλη τη νύχτα κουνιόταν και δε με άφηνε σε ησυχία!!!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Εννοειται πως θα πας αν θελεις!!! Μετα με το μωρακι θα τα ψαχνεις τα μπουζουκια!!:D:D:D Δεν παθαινεις τιποτε ουτε εσυ ουτε το μωρακι σου! Και δεν νομιζω να πιαστεις που λες ειναι νωρις ακομη, εδω εγω πηγα στη συναυλια bon jovi 5 μηνων και φαγαμε εκει εξι ωρες και απλα με πονεσε λιγο η μεση μου, δεν το συζητω για μια τελειομηνη (ετσι φαινοταν τουλαχιστον) που ηταν αρενα μεσα στη ζεστη και την ορθοστασια! Μην πτοεισαι πηγαινε να διασκεδασεις!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011