Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καισαρική κι όποιον τύχω

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια θα θελα να μου πείτε κι εσείς την γνώμη σας γι αυτό που επρόκειτε να κάνω...είμαι στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και έχω δικό μου γιατρό ο οποίος ενώ ήταν σε νοσοκομείο πλέον μόνο ιδιωτικες κλινικές οπότε σκέφτηκα να ανοίξω καρτέλα στο Παπαγεωργίου θεσ/νίκης και να γεννήσω εκεί εφόσον είμαι καισαρική και μπορεί να προγραματιστεί την 38η εβδομάδα.Το θέμα είναι οικονομικό βασικά και προσπαθώ να γλυτώσω την κλινική αλλά στην τελική και την αμοιβή του γιατρού οπότε αν πάω στο νοσοκομείο να γεννήσω τα γλυτώνω αυτά και είμαι θέλω να πιστεύω και ασφαλής εφόσον είναι και νοσοκομείο!!!Τι λέτε εσείς;;;;

2ef2v5u.png

Διαφημίσεις

Αυτό που λες προσπάθησε να το κάνει στο Παπαγεωργίου και μια κουμπάρα μου στην 33 εβδομάδα περίπου αλλά της είπανε ότι δεν μπορούνε να της ανοίξουνε καρτέλα, γιατί ήταν πολύ προχωρημενη η εγκυμοσύνη. Οποτε δεν μπορούσε να πάει προγραμματισμένα να γεννήσει. Της είπανε, όταν την πιάσουν οι πόνοι να πάρει τηλέφωνο και να πάει εκεί ή στο Ιπποκράτειο, ανάλογα ποιο θα εφημερεύει. Τελικά εκείνη επέλεξε να γεννήσει σε ιδιωτική κλινική.

Με το καλό σου εύχομαι!

Αυτό που λες προσπάθησε να το κάνει στο Παπαγεωργίου και μια κουμπάρα μου στην 33 εβδομάδα περίπου αλλά της είπανε ότι δεν μπορούνε να της ανοίξουνε καρτέλα, γιατί ήταν πολύ προχωρημενη η εγκυμοσύνη. Οποτε δεν μπορούσε να πάει προγραμματισμένα να γεννήσει. Της είπανε, όταν την πιάσουν οι πόνοι να πάρει τηλέφωνο και να πάει εκεί ή στο Ιπποκράτειο, ανάλογα ποιο θα εφημερεύει. Τελικά εκείνη επέλεξε να γεννήσει σε ιδιωτική κλινική.

Με το καλό σου εύχομαι!

Το θέμα είναι Αγγελίνα μου ότι εγώ εκτός του ότι άνοιξα καρτέλα εκεί είδη τον προηγούμενο μήνα μου χουν κλείσει ραντεβού εως και 29 Ιουνίου δηλαδή τότε είμαι 38 εβδομάδων και 3 με 4 ημερών οπότε έχω ελπίδες να γεννήσω τότε πιστεύω...απλά όποιος εφημερεύει προφανως...Ευχαριστώ που μ'απαντάτε!!!

2ef2v5u.png

Καλημέρα.Εγώ έκανα καισαρική προγραμματισμένη στο Ιπποκράτειο χωρίς κάποιον γνωστό.Δεν πλήρωσα τίποτα, ένιωθα πολύ ασφαλής και για το μωρό και με πρόσεξαν πολύ.Νομίζω οτι σε όποιο απο τα 2 και να πάς δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Εγώ έκανα καισαρική προγραμματισμένη στο Ιπποκράτειο χωρίς κάποιον γνωστό.Δεν πλήρωσα τίποτα, ένιωθα πολύ ασφαλής και για το μωρό και με πρόσεξαν πολύ.Νομίζω οτι σε όποιο απο τα 2 και να πάς δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Δεν έχω ανοίξει όμως καρτέλα στο Ιπποκράτειο,δεν πρέπει να χεις ανοίξει τουλάχιστον καρτέλα;;;;

Ευχαριστω......

2ef2v5u.png

χωρις να θελω να σε ανχωσο εγω το εκανα αυτο και την πατησα :-(δεν με προσεξε καθολου ο γιατρος με αποτελεσμα να εχω επιπλοκες μετα,εκανα δευτερο χειρουργειο σε ιδιοτικη κλινικη μετα και ο γιατρος εκει εφριξε....απλα θα σου ελεγα σαν καμενη νατο ξανασκευτεις...με το καλο σου ευχομαι να σου ερθει το ζουζουνακι σου:P:p:p:p:p

annoula, άνοιξα καρτέλα αργοπορημένα στον 7 μήνα.Βέβαια μου την είπαν λίγο αλλά δεν πειράζει.Τώρα γι'αυτά που λέει η μπετυ δε ξέρω.Εγω δεν είχα κανένα παράπονο, ούτε επιπλοκές.Να μη κλείσεις ραντεβού στη Δ κλινική, αν και απ'οτι έμαθα έχει κλείσει.

Αχ δεν ξέρω μωρέ τι να κάνω μάλλον θα το ρισκάρω μάλλον βασικά έχω και ραντεβού στις 30 του μήνα πάλι Παπαγεωργίου και θα τα ρωτήσω αυτά οπότε βλέποντας και κάνοντας απλά δεν μας περισεύουν και 2.500 ευρώ αυτήν την στιγμή κι αν τα διαθέσουμε τελικά θα ειναι ένας ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ δύσκολος χειμώνας!!!!

2ef2v5u.png

να πας να γεννησεις με το γιατρο που εφημερευει. Ολα καλα θα πανε, κι αν υπαρξουν επιπλοκες (οι οποιες φυσικα συμβαινουν και στις κλινικες) θα εισαι ηδη μεσα σε δημοσιο νοσοκομειο και θα παρασχουνκαι σε σενα και στο μωρο σου ο,τι χρειαστειτε.

Αντε με το καλο..

Διαφημίσεις

να πας να γεννησεις με το γιατρο που εφημερευει. Ολα καλα θα πανε, κι αν υπαρξουν επιπλοκες (οι οποιες φυσικα συμβαινουν και στις κλινικες) θα εισαι ηδη μεσα σε δημοσιο νοσοκομειο και θα παρασχουνκαι σε σενα και στο μωρο σου ο,τι χρειαστειτε.

Αντε με το καλο..

Αυτό θα γίνει κατα πάσα πιθανότητα κι όπως λες σε νοσοκομείο θα είμαι υπάρχει ασφάλεια καιμαθαίνω ότι έχει καλούς γυναικολόγους....ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

2ef2v5u.png

• 4 weeks later...

θα ψαξω να βρω γιατρο απο το παπαγεωργιου(εχω τα μεσα)οποτε να κλεισεις ενα ραντεβου μαζι του και να μιλησετε.θα σε αναλαβει πιστευω...δωσε μου λιγο χρονο και τα ξαναλεμε

καλά ραντεβού τότε σου κλείσανε; έλεος ! εγώ στην Αθήνα στο Έλενα πάω χωρίς ραντεβού όποια μέρα θέλω. Φυσικά ρωτάνε αν είσαι έγκυος γιατί έχεις προτεραιότητα.. τους το 'πες;;

Και εγώ που πάω για ΚΤ βρήκα μια γιατρό καλή μετά από συστάσεις και μάλλον θα κλείσουμε ραντεβού

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Συγγνώμη αλλά καρτέλα γιατί πρέπει να ανοίξουμε; Εγώ ρώτησα τον γιατρό μου τί κάνω αν με πιάσουν οι πόνοι και μου είπε "Πας στο Αρετέειο και λες οτι θέλεις να γεννήσεις".

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Συγγνώμη αλλά καρτέλα γιατί πρέπει να ανοίξουμε; Εγώ ρώτησα τον γιατρό μου τί κάνω αν με πιάσουν οι πόνοι και μου είπε "Πας στο Αρετέειο και λες οτι θέλεις να γεννήσεις".

Ωχ, τωρα αγχωθηκα. Εγω ακομη δεν ρωτησα τον γιατρο μου για την καρτελα. Αν μου εχει ανοιξει αυτος ή κατι αλλο. Θα τον παρω τηλ να μαθω!

h0MYp3.png

Διαφημίσεις