Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

εδώ κ δυο μήνες έχω γραφτεί στο εν λόγω γυμναστήριο κ είμαι παααααααααααααααρα πολυ δυσαρεστημένη. απο τα χριστούγεννα απο ότι ακούω το ενα ελλειπτικό απο τα τρία είναι χαλασμένο και οι 3 διάδρομοι απο τους 10 με αποτέλεσμα απο τις 5 το απόγευμα κ μετά να δημιουργείται μια τεράστια ουρά για να κάνεις αυτα τα όργανα.μπορεί να περιμένεις κ μισή ώρα ώσπου να κάνεις.κ όταν επιτέλους αδειάσει κάποιος κ ανέβεις έχεις όλους τους υπόλοιπους απο πίσω σου να έρχονται να κοιτάνε την ώρα που έχεις κάνει κ να ρωτάνε-λεχετε πολλή ώρα ακόμα?

εχουν γραψει κ καλα σε ώρες αιχ΄μής να μην κάνει κάποιος πανω απο μισή ώρα για να ην δημιουργείται ουρά. Αν δεν θες ρε καραγκιόζη να δημιουργείται ουρά να φτιάξεις τα κωλομηχανήματά σου!!!!!!!!:mad::twisted::evil:

Διαφημίσεις

κ καθε μερα γραφονται τουλαχιστον 5 ατομα ετσι? εκει ειμαι κ τους βλεπω καθε απογευμα...κ ειμαι στι τσακ να τους πω καλα δεν βλεπετε την καταταση? που πατε?

H νομοθεσία για τα γυμναστήρια γράφει μόνο ότι πρέπει να έχουν ένα ντουζ αντρών, ένα γυναικών και να μην ανοίγουν Κυριακή. Όλα τα άλλα είναι στο έλεος! Μπορεί ένας με δύο διαδρόμους να γράψει 8000 μέλη.... κανείς δεν θα του πεί τίποτα!

ssttaa

στο συγκεκριμενο γυμναστηριο πηγαινε ο αδελφος μου, ο οποιος εκανε τη χαζομαρα να πληρωσει ετησια συνδρομη. καταστασεις οπως τις περιγραφει η Βικυ συν οτι η υγειινη δεν ηταν τα δυνατα σημεια του χωρου. αποτελεσμα: μετα απο 3 μηνες δεν ξαναπατησε. το γυμναστηριο αυτο λειτουργουσε και στους Αγιους Αναργυρους και εκλεισε. τυχαιο; δεν νομιζω.

lRR9p3.png

Διαφημίσεις

πολλα χρονια ειμαι μεσα στα γυμνσατηρια και οντως ισχυει αυτο που λεει η ssttaa.κανεις αλλος δεν παραπονιεται?

και επειδη ειναι φραντσαιζ αυτα τα γυμναστηρια δεν φανταζομαι να χαρουν τα κεντρικα μολις τα μαθουν αυτα...πρεπει να τηρουνται οι προδιαγραφες..

Πήγαινα στον ίδια επωνυμία γυμναστηρίων,σε άλλη περιοχή.Τα χαλασμένα μηχανήματα ήταν γεγονός.Βέβαια στεγαζόταν σε πολύ μεγάλο κτίριο και είχε πολλά μηχανήματα.Οι ώρες που πήγαινα εγώ ήταν ανώμαλες :lol: και συνήθως δεν συναντούσα κόσμο.Ο χώρος και ο αριθμός μηχανημάτων πρέπει να είναι ανάλογος της περιοχής και των εγγεγραμμένων μελών,για να μην δημιουργείται ουρά και δυσφορία.Το δικό μου Joe Weider πληρούσε τις προυποθέσεις που λέει η ssttaa.Αλλά πολύ βρώμικο ρε παιδί μου.Είχε μια κυριούλα που ψευτοκαθάριζε κουτσά στραβά,τι να σου κάνει όμως μία για τόσο μεγάλο χώρο.

byhrp3.png

Μαμαβικυ πηγαινα εκει για αρκετα χρονια και ηταν παντα ετσι. Μαλιστα δεν πηγαιναν καλα και αφηναν απληρωτους τους ανθρωπους. Εχω σταματησει τα γυμναστηρια πια, με δυο παιδια τρεχω ολη μερα και να σου πω αν ξαναπαω θα προτιμησω καμμια γιογκα στο δημο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

κορίτσια φανταστείτε την εικόνα....σχολάω 17,00 τρέχω στο αυτοκίνητο κ αλλάζω μπλούζα κ παπούτσια στο αυτοκίνητο κ απο μέσα φοράω κολάν.κ όλο αυτο για να γλυτώσω τα 5 λεπτά που θα φάω να ανέβω 2 ορόφους πάνω να αλλάξω στα αποδυτήρια.κ αγχος στον δρόμο να τρέξω να προλάβω τουλάχιστον να περιμένω κανένα 10 λεπτο κ όχι παραπάνω.....

Διαφημίσεις

Πάντως στου Πειραιά και της Σαλαμίνας που πήγαινα εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένη!!!!

...καλά του Πειραιά έχει και πολλούς διαδρόμους!!!!!!!!!!

με εκείνο που την είχα πατήσει - αλλά ήμουν από τους τυχερούς και ξέμπλεξα ήταν το Universal!!!!!!

είχαμε κάνει "οικογενειακό συμβόλαιο" για 3 χρόνια με 88,00 το μήνα και μετά από δυο μήνες έκλεισε!!!!!!!!!!!!

ευτυχώς ξέμπλεξα από την eurobank χάνοντας μόνο 1 μήνα συν άλλα 12 ευρώ!!!!!!!

από τότε προτιμώ το joe weider!!!!!!!!!!! .......που θα μου πάει τον άλλο μήνα θα πάω να γραφτώ πάλι!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

• 2 months later...

Επειδή δουλεύω στον χώρο να ξέρετε οτι η συγκεκριμένη αλυσίδα θεωρείται απο τις χειρότερες.Και να ξέρετε οτι τέτοιου τύπου γυμναστήρια στην ουσία ζούνε απο πελάτες που πληρώνουν ετήσιες συνδρομές και μετά δεν ξαναπατάνε.Το προσωπικό είναι συνήθως επιπέδου να μην το σχολιάσω και αυτό γιατί σπάνια θα δεχτεί κάποιος καλός επαγγελματίας να εργαστεί με τόσο κόσμο στα ποσά που πληρώνουν.Με λίγα λόγια πληρώνετε λίγα αλλά είστε στο έλεος του κάθε άσχετου, δεν κάνετε οτιδήποτε θέλετε λόγω πολυκοσμίας ή ακόμα χειρότερα δεν πατάτε καν και έχετε ήδη προπληρώση την συνδρομή.Και ναι έχω εργαστει κι εγώ παλιότερα στην αλυσίδα με γελοία πληρωμή και από οσο θυμάμαι τόσα χρόνια πριν ισχυούσε πάντα το 30λεπτο στους διαδρόμους κλπ....Προτιμήστε τα μικρότερα γυμναστήρια που προσέχουν τι κάνουν και ποιον προσλαμβάνουν!