Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γειατι θα κανω?????

Recommended Posts

:?γεια σας ειμαι 16 χρονων και χρειαζομαι τη βοηθεια σας... με το αγορι μου εχουμε ολοκληρωσει εδω και 4 μηνες στην αρχη το καναμε μονο με προφυλακτικο αλλα μετα απο 1 μηνα περιπου το σταματισαμε και τωρα το κανουμε κανονικα αλλα τελιωνει εξω απο τον κολπο μου....τωρα εχω καθιστερηση μια ευδομαδα και ενω μεχρι τωρα δεν περνουσε απο το μυαλο μου καν σαν ενδεχομενο τωρα εχω αρχισει να το σκευτομαι και το αγορι μου ενω στην αρχη ηταν αγχομενος τωρα του αρεσει η ιδεα ενος μωρου και μου χαιδευει συνεχεκα την κοιλια....δεν ξερω τι να κανω...κι αν τελικα ειμαι???? τι θα κανω τι θα πω σρους γονεις μου ειδικα ο μπαμπας μου θα με σκωτοσει....σκευτομαι να παω σημερα να κανω το πρενρικτορ αλλα φοβαμαι....:confused:

Διαφημίσεις

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ειναι η πρωτη φορα που εχεις καθυστερηση?να παρεις σιγουρα να κανεις ενα τεστακι για να ξερεις τι σου γινεται.εισαι και ερκετα μικρουλα γ αυτο κανε το τεστ κ προσπαθησε να το συζητησεις με τη μητερα σου(αν ειναι θετικο)αλλιως κουκλιτσα μου φροντισε να εισαι παααααααρα πολυ προσεκτικη απο εδω και περα.επισης καλο ειναι να πας κ σ ενα γυναικολογο να σε δει.

επειδη εισαι μολις 16 καλο θα ηταν να πας σε ενα μικροβιολογικο και να κανεις μια χοριακη ,20 με 25 ευρω κανει και αν εισαι να πας νατο κουβεντιασεις κατευθειαν με τους γονεις σου

μετα απο μια εβδομαδα καθυστερησης το τεστ σιγουρα θα δειξει αν εισαι εγκυος η οχι!κανε ενα τεστ!να σου φυγει και το αγχος!αν εισαι εγκυος κανενας δεν θα σε σκοτωσει μην ανησυχεις!εχεις και καλο συντροφο οποτε καλα στεφανα!αν δεν εισαι εγκυος τοτε μαλλον πρεπει να προσεχεις γιατι αλλιως το νινι θα ερθει οσο κ αν αργησει!εφοσον δεν προφυλασεσαι!

Διαφημίσεις

Amali@ γεια σου θα σου μιλησω στα ισα και θα ειναι για το καλο σου

εισαι 16 χρονων εισαι μαθητρια καιμια εγκυμοσυνη θα σουεφερνε τα πανω κατω ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ

και οσεσ σχεσεισ και να εχουμε παντα φοραμε προφυλακτικο.εαν εσυ στα16 σου εχεις μηνει εγκυος μεχρι τα 25 σου αντε και 30 ποσες φορες θα ξανα μεινεις?

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ

ειμαστε στο 2011 θα επρεπε ν γνωριζεις και να εισαι πληρως ενημερωμενη τι μπορει να συμβει και για τις συνεπειες .

ποσο καιρο εχετε σχεση με το αγορι σου?

θα το κρατησεις εαν εισαι εγκυος ?

:?γεια σας ειμαι 16 χρονων και χρειαζομαι τη βοηθεια σας... με το αγορι μου εχουμε ολοκληρωσει εδω και 4 μηνες στην αρχη το καναμε μονο με προφυλακτικο αλλα μετα απο 1 μηνα περιπου το σταματισαμε και τωρα το κανουμε κανονικα αλλα τελιωνει εξω απο τον κολπο μου....τωρα εχω καθιστερηση μια ευδομαδα και ενω μεχρι τωρα δεν περνουσε απο το μυαλο μου καν σαν ενδεχομενο τωρα εχω αρχισει να το σκευτομαι και το αγορι μου ενω στην αρχη ηταν αγχομενος τωρα του αρεσει η ιδεα ενος μωρου και μου χαιδευει συνεχεκα την κοιλια....δεν ξερω τι να κανω...κι αν τελικα ειμαι???? τι θα κανω τι θα πω σρους γονεις μου ειδικα ο μπαμπας μου θα με σκωτοσει....σκευτομαι να παω σημερα να κανω το πρενρικτορ αλλα φοβαμαι....:confused:

egw lew na pas na kaneis ena test na iremiseis....mporei na einai k to anxos sou eisai k mikri akoma gia na exeis statheri periodo...pantws prepei na prosexete giati stin ilikia pou eiste prepei na skefteste alla pragmata...!kathe ti ston kairo tou..

Κορίτσι μου είσαι 16 ετών!!! Δεν είσαι 26 αλλά ούτε και 6! Άρα θα έπρεπε να είσαι πιο υπεύθυνη εφόσον επέλεξες να έχεις σεξουαλικές επαφές!!! Εύχομαι να μην είσαι έγκυος, εκτός και αν στα 16 αισθάνεσαι έτοιμη να κάνεις οικογένεια... :confused:

μη φοβάσαι. σε όλα υπάρχει μια λύση! μπορεί να έχεις καθυστέρηση, επειδή έχεις άγχος για αυτό το θέμα. εγώ θα έλεγα να περιμένεις 2-3 μέρες ακόμα και μετά να πας να κάνεις ένα τεστ κυήσεως σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο

Είσαι 16 χρονών κοριτσάκι μου γλυκό, το σεξ είναι μια σοβαρή υπόθεση και με τόση ενημέρωση που υπάρχει στην εποχή μας θα έπρεπε τουλάχιστον να ξέρεις πώς να προφυλαχτείς, το προφυλακτικό είναι πάντα απαραίτητο και όχι μόνο για να μην μείνεις έγκυος αλλά υπάρχουν και τόσα άλλα αφροδισιακά νοσήματα. Και ο σύντροφός σου που χαιδεύει την κοιλίτσα σου και του αρέσει η ιδέα ενός μωρού.. Τι να πώ;;;;;;;; Είστε ακόμη μικρά παιδιά! Κάνε ένα τεστ να ξέρεις σίγουρα τι συμβαίνει, ελπίζω απλά να είναι από το άγχος σου..

Διαφημίσεις

μάλλον την τρομάξαμε τη μικρή ή επειδή το είπε και ξε-αγχώθηκε της ήρθε περίοδος οπότε το θεωρεί μάλλον περιττό να μας ενημερώσει!!!

μας είπες εσύ είσαι 16 ο συντροφός σου πόσο είναι;

δύσκολο να μην αγχώνεσαι αλλά αγάπη μου ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιούμε προφυλάξεις για πάρα πολλούς λόγους...στους άντρες δεν αρέσει να το ξέρεις εσυ όμως να επιμένεις...για το δικό σου σώμα μιλάμε...χτύπα ξύλο εσύ κι έκτρωση να κάνεις (δε μ'αρέσει η λέξη έκτρωση) πάλι ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ θα το περάσεις..

αν πάλι είσαι έτοιμη ν'αντιμετωπίσεις τη ζωή της "μεγάλης" κι "ενήλικης" ζωής καλύτερα να το ξανασκεφτείς να πάρεις σε κάποια γραμμή βοήθειας που παρέχουν ψυχολογική στήριξη και είναι ειδικοί επιστήμονες να σε καθοδηγήσουν σωστά...εμείς εδω είμαστε για να σου πούμε μια άποψη..προσωπική κι όχι επιστημονικά εμπερειστατωμένη...

γι ο,τι κι αν αποφασίσεις να θυμάσαι ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ

αυτοί που σ'αγαπάνε πιο πολύ απ'τον καθένα και θέλουν το καλό σου....

κι όπως λέω στην 14χρονη ανηψιά μου θα πω και σε σένα...

μη βιαζεσαι να μεγαλώσεις γιατί έφηβη είσαι μια φορά μεγάλη όμως θα είσαι για ΠΑΝΤΑ...

;) ελπίζω να κάνεις ο,τι το καλύτερο και να σε βοηθήσαμε...

io6Qp3.png

g3BCp2.png

μάλλον την τρομάξαμε τη μικρή ή επειδή το είπε και ξε-αγχώθηκε της ήρθε περίοδος οπότε το θεωρεί μάλλον περιττό να μας ενημερώσει!!!

μας είπες εσύ είσαι 16 ο συντροφός σου πόσο είναι;

δύσκολο να μην αγχώνεσαι αλλά αγάπη μου ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιούμε προφυλάξεις για πάρα πολλούς λόγους...στους άντρες δεν αρέσει να το ξέρεις εσυ όμως να επιμένεις...για το δικό σου σώμα μιλάμε...χτύπα ξύλο εσύ κι έκτρωση να κάνεις (δε μ'αρέσει η λέξη έκτρωση) πάλι ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ θα το περάσεις..

αν πάλι είσαι έτοιμη ν'αντιμετωπίσεις τη ζωή της "μεγάλης" κι "ενήλικης" ζωής καλύτερα να το ξανασκεφτείς να πάρεις σε κάποια γραμμή βοήθειας που παρέχουν ψυχολογική στήριξη και είναι ειδικοί επιστήμονες να σε καθοδηγήσουν σωστά...εμείς εδω είμαστε για να σου πούμε μια άποψη..προσωπική κι όχι επιστημονικά εμπερειστατωμένη...

γι ο,τι κι αν αποφασίσεις να θυμάσαι ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ

αυτοί που σ'αγαπάνε πιο πολύ απ'τον καθένα και θέλουν το καλό σου....

κι όπως λέω στην 14χρονη ανηψιά μου θα πω και σε σένα...

μη βιαζεσαι να μεγαλώσεις γιατί έφηβη είσαι μια φορά μεγάλη όμως θα είσαι για ΠΑΝΤΑ...

;) ελπίζω να κάνεις ο,τι το καλύτερο και να σε βοηθήσαμε...

Κορίτσι μου είσαι 16 ετών!!! Δεν είσαι 26 αλλά ούτε και 6! Άρα θα έπρεπε να είσαι πιο υπεύθυνη εφόσον επέλεξες να έχεις σεξουαλικές επαφές!!! Εύχομαι να μην είσαι έγκυος, εκτός και αν στα 16 αισθάνεσαι έτοιμη να κάνεις οικογένεια... :confused:

Συνήθως δεν επεμβαίνω σε τέτοια θέματα και δεν απομακρύνομε από την.. περιοχή μου .

Θα σου πω μόνο τούτο , κάθε πράγμα στον καιρό του , και τον Αύγουστο ….ο …κολιός !!

Έχεις ολοκληρώσει μας λες με το αγόρι σου , εδώ και 4 μήνες με το… προφυλακτικό !!

Και τώρα το κάνετε δίχως προφυλακτικό !! την στιγμή που εκατομμύρια παντρεμένες και παντρεμένοι κολάν τον HIV από τους συντρόφους τους , και εξακολουθεί να αυξάνεται το πρόβλημα στην Ευρωπαϊκή ένωση με ανησυχητικούς ρυθμούς .

Θέλω να με κατανοήσεις !! αλά παίζεις με την φωτιά , και σε μικρή ηλικία .

Ο θεός να σε προστατέψει .

Ξεκίνησες ανάποδα την ζωή σου .

Ελπίζω να μην φορτώθηκες με προβλήματα που σίγουρα δεν αντέχει η ηλικία σου .

Με σεβασμό και εκτίμηση

ΜΩΥΣΗΣ

Άναψε φως στά… σκοτεινά .

Στο μαύρο δώσε χρώμα .

Και φτιάξε εσύ τον πίνακα .

Όσο διαρκεί το γιόμα .

MOYSYS

τα ξερω ολα αυτα και με τις αρωστιες και ολα αλλα αυτος ειχε κανει εξετασεις και δεν ειχε κατι και εμενα ηταν η πρωτη μου φορα...ο συντροφος μου ειναι 22... και γενικα δεν ειχα σταθερη περιοδο αλλα ποτε δεν αργουσε τοσο πολυ ομως δεν εχω αλλα συμτοματα ουτε ζαλαδες ουτε ναυτιες ουτε ανεβασμενη θερμοκρασια....

κοπελα μου κανε ενα τεστακι (οχι predictor κανει λαθη καμια φορα , κανε ενα clearblu) να εισαι σιγουρη γιατι μπορει να ειναι απλα κατι αλλο!το θεμα με τα συμπρωματα ειναι πολυ μεγαλο και δεν εχει καμια σχεση καμια φορα!!!

τι ταξη πας?

Διαφημίσεις

Σωτηρία κι εγω απ'την αρχή τό 'πιασα!!

Αμαλίτσα μου στο έγραψα και πιο πάνω...μίλησε αρχικά με τους γονείς σου η μαμά σου θα σου συστήσει κάποιον γυναικολόγο ο οποίος θα σου μιλήσει για όλα και μπορείς να του μιλήσεις για όλα υπάρχει απόρρητο και δε μπορεί να μαρτυρήσει τίποτα και σε κανέναν.Είστε μικροί για παιδί---προσωπική άποψη--

Απο κεί και πέρα μιας και γνωρίζεις κάποιους απ'τους κινδύνους της επαφής χωρίς προφύλαξη θα έπρεπε να είχες κάνει κάτι για να προφυλάξεις τον εαυτό σου...

Ελπίζω όλο αυτό να είναι απλώς ένας λάθος συναγερμός!κι η καθυστερησή σου να οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε άγχος...αλλά προς γνώση και συμμόρφωση ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ......απλώς φέρνε στο μυαλό σου το άγχος που περνάς αυτές τις μέρες και νομίζω δε θα δυσκολευτείς!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Εντάξει κορίτσια, δεν υπάρχει λόγος να ειρωνευόμαστε την μικρή (γιατί μικρή είσαι ακόμα, παιδί δηλαδή, ανεξάρτητα πως βιολογικά λογίζεσαι γυναίκα). Είναι αυτονόητο, κατά τη γνώμη μου, ότι κάνετε λάθος και έχετε σεξουαλικές σχέσεις χωρίς προφυλάξεις. Αυτό μπορεί να είναι χιλιοειπωμένο και θεωρητικά το ξέρουμε όλοι, αλλά αναρωτιέμαι γιατί δεν το ακολουθούμε,.....μάλλον δεν αντιλαμβανόμαστε ότι είναι μείζονος σημασίας. Εύχομαι να μην μπεις σε αυτήν την ηλικία στην διαδικασία να αντιμετωπίσεις μια εγκυμοσύνη και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να σημαίνει αυτό για σένα, το σύντροφό σου και το παιδί. Ωστόσο, ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές (τεστ εγκυμοσύνης, εξετάσεις αίματος χοριακή, επίσκεψη σε γυναικολόγο) και αν τελικά είσαι έγκυος, το οποίο απεύχομαι, να μιλήσεις οπωσδήποτε στους γονείς και να μην πάρεις καμιά απόφαση μόνη σου και κυρίως μην προβείς σε καμία ενέργεια μόνη σου......Μην φοβηθείς, είναι σίγουρο ότι θα σου φωνάξουν....αλλά τελικά θα βοηθήσουν (τι να κάνουν;;;)

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου mariakr δε νομίζω πως κανείς ειρώνευτηκε την Αμαλία εγω προσωπικά αισθάνομαι σαν να συμβουλεύω την ανηψιά μου που είναι 14..σε 2 χρόνια θα είναι σαν την Αμαλίτσα ποιός μου λέει οτι δεν θα είναι στην ίδια θέση;;εκατό φορές τόνισα ότι λέω την προσωπική άποψη μου δεν της είπα κάν'το επειδή το λέω εγω.....

Αμαλία μου μπορεί να σου φωνάξουν οι γονείς σου αλλά σίγουρα θα σε καθοδηγήσουν σωστότερα...κι αν ντρέπεσαι τους γονείς σου κάποιο άλλο έμπιστο πρόσωπο απ'το οικογενειακό σου περιβάλλον σίγουρα θα υπάρχει να το συμβουλευτείς...Υπάρχουν πολλές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για εφήβους να μιλήσεις αν δεν θες να μιλήσεις σε κάποιον απ'το οικείο σου περιβάλλον...Ειλικρινά δεν ξέρω πως αλλιώς να σε συμβουλεύσω πως αλλιώς να σε βοηθήσω..ελπίζω και μ'αυτά τα λίγα να κράτησες κάτι.....

Και κάτι τελευταίο δεν είναι καμία καλύτερή σου...νομίζω ΟΛΕΣ μας έχουμε κάνει έρωτα χωρίς προφύλαξη και λίγο πολύ έχουμε βρεθεί στη θέση σου δε στο παίζει κανείς έξυπνος και καμιά έξυπνη...απλώς τα λίγα χρόνια παραπάνω μας δίνουν λίγη γνώση παραπάνω...

io6Qp3.png

g3BCp2.png

σας ευχαριστω πολυ ολες για την υποστυριξη το ειχα πραγματικα αναγκη θα προσπαθησω να ακολουθησω της συμβουλες σας....και θα σας γραψω αυριο νεοτερα ελπιζω μεχρι τοτε να εχω κανει το τεστ και να βγει αρνητικο....

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου mariakr δε νομίζω πως κανείς ειρώνευτηκε την Αμαλία εγω προσωπικά αισθάνομαι σαν να συμβουλεύω την ανηψιά μου που είναι 14..σε 2 χρόνια θα είναι σαν την Αμαλίτσα ποιός μου λέει οτι δεν θα είναι στην ίδια θέση;;εκατό φορές τόνισα ότι λέω την προσωπική άποψη μου δεν της είπα κάν'το επειδή το λέω εγω.....

Αμαλία μου μπορεί να σου φωνάξουν οι γονείς σου αλλά σίγουρα θα σε καθοδηγήσουν σωστότερα...κι αν ντρέπεσαι τους γονείς σου κάποιο άλλο έμπιστο πρόσωπο απ'το οικογενειακό σου περιβάλλον σίγουρα θα υπάρχει να το συμβουλευτείς...Υπάρχουν πολλές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για εφήβους να μιλήσεις αν δεν θες να μιλήσεις σε κάποιον απ'το οικείο σου περιβάλλον...Ειλικρινά δεν ξέρω πως αλλιώς να σε συμβουλεύσω πως αλλιώς να σε βοηθήσω..ελπίζω και μ'αυτά τα λίγα να κράτησες κάτι.....

Και κάτι τελευταίο δεν είναι καμία καλύτερή σου...νομίζω ΟΛΕΣ μας έχουμε κάνει έρωτα χωρίς προφύλαξη και λίγο πολύ έχουμε βρεθεί στη θέση σου δε στο παίζει κανείς έξυπνος και καμιά έξυπνη...απλώς τα λίγα χρόνια παραπάνω μας δίνουν λίγη γνι ιώση παραπάνω...

Συμφωνω μαζι σου και μην ξεχναμε ολες εχουμε παιδια και ποτε δεν ξερεις τι προκυπτει

σας ευχαριστω πολυ ολες για την υποστυριξη το ειχα πραγματικα αναγκη θα προσπαθησω να ακολουθησω της συμβουλες σας....και θα σας γραψω αυριο νεοτερα ελπιζω μεχρι τοτε να εχω κανει το τεστ και να βγει αρνητικο....

Το πιο ευαίσθητο τέστ είναι το self clear... Τί να σου πω...απλά πρόσεχε, γιατί ακόμα και με τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντισύλληψης μπορεί να μείνεις έγκυος, όχι με...τις γιαγιάς μου!

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Αν βγει το τεστ θετικό, πήγαινε κατευθείαν σε έναν γυναικολόγο. Αν πιστεύεις ότι η μητέρα σου δεν θα αντιδράσει πολύ άσχημα, έχετε την συμπαραστάτη. Θα σε βοηθήσει πραγματικά. Αλλιώς με το αγόρι σου. Απλά να ξέρεις ότι θα χρειαστείς κάποιον έμπειρο να σε συμβουλέψει (ίσως καμμία έμπιστη θεία;; )

Πολύ προσοχή σε αυτά γιατί δεν νομίζω ότι θα είσαι έτοιμη να φέρεις στον κόσμο μια ζωή (έχεις πολλά -πολλά άλλα πράγματα να κάνεις...)

Για την επόμενη φορά και εφόσον διατηρείς σεξουαλικές σχέσεις:

1) Πάντα μα πάντα προφυλακτικό. Είμαι με την γυναίκα μου 14 χρόνια και πάντα χρησιμοποιούσαμε προφυλακτικό. Η εγκυμοσύνη μπορεί να προκύψει και χωρίς εκσπερμάτωση ξέρεις...

2) Ενημερώσου καλύτερα. Μην θεωρείς ότι είσαι πολύ καλά ενημερωμένη. Διάβασε βιβλία-εγκυκλοπαίδειες, ότι βρεις τέλος πάντων

3) Αν ξαναπάθεις "ατύχημα" υπάρχουν τα χάπια της επόμενης ημέρας...

4) Φρόντισε να έχεις "καλή" επικοινωνία με κάποιον μεγάλο/έμπειρο που εμπιστεύεσαι για τέτοια θέματα. Αν δεν μπορείς να τα συζητάς με την μαμά σου, σκέψου ίσως μια θεία που σου είπα.

...και τέλος: Είσαι 2α Λυκείου. Ρίξτο στο διάβασμα, διότι το τρένο περνάει σε ένα χρόνο περίπου... Και αν το χάσεις, δεν υπάρχει επόμενο!

Μπορεί όλα αυτά να τα ακούς σαν κύρηγμα αλλά θυμίσου: Ήμουν κι εγώ 16!! Σου προσφέρω τις θετικές εμπειρίες μου...

Καλό Κουράγιο!!!