Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τη βοηθεια σας

Recommended Posts

Γεια σας πριν 5 μερες εμαθα οτι ειμαι εγγυος.χθες εκανα τις απαραιτητες εξετασεις αιματος,και υπερηχογραφημα στο οποιο δεν αναγνωριστηκε κυημα εντος της ενδομητρικης κοιλοτητας και απουσια υγρου εντος της περιτοναικης κοιλοτητας.κολπικη αιμογαγια δεν υπηρχε.με εστειλε για για ελεγχο 2 τιμων b-hcg αιματος.εχω αγχωθει παρα πολυ και τωρα που γραφω τρεμω.δεν περιμενα με τιποτα οτι ημουν εγγυος ηταν παρα πολυ ξαφνικο.ειμαι 28 χρονω.παρακαλω βοηθηστε με,τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα?

Διαφημίσεις

Γεια σου απο μενα! Δεν καταλαβα καλα την περιπτωση σου. Εννοεις οτι εχεις εξωμητριο κυηση? Τι ακριβως σου ειπαν?

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

δεν μου ειπε ο γυναικολογος καθαρα για εξωμητριο κυηση.συμφωνα με την τελευταια μου περιοδο ειμαι 2 μηνων.φανηκε πολυ περιεργο και στο γυναικολογο που δεν φανηκε εμβρυο εντος της μητρας.μετα μου ειπε οτι υπαρχουν και πιθανοτητες η κυηση να ειναι πολυ προωρη για να φανει κατι.δεν ξερω με εχουν μπερδεψει.αυτες οι εξετασεις που θα κανω αυριο b-hcG τι ειναι?εχω πελαγωσει δεν ηθελα να μεινω εγκυος ομως τωρα που συμβαινουν ολα αυτα φοβαμαι ,φοβαμαι πολυ

δεν μου ειπε ο γυναικολογος καθαρα για εξωμητριο κυηση.συμφωνα με την τελευταια μου περιοδο ειμαι 2 μηνων.φανηκε πολυ περιεργο και στο γυναικολογο που δεν φανηκε εμβρυο εντος της μητρας.μετα μου ειπε οτι υπαρχουν και πιθανοτητες η κυηση να ειναι πολυ προωρη για να φανει κατι.δεν ξερω με εχουν μπερδεψει.αυτες οι εξετασεις που θα κανω αυριο b-hcG τι ειναι?εχω πελαγωσει δεν ηθελα να μεινω εγκυος ομως τωρα που συμβαινουν ολα αυτα φοβαμαι ,φοβαμαι πολυ

τι ακριβώς φοβάσαι? οτι δεν θελεις να είσαι έγκυος ή φοβάσαι για την υγεία σου?

Οκ, ειναι λογικο να φοβασαι, ειναι κατι τελειως αγνωστο για σενα, προφανως κ απροσμενο. Δεν μπορω να σε βοηθησω με τις αποριες σου, δεν μου εχει τυχει ουτε εχω ξανακουσει απο τον κυκλο μου κατι παρομοιο. Σιγουρα, ο γιατρος σου ειναι ο πιο καταλληλος να σου εξηγησει. Αν ομως δεν εισαι ικανοποιημενη με τις εξηγησεις του γιατι δεν βλεπεις κ εναν δευτερο γιατρο? Ισως σε κατατοπισει καλυτερα.

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Διαφημίσεις

περιεργα συναισθηματα,φοβαμαι για την υγεια μου,φοβαμαι μην χασω το παιδι,απο τη μια επειδη ειμαι σε σχεση μολις 6 μηνων και οι συνθηκες ειναι λιγο αντιξοες δεν ξερω κατα ποσο ειμαι ικανη να εχω ενα παιδι παρολο που ο συντροφος μου δεν εχει προβλημα να το κρατησουμε.απο την αλλη ειχα καποια προβληματα με πανικους και εκανα εδω και 3 χρονια καταχρηση αλκοολ.νιωθω οτι δεν μπορω να ανταπεξερθω σε ολα αυτα που μου συμβαινουν,εχω πελαγωσει

ΠΕΡΙΜΕΝΕ...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..περιμενε σε παρακαλω και μην πας για καμια αποξεση διοτι δεν θα κουραστω να το φωναζω ..εχω εναν γιο 10 μηνων που αν ακουγα τον γυναικολογο θα εκανα αποξεση διοτι ειχε κανει 2092872766652 εξετασεις και δεν ακουγε καρδια και δεν εβλεπε εμβρυο...

αλλαξα γιατρο περιμεναμε και φανηκε ο πριγκιπακος μου................

περιεργα συναισθηματα,φοβαμαι για την υγεια μου,φοβαμαι μην χασω το παιδι,απο τη μια επειδη ειμαι σε σχεση μολις 6 μηνων και οι συνθηκες ειναι λιγο αντιξοες δεν ξερω κατα ποσο ειμαι ικανη να εχω ενα παιδι παρολο που ο συντροφος μου δεν εχει προβλημα να το κρατησουμε.απο την αλλη ειχα καποια προβληματα με πανικους και εκανα εδω και 3 χρονια καταχρηση αλκοολ.νιωθω οτι δεν μπορω να ανταπεξερθω σε ολα αυτα που μου συμβαινουν,εχω πελαγωσει

γλυκια μου οταν βγουν τα επισημα αποτελεσματα της β χοριακης θα πρεπει να αποφασισεις τι θα κανεις. Δεν θα πρεπει να επηρεαστεις απο κανεναν, να κατσεις να τα ζυγίζεις όλα και να πάρεις την σωστή απόφαση που νομίζει ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να νοιώσεις ντροπή ή να νοιώσεις ότι είσαι η μοναδική που της συμβαίνει αυτό.

καλησπερα κι απο μενα!ευχομαι να σου πανε ολα καλα και σε καμια περιπτωση να μην κινδυνευει η υγεια σου!

νομιζω(χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρη) πως b-hcG ειναι το συμβολο για την β χοριακη γοναδοτροπινη η οποια ειναι η ορμονη της εγκυμοσυνης.ανιχνευεται με μια απλη εξεταση αιματος και αν ειναι αυξημενη σημαινει κυηση.

με τεστ εμαθες οτι εισαι εγκυος?

ο γιατρος σου σου εξηγησε τι ακριβως γινεται?αν θες πηγαινε και σε εναν ακομα γιατρο ετσι για να παρεις μια 2η γνωμη.

αν ολα εν τελει πανε καλα,που στο ευχομαι ολοψυχα,μην ανησυχεις για το πως θα τα καταφερεις,ουτε για την παρελθοντικη χρηση αλκοολ που εκανες.σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι και οργανισμοι που μπορουν να σε βοηθησουν και να σε στηριξουν ψυχολογικα!

και παλι ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα κατ'ευχην!

tt1108c2.aspx

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.τωρα καταλαβα επισης οτι οι εξεταση που θα κανω αυριο ειναι η β-χωριακη.μεσα στον πανικο μου νομιζα οτι μπορει να ναι για δυσμορφια του εμβρυου λογω αλκοολ .οποτε ας ξεαγχωθω και το σκεφτομαι με πιο μεγαλη ψυχραιμια αυριο.και παλι σας ευχαριστω

Διαφημίσεις

εκανα τεστ μετα απο 6 ημερη καθυστερηση περιοδου και βγηκε θετικο,και μετα ουρολογικες σε ιατρικο κεντρο για σιγουρευτω.ετσι το εμαθα

θα συμφωνησω με την Σωτηρια ,ναι πρεπει να σκεφτεις λιγακι ψυχραιμα την κατασταση κ να παρεις σιγουρα μια δευτερη γνωμη για το τι συμβαινει με το εμβρυο μην βιαστεις για οτιδηποτε.το θετικοτατο ειναι οτι ο συντροφος σου σε στηριζει .μακαρι να σας πανε ολα καλα στο ευχομαι απ την καρδια μου.

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.τωρα καταλαβα επισης οτι οι εξεταση που θα κανω αυριο ειναι η β-χωριακη.μεσα στον πανικο μου νομιζα οτι μπορει να ναι για δυσμορφια του εμβρυου λογω αλκοολ .οποτε ας ξεαγχωθω και το σκεφτομαι με πιο μεγαλη ψυχραιμια αυριο.και παλι σας ευχαριστω

:confused::confused: εχω μπερδευτεί...... το παιδί το θελεις τελικα?

επισης να ξερεις οτι το εμβρυο δεν εχει καλα καλα σχηματιστει ,οποτε δεν θα μπορουσε ο γιατρος να σε βαλει να κανεις τετοιου ειδους εξετασεις.ασε το πριν πισω σου και κοιτα να τρεφεσαι σωστα κ να προσεχεις απο εδω και περα.απ οτι καταλαβα σε αγχωνει παρα πολυ το θεμα της καταχρησης του αλκοολ που εκανες πριν .συζητησε το και με τον γιατρο σου αυτο γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα σε καθυσηχασει κ θα σε ενημερωσει πολυ καλυτερα .

:confused::confused: εχω μπερδευτεί...... το παιδί το θελεις τελικα?

Σωτηρια μου μαλλον δεν το προσεξες,το αναφερει πιο πανω ξεκαθαρα η κοπελα οτι περα απο την υγεια της φοβαται μη χασει το παιδι.

ας ελπισουμε οτι προκειται απλα για καθυστερημενη συλληψη και ολα θα πανε καλα.

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

marialena σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσι μου να νιωθεις πανικο τοσο για το οτι ηρθε ετσι απροσμενα στη ζωη σου ενα παιδι και ειδικα αν νιωθεις οτι καταλαμβανεσαι και απο κρισεις πανικου που μεσα σε ολο αυτο μεγενθυνεται το ολο θεμα του παιδιου,

θα σου προτεινα οπως και να χει να ερθεις σε μια επικοινωνια με συμβουλο ψυχικης υγειας γιατι η καταχρηση μεσω του αλκοολ δεν βοηθα ουτε τους πανικους ουτε σε βοηθα να αντιμετωπισεις τα οποια προβληματα εχεις.

ευχομαι να πανε ολα καλα και να παρεις τη πιο σωστη αποφαση για σενα!

εμεις ειμαστε εδω για να σε στηριξουμε!!

καλη επιτυχια

μετρηση χοριακης σημερα 234

επισκεφτηκα εναν πολυ καλο γυναικολογο που μου εκανε παλι υπερηχογραφημα αλλα δεν φανηκε και παλι κατι σημερα,μου πε ειναι νωρις και να ξαναπαω με τα αποτελεσματα της 2 χοριακης που εχω σαββατο.απο εκει θα κριθουν ολα.συζητησαμε για το θεμα του αλκοολ,πριν μαθω για την εγκυμοσυνη ειχα επισκεφτει ψυχολογο και καταληξαμε στο να κανω ψυχοθεραπεια για τα προβληματα μου.ο γυναικολογος σημερα μου πε ομως να μην αποκλεισω και το θεμα ενος ψυχιατρου καταλληλο και για γυναικες εγκυους ωστε να εχω πιο αμμεση βελτιωση.οποτε περιμενω μεχρι το σαββατο παλι για τη αλλη μετρηση:(

Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου και την πίεση που βιώνεις και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο! Ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Καλή τύχη μέσα από την καρδιά μου!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

επισκεφτηκα εναν πολυ καλο γυναικολογο που μου εκανε παλι υπερηχογραφημα αλλα δεν φανηκε και παλι κατι σημερα,μου πε ειναι νωρις και να ξαναπαω με τα αποτελεσματα της 2 χοριακης που εχω σαββατο.απο εκει θα κριθουν ολα.συζητησαμε για το θεμα του αλκοολ,πριν μαθω για την εγκυμοσυνη ειχα επισκεφτει ψυχολογο και καταληξαμε στο να κανω ψυχοθεραπεια για τα προβληματα μου.ο γυναικολογος σημερα μου πε ομως να μην αποκλεισω και το θεμα ενος ψυχιατρου καταλληλο και για γυναικες εγκυους ωστε να εχω πιο αμμεση βελτιωση.οποτε περιμενω μεχρι το σαββατο παλι για τη αλλη μετρηση:(

Iσως ειναι καιρος να μαθεις τι σημαινει η λεξη ΑΙΣΟΔΟΞΙΑ! ;)

Μαριαλενα, ειναι ακομα νωρις με τετοια τιμη να δει κατι ο γιατρος σου. Και μενα στην αρχη που πηγα σε μια αθλια γυναικολογο, δεν εβλεπε τιποτα και μου μιλουσε για εξωμητριο.:evil:

Παντως ειναι διαπιστωμενο οτι η εγκυμοσυνη συνηθως αποτελει το σημειο εκκινησης για να διωξει κανεις οτι ασχημο του σημαδευε τη ζωη μεχρι τωρα. ;)

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα μεσα απ'την καρδια μου.

Μαριλένα για να μπορέσει ο γιατρός να δει κάτι στον υπέρηχο η χοριακή σου θα πρέπει να φτάσει γύρω στις 3.000 με 3.500 μονάδες.. Τότε μόνο θα μπορέσει να δει κάτι ξεκάθαρα..

Μην αγχώνεσαι και να δεις που όλα θα πάνε καλά!

οχι καθε μερα καλη μου,καθε 2 μερες πρεπει να διπλασιαζεται και παλι δεν ξερω ποσο απολυτο ειναι αυτο γιατι, δοξα το Θεο, ειδαμε πολλες εγκυμοσυνες που η χοριακη δεν διπλασιαζοταν, να εξελισσονται ομαλα!

ειμαι πολυ αισιοδοξη για σενα κι ευχομαι ολα να σου πανε καλα!

tt1108c2.aspx

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...