Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοηθηστε με αν μπορειτε!!!!!!

Recommended Posts

Καταρχην γεια σας,

Ειμαι 23 χρονων και εχω δυο παιδακια , με τον αντρα μου ζουμε χωρια εδω και 7 μηνες αλλα λογο οικονομικου προβληματος δεν εχουμε ξεκινησει την διαδικασια διαζυγιου. Ο λογος για τον οποιο χωρισαμε ηταν λογο σωματικης βιας που μου ασκηθηκε δυο φορες (δεν πηγα στην αστυνομια) , επισης ειχε προβλημα αλκοολισμου και τελευταιο που για μενα ηταν το ποιο ανωδυνο απ ολα γιαολα τα παραπανω παντα με εκανε να πιστεψω οτι για ολα αυτα εφταιγα εγω ( ψυχολογικη βια). Το προβλημα μου ειναι το εξης αυτη την στιγμη ζω σε μια κλειστη κοινωνια στην οποια ο αντρας μου μπορω να πω ειναι αρκετα δημοφιλης δεν εχω κανενα δικο μου ανθρωπο εδω. δουλευω μια φορα την εβδομαδα γιατι ειναι η μοναδικη φορα που μπορει να προσεχει τα παιδια ειμαι σε οικονομικο αδιεξοδο και το μονο που μου προσφερει ειναι μι αφορα την εβδομαδα ψωνια στο σουπερμαρκετ ( χωρις την παρουσια μου) με την μητερα του δλδ πανες και γαλατα και ελαχιστα τροφιμα , χρηματα καθολου. Οι γονεις μου μενουν γερμανια και μου εχουν βρει δουλεια και σπιτι και βοηθεια απο το κρατος αλλα εκεινος δεν με αφηνει να φυγω και με απειλει πως θα μου παρει τα παιδια αν επειχηρησω να φυγω . Τι μπορω να κανω δεν εχω λεφτα για δικηγορο !!!

Διαφημίσεις

Συμφωνώ. Πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό, πιθανότατα δικηγόρο, αλλα κι αυτό χρειάζεται χρήματα... Οι δικοί σου δεν μπορούν να σου στείλουν χρήματα για να πας σε έναν καλό δικηγόρο που να του επιβάλλει μια σωστή διατροφή ώστε να μπορείς να στέλνεις και τα παιδιά σου σε ένα παιδικό και να βρεις και μια δουλειά;

Το άλλο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι το εξής αλλά ειλικρινά μη δώσεις και πολύ βάση γιατί δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται... Αν τον έπαιρνες για κάποιο καιρό με το καλό, φρόντιζες να έχετε μια καλή σχέση και σε ανύποπτο χρόνο του ζητούσες να σε αφήσει να πας ταξίδι με τα παιδιά για να δούνε τους γονείς σου για λίγες μερες και μετά απλά δεν ξαναγύριζες;

Δεν ξέρω λέω....

Ότι και να κάνεις πάντως καλό κουράγιο και μπράβο σου που έφυγες και προστάτεψες εσένα και τα παιδιά σου.

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

δε ξερω πως μπορουμε να σε βοηθησουμε απο εδω,πρεπει να απευθυνθεις καπου που να μπορουν ,στο συλλογο κακοποιημενων γυναικων ας πουμε,μη χανεις χρονοαυτοι θα σε βοηθησουν,μη φοβασαι το ξερω οτι ειναι δυσκολο μια νεα αρχη αλλα στη περιπτωση σου επιβαλλεται!σκεψου τα παιδακια σου,ελπιζω να πανε ολα καλα για σενα

Ειλικρινα σ'ευχαριτω πολυ για τον κοπο σου. Το καλο ειναι οτι πλεον δ μπορει να με βλαψει αλλα αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι να μπορεσω να φυγω για να μπορω να προσφερω στα παιδια μου και σε εμενα μια καλυτερη ζωη !!!! Ειμαι σε αδιεξοδο!:-(

Διαφημίσεις

Σας υπερ ευχαριστω ολες, θα προσπαθησω να το παλεψω. το θεμα μου ειναι οτι ειναι πολυ καλος μπαμπας κ οτι βια που ειχε ασκηθει ηταν καθαρα σε εμενα και χωρις αποδειξεις ! Παντως οπως και να εχει πρεπει να βρω δικηγορο. Αν παρω την πληρη επιμελεια των παιδιων μπορω να φυγω?

πιστευω πρεπει να παρεις ενα τηλεφωνο στο σιτε και θα σου πουν αυτοι τι θα κανεις και με δικηγορο και με ολα-η βια ειναι βια χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου ποιος σου εγγυατε οτι ο καλος μπαμπας δεν θα ασκησει βια και στα παιδια απο την στιγμη που χτυπησε εσενα δεν ξερω μπορει να ειμαι προκατηλημενη αλλα οποιος το εχει κανει πολυ ευκολα μπορει να το ξανακανει.

Καλη μου οι δικοι σου δεν μπορουν να σου στειλουν χρηματα καποια , για δικηγορο , να ξεκινησεις τη διαδιακασια για να φυγεις για γερμανια αφου σου εχουν βρει δουλεια και σπιτι και συνθηκες οι θα ειναι καλυτερες για σ ενα εκει και τα παιδια σου και δινεις του δικηγορου τα υπολοιπα μετα Δεν νομιζω οτι δεν υπαρχει δικηγορος που να μπορει να σου ξεκινηση την διαδικασια με λιγα χρηματα .αν του πεις το πραγμα πως εχει...

Αυτο θα κανω, απο αυριο κι ολας θα παω σε δικηγορο να δω τι θα μου πει οσο αφορα το θεμα μου, σας ξανα ευχαριστω μου δωσατε δυναμη γιατι μπορεσα και το εβγαλα απο μεσα μου!!!!!

Ως νομικός, σου λέω ότι η διαδικασία που θα ακολουθήσεις είναι πάνω κάτω η εξής: πρέπει καταρχάς να πάρεις με δικαστική απόφαση την επιμέλεια των τέκνων και παράλληλα να ζτήσεις και διατροφή για τα παιδιά. Όταν γίνει αυτό και πάρεις την επιμέλεια τότε μπορείς να μετακομίσεις στη Γερμανία χωρίς προβλήματα. Είναι αναπόφευκτη η ανάγκη να βρεις δικηγόρο.

Διαφημίσεις