Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κλινικες και θηλασμος.


Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες.εχθες εμαθα στην δουλεια μου μετα απο συζητηση με μια κοπελα που γεννησε πριν ενα χρονο στο νοσοκομειο της πολης μου οτι

1ον το μωρο μενει σε ολη την διαρκεια της παραμονης στο νοσοκομειο στο δωματιο με την μαμα.

2ον οτι δεν δινουν ξενο γαλα

3ον οτι βοηθανε την μαμα να μαθει να θηλαζει

4ον οτι γενικα προσεχουν πολυ την εγκυο και την βοηθανε σε οποια απορια εχει.

ολα αυτα με εκαναν να χαρω πολυ,ειδικα αυτο με τον θηλασμο γιατι κατα καιρους πολλα ακουγοντε.και χαρηκα πιο πολυ που οι νοσοκομες ειναι πολυ εξυπηρετικες με τις μανουλες σε οτι χρειαστουν.

εσεις τι εμπειριες εχετε στις διαφορες κλινικες ιδιωτικες η μη? :roll:

νεα ζωη....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


xaos25, κάθε κλινική δημόσιου ή ιδιωτικού νοσοκομείου εφαρμόζει τα δικά της για το μωρό, συνήθως αποφασίζει ο υπεύθυνος νεγογνολόγος.

 

Στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι αρκετά χάλια με εξαίρεση το νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου η μαμά εχει τη δυνατότητα να έχει το μωρό μαζί της. Στο Ιπποκράτειο όχι μόνο δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλά και τα μωρά τα πηγαίνουν μόνο 4 φορές το 24ωρο... :?

 

Στις ιδιωτικές κλινικές μόνο σε μονόκλινα και πάλι όχι τόσο εύκολα, μπορεί η μητέρα να καρατήσει το μωρό της...

Link to comment
Share on other sites

Στο Παπαγεωργίου μπορείς να έχεις συνέχεια δίπλα σου το μωρό?Σε όποιο δωμάτιο και να είσαι?

 

 

(εδώ να πω οτι μια γνωστή μου που γέννησε πρόσφατα και "δεν είχε σταγόνα γάλα" όπως είπε,όταν τη ρώτησα αν ζητούσε να της φέρουν το μωρό να το θηλάζει όποτε πεινούσε μου είπε "αμέ!και 4 φορές τη μέρα!!". Αν το νεογέννητο πεινάει κάθε 2 ώρες περίπου τότε το 4 φορές μάλλον δεν είναι αρκετό..και η γνωστή μου αυτή εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική... :shock: )

 

Αυτό το θέμα με απασχολεί πολύ κι είναι ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι για μονόκλινο..Ο μόνος αληθινά σοβαρός λόγος που αξίζει τα λεφτά του.

Link to comment
Share on other sites

 

Αυτό το θέμα με απασχολεί πολύ κι είναι ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι για μονόκλινο..Ο μόνος αληθινά σοβαρός λόγος που αξίζει τα λεφτά του.

μη το σκέφτεσαι έτσι, γιατί ποτέ δε θα πέσουν οι τιμές των μονόκλινων στα ιδιωτικά μαιευτήρια-ξενοδοχεία :)

αν όλα πάνε καλά και το μωρό είναι υγιέστατο, υπάρχουν μερικά κολπάκια για να το έχεις περισσότερη ώρα κοντά σου (όταν έρχονται να το πάρουν, απλά λες ότι δεν τέλιωσε το φαγητό του). Αλλά και 2-3 γεύματα ξένο γάλα να πάρει, γυρνώντας στο σπίτι, τίποτα δε σε εμποδίζει από το να θηλάσεις αποκλειστικά.

Link to comment
Share on other sites

Γέννησα στο ΜΗΤΕΡΑ στην Αθήνα σε δίκλινο και μου το έφερναν όταν έκλαιγε μετά από αίτημά μου (και αίτημα της γυναικολόγου μου). Επειδή έκλαιγε πάρα πολύ συχνά, το πυρεξάκι δεν προλάβαινε να βγει από το δωμάτιο και νάτο πάλι πίσω. Στο τέλος τους λέω δεν το αφήνετε εδώ να μην πηγαινοέρχεστε? Τελικά το είχα σχεδόν συνέχεια μαζί μου. Είχα ρωτήσει βέβαια και την συγκάτοικό μου εάν δεν έχει πρόβλημα (που το θεωρώ απαράδεκτο να είχε, αλλά έτσι συνηθίζεται, πρέπει να ρωτάς...). Εκείνη δεν το θήλαζε αποκλειστικά, της το έφερναν τις καθορισμένες ώρες...

Ο μεγάλος 15/6/2001

Ο μικρός 24/11/2007

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

gerakina,όπως σου είχα γράψει και παλιότερα σε μήνυμα,όντως στο Παπαγεωργίου που γέννησα το μωρό το είχα συνέχεια δίπλα μου εκτός απο το δίωρο του επισκεπτηρίου. Αν ήθελες φυσικά έλεγες στις κοπέλες και το παίρνανε μέσα κι άλλες ώρες,αλλά όχι εγώ :D το λάτρευα που ήταν δίπλα μου το πυρεξάκι,άλλαζα το μωρό,το θήλαζα,μια χαρά :wink:

Link to comment
Share on other sites

ήμουν σε τετράκλινο,και κανένα πρόβλημα με τις άλλες κοπέλες :cool: ήταν περίπου κι αυτές στο δικό μου στυλ,το τελευταίο βράδυ λίγο τις κούρασα γιατί είχα το μωρό,έκλαιγε πεινούσε και για κάποιο λόγο δεν θήλαζε :roll: οπότε μου έδωσαν θήλαστρο οι νοσοκόμες και έβγαλα και τάισα τη μικρή,και λιιιιγο τις ξενύχτησα,αλλά δε μου παραπονέθηκαν καθόλου :)

Link to comment
Share on other sites

Ξέρεις είναι και το θέμα της διπλανής κοπέλας σε δίκλινο..

Είναι χαζομάρα το ξέρω αλλά δε θέλω να ενοχλώ κι αν δυσανασχετήσει η συγκάτοικος θα με αγχώσει και θα νιώθω άβολα.

Το ξέρω οτι τίποτα δν αξίζει όσο το μωράκι μας,αλλά...εκείνη την ώρα μπρεί να κολλήσω.

Ευχομαι η συγκάτοικος να είναι της ίδιας άποψης ή έστω βολική.

Link to comment
Share on other sites

βασικά ήμουν η μόνη που είχε κι άλλο παιδάκι και με ρωτούσαν συνέχεια πράγματα κλπ,με έβλεπαν ως πιο "ειδική",οπότε δεν έπαιζε και θέμα να με "παρεξηγήσουν" που θα θηλάσω ή θα κρατήσω το μωρό...ας πούμε οτι "ήξερα το καλύτερο" :wink: ήταν πραγματικά μια χαρά οι κοπέλες.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Η διαμονή χωριστά από τη μητέρα κυρίως το νοσοκομείο εξυπηρετεί και μερικές μητέρες φυσικά που θέλουν να 'ξεκουραστούν' πριν πάνε στο σπίτι τους και έχουν αποφασίσει να μην θηλάσουν. Οι άλλες, απλώς συμβιβαζόμαστε στην τακτική που μας επιβάλλουν όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ γέννησα σε δημόσιο.Τα μωράκια είναι συνέχεια με τις μαμάδες τους στο δωμάτιο δεν υπάρχει καν χώρος για να πάρουν αλλού.Οι μαμάδες είναι υπεύθυνες και για τη διατροφή τους και για να το αλλάξουν και για τα πάντα.Αυτό σημαίνει οτι σε ένα θάλαμο με τρεις μαμάδες είναι και τρια μωράκια και συνήθως 3 συνοδοί γιατί οι λεχώνες είναι λίγο δύσκολο να εξυπηρετήσουν ενα μωράκι!

Είναι λίγο ταλαιπωρία τόσα άτομα σε ένα δωμάτιο αλλά τρεις μέρες .περνάνε.

Εγώ είμουν τυχερή και όταν γέννησα τοην κόρη μου είμουν μόνη στο δωμάτιο,στον γιο μου όμως είμουν με άλλες δυο!

.png.png.png
Link to comment
Share on other sites

Πριν γεννήσω μου φαινόταν περίεργο να κάνω ένα μωρό και να μην το έχω δίπλα μου. Τώρα που έχω μωρό μου φαίνεται απλά αδιανόητο.

 

Γι'αυτό και γέννησα σε δημόσιο, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με τα πάντα. Ήμουν σε δίκλινο με μία άλλη κοπέλα, η οποία είχε συνέχεια επισκέψεις, συνήθως 7-8 άτομα γύρω από το κρεβάτι της. Αλλά αφού αυτοί δεν έδειχναν κάποια ευαισθησία το πήρα απόφαση κι εγώ, και όσοι και να ήταν εγώ το μωρό μου το θήλαζα φόρα-παρτίδα. Όλα τα παπούδια της κοπέλας έχουν δει το μπούστο μου!

Και αφού γινόταν το αδιάχώρητο εκεί μέσα όλη μέρα, σιγά μην αισθανόμουν άσχημα όταν ξύπναγε η μπέμπα και έκλαιγε τη νύχτα. Και έτσι φύγαμε και οι δύο ευχαριστημένες.

 

Βοήθεια από το προσωπικό δεν χρειάστηκα για το θηλασμό, είχα μελετήσει πάρα πολύ parents.gr!!

 

Αν κάνω δεύτερο παιδί, πάλι εκεί θα πάω.

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Link to comment
Share on other sites

Η διαμονή χωριστά από τη μητέρα κυρίως το νοσοκομείο

 

Έχει φανεί σε έρευνες ότι απαιτείται περισσότερο προσωπικό όταν η μητέρα δεν έχει δίπλα της το μωρό. Επίσης οι ασθένειες και οι θάνατοι των νεογέννητων είναι πάντα περισσότεροι όταν τα μωρά δεν βρίσκονται με τη μαμά. Όμως οι κλινικές (ιδιωτικές και μη) επιμένουν σε αυτή την πολιτική μόνο για ένα λόγο: για να εμποδίσουν όσο περισσότερο μπορούν το θηλασμό. Αυτή η τακτική προτάθηκε και εφαρμόστηκε όταν κατάλαβαν ότι οι αγελάδες δεν θηλάζουν τα μοσχαράκια τους και τα διώχνουν αν δεν θηλάσουν αμέσως μετά τον τοκετό και αν δεν τα μυρίσουν αμέσως μετά τον τοκετό. Εφαρμόζοντας το ίδιο στις μητέρες, δεν χρειαζόταν να κάνουν πολλά για να πετύχουν τον μη θηλασμό ή το σύντομο αποθηλασμό.

 

Αργότερα έγιναν συστηματικές μελέτες και στους ανθρώπους και φάνηκε ότι τα ποσοστά του θηλασμού μειώνονται δραματικά όταν η μητέρα δεν θηλάσει το πρώτο μισάωρο μετά τον τοκετό και όταν το μωρό δεν βρίσκεται μαζί με τη μητέρα.

 

Γι αυτό και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αυτά τα θεωρεί ως 2 από τα 10 βήματα για τον επιτυχή θηλασμό...

 

Οι κλινικάρχες και οι νεογνολόγοι που οργανώνουν έτσι την κλινική ξέρουν πολύ καλά γιατί το κάνουν αν και ποτέ δεν το παραδέχονται...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Οι κλινικάρχες και οι νεογνολόγοι που οργανώνουν έτσι την κλινική ξέρουν πολύ καλά γιατί το κάνουν αν και ποτέ δεν το παραδέχονται

 

Μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά εναντίον του Μαιευτηρίου εάν δεν τηρηθεί ο αποκλειστικός θηλασμός που έχει ζητήσει σε όποιο δωμάτιο και να βρίσκεται? Η καλύπτεται το Μαιευτήριο από τον κανονισμό του?

Ο μεγάλος 15/6/2001

Ο μικρός 24/11/2007

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά εναντίον του Μαιευτηρίου εάν δεν τηρηθεί ο αποκλειστικός θηλασμός που έχει ζητήσει σε όποιο δωμάτιο και να βρίσκεται? Η καλύπτεται το Μαιευτήριο από τον κανονισμό του?

 

Τα δικαιώματα του Έλληνα Ασθενούς, έτσι όπως ψηφίστηκαν από την Ελληνική Βουλή:

 

Τα δικαιώματα του νοσοκομειακού ασθενούς (Ν. 2071/92 ΦΕΚ 123/92 τ.α , άρθρο 47)

 

1. Ο ασθενής έχει το δικαίωμα προσεγγίσεως στις υπηρεσίες του νοσοκομείου, τις πλέον κατάλληλες για τη φύση της ασθένειας του.

2. Ο ασθενής έχει το δικαίωμα της παροχής φροντίδας σε αυτόν με τον οφειλόμενο σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια του. Αυτή η φροντίδα περιλαμβάνει όχι μόνο την εν γένει άσκηση της ιατρικής και της νοσηλευτικής, αλλά και τις παραϊατρικές υπηρεσίες, την κατάλληλη διαμονή, την κατάλληλη μεταχείριση και την αποτελεσματική διοικητική και τεχνική εξυπηρέτηση.

3. Ο ασθενής έχει το δικαίωμα να συγκατατεθεί ή να αρνηθεί κάθε διαγνωστική ή θεραπευτική πράξη που πρόκειται να διενεργηθεί σε αυτόν. Σε περίπτωση ασθενούς με μερική ή πλήρη διανοητική ανικανότητα, η άσκηση αυτού του δικαιώματος γίνεται από το πρόσωπο που κατά νόμο ενεργεί για λογαριασμό του.

4. Ο ασθενής δικαιούται να ζητήσει να πληροφορηθεί ό,τι αφορά στην κατάστασή του.

5. Το συμφέρον του ασθενούς είναι καθοριστικό και εξαρτάται από την πληρότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών που του δίνονται. Η πληροφόρηση του ασθενούς πρέπει να του επιτρέψει να σχηματίσει πλήρη εικόνα των ιατρικών, κοινωνικών και οικονομικών παραμέτρων της καταστάσεως του και να λαμβάνει αποφάσεις ο ίδιος ή να μετέχει στη λήψη αποφάσεων, που είναι δυνατόν να προδικάσουν τη μετέπειτα ζωή του.

6. Ο ασθενής ή ο εκπρόσωπός του σε περίπτωση εφαρμογής της παρ. 3, έχει το Δικαίωμα να πληροφορηθεί, πλήρως και εκ των προτέρων, για τους κινδύνους που ενδέχεται να παρουσιασθούν ή να προκύψουν εξ αφορμής εφαρμογής σε αυτόν ασυνήθων ή πειραματικών διαγνωστικών και θεραπευτικών πράξεων. Η εφαρμογή των πράξεων αυτών στον ασθενή λαμβάνει χώρα μόνο ύστερα από συγκεκριμένη συγκατάθεση του ίδιου. Η συγκατάθεση αυτή μπορεί να ανακληθεί από τον ασθενή ανά πάσα στιγμή.

7. Ο ασθενής πρέπει να αισθάνεται τελείως ελεύθερος στην απόφαση του, να δεχθεί ή να απορρίψει, κάθε συνεργασία του με σκοπό την έρευνα ή την εκπαίδευσή. Η συγκατάθεσή του για τυχόν συμμετοχή του, είναι δικαίωμά του και μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή .

8. Ο ασθενής έχει το δικαίωμα στο μέτρο και στις πραγματικές συνθήκες που είναι δυνατόν, προστασίας της ιδιωτικής του ζωής. Ο απόρρητος χαρακτήρας των πληροφοριών και του περιεχομένου των εγγράφων που τον αφορούν, του φακέλου των ιατρικών σημειώσεων και ευρημάτων, πρέπει να είναι εγγυημένος.

9. Ο ασθενής έχει το δικαίωμα του σεβασμού και της αναγνωρίσεως σε αυτόν των θρησκευτικών και ιδεολογικών του πεποιθήσεων.

10. Ο ασθενής έχει το δικαίωμα να παρουσιάσει ή να καταθέσει αρμοδίως διαμαρτυρίες και ενστάσεις και να λάβει πλήρη γνώση των επ' αυτών ενεργειών και αποτελεσμάτων.

 

Η χορηγηση ξένου γάλακτος χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας είναι παραβίαση των δικαιωμάτων (που έχω βάλει σε bold) ακόμη και αν υπάρχει ιατρική γνωμάτευση.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ, με κάλυψες πλήρως. Άρα καμία γυναίκα δεν πρέπει να το σκέφτεται και πρέπει να απαιτεί να της φέρνουν το μωρό όταν κλαίει (εφόσον το επιθυμεί) ακόμη και σε τετράκλινο ή εξάκλινο και ότι κι αν ισχυρίζονται, είναι δικαίωμά της!!

Ο μεγάλος 15/6/2001

Ο μικρός 24/11/2007

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ, με κάλυψες πλήρως. Άρα καμία γυναίκα δεν πρέπει να το σκέφτεται και πρέπει να απαιτεί να της φέρνουν το μωρό όταν κλαίει (εφόσον το επιθυμεί) ακόμη και σε τετράκλινο ή εξάκλινο και ότι κι αν ισχυρίζονται, είναι δικαίωμά της!!

 

Δικαίωμά της είναι αλλά δυστυχώς οι περισσότερες μητέρες δεν το γνωρίζουν και το προσωπικό λέει:

 

"αυτή είναι η πολιτική της κλινικής"

 

όμως η πολιτική της κλινικής δεν μπορεί να είναι πάνω από το νόμο! ειδικά όταν τον παραβιάζει.

 

Πιστεύω ότι καλά θα ήταν να κινηθούν κάποιες μητέρες νομικά για να αρχίζουν να συνέρχονται....

 

Εκεί που η παραβίαση των διακαιωμάτων είναι τραγική είναι το τοκετός όπου πχ. χορηγείται χωρίς ιατρικό λόγο ωκυτοκίνη για να επιταχυνθεί ο τοκετός και δεν το λένε καν στην επίτοκο. Η επίτοκος δεν ξέρει τι της βάζουν μέσα στον ορό...

 

Επίσης παραβίαση των δικαιωμάτων (έως εξευτελισμός...) είναι που υποχρεώνουν τη μητέρα να γεννήσει σε όποια στάση βολεύεται καλύτερα η μέση του γιατρού (αντί να της επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων όπως θα έπρεπε) και το χειρότερο ότι σε μερικά μαιευτήρια δένουν τα πόδια της επιτόκου στους αναβολείς... ούτε στο μεσαίωνα συνέβαιναν τέτοια... Αυτές είναι πρακτικές που δεν τις εφαρμόζουν ποτέ στα ζώα! Εκεί ο σεβασμός είναι αυτονόητος! Στον άνθρωπο δεν είναι και μάλλον πρέπει να τον διεκδικήσει με τα έννομα μέσα που ευτυχώς υπάρχουν.

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι καλά θα ήταν να κινηθούν κάποιες μητέρες νομικά για να αρχίζουν να συνέρχονται....

 

Θα έπρεπε όμως το ότι δεν γίνεται φαντάζομαι ότι είναι λόγω μη επαρκούς ενημέρωσης της μητέρας για τα δικαιώματά της όπως ανέφερες αλλά και λόγω της ευαίσθητης περιόδου που ακολουθεί τη γέννα (προσαρμογή στο νέο ρόλο, ξενύχτια, επιλόχεια κατάθλιψη κλπ) που σε κάνει να ξεχνάς η να μη θεωρείς πια σημαντικές αυτές τις 4 ημέρες στο Μαιευτήριο... Δηλαδή και να ήθελες να κάνεις αγωγή όσο ήσουν εκεί μετά το αφήνεις...

 

και το χειρότερο ότι σε μερικά μαιευτήρια δένουν τα πόδια της επιτόκου στους αναβολείς... ούτε στο μεσαίωνα συνέβαιναν τέτοια...

 

Εάν είναι δυνατόν!! Αυτό είναι βασανηστήριο κυριολεκτικά!!

Ο μεγάλος 15/6/2001

Ο μικρός 24/11/2007

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι καλά θα ήταν να κινηθούν κάποιες μητέρες νομικά για να αρχίζουν να συνέρχονται....

 

Ναι, αλλά αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο, δυστυχώς. Στο δικό μου μωρό έδωσαν ξένο γάλα μπροστά μου μόλις βγήκα από το χειρουργείο ενώ εγώ τους φώναζα πως ΔΕΝ ΘΕΛΩ, και μάλιστα υποψιάζομαι πως αυτό φταίει που εμφάνισε αμέσως αλλεργία με αίμα στα κακά. Μέσα στον καημό μας για τις κενώσεις της μπέμπας, με παρατεταμένη παραμονή στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στον κυκεώνα ενός νέου μωρού, το τελευταίο που ήθελα να κάνω είναι να κινηθώ νομικά κατά της συγκεκριμένης νοσοκόμας... και να φανταστείτε πως ο άντρας μου είναι δικηγόρος!

 

Φυσικά, αν όλα αυτά είχαν γίνει σε δεύτερο μωρό θα είχα άλλη στάση απέναντι στα πράγματα.

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι καλά θα ήταν να κινηθούν κάποιες μητέρες νομικά για να αρχίζουν να συνέρχονται....

 

Ναι, αλλά αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο, δυστυχώς. Στο δικό μου μωρό έδωσαν ξένο γάλα μπροστά μου μόλις βγήκα από το χειρουργείο ενώ εγώ τους φώναζα πως ΔΕΝ ΘΕΛΩ, και μάλιστα υποψιάζομαι πως αυτό φταίει που εμφάνισε αμέσως αλλεργία με αίμα στα κακά. Μέσα στον καημό μας για τις κενώσεις της μπέμπας, με παρατεταμένη παραμονή στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στον κυκεώνα ενός νέου μωρού, το τελευταίο που ήθελα να κάνω είναι να κινηθώ νομικά κατά της συγκεκριμένης νοσοκόμας... και να φανταστείτε πως ο άντρας μου είναι δικηγόρος!

 

Φυσικά, αν όλα αυτά είχαν γίνει σε δεύτερο μωρό θα είχα άλλη στάση απέναντι στα πράγματα.

 

Με άντρα δικηγόρο και το σκέφτεσαι;

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι καλά θα ήταν να κινηθούν κάποιες μητέρες νομικά για να αρχίζουν να συνέρχονται....

 

Ναι, αλλά αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο, δυστυχώς. Στο δικό μου μωρό έδωσαν ξένο γάλα μπροστά μου μόλις βγήκα από το χειρουργείο ενώ εγώ τους φώναζα πως ΔΕΝ ΘΕΛΩ, και μάλιστα υποψιάζομαι πως αυτό φταίει που εμφάνισε αμέσως αλλεργία με αίμα στα κακά. Μέσα στον καημό μας για τις κενώσεις της μπέμπας, με παρατεταμένη παραμονή στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στον κυκεώνα ενός νέου μωρού, το τελευταίο που ήθελα να κάνω είναι να κινηθώ νομικά κατά της συγκεκριμένης νοσοκόμας... και να φανταστείτε πως ο άντρας μου είναι δικηγόρος!

 

Φυσικά, αν όλα αυτά είχαν γίνει σε δεύτερο μωρό θα είχα άλλη στάση απέναντι στα πράγματα.

 

Με άντρα δικηγόρο και το σκέφτεσαι;

 

Και ξάδερφο διευθυντή της χειρουργικής! Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως αυτός ήταν ο λόγος που δεν το συνέχισα... και το γεγονός ότι με τέτοιες φωνές που έβαλα, η νοσοκόμα παρεξηγηθηκε και δεν ξαναπάτησε στο δωμάτιό μου. :twisted:

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...