Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φροντιστηρια

Recommended Posts

γεια σας. Αν και παρακολουθω το site εδω και πολυ καιρο σας γραφω για πρωτη φορα.Εχω δυο παιδια ενα αγορι 12 ετων στην εκτη δημοτικου και ενα κοριτσι 13 στην πρωτη γυμνασιου.Αυτο που με εχει προβληματισει τωρα με την κορη μου στη μεση της σχολικης χρονιας ειναι οτι εχει αρχισει να δυσκολευεται αρκετα στα μαθηματα.Εχει διασπαση προσοχης αλλα ειναι τοσο πεισματαρα που καταφερε στο α τριμηνο να βγαλει 17.Τωρα ομως αρχισαν οι δυσκολιες και μιας και θα εχει εξετασεις στο τελος της χρονιας θα πρεπει να κανει φροντιστηριο.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν τα ομαδικα φροντιστηρια κανουν δουλεια ή ειναι και αυτα σα να κανει μαθημα στο σχολειο ?οποια ξερει απο πειρα ας μου απαντησει ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά απλά μαμά τριών παιδιών εκ των οποίων τα δύο είναι στο γυμνάσιο, θα σου έλεγα ότι εφόσον έχει διάσπαση προσοχής, το φροντιστήριο δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή, γιατί είναι πάλι ομαδικό μάθημα και θα την κουράσει. Στην περίπτωσή σου θα επέλεγα ιδιαίτερο. Καλή πρόοδο και στα δύο σου παιδάκια εύχομαι.

Θα σού απαντήσω βάσει προσωπικής πείρας. Όχι από τα παιδιά μου (δεν έχω τόσο μεγάλα παιδιά), αλλά όταν πήγαινα εγώ σχολείο. Σχετικά πρόσφατα....

Η διατάραξη της προσοχής, ίσως να ελλοχεύει κινδύνους δυσλέξειας ή όποιας μορφής μαθησιακής δυσκολίας. Συνεπώς καλό θα ήταν να συμβουλευτείς ένα ειδικό σε αυτό το ζήτημα.

Όσον αφορά τα φροντιστηριακά μαθήματα, συνήθως τα τμήματα είναι ολιγομελή 3-5 ατόμων. Τα ομαδικά μαθήματα είναι πιο αποδοτικά, επειδή είναι διαδραστικά και είναι ολογομελή ακριβώς για το λόγο, για να δίνεται έμφαση στο κάθε μαθητή μεμονωμένα...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...