Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μεχλερης Δημητρης Χαλκιδα

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα , υπαρχει καμια κοπελα απο Χαλκιδα που να εχει γιατρο τον Μεχλερη Δημητρη?

θελω να μου πειτε εντυπωσεις πως ειναι σαν γιατρος και αν αξιζει να παει η ξαδερφη μου σ αυτον

ευχαριστω

Διαφημίσεις

ο συγκεκριμένος γιατρός είναι και στο ικα........κάθε άλλο από συμπαθητικό θα τον χαρακτήριζα!!!!πήγαινα και μου έγραφε τα φάρμακα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, είχε μια αντίρηση για τα πάντα!!!!γιατί αυτό γιατί εκείνο (ήταν και οι ορμόνες μου!!!) με είχε πρίξει κάθε φορά.στην τελευταία επίσκεψη φεύγοντας είπα " τι χαρά δεν θα ξαναδώ τα μούτρα του".

δεν ξέρω αν κάνει εξωτερικό ιατρείο.πάντως και όλες οι εγκυούλες φίλες μου, που είχαν ικα, τα ίδια μου έλεγαν καμία δεν είχε να πεί καλή κουβέντα και σκέψου μόνο τα φάρμακα μας έγραφε.:confused:

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

ακριβως γι αυτο και φεροταν ετσι... σου λεει ,πας και τα σκας σε εξωτερικο γιατρο και ερχεσαι σε μενα για τα φαρμακα και τις αδειες?? Αν τον εχεις αποκληστικα γιατρο σου εχει αλλη αντιμετωπιση.Κ εγω για αδειες τον ειχα και τα ιδια μουτρα ειχε αν και μου τις εδεινε.Φιλη μου ομως που τον ειχε αποκληστικα δεν τον αλλαζει...

δεν μπορει να μη σου γραψει αδεια αν σε βλεπει εγκυο ? ειναι υποχρεωμενος να το κανει. Τωρα σαν γιατρος αν αξιζει...? Εγω εχω τη γνωμη φιλης μου που τον εχει και ειναι ευχαριστημενη.Ας πουν κ αλλες μαμαδες τη γνωμη τους!

Διαφημίσεις

εχει παει γνωστη μας στο Ικα που ειχε αλλον γυναικολογο και της το ειπε στα ισια

αλλιως να παρει αδεια ανευ αποδοχων και γενικα απο οτι μαθαινω ειναι γνωστο στην Χαλκιδα αυτο

Εχω ακούσει και καλά και ασχημα λόγια για αυτόν τον γιατρό!Εμένα προσωπικα δεν μου άρεσε σαν ανθρωπος και δεν ενιωθα και άνετα μαζί του.

Εγώ στην Χαλκίδα πήγαινα στον Σάρλη τον οποιο τον θεωρώ πολύ καλό σαν γιατρό και σαν άνθρωπος.Υπάρχει επίσης και ο Οικονομίδης που είναι εξίσου καλός και πάνε κάποιες φίλες μου.

ο συγκεκριμένος γιατρός είναι και στο ικα........κάθε άλλο από συμπαθητικό θα τον χαρακτήριζα!!!!πήγαινα και μου έγραφε τα φάρμακα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, είχε μια αντίρηση για τα πάντα!!!!γιατί αυτό γιατί εκείνο (ήταν και οι ορμόνες μου!!!) με είχε πρίξει κάθε φορά.στην τελευταία επίσκεψη φεύγοντας είπα " τι χαρά δεν θα ξαναδώ τα μούτρα του".

δεν ξέρω αν κάνει εξωτερικό ιατρείο.πάντως και όλες οι εγκυούλες φίλες μου, που είχαν ικα, τα ίδια μου έλεγαν καμία δεν είχε να πεί καλή κουβέντα και σκέψου μόνο τα φάρμακα μας έγραφε.:confused:

εχει και εξωτερικο ιατρείο το ξέρω αυτο γτ εκει πήγαινε η γυναικα του μπαμπά μου και γέννησε στο Μητέρα (αλλά δεν ξέρω πόσα χρήματα τους πήρε).

πάντως ξέρω ότι είναι αντιπαθέστατος με τις γυναίκες που δεν τις παρακολουθεί ο ίδιος.

Εχω τις επιφυλαξεις μου (με ολο το θαρρος)για τον Οικονομιδη.Οσο για τον Σαρλη εχω ακουσει οτι ευκολα θα προβει σε καισαρικη τομη.Εγω εχω τη Μαστρογιαννακη . Με εβγαλε ασπροπροσωπη κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης που τα ειχα ολα στο φουλ και κυριως κυνδινευα με προεκλαμψια και εγω και το μωρο λογω λευκωματος.Γεννησα εβδομαδες νωριτερα και φυσιολογικα.Και το σημαντικοτερο...δεν χρεωνει την καισαρικη της.Το κακο ειναι οτιεχεις μεγαλη αναμονη στο ιατριο της εστω κ αν κλησεις ραντεβου.(και το δευτερο ¨κακο¨ειναι οτι ειναι υπερ των αντισυλιπτικων που εγω ειμαι κατα)αλλα αυτο το ρυθμιζεις.

φυσικα ολα ειναι υποκειμενικα.Για ολους ακουμε και καλα και ασχημα σχολια!

Διαφημίσεις

Αυτο μ την Μαστρογιαννακη ειναι οντως προβλημα, εκτος και αν κλεισεις να εισαι τ 1 της ραντεβου

Με νευριαζει που ενας ανθρωπος θελει να κανει την δουλεια του μονο αν πληρωθει

Η ξαδερφη μου δεν θα πηγαινε σ αυτον αν δεν ειχε αναγκη κ τις αδειες που γραφει, δουλευει ορθια 8 ωρες και σ αιθουσα με χαμηλες θερμοκρασιες

κορίτσια ο Μεχλερής και τις άδειες μου έγραφε και τα πάντα, απλά ο τρόπος του είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!

είναι υποχρεομένος να τα γράφει αν ήθελε ας έκανε και αλλιώς.

τώρα αν πας σαν πελάτισσα και του τα σκάσεις εεεεεεεεε σίγουρα θα σε αντιμετωπίσει αλλιώς.

εμένα μου έφερνε αντίρηση για όλα τα φάρμακα που μου έγραψε και μου είχε δόσει πητ 2 εβδομάδες μετά τον γιατρό μου και στο τσακ πρόλαβα να πάρω όλα τα χρήματα από το ικα γιατί ήμουν στο ταμείο ανεργείας τότε.

όσο για τον Σάρλη που αναφέρεται έχω μια πολύ άσχημη εμπειρία να σας αναφέρω και γενικά με τους γιατρούς της περιοχής έχω μια πολύ κακή άποψη γι αυτό και έχω επιλέξει γιατρό από την αθήνα.

αλλά πάντα οι απόψεις είναι προσωπικές και εδώ είμαστε ένα ανοιχτό forum και η καθεμιά μας λέει την ταπεινή της άποψη;)

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Και εγώ όταν ήμουν έγκυος, αναγκαστικά πήγαινα στο ΙΚΑ στον Μέχλερη για να μου γράφει τις ενέσεις και τα συμπληρώματα. Δεν μπορώ να πώ, μου τα έγραφε όλα χωρίς αντίρρηση αλλά είχε ένα περίεργο αλλαζονικό στυλ που μου έφερνε γέλιο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.......

Και εμένα μου είχε δώσει ΠΗΤ μια εβδομάδα μετά τον γιατρό μου, άγνωστο γιατί. Έχω ακούσει και εγώ πολύ καλά σχόλια από όσες τις παρακολουθεί επί πληρωμής.

Εγώ πηγαίνω στον Οικονομίδη, είναι πολύ καλός κατά την γνώμη μου. Πολύ ψείρας με εξετάσεις - υπέρηχους κ.λ.π. και πολύ φιλικός :P.

aYVcp2.png

• 1 year later...

Κορίτσια να σας ρωτήσω, ,μήπως μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για τα μαιευτήρια ιδιωτικά και μη,στη Χαλκίδα;Φαντάζομαι έχει νοσοκομείο έτσι δεν είναι;