Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προβλημα με πεθερο

Recommended Posts

Καλημερα φιλεναδες!!!:)Εχει προκυψει ενα θεματακι και θα ηθελα γνωμες.

Δεν ειχα ποτε προβλημα με τα πεθερικα μου αλλα απο τοτε που εμεινα εγκυος αρχισαν να με ενοχλουν καποια πραγματα.Οταν τους το ανακοινωσα,στον πεθερο και στη γυναικα του(ξαναπαντρεμενος), η αντιδραση τους ηταν εντελως αδιαφορη,σαν να τους ελεγα οτι θα παω για καφε ενα πραγμα...:(Δε ρωτουσαν ποτε για την εγκυμοσυνη μου,ουτε πως παω ουτε τπτ!Οταν πηγαινα να τους δω,με στουφωναν στο τσιγαρο:evil: και αν ελεγα τπτ με ειρωνευοντουσαν οτι "κοιτα ποιος παραπονιεται για το τσιγαρο":rolleyes: επειδη παλια καπνιζα.Δε με ρωτησαν ποτε αν χρειαζομαι μια βοηθεια,που ηξεραν οτι δεν ειχα κανεναν να με βοηθησει.Δε μιλαγα μεχρι τοτε,ελεγα αστο,μη γινεις κακια.Μετα ομως που γεννησα,αρχισα σιγα σιγα να φορτωνω...και φυσικα να μιλαω!Δεν πηραν ουτε ενα συμβολικο δωρακι για το παιδι,ουτε ασημωσαν,ουτε τπτ!Ηταν το παιδι ασαραντηστο και τους το ειχα παει να το δουν(αυτοι δε μπορουσαν να ερθουν:rolleyes:) και επειδη τους ειπα οτι καλυτερα να μην της πιανουν τα χερακια της γιατι τα βαζει στο στομα(απλυτα τα χερια τους,απο δουλεια,λεφτα,κλειδια),τσαντιστηκαν!Και δεν ειπαν τπτ σε εμενα,αλλα επιασαν τον αντρα μου και του ειπαν οτι αν θελω να εχω το παιδι στη γυαλα,καλυτερα να μην το ξαναπαω!Οταν μου το ειπε,πολυ απλα δεν το ξαναπηγα(ειχα τσαντιστει που το ειπαν πισω μου).Δεν ενδιαφερθηκαν ποτε πραγματικα για το παιδι και θελουν να εχουν και αποψη?Περασε μηνας και ουτε τηλ να ρωτησουν για το μωρο!Οταν ξαναζητησαν να το δουν,αρχισαμε να το ξαναπηγαινουμε,αραια ομως πλεον.Για το τσιγαρο τους εδιωχνα αλλιως δεν εβαζα το παιδι μεσα στο σπιτι.Αυτο το κρατησαν.Το θεμα ειναι οτι μπροστα μου κανουν τα σωστα και οταν γυριζω αλλου κανουν οτι γουσταρουν.Το τσεκαρισα αυτο μια φορα που επεσε κατω ενα παιχνιδι κι ενω ξερουν οτι τα πλενω,της το εδωσαν ετσι,χωρις να μου πουν τπτ.Με πειραξε αυτο και καταλαβα οτι δε μπορω να τους εχω εμπιστοσυνη.Παρεπιπτοντως,με την πεθερα μου(τη μανα του αντρα μου),δεν εχω κανενα προβλημα,ειναι πεντακαθαρη και προσεχτικη και αυτο με κανει να την εμπιστευομαι.Ο πεθερος μου ουτε τα χερια του δεν πλενει και της πιανει το μουτρακι της,το στοματακι της και εμενα μου ανεβαινει η πιεση!!!:evil:Δε μιλαω για να μην δημιουργησω παλι παρεξηγησεις,αλλα δε μπορω να το ανεχομαι κι ολας!Ενταξει ισως να ειμαι κι εγω λιγο μυστηρια,αλλα στο κατω κατω μονη μου το φροντιζω,δεν εχω δικαιωμα να αποφασιζω εγω για αυτα τα πραγματα?Αν αρρωστησει,εγω θα την πληρωσω,εκεινοι χ@#$στηκαν!Τι να κανω βρε κοριτσια?Τα νευρα μου!!!!!!!!

N9Urp2.pngGowOp3.png

Διαφημίσεις

εσύ εισαι υπευθυνη για το παιδι σου, εφόσον δε συμμορφώνται με τις οδηγιες σου κόψε παρτίδες, μόνο τυπικες επισκέψεις και εσύ παρουσα ενοειται. ο άντρας σου τι λεει?

"Ο πεθερος μου ουτε τα χερια του δεν πλενει και της πιανει το μουτρακι της,το στοματακι της και εμενα μου ανεβαινει η πιεση"

τι εννοεις?

εσύ εισαι υπευθυνη για το παιδι σου, εφόσον δε συμμορφώνται με τις οδηγιες σου κόψε παρτίδες, μόνο τυπικες επισκέψεις και εσύ παρουσα ενοειται. ο άντρας σου τι λεει?

"Ο πεθερος μου ουτε τα χερια του δεν πλενει και της πιανει το μουτρακι της,το στοματακι της και εμενα μου ανεβαινει η πιεση"

τι εννοεις?

Βρε παιδι μου,οπως παιζει μαζι της,της χαιδευει το μουτρακι προς τα κατω να της κανει "τα" και περναει το χερι και απο το στοματακι της.Δε μπορω τσαντιζομαι που το θυμαμαι!Ο αντρας μου με λεει υπερβολικη,αλλα ουτε κι αυτος ασχολειται με την ανατροφη της,οποτε,εξω απο το χορο κι αυτος τα λεει.Του αρεσει ομως που δεν εχει αρρωστησει καθολου ακομα η μπεμπα....

N9Urp2.pngGowOp3.png

Βρε παιδι μου,οπως παιζει μαζι της,της χαιδευει το μουτρακι προς τα κατω να της κανει "τα" και περναει το χερι και απο το στοματακι της.Δε μπορω τσαντιζομαι που το θυμαμαι!Ο αντρας μου με λεει υπερβολικη,αλλα ουτε κι αυτος ασχολειται με την ανατροφη της,οποτε,εξω απο το χορο κι αυτος τα λεει.Του αρεσει ομως που δεν εχει αρρωστησει καθολου ακομα η μπεμπα....

με το χέρι στην καρδιά... μήπως εισαι υπερβολική?

αν ναι, φροντισε να χαλαρώσεις

αν οχι, κοψε παρτιδες

Μπορει και να ειμαι λιγο.Δε δεχομαι ομως απο ατομα που θελουν το παιδι μου μονο για να κανουν φιγουρα,να αποφασιζουν για αυτο και να μη σεβονται τιποτα.Δε νομιζω ομως οτι ειναι και τοσο υπερβολη να πλενουμε τα χερια μας πριν πιασουμε ενα μωρακι.Ειναι τοσο απλο...δεν ειπα να λουζονται με betadine!:lol:βλ Κατακουζηνος!Απο τη μια με κατηγορουν αλλα αν ακουσουν για καποιο αλλο μωρο οτι αρρωστησε,αμεσως λενε "ααα,δεν το προσεχει η μανα του"Δε μας παρατανε λεω εγω???

N9Urp2.pngGowOp3.png

Διαφημίσεις

Ισως πρέπει πρώτα να τους πεις τι έχει συμβουλεύσει ο παιδίατρος να κάνετε, ότι δηλαδή το μωρό δεν έχει αναπτύξει ακόμα τα κατάλληλα αντισώματα και ακόμα και να την ακουμπήσουμε με άπλυτα χέρια μπορεί να της μεταφέρουμε άθελά μας μικρόβια και να αρρωστήσει και μάλιστα άσχημα!!Αν τους πεις ότι αυτό θα είναι μέχρι να μεγαλώσει και να δυναμώσει...

Πιστεύω, βέβαια, ότι αυτά τα έχεις πει οπότε μιλάμε για το πόσο προσεχτικός και πόσο διακριτικός είναι ο άλλος. Εγώ προσωπικά πρώτα συμβουλεύομαι τη μαμα οποιουδηποτε μωρου ερχομαι σε επαφη και , κυρίως, δεν το πιάνω!!!Ξερω οτι είναι ευαίσθητα, δε θέλει μυαλό!!

Κόψε τα πολλά πολλά για να μη συγχύζεσαι κούκλα μου!!Γιατί να τραβάς αυτό το άγχος επειδή οι άλλοι θέλουν μόνο να περάσει η ώρα τους ευχάριστα;;;Το μωρό σου πάνω από όλα!!Μην περιμένεις να καταλάβουν από κανόνες υγιεινής. Σε πολλούς μεγάλους ανθρώπους φαίνονται πολύ παράξενα αυτά. Μεγάλωσαν αλλιώς.Δε φταίνε αυτοί.

Θα σου πω το εξής ένα συγγενικό μας πρόσωπο είχε μυκητίαση στα χέρια!!Είχαμε μωρό στην οικογένεια και ήθελε να το δει. Ήρθε , το άγγιζε, η μαμά του είχε φρικάρει και δήθεν ότι ήθελε αλλαγή πάνας, φαγητό, το πήρε κι έτρεχε να το πλένει κρυφά μην παρεξηγηθεί και ο συγγενής!!Δυστυχώς δεν έχουν όλοι το αίσθημα ευθύνης και επειδή τρελαίνονται με τα μωρά δεν αυτο συγκρατιούνται!Τι να κάνεις;

Καλή δύναμη και να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!!

CTMRp2.png

Με την καθαριότητα νομίζω ότι πολύ καλά κάνεις και είσαι σχολαστική. Άλλωστε η εποχή είναι φουλ από ιώσεις και είναι πολύ εύκολο να μεταφερθούν από άπλυτα χέρια. Γενικά, όταν σταματήσαμε την αποστείρωση σταμάτησα κι εγώ να πλένω και να αποστειρώνω τα πάντα ΑΛΛΑ αν κάτι έπεφτε στο σπίτι της μαμάς μου ή στην πεθερά μου το ξαναέπλενα, στο δικό μου όχι πάντα (δεν μιλάω για πιπίλες ή για μασητικά, αυτά ακόμα τα πλένω). Ο λόγος της διάκρισης είναι ότι στο δικό μας σπίτι, ακόμα και οι ξένοι μπαίνουν με παντόφλες, η σκούπα μπαίνει πιο συχνά από το μπρίκι για καφέ κοκ. Οπότε είναι λογικό να είναι πιο καθαρά. Το ζήτημα είναι ότι η μικρή σου είναι ακόμα στο στοματικό στάδιο οπότε είναι καλό που προσέχεις λίγο παραπάνω γιατί οι στοματίτιδες δεν είναι δύσκολο να συμβούν.

Παρόλαυτα, νομίζω ότι σε έχει ενοχλήσει περισσότερο η στάση τους από την αρχή, η αδιαφορία για το μωρό κοκ και φυσικά το ότι συνεχίζεται. Γνώμη μου είναι ότι αυτοί χάνουν. Τα χρόνια περνάνε τόσο γρήγορα που είναι αμαρτία να χάνεις στιγμές από τα εγγόνια σου, ενώ μπορείς να τα χαίρεσαι κάθε στιγμή.

Όσο για το τσιγάρο, δεν θα σχολιάσω.... Κι εγώ ήμουν χρόνια καπνίστρια(και θεριακλού κιόλας), το έκοψα με την σκέψη ότι θέλω να κάνω παιδιά, πολύ πριν μείνω έγκυος και ουδέποτε σκέφτηκα να καπνίσω μπροστά σε παιδιά άλλων! Στο μπαλκόνι κι ας είχε και ψώφο και δεν χρειάστηκε να μου το πει ποτέ κανείς. Είναι εκ των ουκ άνευ νομίζω... Το ίδιο ισχύει και για το κάπνισμα μπροστά στις εγκύους...! Καλά, ο άντρας μου είχε προσβάλλει ουκ ολίγους στην 1η μου εγκυμοσύνη όταν άναβαν τσιγάρο μπροστά μου και σε κλειστό χώρο (και μάλιστα οι περισσότερες ήταν γυναίκες). Να σημειώσω ότι κι ο άντρας μου πρώην καπνιστής και μάλιστα με 3 πακετάκια ημερησίως.... Την καταλαβαίνουμε δηλαδή την λαχτάρα του καπνιστή για τσιγάρο αλλά οφείλει κι αυτός να σέβεται (ας μην πω τους μη καπνιστές, αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους) αλλά τουλάχιστον τα παιδιά και τις εγκυμονούσες.

Για την όλη κατάσταση, μην χαλιέσαι. Σε καταλαβαίνω γιατί κάτι παρόμοιο - όχι ακριβώς ίδιο - έχω με τον δικό μου πεθερό... Ο δικός μου πχ όταν είπαμε για την 2η εγκυμοσύνη δεν μας ευχήθηκε τίποτα (σε αντίθεση με την πεθερά μου που το χάρηκε πάαααρα πολύ) παρά ψέλλισε κάτι μισόλογα του στιλ "ε, να δούμε πως θα πάει... ας πάει καλά..." τέτοια. Κι αυτό γιατί σε παρελθούσα συζήτηση, πάνω στην πλάκα (η μικρή μου δεν ήταν ούτε 3 μηνών τότε) λέγαμε πότε να κάνουμε και 2ο και πετάχτηκε σαν (ας μην πω τι) κι έλεγε "Ο (άντρας μου) δεν μπορεί να κάνει κι άλλο παιδί!!!" το ρίχνει στην τρελή κι άντρας μου και ρωτάει "Και που το ξέρεις εσύ; Στο βρακί μου σ'έχω;;". Πεθερός:"Δεν εννοώ αυτό! Εννοώ ότι δεν μπορείς εσύ με ένα μισθό να κάνεις και 2ο παιδί!! Είναι πολλά τα έξοδα!! Μην τυχόν και ξεγελαστείς και κάνεις και 2ο!!!" (το ότι δουλεύω κι εγώ τείνει να το αγνοεί) τέτοια ωραία και μπροστά μου...! Η πεθερά μου του έλεγε "μαζέψου, δεν έχεις εσύ δουλειά να τους πεις τι θα κάνουν" αυτός τίποτα... Ε, απάντησα κι εγώ... "Ε, δεν πειράζει, αν δεν μπορεί ο (άντρας μου) θα βρω κανέναν άλλον - πιτσιρικά - να το κάνω το 2ο...!" Γκάγκαρος ο πεθερός... Αλλά... Τον έψαλε δεόντως τον άντρα μου κατ'ιδίαν άκουσε τα ξεχεσίδια του και ψιλομαζεύτηκε... Νόμιζε όμως ότι είχε σπείρει ζιζάνια και θα φυτρώνανε... Αμ δε... Κι όταν είδε ότι δεν του πέρασε τζόριασε.... Αφού όταν πήγαμε για υπέρηχο και είδαμε τον σάκο, πήρε ο άντρας μου να τους πει τα νέα κι ο πατέρας του του έκανε κύρηγμα για το πόσο δύσκολοι είναι οι καιροί... Δεν μου είπε τίποτα βέβαια για να μην στεναχωρηθώ αλλά ακούγεται το ρημάδι το τηλέφωνο... Τεσπα, γι'αυτό σου λέω, μην χαλιέσαι, επέμεινε στα σημεία που θεωρείς σημαντικά κι αν δεν τους αρέσει, ξύδι. Στην τελική την ευθύνη για το παιδί σου την έχεις εσύ. Τέλος.

Αχχχ μου θυμισες την πρωην πεθερα μου ....νεογεννητο το παιδι στο μαιευτηριο ακομα και ερχοταν (με συγκοινωνια ) παστωμενη στο αρωμα (που σου ερχοταν εμετος ) και της ελεγα : να πλυνετε τα χερια σας πρωτα αφου ερχεστε και με το λεοφωρειο ...( οσο ευγενικα μπορουσα ) απαντηση : Αντε καλε πριν φυγω απο το σπιτι εκανα μπανιο :shock: και ορμουσε στο παιδι και το φιλαγε και μεσα στην μουρη που ουτε εγω δεν το εκανα !!!!

φυσικα και δεν τα επλενε ποτε ......τελικα

Ισως πρέπει πρώτα να τους πεις τι έχει συμβουλεύσει ο παιδίατρος να κάνετε, ότι δηλαδή το μωρό δεν έχει αναπτύξει ακόμα τα κατάλληλα αντισώματα και ακόμα και να την ακουμπήσουμε με άπλυτα χέρια μπορεί να της μεταφέρουμε άθελά μας μικρόβια και να αρρωστήσει και μάλιστα άσχημα!!Αν τους πεις ότι αυτό θα είναι μέχρι να μεγαλώσει και να δυναμώσει...

Πιστεύω, βέβαια, ότι αυτά τα έχεις πει οπότε μιλάμε για το πόσο προσεχτικός και πόσο διακριτικός είναι ο άλλος. Εγώ προσωπικά πρώτα συμβουλεύομαι τη μαμα οποιουδηποτε μωρου ερχομαι σε επαφη και , κυρίως, δεν το πιάνω!!!Ξερω οτι είναι ευαίσθητα, δε θέλει μυαλό!!

Κόψε τα πολλά πολλά για να μη συγχύζεσαι κούκλα μου!!Γιατί να τραβάς αυτό το άγχος επειδή οι άλλοι θέλουν μόνο να περάσει η ώρα τους ευχάριστα;;;Το μωρό σου πάνω από όλα!!Μην περιμένεις να καταλάβουν από κανόνες υγιεινής. Σε πολλούς μεγάλους ανθρώπους φαίνονται πολύ παράξενα αυτά. Μεγάλωσαν αλλιώς.Δε φταίνε αυτοί.

Θα σου πω το εξής ένα συγγενικό μας πρόσωπο είχε μυκητίαση στα χέρια!!Είχαμε μωρό στην οικογένεια και ήθελε να το δει. Ήρθε , το άγγιζε, η μαμά του είχε φρικάρει και δήθεν ότι ήθελε αλλαγή πάνας, φαγητό, το πήρε κι έτρεχε να το πλένει κρυφά μην παρεξηγηθεί και ο συγγενής!!Δυστυχώς δεν έχουν όλοι το αίσθημα ευθύνης και επειδή τρελαίνονται με τα μωρά δεν αυτο συγκρατιούνται!Τι να κάνεις;

Καλή δύναμη και να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!!

Ευχαριστω γλυκια μου!!:-)

N9Urp2.pngGowOp3.png

Διαφημίσεις

Εχετε δικιο κοριτσια!!ομοιοπαθουσες κι ολας!!Να χαιρεστε τα παιδακια σας! Livinath με το καλο!!!

Σ'ευχαριστώ!!! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!! :D

Mporei na eisai uperbolikh alla etsi einai h mamades !!! kai egw neuriazw para polu me thn pethera mou otan filaei ta xeria tou mwrou h otan ta pianei kai ta xaideuei enw prin apo 1lepto ebhxe k ekleine to stoma tis me ta xeria tis!!! kai lew oti den kanei alla....... pera brexei.twra kanw to allo . kathe fora pou thn pianei phgainw to mwro kai tou plenw ta xeria, mpas k katalabei alla pali tpt :( alla emena toulaxiston o antras mou pernei to meros mou, oxi oti diorthonete h katastash apla den katalhgoume malwmenoi :P

Η Ζωηρούλα μου μας άλλαξε την ζωή!!!!

εγω παλι καθολου υπερβολικη δεν σε βρισκω..ειναι δικαιωμα σου καθως και υποχρεωση σου να μην αφηνεις να βαζουν τα βρωμικα χερια τους στο στοματακι του μωρου σου..ρε κοριτσια δεν ξερω αλλα εμεις που ειμαστε οι μαμαδες δεν πλενουμε τα χερια μας αν ειναι βρωμικα για να πιασουμε τα μωρα μας???πως μπορει καποιος που στην ουσια αδιαφορει,γιατι αδιαφορια ειναι να μην πηγαινεις να δεις το εγγονι σου και να σου το φερνουν σπιτι.να μην το ξαναπας!!να βρισκεις δικαιολογιες!!ε να ειναι λιγο αρρωστο,εχει λιγες μυξουλες..και να μην στεναχωριεσαι καθολου που δεν ερχονται..και μενα με νευριαζε που η πεθερα μου δεν με ρωτησε ουτε μια φορα αν χρειαζομαι βοηθεια η που δεν ερχονται να δουνε το μωρο αλλα αν το σκεφτεις ειναι καλυτερα ετσι..ουυυυυυστ μακρυαααα!!!!!!!!ακουσε εκει καπνιζαν μπροστα σε εγκυο..ντροπη

Καθόλου υπερβολικη!Μην τους αφήνεις με τίποτα να πιάνουν το μωρό με άπλυτα χέρια με ΤΙΠΟΤΑ στο λέω εγω που απο κάτι τέτειες βλακείες νοσηλεύτικε ο γιός μου 32 ημερών παρακαλώ με σαλμονέλα. Κι όχι μόνο να πλένουν αλλα για 20 τουλάχιστον δευτερόλεπτα να τρίβουν τα χέρια με σαπούνι για να ψοφίσουν ακόμα και τα πιο ισχυρά μικρόβια

eNortjK1UjKzMLM0V7IGXDAS-gKw47.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια,απο τις απαντησεις σας συνειδητοποιω οτι δεν ειμαι εγω παραξενη,οι αλλοι θα επρεπε να προσεχουν.Το προβλημα ειναι οτι ο αντρας μου δε με υποστηριζει σε αυτο ιδιαιτερα.Μονο εκ των υστερων και οταν δει σε αλλα παιδακια τι συμβαινει,τοτε μονο παραδεχεται οτι εχω δικιο.Θα προσπαθησω να χρησιμοποιω αυτο που ειπε καποια κοπελα πιο πανω,δηλαδη να επικαλουμαι αυτα που λεει ο παιδιατρος για να τους λεω τα σωστα.Λοιπον,αλλο περιστατικο:ημουν αρρωστη αυτες τις μερες με βηχα-μπουκωμα κλπ,με κολλησε ο αντρας μου και ταλαιπωρουμαι ακομα,μιαμιση εβδομαδα τωρα.Το παιδι δεν κολλησε,αφου ολη μερα γυρναγα με το οινοπνευμα και για να την ταίσω-αλλαξω κλπ εβαζα μασκα(υπερβολες ισως,αλλα την γλιτωσε το καημενο)Το λυπομουν να ταλαιπωρηθει ετσι.Οταν το εμαθαν ειπαν οτι ειναι κρυωμα αυτο που εχω και γι αυτο δεν κολλησε.Μπουρδες!Παντα υπαρχει καποιο μικροβιο που τα προκαλει αυτα τα "κρυωματα".Και περα απο αυτο,αφου το κολλησα κι εγω,αρα εκ των πραγματων κολλαει.Απλως δεν μπορουν να παραδεχτουν οτι μπορεις αν κανεις τα σωστα να το προστατευσεις ωστε να μην αρρωστησει.Η κλασσικη τους ατακα ειναι οτι πρεπει το παιδι να ερθει σε επαφη με μικροβια,για να κανει αντισωματα.Η απαντηση μου ειναι οτι οταν το παιδι θα μπορει να μιλησει και να μου πει τι το ποναει,τοτε θα το αφηνω να ερχεται σε επαφη και με μικροβια,σιγα σιγα.Δε χρειαζεται να μπουκωσει το παιδι αντιβιωση απο τωρα!Επειδη βαριουνται,σου βρισκουν ενα σωρο δικαιολογιες και το παιρνουν τελειως μοιρολοτρικα.

N9Urp2.pngGowOp3.png

Να σου πω κάτι; Νομίζω πολύ σημασία τους δίνεις και κάθεσαι και σκας άδικα. Πάντα οι από έξω έχουν άποψη για όλα και το παίζουν και καλά ότι ξέρουν περισσότερα και σε βγάζουν άχρηστη. Το παιδάκι είναι δικό σου, εσύ θα αποφασίσεις και κανένας άλλος, βάλε τα όρια που θέλεις εσύ και άμα δεν τους αρέσει, το κουβαδάκι τους και σε άλλη παραλία!

Καλά... Έχουν πλάκα.... Μην ασχολείσαι μαζί τους... Κάνε αυτό που πρέπει. Εν ανάγκη σε συννενόηση με τον άντρα σου, βάλτους στη θέση τους, τουλάχιστον όσο αφορά αυτό. Το καλλίτερο είναι να το κάνει ο άντρας σου βέβαια... Ίσως να πρέπει να μιλήσεις με εκείνον και να προσπαθήσεις με ήπιο τρόπο να τον πείσεις να τους πει να προσέχουν.

Ακουστε κι αλλο καλο:Κανονιζε χωρις να ειμαι εγω μπροστα να της κανει σπιτι του τα πρωτα της γενεθλια,μου το ειπε ο αντρας μου μετα και τα πηρα κανονικοτατα!!!:evil:Εμενα με ρωτησε?Δεν υπαρχω?Τι ειναι αυτα τα σχεδια δεν καταλαβαινω!Ειναι δυνατον να μην κανω εγω στο παιδι μου τα πρωτα του γενεθλια?!Και γενικως κανονιζει μονος του.Με τη χαρα θα μεινει ομως...

N9Urp2.pngGowOp3.png

Κοίτα... Λύση υπάρχει... Αν θέλει να κανονίσει μόνος του τα γενέθλια της εγγονής του πες του να σβήσει μόνος του και τα κεράκια...!! :lol: Σοβαρά τώρα. Αν θες να μην έρθετε σε σύγκρουση πες του ότι αν θέλει να σβήσετε τούρτα και στο σπίτι του μπορείτε να το κάνετε την επόμενη μέρα των γενεθλίων που θα κάνεις σπίτι σου. Αν και υπάρχει πιθανότητα να κάνει τα δικούλια του οπότε... Καλά, ο άντρας σου τι είπε για το συγκεκριμένο, δεν νομίζω να συμφώνησε, σωστά;

Κοίτα... Λύση υπάρχει... Αν θέλει να κανονίσει μόνος του τα γενέθλια της εγγονής του πες του να σβήσει μόνος του και τα κεράκια...!! :lol: Σοβαρά τώρα. Αν θες να μην έρθετε σε σύγκρουση πες του ότι αν θέλει να σβήσετε τούρτα και στο σπίτι του μπορείτε να το κάνετε την επόμενη μέρα των γενεθλίων που θα κάνεις σπίτι σου. Αν και υπάρχει πιθανότητα να κάνει τα δικούλια του οπότε... Καλά, ο άντρας σου τι είπε για το συγκεκριμένο, δεν νομίζω να συμφώνησε, σωστά;

Ο αντρας μου το πηρε χαλαρα,οπου και να τα κανουμε δεν εχει προβλημα,αρκει να γινουν τα γενεθλια.Οταν ομως με ειδε να παιρνω αναποδες,συμφωνησε,στο κατω κατω,οι υπολοιποι παππουδογιαγιαδες,τι ειναι?Ψωριαρηδες?Η μανα του αντρα μου πως θα ερθει στα γενεθλια αν ειναι στο σπιτι του πρωην αντρα της,οπου απαγορευεται δια ροπαλου να πατησει?Δεν ξερω μηπως τα κανει και επιτηδες για να "χτυπησει" εκεινη.Τον εχω ικανο!Οπως και να εχει,εγω τα γενεθλια θα τα κανω στο σπιτι μας και οποιος γουσταρει ερχεται,οποιος δε γουσταρει,το κουβαδακι του και σ'αλλη παραλια....

N9Urp2.pngGowOp3.png

Τώρα που το λες, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνεται γι'αυτό τον λόγο που λες...! Πάντως, σωστή σε βρίσκω. Είπαμε, αυτός θα χάσει αν δεν έρθει. ;)