Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ατυχήματα

Recommended Posts

Σας έχει συμβεί να κόψετε το δερματάκι του μωρού σας, κόβοντας τα νύχια του ή να πέσει το μωρό ενώ το έχετε αφήσει στο κρεβάτι? Νιώθω πολύ ανεύθυνη και ότι κάνω λάθη συνέχεια

Διαφημίσεις

μου έπεσε ο μεγάλος από το κρεβάτι όταν ήταν 9 μηνών...

τρελάθηκα!

ένιωσα η χειρότερη κ πιο ανεύθυνη μάνα του κόσμου.

σε νιώθω, σε καταλαβαίνω

και επίσης είχε ματώσει το νυχάκι του όταν του το έκοβα επειδή έκανε κίνηση (στον ύπνο του τα έκοβα) και το έκοψα βαθιά.

Σας έχει συμβεί να κόψετε το δερματάκι του μωρού σας, κόβοντας τα νύχια του ή να πέσει το μωρό ενώ το έχετε αφήσει στο κρεβάτι? Νιώθω πολύ ανεύθυνη και ότι κάνω λάθη συνέχεια

τα έχω κάνει και τα 2 από μία φορά, έκοψα λιγουλάκι το μεγάλο του δάχτυλο, και μετά τρέχαμε σαν τρελλοί με οξυζενέ και μπεταντίν, και έπεσε από το διπλό, όταν τον άφησα να πάω να αφήσω τα λερωμένα του, καθώς κυνηγούσε ένα σακουλάκι και ήταν πραγματικά για κακή μου τύχη η πρώτη φορά που γύρισε προς τα μπρος, μέχρι τότε γύρναγε δεξιά αριστερά βαρελάκι, μετά βέβαια τρέχαμε στο μητέρα γιατί δεν είδα και πώς έπεσε επομένως δεν ήξερα που μπορεί να είχε χτυπήσει, ο ίδιος βέβαια μετά το πρώτο σοκ και κλάμμα ήταν μια χαρά και όρεξη είχε και ζωηρός ζωηρός, αλλά δεν παύει να είχε πέσει

είναι δύσκολο να μην κάνεις λάθη, ειδικά όταν είσαι νέα μαμά και μόνη σου, χωρίς τρελλή βοήθεια, οπότε όλα περνάνε από τα χέρια σου και η κούραση σε καταβάλει, συν το άγχος το φοβερό για το παιδί

μην φορτώνεις τύψεις, βέβαια εύκολο να το λες και δύσκολο για όλους μας να το κάνουμε, τα παιδάκια μας θα μεγαλώσουν σωστά, λίγη προσοχή θέλει μόνο και ειδικά όταν αρχίζουν να περπατάνε

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

να του κοψω το δαχτυλο δεν το χω κανει ποτε μιας κ ειναι ο μονιμος φοβος οταν του κοβω νυχια κ προσεχω παααρα πολυ. αλλα αυτο που χα κανει ηταν μια μερα που εκαιγε ο κοσμος απ τη ζεστη κ ηταν το αυτοκινητο στον ηλιο, τον εβαλα πανω στο καρεκλακι να τον δεσω κ το μωρο περιπου 5 μηνων αρχισε να ουρλαζει. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα διαπιστωσα οτι ειχε ακουμπησει πανω στο πυρωμενο μεταλλικο κουμπωμα του καθισματος...ακομα εχει ενα μικρο σημαδακι στο μπουτακι του...

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

ναι τα χω κανει κ εγω... οταν επεσε η κορη μου 7-8 μηνων απο το κρεββατι ειχα καθυστερησει να κατεβασω τη σκαλα στο καγκελο στη τελευταια... ελεγα σημερα, αυριο μεθαυριο ωσπου ακουσα το μπαμ..... ευτυχως που δεν επαθε κατι να το χω για ολη μου τη ζωη τυψεις,,,αλλα οσο ζεις μαθαινεις και στη 2η κορη μου το στησαμε κατευθειαν στη τελευταια σκαλα να χουμε ησυχο το κεφαλι μας. και τα νυχακια μια δυο φορες εχω κοψει πολυ βαθια αλλα αυτο ειναι και που κουνιεται το μωρο, και δεν μπορεις ποτε να ξερεις ποσο βαθια θα κοπει το νυχακι, μεχρι τελικα να κοπει... και το κεφαλι εχει χτυπησει στη πορτα γιατι την ανοιξα απροσεχτα, και εχει πεσει γιατι δε της ειχα δεσει καλα τα κορδονια και λυθηκαν.... μια νυχτα ο αντρας μου ανοιξε με δυναμη τη πορτα του ασανσερ και ετρεξε η μικρη ξυπολητη να μπει και τη χτυπησε στο νυχι του ποδιου, το νυχι ματωσε, το παιδι εκλαιγε κ δε ξεραμε ποσο εχει χτυπησει και τρεχανε αιματα, μετα απο 1 μερα μαυρισε, και τελικα μετα απο λιγες μερες βγηκε το νυχι και αληθει ειναι πως ενιωθα τυψεις, μεχρι μετα απο 5 μηνες, που ειδα πως επιτελους και ευτυχως φυτρωσε το νυχι σωστα ( γιατι εχω παραδειγματα που σε μικρο κοριτσακι το νυχι ξαναβγηκε αλλα σαπιο και ειχα παθει πανικο πως δημιουργησαμε κουσουρι στο παιδι)δυστυχως τετοια μικρα γινονται συνεχεια...δεν εχω ψυχραιμια αυτο ειναι αληθεια. αρχιζω και φωναζω κ παθαινω σοκ. μετα συνερχομαι. οσο πιο ψυχραιμα γινεται να αντιδρας ειναι καλυτερα. και τα μικρα μικρα οπως πχ τα νυχακια ουτε καν να τα βαζεις στην ιδια μοιρα με αλλα...ατυχηματα! αυτα ειναι απλα κατι τυχαιο!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Την πρώτη φορά που κόψαμε νύχια ανέλαβε να το κάνει ο μπαμπάς ως πιο ψύχραιμος υποτίθεται από μένα... της έκοψε κρέας... για ρώτα τον... ξαναέκοψε νύχια; :lol:

30 ημερών την έχω αφήσει στο καρότσι (ξαπλωτό τελείως χωρίς την τέντα για τον ήλιο) για 3 λεπτά να ανοίξω την εξώπορτα. Λυτή φυσικά γιατί που να πάει 30 ημερών παιδί; Και όπως πάω να την πάρω... κάτι κάνω λάθος και γυρνάει το καρότσι προς τα πίσω και γλυστράει το παιδί προς τα πίσω τσουλήθρα και καταλήγει πάτωμα! Πρέπει να μείωσα το συνολικό μου χρόνο μου μαζί της κατά 10 χρόνια! Ακόμα το θυμάμαι και τρέμω! Ευτυχώς όλο αυτό έγινε σαν σε slow motion και το παιδί έπεσε μαλακά στο πάτωμα!

Κι άλλα πολλά τέτοια... που πλέον τα θυμάμαι και μου φαίνονται αστεία αλλά τότε μου κόβονταν τα πόδια!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό.

Έχει τύχει όμως στον άνδρα μου.

Μιλάμε όμως ότι του έριξα πολύ κατσάδα. Αισθανόταν άσχημα του την έλεγα κι εγώ, έτοιμος να φουντάρει ήταν :).

Μου εχει πεσει απο καναπε οταν ηταν μικρη 2 φορες. Την μια γυρισα για 1 δευτερο και εφυγε, την αλλη με πηρε ο υπνος διπλα της απο την κουραση. Ευτυχως ειναι πολυ χαμηλος...... Ακομα δεν την εχω κοψει με τα νυχια και λεω ακομα γιατι αυτα ανθρωπινα ειναι γινονται.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

ηταν 5 μηνων η κορη μου και ημασταν στο mall.την κρατουσε στα χερια ο μπαμπας της και εγω διπλα με το (αδειο)καροτσι.κατεβαινουμε αποτις κυλιομενες σκαλες και βλεπω τον αντρα μου(1.88) να σκονταφτει και να του πεφτει το μωρο απο τα χερια στις σκαλες και κατεβαινε μονο του και εμεις να προσπαθουμε να το πιασουμε!!!ολο το mall ειχε χαζεψει..σπαραξε στο κλαμα το πουλακι μου αλλα ευτυχως δεν επαθε τιποτα

Πλάκα κάνεις??Και ποια μάνα δεν τα έχει κάνει αυτά??Εμένα έπεσε απο το κρεβάτι 4 μηνών!!!Και 6 μηνών έπεσε για δεύτερη φορά!!Αυτά δεν είναι τίποτα!Βέβαια όταν σου συμβαίνει παθαίνεις έναν πανικό...

o30Sp3.png

cZW4p3.png