Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

μια κυρία από μια εταιρία τηλεφωνιας πήρε τηλ μια γνωστή μου στην επαρχία και της είπε ότι κέρδισε 1000 ευρώ:roll:

η γνωστή μου είναι αρκετά μεγάλη γυναίκα και δεν κατάλαβε από ποια εταιρία ήταν.... εξήγησε στην κυρία ότι έιναι μόνη της στο σπίτι κ καλύτερα να ξανατηλεφωνούσε όταν γύριζε ο γιος της... τότε η κυρία της είπε πως αν θέλει να κερδίσει τα 1000 ευρώ πρεπει να τηλ στο 9011409905:shock:

ευτυχώς η γυναίκα δεν κάλεσε πίσω πριν μιλήσει με το γιο της ο οποίος την απέτρεψε... αν κ ομολογησε πως την έιχε πείσει η κυρία για τα 1000 ευρώ... κ στους καιρούς μας ...

το νου σας λοιπόν...ενημέρωστε τους πάντες.. γιατί οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί θα φτάσουν στα ύψη.

εγώ πάντως από περιέργεια όταν έμαθα το περιστατικό πήρα τηλ τον οτε κ μου είπε πως μάλλον επιτήδιοι ήταν... κρίμα, θα την πατήσουν τα γεροντάκια... των 300 ευρώ...

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Διαφημίσεις

marlen Μου καλά είσαι?

Απλα να σου πω οτι αυτο που της ειπαν απο τον οτε Ισχύει!

Επειδη η δουλεια μου είναι τηλεπικοινωνιες να σου πω πως καμια εταιρια σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας δεν θα εκανε κάτι τετοιο!

Όντως μιλάμε για άλλου είδους εταιριες ( ο θεός να τις κανει..) που, ναι έχουν στόχο να εξαπατήσουν όσους καταφέρουν!

Να ενημερώσω οτι υπάρχουν αντιστοιχα sms ,Mail και ανώνυμες ταχυδρομικές επιστολές με κωδικό τυπου ξυστό που πρεπει να καλέσεις και να πληκτρολογήσεις κλπ κλπ κλπ κλπ και μετα για πληρωσεις το λογαριασμο σου θες δανειο!!

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."