Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΙΜΜΟΡΑΓΙΑ ΤΗΝ 15η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Recommended Posts

Γειά σε όλες! αν και σας παρακολουθώ αρκετό καιρό μολις σήμερα έγινα μέλος. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. την περασμένη πέμπτη το πρωί είχα φοβερή αιμμοραγία που κράτησε όλη την ημέρα. σήμερα είναι η πρώτη μέρα που σηκώνομαι από το κρεββάτι και έχω ακόμα καφέ υγρά. να φανταστείτε από τον φόβο μου σφίγγομαι για να μην πηγαίνω συχνά στην τουαλέτα. η γιατρός μου είπε ότι δεν βλέπει κάτι ανησυχιτικό στον υπέρηχο και μου ανέφερε κάτι για ρήξη πλακούντα. είχε καμία άλλη παρόμοια εμπειρία? πόσο κρατήσαν τα καφέ? πήρατε φάρμακα? α! επίσης η κοιλιά μου πετρώνει για αρκετή ώρα 2 με 3 φορές την ημέρα. καμία πληροφορία ?

Διαφημίσεις

Γειά σε όλες! αν και σας παρακολουθώ αρκετό καιρό μολις σήμερα έγινα μέλος. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. την περασμένη πέμπτη το πρωί είχα φοβερή αιμμοραγία που κράτησε όλη την ημέρα. σήμερα είναι η πρώτη μέρα που σηκώνομαι από το κρεββάτι και έχω ακόμα καφέ υγρά. να φανταστείτε από τον φόβο μου σφίγγομαι για να μην πηγαίνω συχνά στην τουαλέτα. η γιατρός μου είπε ότι δεν βλέπει κάτι ανησυχιτικό στον υπέρηχο και μου ανέφερε κάτι για ρήξη πλακούντα. είχε καμία άλλη παρόμοια εμπειρία? πόσο κρατήσαν τα καφέ? πήρατε φάρμακα? α! επίσης η κοιλιά μου πετρώνει για αρκετή ώρα 2 με 3 φορές την ημέρα. καμία πληροφορία ?

Γεια σου Χρύσα! Είμαι κι εγώ στην 15η εβδομάδα και από την περασμένη Τετάρτη έχω καφεκόκκινα υγρά και βλέννα:( Έμεινα στο νοσοκομείο μέχρι χθες, και σήμερα τα υγρά συνεχίζονται, πότε καφεκόκκινα, πότε κιτρινωπά, πότε πορτοκαλί... Ο γιατρός βλέπει θεόκλειστο τράχηλο και καμία αποκόλληση. Η μήτρα μου ωστόσο κάνει συσπάσεις που εγώ δεν τις καταλαβαίνω, απλώς πονάω με πόνους περιόδου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν πετρώνει η κοιλιά μου. Δεν μου χει δώσει φάρμακα για το σπίτι, στο νοσοκομείο έπαιρνα γιουτοπάρ αλλά οι συσπάσεις συνεχίζονταν. Μάλλον δεν σε βοήθησα και πολύ!

εφοσον ο γιατρος σου δεν βλεπει κατι ανησυχητικο στον υπερηχο μη φοβασαι.εγω εχω εδω και 3 βδομαδες καφε υγρα και πηκτες βλεννες(συγγνωμη για την αναλυση),χτες εγιναν πιο κοκκινα και σημερα παλι καφετια.ο γιατρος ειπε να ξεκουραζομαι και να παιρνω 3 utrogestan την ημερα.μη σε τρομαζει το διαστημα που εχω εγω τα καφε,σε αλλες κοπελες κρατανε μολις λιγες μερες και σε αλλες μεχρι να γεννησουν.ακου το γιατρο σου αυτος ξερει καλυτερα απ ολους.

επισης, οπως ειπε και το προβατακι ισως προκειται για συσπασεις της μητρας.το αλλο που ακουσα ειναι οτι επειδη μεγαλωνει η μητρα σπανε απλα καποια αγγεια.μην ανησυχεις.ευχομαι να σου πανε ολα καλα και με το καλο να γεννηθει το παιδακι σου!

tt1108c2.aspx

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. τελικα καμία εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη. και μου πηγαίνανε όλα τόσο καλά.... πήρα και περισσότερο αέρα όταν έκλεισα τον τρίτο.... εύχομαι να μας πάνε όλα καλά και να μην έχουμε άλλες εκπλήξεις.

Γειά σου Χρύσα.

Εγώ είχα πάθει αποκόλληση την 5 εβδομάδα της κύησης και έμεινα στο κρεββάτι για 3 μέρες.Αιμοραγία είχα για 1 μέρα και καφέ υγρά για 3 εβδομάδες.Ο γιατρός δεν μου έδωσε φάρμακα αλλά μου είπε ότι αφού δεν είχα άλλο αίμα να περπατάω για να φύγουν τα καφέ που είναι παλιό αίμα και να ξεκουράζομαι να μην κάνω απότομες κινήσεις και τέτοια.Ξεκουράστηκα αρκετά και αυτό με βοήθησε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και με σένα και να γεννήσεις ένα υγιές μωράκι:wink:

Διαφημίσεις