Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

πριν 2 βδομαδες πηγα στο φαρμακειο κ αγορασα ενα aptamil 1 των 800 μλ.την ωρα που ημουν στο ταμειο λεει η μια κοπελα στη αλλη "λεει οτι 19 ευρω στο κομπιουτερ κ αυτο εχει επανω τιμη με 23 ευρω" της λεει θα το δωσεις οσο λεει στο κομπιουτερ γτ ετσι το χρεωσε η φαρμακαποθηκη.ειπα απο μεσα μου οτι λογω των απεργειων εκεινων των ημερων ισως να εκανε καποιο λαθος λεω παρτο κ φυγε.μετα απο 2-3 μερες παω στο σουπερ να παρω το νουμ.2 με κοστος 13,50 ευρω αφου ηρθε ο καιρος να αλλαξουμε το γαλα.χρεια στηκα ομως ενα ακομα κουτι νουμ,1 κ πηγα σε αλλο φαρμακειο το οποιο κουτι πια ειχε κ sticker που λεει "νεα μειωμενη τιμη" ποσο το πληρωσα 23,90!!γτ δεν εκανα φασαρια ???? γτ το εχει γνωστος το φαρμακειο κ ηταν κ το τελευταιο που επαιρνα κ λεω αντε μη μιλησεις.σημερα ομως στο σουπερ που πηρα το 2 ειχε κ αυτο sticker με μειωμενη τιμη κ ειχε παλι 13,50.οταν το συζητησα με τον κουμπαρο μου μου ειπε οτι μπροστα του φαρμακοποιος εσκισε το αυτοκολλητο για να μην δει τι γραφει....κ το πληρωσε 23,9.σε μη κεντρικο φαρμακειο το πληρωσα κ 27,90 το ν1.

αυριο θα επικοινωνησω με την εταιρεια

Διαφημίσεις