Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

19Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΓΧΟΣ!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ 19 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΧΘΕΣ ΒΙΩΣΑ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΕΚΛΑΨΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΦΗΝΩΘΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΑΠΛΑ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ;;;;;;;;;

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Διαφημίσεις

οι ορμόνες εν καιρώ εγκυμοσύνης θα βαρέσουν κόκκινο και θα έχεις τέτοιες σκέψεις συχνά πυκνά....Τίποτα δεν παθαίνει το μωράκι σου σωματικά με το κλάμα το δικό σου....Απλά να ξέρεις ότι το μωράκι σου καταλαβαίνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....Οπότε καλό είναι ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ να έχεις λιγότερες καταπτώσεις ψυχολογικές.....

ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ;;ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΤΙ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΟΥΛΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;;

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ;;ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΤΙ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΟΥΛΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;;

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

evhgiorgos η γνωμη μου ειναι να φας λιγο σοκολατα γιατι μπορει το μωρακι σου να κοιμαται και απλα να μην εχει ορεξη για πολλες βολτες εκτος απο τη σοκολατα ξερω οτι βοηθαει και να βγεις εξω λιγο και να σταθεις στο κρυο να κρυωσεις και η μουσικη δυνατα αυτα ξερω εγω αν θα σε βοηθησουν ομως δεν ξερω παρε ενα τηλεφωνο το γιατρο σου και πες του το αυτο εκεινοι ξερουν καλυτερα απο μας εμεις δεν ειμαστε γιατροι απλα συζυταμε καποια πιθανα σεναρια κοριτσι μου ολα ειναι καλα μην ανησυχεις:):):)

Διαφημίσεις

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΓΧΩΜΕΝΗ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΩ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑΚΙ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΕΛΑΦΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΣΧΗΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝ,ΕΝΩ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΛ ΑΝ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Κοπελιά προσπάθησε να ηρεμήσεισ .Θα τα τρελάνουμε τα μωράκια μας με τόσο άγχοσ.Και εγω στην αρχη το άκουσα 2-3 μέρες συνεχόμενες κ μετα μια μερα τίποτα κ όλη νυχτα ξυπνούσα μέχρι να το ακούσω..τρελάθηκα από την αγωνία μου.Αλλα την άλλη μερα το βράδυ το ξαναάκουσα.Απότι λένε και οι πιο έμπειρες εδω δεν χτυπάνε κάθε μέρα το ίδιο.Κάποιεσ μέρες είναι πιο ήρεμα και αυτά..πρεπει να τα κάνουμε υπερκινητικά για να ηρεμήσουμε εμεισ? θελουν κ αυτα την ξεκούρασή σους. Μην τρελένεσαι.Καθησε ξαπλα ανάσκελα ,συνήθως τότε τα καταλαβαίνεις πιο εύκολα..

Κ εγω αγχώνομαι με το παραμικρό αλλα προσπαθω να συγκρατούμαι κ να μην είμαι σε πανικο..

και το φτερούγισμα που ένιωσες δεν ηταν η ιδέα σου, το μωράκι σου ήταν..

απλά ανάλογα με τη θέση που έχουν δεν χτυπάνε το ίδιο..

Καλή συνέχεια κ ηρεμα..

Καταρχάς μην αγχώνεσαι. Στη 19η εβδομάδα που είσαι είναι λογικό να μην ακούς το μωράκι σου κάθε μέρα. Υπάρχουν κοπέλες που στην εβδομάδα που είσαι εσύ δεν το έχουν ακούσει καν. Τώρα είναι πολύ μικρό ακόμη και γι' αυτό δεν το ακούς συχνά. Πάντως μπορείς να φας κάτι γλυκό και να ξαπλώσεις σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. ϊσως βοηθήσει. να ξέρεις ότι όσο εσύ κινείσαι και βρίσκεσαι σε υπερένταση το μωράκι σου μπορεί να κοιμάται. Νανουρίζεται. Όταν εσύ ηρεμείς, αυτό ξυπνάει. Να δεις αργότερα τι ωραια που θα είναι που μόλις πας να ξαπλώσεις λίγο θα αρχίζει το ποδόσφαιρο στην κοιλιά σου:P. Όσο για το κλάμα, ορμόνες. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη, αν και ορισμένες φορές δεν είναι εύκολο. Δυστυχώς στην εγκυμοσύνη πολλές φορές χάνουμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας και οι ορμόνες μας κάνουν ό,τι θέλεουν. Εγώ να φανταστείς έκλαιγα με τις εισήσεις, με τα σίριαλ, με τα πάντα. Σαν να είχα αφήσει τις βρύσες ανοιχτές. Ο άντρας μου είχε βαρεθεί να ρωτάει τι έχω.

γλυκούλα μου,άρχισες να παραλογίζεσαι και συ!!!!!!μην ανησυχείς!είναι απόλυτως φυσιολογικό!οι ορμόνες σου καλπάζουν!θα γίνεις πολύ ευερέθιστη..θα κλαις σχεδόν με το παραμικρό...θα σε πληγώνει κάτι ...που πριν δεν το πρόσεχες καθόλου!όλες τα περάσαμε σε κάποιο βαθμό!αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι...!!ε?και εμένα με έπιαναν κάποιες κρίσης πανικού...φοβόμουνα..αγχωνόμουνα..και όλα καλά πήγαν.σκέφου και συ θετικά!έχεις το γιατρό σου...θα πηγαίνεις κάθε μήνα...θα κάνεις τις εξετάσεις σου..δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς!θα πάνε όλα περήφημα.και να σου πω....μην μπαίνεις και διαβάζεις θέματα με προβλήματα....εγω το έκανα κάποια στιγμή και πήγα να τρελαθώ.να διαβάζεις ευχάριστα θέματα και χρήσιμα και να μην επηρεάζεσαι.το φόρουμ ηταν για μένα κατά την περίοδο εγκυμοσύνης ο καλύτερός μου φίλος και οι χρήστες του ανταποκρίνονταν άμεσα στις απορίες μου!!και τώρα που έχω μια μπέμπα 9 μηνών πάλι το επισκέπτομαι σχεδόν κάθε μέρα!είναι σοβαρές και καλές οι μανούλες εδώ μέσα!!καλή εγκυμοσύνη.

Καλημέρα σε όλες!!Ειλικρινά είμαι πολύ συγκινημένη από την προθυμία όλων σας να απαντήσουν και να βοηθήσουν με το άγχος που με κατέβαλε χθες.Πραγματικά νιώθω πως εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται!Ήθελα απλά να σας ευχαριστήσω όλες σας μέσα από την καρδιά μου!!!!!Είμαι πολύ πολύ καλύτερα σήμερα!!Έχω ηρεμήσει και το μωράκι μου το ακούω από χθες βράδυ όπως και τις προηγούμενες μέρες!!!!Υποσχέθηκα στον εαυτό μου και στους δικούς μου ανθρώπους πως στο εξής θα είμαι ήρεμη και δεν θα πανικοβάλλομαι με το παραμικρό!Ελπίζω πως θα τα καταφέρω!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Διαφημίσεις

κουκλα ειμαι εγκυος στο τριτο μου παιδακι και η αληθεια ειναι πως και στις τρεις εγκυμοσυνες συνεβαιναν στη ζωη μου ασχημα πραγματα, το ποιο προσφατο με εστειλε στο νοσοκομειο με 186 παλμους!!! τα παιδακια μου ομως δεν επαθαν τιποτα, δεν τα αφηνει ο Θεουλης, εμεις τα ταλαιπωρουμε μονο, ολα θα πανε καλα! εγω που μενω και σε νησι και περυσι στην δευτερη μου γεννα πηγα Αθηνα με super puma εχω ενα λογο παραπανω να αγχωνομαι λιγακι, αν ημουν Αθηνα δεν θα με ενοιαζε τιποτα!!!

evdoxia, ειλικρινά νιώθω ανόητη με τις ανασφάλειες μου σκεπτόμενη εσένα και το ότι ζεις σε νήσι (φαντάζομαι κάποιο μικρό) και έπρεπε να μεταφερθείς σε νοσοκομείο με ελικόπτερο!!!!Τελικά βρίσκουμε την δύναμη για όλα. έτσι δεν είναι;;ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΣΟΥ!!Σ΄ευχαριστώ για τις συμβουλές!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N