Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

να χωρισω;

kagly81

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλες

Σημερα ειναι μια δυσκολη μερα για μενα,αλλα ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.

Ειμαι παντρεμενη ενα χρονο, πριν το γαμο ήξερα οτι ο αντρας μου χρωσταγε μια καρτα ειπα οκ τον βοηθησα και ξεχρεωσε.μετα το γαμο τυχαινει να βρω ενα χαρτι απο μια τραπεζα που δεν ηξερα εκανα ενα χαμο οκ τον βοηθησα ξεχρεωσε.Ηταν λεφτα που χρωσταγε πριν καν με γνωρισει.περασαμε ενα οικονομικα δυσκολο καλοκαιρι πολυ δυσκολοομως.Εδω και δυο μηνες βαλαμε τα πραγματα σε μια σειρα και καταφεραμε να εχουμε καποια λεφτα στην ακρή.Οχι πολλά γυρω στα 2500.Σημερα πηγα να δω αν πληρωθηκα και ειδα οτι ταλεφτα δεν υπαρχουν.Τα επαιξε.ναι καλα ακουτε.κλαιω ολη μερα.Με παρακαλαει να μην τον αφησω και να κανουμε μια νεα αρχη.Απο τη μια δεν θελω να μεινω μαζι του και απο την αλλη δεν εχω που να παω.Οι δικοι μου ειναι μακρια και δω ειναι η δουλεια μου.εδω με το μισθομου μονο δεν θα μπορω να πληρωνω ενοικια κτλ.Παιδια δεν εχω ακομη.Αλλα πως να τοκανω αυτο στους γονεις μου πως να τους πω χωριζω ακομα ειμαι νιοπαντρη.Δεν εχω να μιλησω σε κανεναν.Πειτε μου τη γνωμη σας.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Διαφημίσεις

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλησπερα κοριτσακι ..Η γνωμη μου ειναι να του δωσεις μια ακομη ευκαιρια αν κατα τα αλλα δεν εχετε αλλα προβληματα και αν τον αγαπας βεβαια.

Ειναι πολυ ασχημο το γεγονος οτι στο εκρυψε και πολυ ασχημο το παθος του αλλα προσπαθηστε αλλη μια φορα.Να δεις τουλαχιστον αν σε αγαπαει τοσο ωστε να αλλαξει.

Προσοχη μην κανετε κανενα παιδακι αν δεν φτιαξει η κατασταση απολυτα.

Υπομονη μπορει να ειναι απλα μια μπορα ...τι να πω

Σιγουρεψου οτι δεν χρωσταει κι αλλα και δεν στο λεει...:|

Καλή μου δεν μπορώ να δώσω απάντηση στο ερωτημα που σε βασανίζει αλλα θέλω να σε παρακαλέσω να μην αφήσεις έξω από αυτό τους γονεις σου, την οικογένειά σου και τους φίλους σου.Αυτοί θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν σε ότι και να κάνεις. Μην κρατάς το πρόβλημα κρυφό από ντροπή ή φόβο οτι θα τους αναστατώσεις και θα τους στεναχωρήσεις.¨ΌΛΟΙ χρειαζόμαστε βοήθεια και στήριξη άλλωστε εσύ δε φταις γι αυτό που σου συμβαίνει,μην νιώθεις ένοχη !!!

Εγώ μια συμβουλή θα σου δώσω μόνο...η επιλογή είναι δική σου αλλά μην μπεις στο τρυπάκι οτι με ένα παιδί θα αλλάξει. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο...Δώσε του μια ευκαιρία αλλά να είσαι επιφυλακτική για αρκετό καιρό...

Διαφημίσεις

εγω εχω ενα να πω οτι οποιος ειναι κολλημενος με το τζογο μονο τζογο σκεφτεται δεν θα αλλαξει πιστεψε με και αν τωρα παιζει τετοια ποσα φαντασου τι εχει να γινει αργοτερα οσο περναει ο καιρος παιζει ολο και πιο πολλα.... και τα κοριτσια σωστα λενε το παιδακι δεν θα αλλαξει την κατασταση αλλα θα την κανει ακομα χειροτερη...ακου και εμας που εχουμε πειρα σε αυτα:( (παιδια εννοω)

Αυτός δουλεύει? Αν θελεις να του δώσεις μια ακομα ευκαιρία ξεκαθαρισε μαζί του καποια πράγματα, αλλαξε λογαριασμό στην τραπεζα να είναι μονο το ονομα σου και κρατα εκει τα χρηματα σου, γενικά πρόσεχε πολύ τις κινησεις σου. Και ίσως να συμβουλευτείς εναν ειδικό. Παντως από οσο γνωρίσω, δεν πρέπει να τα βοηθάς τετοια άτομα, να ερθουν αντιμετωποι με τις πράξεις του πρεπει. Ειναι δυσκολο να ξεφυγεις.

και επισεις ειανι πολυ δυσκολο να καταλαβουν οτι ποτε δεν βγαινουν κερδισμενοι αλλα παρα μα παρα πολυ χαμενοι....εκτος απο λεφτα χανουν και την υγεια τους απο το αγχος.....

μαληστα σημερα μιλαγαμε με το συζυγο και μου ελεγε οτι στην δουλεια του ειανι ενας αντρας ακι εχει 16 πιστωτικες γιατζογο και ολο παιζει χωρις να εχει ιδεα η γυναικα του...παλι καλα κανει δυο δουλιες αλλα αντι να χαιρεται τα χρηματα που βγαζει πληρωνει τα χρεει που κανει...δεν ειανι βλ@@@ς??

Κοριτσια συμφωνω μαζι σας αλλα ειμαι πιο διαλακτικη και της προτεινω να του δωση μια δευτερη ευκαιρια πριν αποκτησουν παιδι βεβαια γιατι ειδα και στην οικογενεια μου καποιο προσωπο που περασε προσφατα τετοια φαση ,οχι με χαρτοπαιξια αλλα με αλογιστη σπαταλη,σταθηκαμε ολοι στο πλαι του και ξεκολησε.Παθος ειναι και αυτο και αρρωστια.Αν εχει σκοπο να γιατρευτει θα φανει μακροπροθεσμα αλλα εξαρταται απο την υπομονη της κοπελας

kagly μου παντα επαιζε?το ηξερες απο πριν αυτο ή απλα χρωσταγε σε καποια καρτα?

Επισης κρατα τον δικο σου λογαριασμο προς γνωση και συμορφωση

αν τον αγαπασ ζητα του να κανετε λογαριασμο χωρισ να μπορει να παρει τα λεφτα απο μεσα εκτοσ αν δεν υπογραψεισ εσυ.δεν προκειτε να αλλαξησ με τιποτα.γνωμη δικαια μου

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες

Σημερα ειναι μια δυσκολη μερα για μενα,αλλα ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.

Ειμαι παντρεμενη ενα χρονο, πριν το γαμο ήξερα οτι ο αντρας μου χρωσταγε μια καρτα ειπα οκ τον βοηθησα και ξεχρεωσε.μετα το γαμο τυχαινει να βρω ενα χαρτι απο μια τραπεζα που δεν ηξερα εκανα ενα χαμο οκ τον βοηθησα ξεχρεωσε.Ηταν λεφτα που χρωσταγε πριν καν με γνωρισει.περασαμε ενα οικονομικα δυσκολο καλοκαιρι πολυ δυσκολοομως.Εδω και δυο μηνες βαλαμε τα πραγματα σε μια σειρα και καταφεραμε να εχουμε καποια λεφτα στην ακρή.Οχι πολλά γυρω στα 2500.Σημερα πηγα να δω αν πληρωθηκα και ειδα οτι ταλεφτα δεν υπαρχουν.Τα επαιξε.ναι καλα ακουτε.κλαιω ολη μερα.Με παρακαλαει να μην τον αφησω και να κανουμε μια νεα αρχη.Απο τη μια δεν θελω να μεινω μαζι του και απο την αλλη δεν εχω που να παω.Οι δικοι μου ειναι μακρια και δω ειναι η δουλεια μου.εδω με το μισθομου μονο δεν θα μπορω να πληρωνω ενοικια κτλ.Παιδια δεν εχω ακομη.Αλλα πως να τοκανω αυτο στους γονεις μου πως να τους πω χωριζω ακομα ειμαι νιοπαντρη.Δεν εχω να μιλησω σε κανεναν.Πειτε μου τη γνωμη σας.

κοριτσι μου αν εννοεις οτι τζογαρει...συγνωμη που θα στο πω αλλα ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.ειναι αρρωστια ειναι παθηση ειναι σαν τα ναρκωτικα!!με τη διαφορα οτι αν επαιρνε ναρκωτικα θα εκανε κακο μονο στον εαυτο του,τωρα κανει και στην οικογενια του!!εχω ζησει απο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κοντινο μου ατομο τετοια κατασταση.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.υπαρχουν κεντρα απεξαρτησης για τζογαδορους!το ατομο που σου λεω αφηνε το παιδι του και τη γυναικα του να πεινανε .η γυναικα ταιζε το μωρο νερο ναι ΝΕΡΟ γιατι τα τελευταια τους λεφτα αυτος πηγε και τα επαιξε!ξεκινησε παιζοντας 10 ευρω και κατεληξε παιζοντας πανω 2000 ευρω το μηνα και χρωσταει σε ολο τον κοσμο!μεχρι και σπιτι μας ειχε ερθει βραδιατικα και χτυπουσε κουδουνια και εκλαιγε οτι επαιξε τα λεφτα και τωρα δεν εχει να φαει το παιδι του!του δωσαμε 50 ευρω και πηγε και τα επαιξε και αυτα!!!την αλλη μερα πηγα εγω η ιδια στη γυναικα του και τους πηγα γαλα για το μωρο και πανες και κρεμες!φυγε οσο ειναι νωρις!τωρα που δεν εχετε παιδι!μη κανεις το λαθος και κανεις και παιδι!παει μετα !

Κοριτσια συμφωνω μαζι σας αλλα ειμαι πιο διαλακτικη και της προτεινω να του δωση μια δευτερη ευκαιρια πριν αποκτησουν παιδι βεβαια γιατι ειδα και στην οικογενεια μου καποιο προσωπο που περασε προσφατα τετοια φαση ,οχι με χαρτοπαιξια αλλα με αλογιστη σπαταλη,σταθηκαμε ολοι στο πλαι του και ξεκολησε.Παθος ειναι και αυτο και αρρωστια.Αν εχει σκοπο να γιατρευτει θα φανει μακροπροθεσμα αλλα εξαρταται απο την υπομονη της κοπελας

kagly μου παντα επαιζε?το ηξερες απο πριν αυτο ή απλα χρωσταγε σε καποια καρτα?

Επισης κρατα τον δικο σου λογαριασμο προς γνωση και συμορφωση

κοριτσακι οτι και να κανει θα βρει τροπο και θα παιζει λεφτα!σκοπος δεν ειναι να κρυβει τα λεφτα!αν τα κρυβει θα δανειστει απο αλλου και θα τα χρωσταει!οχι δε θα αλλαξει ειναι αρρωστος πως να το εξηγησω ...εδω στη γερμανια 9 στους 10 ελληνες παιζουν!!!ειμαστε 2000 ελληνες στην πολη που μενω και μονο ο αντρας μου και καμια 10αρια αλλοι δε παιζουν.τα ξερω πολυ καλα αυτα ξερω πως σκεφτονται 7 χρονια τους βλεπω!!δε το κοβουν!!!οι γυναικες τους πηγαινουν και ψωνιζουν απο μαγαζια με μεταχειρισμενα ρουχα κ μαγαζια με τροφιμα που ληγουν την ιδια η την αλλη μερα(τα εχουν παρα πολυ φθηνα)και αυτοι τρεχουν και παιζουν ολο τους το μισθο !!δεν αλλαζει το ξερω!

Εγώ μια συμβουλή θα σου δώσω μόνο...η επιλογή είναι δική σου αλλά μην μπεις στο τρυπάκι οτι με ένα παιδί θα αλλάξει. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο...Δώσε του μια ευκαιρία αλλά να είσαι επιφυλακτική για αρκετό καιρό...

αν κανει παιδι το παιδι θα την πληρωσει!δε φταιει αυτο να μενει νηστικο!

Με παρακαλαει να μην τον αφησω και να κανουμε μια νεα αρχη.Απο τη μια δεν θελω να μεινω μαζι του και απο την αλλη δεν εχω που να παω.

οι κλασσικες ατακες

''ειμαι πολυ μπιπ μπιπ'' ''το εκανα για καλο για να εχουμε πιο πολλα λεφτα''

''δε θα το ξανακανω στο υποσχομαι'' ''εκανα μεγαλη μπιιιιιπ'' '' δε προκειται να τα ξαναακουμπησω'' ''σαγαπω δε μπορω χωρις εσενα εχω αλλαξει δε θα ξαναγινει αυτο!'' ''δωσε μου αλλη μια ευκαιρια και θα δεις οτι αλλαξα'' ''δεν ηθελα να παιξω.δε ξερω τι με επιασε'' ''ηθελα να βαλω μονο 20 ευρω και μετα τα εχασα.εβαλα αλλα 50 για να τα παρω πισω.και ολο εχανα και εβαζα για να τα παρω πισω για να μη φωναζεις και τελικα τα εχασα ολα'' (σου βαζει και τυψεις)

με υποκρουση απο κλαμα η με υφος παρατημενου κουταβιου.

σου λεω το εχω ζησει τοσο κοντα λες και γινοταν σε μενα..

Το ''χωρισε'' ειναι ευκολο να στο πουμε... Επειδη κι εγω ειχα ενα θειο που ειχε προβλημα με τον τζογο συμφωνω οτι δεν αλλαζει. Κι ο θειος μου εκανε και τον γιο του τα ιδια χαλια,χρωστανε παντου...ειναι αρρωστια πραγματικα και αρρωσταινει ολη η οικογενεια.

Αλλα ειστε νιοπαντροι.... τον αγαπας? Ειχες καταλαβει οτι τζογαρει και παλιοτερα?

Νομιζω οτι αν τον αγαπας μπορεις να του δωσεις μια ευκαιρια αλλα με τον ορο οτι θα πηγαινετε μαζι σε συμβουλο γαμου ή θα πηγαινει σε ψυχολογο για να το ξεπερασει, οπωσδηποτε ολα σας τα λεφτα θα τα βαζετε σε δικο σου λογαριασμο (για να μην βρεθειτε ξαφνικα αφραγκοι με χρεη) και ας ελπισουμε οτι θα τα καταφερει!

Αν δεν δεχτει τοτε δεν σκοπευει να το κοψει οποτε...

Σε καμια μα καμια περιπτωση μην μεινεις κοντα του απο φοβο πως θα το πεις στους γονεις σου. Αν αυτος ειναι ο λογος που δεν χωριζεις και μενεις ξεπερασε το και σηκω φυγε, οι γονεις σου σε θελουν ευτυχισμενη οχι ντε και καλα παντρεμενη, πιο πολυ θα στεναχωρηθουν αν μαθουν οτι ηθελες να χωρισεις και καταπιεζοσουν για να μην τους απογοητευσεις.

Διαφημίσεις

τωρα που ειπες ''θειος'' και ο θειος του αντρα μου επαιζε και παιζει ακομα.καταχρεωθηκε μεχρι εκει που δε παει.εκλεισε 2 μαγαζια (ταβερνες) ειχε αγορασει με δανειο ενα σπιτι στην κορη του και το πουλησε και αυτο.και εμεινε η κορη του με 2 παιδια χωρις σπιτι και μενει μαζι τους τωρα.τοσα χρονια το ιδιο βιολι και ακομα λεει ''θα το κοψω''...

ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας.Ειπα πιο πανω οτι δεν εχω παιδι και δεν εννοουσα οτι θα κανω για να τον αλλαξω.Δεν παιζει χαρτια αλλα κινο , στοιχιμα.Ναι δουλευει και μαλιστα πολυ και επειδη δεν εχουμε βοηθεια απο πουθενα εκανε και δευτερη δουλεια πριν το γαμο και αγορασαμε τα επιπλα μας και γενικα στησαμε το σπιτι μονοι μας.Απλα μετα απο πολλες δυσκολιες τωρα που πηραμε μια ανασα εκανε αυτο,αν ειναι δυνατον.Ξερω οτι με αγαπαει και εγω τον αγαπαω αλλα αυτη τη στιγμη νιωθω ενα τεραστιο κενο.Δεν ντρεπομαι να το πω στους γονεις μου αλλα δεν θελω να τους στεναχωρω.Νιωθω τοσο μονη.Ουτε θελω να κρυβω λεφτα. Να μην εχω εμπιστοσυνη στο ιδιο μου το σπιτι.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Γραμμή για εξάρτηση από τυχερά παιχνίδια

τηλ. 800111-0401

Συμβουλευτικό Κέντρο για το αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια (ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ)

Χαρβούρη 1, 116 36 Αθήνα, τηλ.: 210 9237777

πιστεψε με αν μπεις στο τρυπακι να κρυβεις λεφτα θα ζεις εναν εφιαλτη.αυτη η κοπελα που σου ειπα μεχρι και μεσα στις σκονες γαλα εκρυβε την καρτα της τραπεζας για να μη τη βρει ο αντρας της!στο τελος και ενω δεν εβρισκε λεφτα πηγαινε και δανειζοταν απο δεξια κ αριστερα η δανειζοταν απο το ιδιο το μαγαζι που επαιζε και χρωστουσε παντου.η ιδια μου ελεγε ''παει μεχρι απεναντι να παρει τσιγαρα και φοβαμαι μη παει μετα να παιξει!'' εδω ειχε φυγει για να παει να αγορασει ντουλαπα για το 2ο παιδι τους (αυτη εγκυος 6 μηνων στο 2ο) και αντι να παει να παρει την ντουλαπα πηγε και επαιξε τα λεφτα!:confused:την αλλη φορα ειχαν ερθει σε εμας και αυτος εφυγε με την προφαση οτι δε παρκαρε καλα το αυτοκινητο και παει να το βαλει σε αλλο μερος... και πηγε και επαιξε!:?

Ναι ρε παιδια αλλα δεν ειναι χαρτια τουλαχιστον.Μποριε να μην ειναι αρρωστια ακομη αλλα να το προλαβαινουν...Τι να πω

Τα παντα εξαρτονται απο το τι θελει το κοριτσι

Δεν μπορω να πω να χωρισει γιατι αν ξαφνικα τον επιανε βιδα τον αντρουλη μου θα εκανα λιγη υπομονη..πολυ λιγη ομως..Ειμαστε και μαζι απο το "99 βεβαια.Τον ξερω καλα

:cry::cry::cry:

Δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου αλλα ποσο τον ξερει,τι ανθρωπος ειναι κατα τα αλλα εμεις δεν το ξερουμε αυτο...ισως αξιζει μια δευτερη εθκαιρια ισως οχι..Αυτο το ξερειμονο η kagly81

Ξερω μια περιπτωση απο δυο διδυμες συμμαθητριες μου, ο πατέρας τους τζογαδορος η μανα ειχε περιουσια...αρκετα ακινητα...ε τα έπαιξε όλα μα όλα! Τα έφαγε κανονικά κ τώρα μένουν στα ενοικια κ τα κοριτσια δουλεουν οπου βρουν για να τον ξελασπώσουν.

Λυπάμαι που θα το πω, αν κ παντα ειμαι διαλλακτικη, στο συγκεκριμένο θέμα θα έφευγα...τελος κ τελεια! Δεν υπάρχουν δευτερες ευκαιριες! Σκέψου αργοτερα να κάνετε ένα παιδι κ να πρέπει να χωρισεις?! Θα κανεις το παιδι δυστυχισμένο εξαιτιας των επιλογων σου!

Ξερω τι εννοεις οταν λες δε θέλεις να στεναχωρησεις τους δικους σου, ειμαι απο επαρχια και τα πραγματα εινια λίγο πισω. Σκέψου ομως τον εαυτο σου κ τα μελλοντικά παιδια σου! Ειμαι σιγουρη πως αν το πεις στους δικους σου θα σε συμβουλέψουν να φυγεις. Θα στεναχωρεθουν αλλα αυτο ειναι το σωστο! Οσοι ξεκινησαν με τον τζογο όλοι μα όλοι είναι κατεστραμμένη! Χθες ή προχθες εβλεπα αυτην την εκπομπη στον Αλφα που βοηθουν οσους έχουν χρεη...κ ηταν ένας τζογαδορος αλλα κ τεμπελης αντρας...μην τον χαρακτηρισω!

Φυγε κοπελα μου...μονο καλό θα κάνεις!

Εάν παίζει πολύ λυπάμαι πως θα το κάνει συνέχεια...

Είναι ένας εθισμός που δε κόβεται...

Η απόφαση δική σου!

οφφ τόπικ

(Θαυματάκι ακόμα δεν πατήσατε Ινδίες μιλάς στο νέτ και δεν μας λές και εμπειρίες ε???? καλαααααααα!!!!)

Ναι ρε παιδια αλλα δεν ειναι χαρτια τουλαχιστον.Μποριε να μην ειναι αρρωστια ακομη αλλα να το προλαβαινουν...Τι να πω

Τα παντα εξαρτονται απο το τι θελει το κοριτσι

Δεν μπορω να πω να χωρισει γιατι αν ξαφνικα τον επιανε βιδα τον αντρουλη μου θα εκανα λιγη υπομονη..πολυ λιγη ομως..Ειμαστε και μαζι απο το "99 βεβαια.Τον ξερω καλα

:cry::cry::cry:

Δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου αλλα ποσο τον ξερει,τι ανθρωπος ειναι κατα τα αλλα εμεις δεν το ξερουμε αυτο...ισως αξιζει μια δευτερη εθκαιρια ισως οχι..Αυτο το ξερειμονο η kagly81

δεν εχει σχεση κοριτσι μου αν παιζει χαρτια η οχι.ο τζογος ειναι τζογος.η αρρωστια ειναι αρρωστια.τι παιζει χαρτια τι φρουτακια τι κινο το ιδιο πραγμα ειναι.προσωπικα αν το εκανε ο δικος μου μια φορα...(δε μας ειπε η κοπελα αν παιζει καιρο)θα εδεινα 2η ευκαιρια...θα εδινα και 3η.και μετα τελος ουστ.εξω απο την παραγκα που λενε.δε θα ηθελα να ζω μια ζωη σαν αυτες που βλεπω εδω.που ζουν μονο απο το επιδωμα τον παιδιων τους και ΑΝ προλαβουν και το παρουν κ αυτο.ξερετε ποσοι παιζουν και το μισθο τους και το επιδομα?και μιλαμε οτι για καθε παιδι το επιδομα ειναι 200 ευρω το μηνα σχεδον.ενας αλλος επειδη του εκρυβε η γυναικα και τις καρτες και τα λεφτα πηγε και πουλησε πραγματα απο το σπιτι.το λαπτοπ το κινητο τη φωτογραφικη μηχανη μεχρι και τη βερα του πουλησε!

οφφ τόπικ

(Θαυματάκι ακόμα δεν πατήσατε Ινδίες μιλάς στο νέτ και δεν μας λές και εμπειρίες ε???? καλαααααααα!!!!)

Είχα φάει μπαν, χτες βράδυ με ξεμπάναραν!!!:-D:-D:-D

Φτάσαμε εδώ και μια βδομάδα! Θα ανοίξω τόπικ για τις εμπειρίες μου, δε το 'χω ξεχάσει!!!:P:p:p

Sorry για το off topic!:oops:

iyuNp3.png4hNCp3.png