Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ????

Recommended Posts

Πόσο ώρα σας παίρνει για ένα γεύμα???

Εμείς για 180ml, αντε 200 βαριά βαριά, κάνουμε σχεδόν ΜΙΑ ΩΡΑ!!!! :o

Ούτε τσιπουράκι να απολάμβανε το καμάρι μου!!!

Είμαι περίεργη λοιπόν....Εσείς πως τα πάτε??? :D

Διαφημίσεις

Κι εμενα οταν ηταν τοσο καναμε μια ωρα για 120 ml.Πικρα σου λεω.Αλλα ειχε παλινδρομηση και δεν μπορουσε να φαει μαζεμενα..ΕΥχομαι να μην εχετε τετοι πραγμα απλα να το απολαμβανει

Ακομα και τωρα 3χρονων η ζουοζυνα μου ενα πιατο το κανουμε 1 ωρα.Τελειωνουμε ολοι το παιρνει στην τηλεωραση και το απλομβανει...

Στον παιδικο μονο τρωει γρηγορα γιατι της λενε οτι θα την περασουν ολοι και κανει αγωνα να τους προλαβει (φανταζομαι οτι εκει δεν το απολαμβανει εκει τοσο πολυ οσο στο σπιτι)

Διαφημίσεις

Ο δικός μου στην δική σας ηλικία το έπινε σε κανένα 20λεπτο αλλά έπινε 150ml.. o παιδίατρος μου είχε πει ότι κανονικά το maximum θα πρέπει να είναι είναι μισή ώρα με τρία τέταρτα ... ο παιδογαστρεντερολόγος μας είπε για τέταρτο με 20 λεπτά.. τι να πω... μήπως δεν θέλει να το πιει όλο και χαζολογεί?? πρόσεχε γιατί το ξένο γάλα θα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε μία ώρα το γράφει και το κουτί...

Ναι το ξέρω! Ποτέ δεν περνάμε τη 1 ώρα. ακριβώς γι' αυτό.

Δε νομίζω πως δε θέλει άλλο, γιατί αν δεν του δώσω τελικά σε 1-2 ωρίτσες θα ξαναπεινάσει, ενώ έτσι πάει στο 4ωρο.

Οπότε, απ' ότι καταλαβαίνω, το απολαμβάνει, χαζολογεί, πιάνει το μπιμπερό, χαμογελάει σε όποιον τον κοιτάει, κοιτάζει γύρω γύρω να επεξεργαστεί τα πάντα κ κάπου εκεί θα θυμηθεί κ θα πιει κ λίγο γάλα...

Εμείς κάνουμε ενα τέταρτο με είκοσι το πολύ ( 210μλ ) και συνήθως είμαστε μόνες μας για να φάει ήσυχα γιατί τρελαίνεται για το γάλα της .. το κάθε παιδάκι έχει τα δικά του .

jHgFp3.png