Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καρότσι Loola Bebe Confort???

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες...σήμερα κλείσαμε οτι πραγματα θα χρειαστούμε για την μπεμπούλα μας...από καρότσι πήραμε το bebe confort και το καθισματάκι αυτοκινήτου που προσαρμόζεται πάνω στον σκελετο του καροτσιου...Το έχει κάποια απο εσας?Το θεμα μου είναι οτι η πλατούλα δεν ξαπλώνει τελειως αλλα όπως μου είπε η πωλήτρια ξαπλωνει σε μια θέση και λόγω καποιων ειδικών ραφών που έχει αποφεύγεται η αναρόφηση...Εγώ το θέλω απο την αρχή γιατι στο κάθισμα δεν κάνει να κάτσει πάνω απο 2 ώρες...Επισης ειδα σε ενα βιντεο δοκιμης, ενα παιδακι 2 χρονων που ισα- ισα χωρουσε.. πάλι μπερδευτηκα..Eλπιζω να μην έκανα λάθος επιλογη

Jf15p2.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω το καροτσι αυτο και το χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα, το πορτ μπεμπε -καθισμα αυτοκινητου το χρησιμοποιουσα απο την αρχη στο καροτσι .Δεν κανει ομως για πανω απο τρεις ωρες απο οτι ξερω, πρεπει να το σηκωνεις να ξεπιαστει.Εγω την ειχα εκει μεχρι 5 μηνων μετα βαλαμε το κανονικο καθισμα.Τωρα για το βιντεο που ειδες εννοεις για το καροτσι.Εμενα ειναι 16 μηνων αλλα πολυ ψιλη -ειμασταν παντα εκτος καμπυλης- και δεν εχω προβλημα τη χωραει κανονικα.Τωρα αγορασα ενα ελαφρυ γιατι εχει βαρυνει η μικρη και δεν μου ειναι ευκολο στην μετακινηση (χρησιμοποιω πολυ λεωφορειο).Παντως εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το καροτσι αυτο.

Με το καλο να ερθει η μπεμπα σου

UeNTp3.png