Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!!

Κ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕ....ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....

"ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑΑΑΑΑ Κ ΟΜΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΑΑΑΑΑΚΡΥΣΣΣΣ????"

ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ(ΤΡΙΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΛΙΣΤΑ!) Κ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΣ(ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ???? :wink::lol::P:lol::oops:

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΛΕΝΑ

Διαφημίσεις

lenaki που ακριβώς είσαι στην Χαλκιδική; Πολύ ωραία εκεί κι ειδικά το τρίτο πόδι το λατρεύω.

Κοίτα δεν νομίζω να γεννήσεις το μωράκι σου στον δρόμο...απλά να ακούς το σώμα σου και να παρακολουθείς τους πόνους. Όταν σε πιάνουν στην αρχή σε αραιά διαστήματα έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου ακόμη για να γεννήσεις, οπότε νομίζω πως άδικα αγχώνεσαι.

Αλλά ας πούνε και τα κορίτσια που έχουν γίνει είδη μαμάδες και ξέρουν σαφώς καλύτερα από μένα :wink: εγώ ξέρω μόνο ότι έχω ακούσει ή διαβάσει σε βιβλία :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΡΔΕΛΑΚΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!

ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΡΟΔΑ(ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ Κ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ)

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ?

ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!

ΛΕΝΑ κατά 90% τα νερά δεν σπάνε πριν τις συσπάσεις, οπότε το πιο πιθανό είναι να σου τα σπάσουν στο νοσοκομείο. Αν είναι και το πρώτο σου, το πρώτο στάδιο του τοκετού αργεί συνήθως αρκετές ώρες. Άσε που και να σπάσουν τα νερά δεν είναι τόσο ανησυχητικό γιατί περιμένουν πριν κάνουν πρόκληση τοκετού μέχρι και 24 ώρες αν δεν έχουν αρχίσει οι συσπάσεις. Κάθε 3-4 ώρες ανανεώνεται το αμνιακό υγρό έχω διαβάσει.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι αν είναι πράσινα τα νερά (έχει δηλαδή ενεργηθεί το μωρό, άρα θεωρείται οτι δεν τα περνάει καλά), οπότε επισπεύδεται η ανάγκη να πας νοσοκομείο ή αν έχεις μεγάλη αιμορραγία (όχι το ελάχιστο αίμα που βγαίνει με τη βλέννη).

Επίσης, μπορείς να καλέσεις άμεσα ασθενοφόρο για να σε πάει ξαπλωμένη για να μη γεννήσεις τόσο γρήγορα και να προλάβεις να πας στο νοσοκομείο.

Έχε και καμιά μαία διαθέσιμη στο 3ο πόδι καλού κακού! Και το τηλέφωνο γυναικολόγου αν υπάρχει στην περιοχή...

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ (ΑΝ ΔΕ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ)ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ..

ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ??????

Διαφημίσεις

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ?

Εγώ το καλοκαίρι θα κάνω τα πάχυ μου τα κάλη μου μπάνιο γιατι θα έχω είδη γεννήσει και μάλλον θα είμαι σαν την φάλαινα και θα προσπαθώ να χάσω τα κιλά :lol::lol::lol:

Νέα Ρόδα ε; Φανταστικό μέρος...ο αγαπημένος προορισμός του ξαδέρφου μου...εγώ έχω πάθει πλάκα με την Ιερισσό...αλλά γενικά το 3ο πόδι είναι φανταστικό από θάλασσα. Ααααααααααααααααχ Θεέ μου τι όμορφα νερά; Τί καθαρά; Πόσο μου έλλειψε η θάλασσα τελικά!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Το ΕΚΑΒ δεν θα σε πάει εννοειτε στο γέννεσις αλλά στο πλησιέστερο δημόσιο νοσοκομείο (νομίζω οτι είναι του Πολυγύρου).

Εαν είναι ο πρώτος σου τοκετός σίγουρα θα σου πάρει αρκετή ωρα μέχρι να γεννησεις οπότε ανετοτατα θα εχεις φτασει μέχρι την κλινική στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τον 8ο φροντισε μόνο να εχεται πάντα γεμάτο το ρεζερβουαρ του αυτοκινήτου :D

Το ΕΚΑΒ δεν θα σε πάει εννοειτε στο γέννεσις αλλά στο πλησιέστερο δημόσιο νοσοκομείο (νομίζω οτι είναι του Πολυγύρου).

:D

όντως;;; εξακριβωμένο; :!:

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Το ΕΚΑΒ σε πηγαίνει στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο (εκτός αν έχεις γνωστό :lol: ) . Υποτίθεται οτί καλείς το ΕΚΑΒ επειδή είναι κατι επείγον και σκοπός ειναι να φτάσεις στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Το ΕΚΑΒ δεν κανει ποτε διακομηδές σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια

Πάντως για το νοσοκομείο του Πολυγύρου έχω ακούσει τα καλύτερα :wink:

Διαφημίσεις

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ (ΑΝ ΔΕ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ)ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ..

ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ??????

Lenaki βεβαίως και μπορείς να ζητήσεις συνοδεία το περιπολικό, είναι υποχρέωση της αστυνομίας, έτυχε σε μια γνωστή μου να πέσει σε κίνηση καθώς γεννούσε και ήρθε αμέσως ένας αστυνομικός με μηχανή να της ανοίξει τον δρόμο.

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική,δεν μπορείς να είσαι σίγουρη με αυτά που έχουν συμβεί σε άλλους!!Εχω ακούσει ότι σε κάποιους που τους έσπασαν τα νερά στο σπίτι,τους φύγαν όλα τα νερά μαζί και σε 40 λεπτά άρχισε ο τοκετός!!Εμένα μου σπάσανε τα νερά στο σπίτι,έκανα μπάνιο,καλλωπίστικα και πήγα στην κλινική και γέννησα μετά απο 17 ώρες χωρίς να έχω πόνους όλες αυτες τις ώρες,οι πόνοι άρχισαν την τελευταία 1 ώρα!Ολα πήγαν τέλεια,είχα μια πολύ καλή γέννα γιατί δεν βιαστήκαμε καθόλου,αφήσαμε τα πράγματα να εξελιγχθούν απο μόνα τους!Γι'αυτό σου λέω η κάθε στιγμή ειναι διαφορετική για τον καθένα μας!Ούτε και εγώ περιμένω να έχω τα ίδια αποτελέσματα που είχα στην πρώτη μου γέννα!!!!

[link=/][image noborder]/cache/7c9e28bff8.png[/image][/link]

Απο οταν εσπασαν τα νερα έκανα ακριβως 7 ωρες και 40 ' να γεννησω.

Ο δρομος μου φανηκε τοσο μικρος που και καφεδακι να μου εφτιαχνες το επινα (εννοω δεν υπεφερα).

Αγχωνομουνα κι εγω γιατι το Ιασω αν εχει κινηση μπορει να γινει και 1 1/2 ωρα αποσταση απο εδω. Καναμε όλες τις πιθανες διαδρομες για να βρουμε την πιο συντομη η οποια ήταν 1 ωρα. τελικα τα νερα εσπασαν 11:00 την νυχτα και οι δρομοι ηταν αδειοι. :D

Ηρεμησε και μην αγχωνεσαι. Ολα θα πανε καλα. Ο θεος ξέρει και ως εκ θαυματος προνοει. :wink:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

thanxxxx mammyblue

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ...ΑΠΟ + ΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΕΓΩ!!!! :mad:

Ειλικρινά έχω ακούσει τα καλύτερα...έχουν γεννήσει αρκετές γνωστές μου εκεί!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ?

Έχω ακούσει για ένα ωραίο κάμπινγκ εκεί. Αληθεύει?

oIKlp2.png

• 1 month later...

Εμένα έσπασαν τα νερά μου στις 4 το πρωί,οι πόοι άρχισαν στις 6:30 περίπου και οι δυνατοί πόνοι κατά τις 9:00.Tελικά γέννησα στις 16:00 και θα μας έπαιρνε παραπάνω αν δεν μου έβαζαν εξτρα ωκυτοκίνη στον ορό και υπόθετα.Οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχεις!Απλά από την ώρα που θα σπάσουν τα νερά,θα πρέπει να προσέχεις να μην μολύνεις τη περιοχή.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.. .ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΝΩ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, ΣΙΒΗΡΗ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΤ 23/08, ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΓΕΝΝΑΩ.. ΡΩΤΗΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΗΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,, ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΨΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΛΕΦΩΝΗΜΑ, ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΣΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟ... ΟΛΑ ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ... Α!!!! ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΗ ΓΕΝΝΕΣΙΣ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.. .ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΝΩ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, ΣΙΒΗΡΗ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΤ 23/08, ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΓΕΝΝΑΩ.. ΡΩΤΗΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΗΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,, ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΨΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΛΕΦΩΝΗΜΑ, ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΣΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟ... ΟΛΑ ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ... Α!!!! ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΗ ΓΕΝΝΕΣΙΣ..

Δηλαδή μπορούμε να έχουμε ιδιωτικό περιπολικό?χαχα!Πλάκα κάνω,αλλά σαν ιδέα πολύ μου άρεσε! :lol::lol::lol:

Προσωπική εμπειρία ακόμη δεν έχω αλλά θα παραθέσω της αδελφής μου η οποία μένει Θήβα και γέννησε Αθήνα. Της έσπασαν τα νερά 5π.μ. Είχε εννοείται έτοιμη προ πολλού την βαλιτσούλα της... χωρίς πανικό και αφού ντύθηκε και σημαιοστολίστηκε (βάφτικε κιόλας το άτομο!!!!) ξεκίνησαν για το μαιευτήριο.. Εκεί την είχαν για περίπου 7 ώρες στο περίμενε.. Να μην σας τα πολυλογώ, γέννησε την μπουμπούκα μας το μεσημέρι.. Οπότε, συμπερασματικά θα έλεγα πως η φύση έχει προνοήσει και δίνει ένα αρκετά καλό deadline για την μετάβαση στο νοσοκομείο. Δεν νομίζω πως πρέπει να υπάρχει λόγος άγχους... Εντάξει, δεν είπαμε να πάμε και την επόμενη μέρα αλλά don' t panic!!! Τώρα σε ότι αφορά στο άτομο μου...με βλέπω (λόγω χαρακτήρα) αν μου σπάσουν τα νερά στο σπίτι να πατάω κανένα κουμπί πανικού!!! Αφού σκέφτομαι να κοιμάμαι όταν φτάνω στις μέρες μου με τα ρούχα και εγώ και ο άντρας μου...σαν τους πυροσβέστες (just joking)

Προσωπική εμπειρία ακόμη δεν έχω αλλά θα παραθέσω της αδελφής μου η οποία μένει Θήβα και γέννησε Αθήνα. Της έσπασαν τα νερά 5π.μ. Είχε εννοείται έτοιμη προ πολλού την βαλιτσούλα της... χωρίς πανικό και αφού ντύθηκε και σημαιοστολίστηκε (βάφτικε κιόλας το άτομο!!!!) ξεκίνησαν για το μαιευτήριο.. Εκεί την είχαν για περίπου 7 ώρες στο περίμενε.. Να μην σας τα πολυλογώ, γέννησε την μπουμπούκα μας το μεσημέρι.. Οπότε, συμπερασματικά θα έλεγα πως η φύση έχει προνοήσει και δίνει ένα αρκετά καλό deadline για την μετάβαση στο νοσοκομείο. Δεν νομίζω πως πρέπει να υπάρχει λόγος άγχους... Εντάξει, δεν είπαμε να πάμε και την επόμενη μέρα αλλά don' t panic!!! Τώρα σε ότι αφορά στο άτομο μου...με βλέπω (λόγω χαρακτήρα) αν μου σπάσουν τα νερά στο σπίτι να πατάω κανένα κουμπί πανικού!!! Αφού σκέφτομαι να κοιμάμαι όταν φτάνω στις μέρες μου με τα ρούχα και εγώ και ο άντρας μου...σαν τους πυροσβέστες (just joking)

Κάπως έτσι και γω! Εσπασαν τα νερά (χωρίς κανέναν πόνο όμως) κατά τις 5,30 το απόγευμα, κάτι όμως μέσα μου μου έλεγε να είμαι ψύχραιμη και να μην βιαστώ... Έκανα ντους, ντύθηκα, βάφτηκα, έφτιαξα μαλλιά, ενώ περίμενα τον άντρα μου να έρθει από το κέντρο της Αθήνας στην Πεύκη να έρθει να με πάρει, για να γεννήσω τελικά 12 το βράδυ..

Όλα καλά θα πάνε :wink:

αυτό φιλενάδα δεν το είχα σκεφτεί....

Πολύ άνετη σε βρίσκω αλλά αυτό με τα ρούχα είναι μια καλή ιδέα....

Ευτυχώς να λες που θα γεννήσω εγώ αύγουστο (θέλω να πιστεύω μετά τις 15) και εσύ λίγο πιο μετά για να αποφύγουμε την κίνηση στην Αθήνα και να φτάσουμε στο ΛΗΤΩ τσακ μπαμ.......

.png