Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καρότσι Zapp twine

Recommended Posts

Γεια σας , είμαι στην αναζήτηση μπαστουνιού και σκέφτομαι να αγορασω το καρότσι quinny Zapp twine , το οποιο κοστίζει 99,00?.Δεν μπορώ να βρώ όμως τα χαρακτηριστικα του!Δηλαδη είναι μεν πρακτικό στο κλεισιμο αλλα πέφτει η πλάτη για να κοιμαται το μωρο? επισής γυρναει το καθισμα του ωστε να βλέπεις το μωρο η να μπορει να κοιταζει μπροστα?

Αν καποια μανούλα έχει το ιδιο καρότσι την παρακαλω να μου απαντήσει!

Διαφημίσεις

Υπαρχει για διδυμα? Δε το ξερα....

Αλλα να ξερεις οτι το Quinny Zapp δε πεφτει η πλατη. Εχει μια εκδοση, την Quinny Zapp extra....σ' αυτο πεφτει η πλατη....αλλα ολα αυτα που σου λεω ειναι για το μονο καροτσι....για διπλο δε ξερω τι ακριβως παιζει....

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!Για αρχή δεν έχω δίδυμακια!!!Μακάρι να είχα!!!Απλά έτσι λένε το καρότσι το βρήκα εδώ http://www.ebaby.gr/quinny-1/eanuooe-zapp-twine-red-quinny.html

αλλά δεν λέει τα βασικα χαρακτηριστηκα ούτε εδω ούτε σε άλλα site!

Δεν πεφτει η πλάτη σίγουρα!!!

Ειναι πολύ όμορφο αλλά καθολου πρακτικο στον υπνο!!

Κι εγω το ηθελα πολύ αλλά επεμενε ο αντρας μου οτι δεν θα μπορει να κοιμαται το παιδι.

Κι οντως είχε απολυτο δικιο... γιατι το καροτσι το χρειαζόμαστε πλεον εξω για να κοιμάται.. για να κάτσει πολύ σπάνια!!

Κι ετσι καταληξαμε σε μπαστουνι που πεφτει η πλάτη τελειως!!

ioanna21 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!Τώρα ας ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί τα έχω παίξει!!!Από όλα τα καρότσια quinny που μας παρουσιάζουν (zapp twine , zapp rock moss , κα άλλα μόνο στο Quinny Zapp extra πέφτει η πλάτη?:confused::confused::rolleyes:

Διαφημίσεις

Τωρα το ειδα καλα το xtra

Αυτο πιστευω ότι κάνει πέφτει η πλάτη μια χαρα!!

Ποσο το εχουν??? Γιατι τα quinny εινα λίγο υπερκτιμημένα... εχω πάρει το buzz.

Δες κι αυτό http://www.kaboodle.com/reviews/britax-viva-nexus-buggy--anthracite το εχουμε βολευτει πάρα πολύ!!!

Διαφημίσεις

600 € για το buzz και 250 για το zapp.... δεν ειναι και λίγα!!

Κι εμενα το design με εφαγε!!!

Απλά μου κολλάει η μπροστινη ρόδα, αγορασα καινουρια και πάλι τα ιδια!!

Τόσο ατυχη????

Θέλω να αγορασω τωρα την διπλή να την έχω τουλαχιστον για το δευτερο οταν ερθει με το καλό!!

Αλλα σαν καρότσι δεν παιζεται.. ειναι πανεμορφο!!

600 ? για το buzz και 250 για το zapp.... δεν ειναι και λίγα!!

Κι εμενα το design με εφαγε!!!

Τόσο ατυχη????

Θέλω να αγορασω τωρα την διπλή να την έχω τουλαχιστον για το δευτερο οταν ερθει με το καλό!!

Αλλα σαν καρότσι δεν παιζεται.. ειναι πανεμορφο!!

ο,τι ειναι πανακριβο....ειναι! βεβαια εγω το πηρα απο το ινερνετ, γιατι αλλιως δεν επαιζε να δωσω τοσα λεφτα, το 3 σε 1 (καροτσι, καθισμα maxi cosi, πορτ μπεμπε και κουβερτα ) και μου ρθε μαζι με τα μεταφοριακα ολο το σετ 550.

Αυτο με τη ροδα που λες...δε μου χει τυχει....τι να πω....

Κι εγώ απο εξωτερικο... Αν εδινα τοσα λεφτα θα με κρεμουσε ο αντρας μου!!

Γιατι τον ειχα πρήξει.... τον καημενο...

Δυστυχως εγω ειμαι ατυχη με την ρόδα!!!

Αλλά έχει ρίξει κάτι υπνους απο λεχουδάκι που ήταν... απιστευτους μονο εκει κοιμόταν με τις ωρες!!! Προφανως απο την γουβα που κάνει!!

Γεια σας κορίτσια επανέρχομαι με νέα!Μίλησα στο live support σε αυτό το site http://www.agora.net.gr/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1

και μου είπανε ότι σε όλα τα zapp πέφτει η πλάτη!Μου έκανε εντύπωση γιατί και εγώ όπως μου είπε και η Ράνια μόνο στο zarr extra πέφτει!Λέτε να κάνουνε λάθος?

Επίσης ένα ανάλογο καρότσι που βρήκα ειναι αυτό http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=12760 αν και δεν μου αρέσει πολύ το κλεισιμό του!

πηγαινε σε ενα μαγαζι να το δεις απο κοντα καλυτερα...ειμαι 99,9999% σιγουρη οτι δεν πεφτει. Γι' αυτο εβγαλε την εκδοση extra....αυτο ειναι το εξτρα που εχει...

Αυτοι τι σου ειπαν? το extra τι διαφορα εχει?

spacer.gif

Product description

No matter what your plans are for the day, the Quinny Zapp Xtra gives you the freedom to take your child along in all-day comfort. That is because the seat is fully adjustable to face you or the world and easily reclines during your child's nap times. All-day comfort. Any way, your way.

The Quinny Zapp Xtra in a nutshell:

1. Quinny Zapp Xtra seat can be used from birth

2. Seat is forward and rearward facing

3. Seat has 3 forward and 2 rearward facing recline positions

4. Can be combined with a Maxi-Cosi infant car seat to create the ideal travel system

5. Suspension on rear wheels and on (double) front swivel-wheel

6. Comfortable seat unit

7. Includes: Sun canopy, raincover, shopping basket, and adapters for attaching Maxi-Cosi infant car seats

spacer.gif

The Quinny Zapp in a nutshell:

Incredibly sleek and attractive design

Ideal for travelling with any kind of transportation (bike, car, train, plane)

Full size buggy with an ultra compact 3-D fold (70 x 25 x 29 cm)

Ideal travel system when used in combination with Maxi-Cosi infant car seats

Highly manoeuvrable front wheel that can rotate 360 degrees and can be locked

Includes sun canopy, raincover and adapters for use of Maxi-Cosi car seat

Approved confirming EN 1888, BS7409 and NF S 54-001

Travel bag (sold seperately)

Pushchair seat: until 15 kg

αυτα ειναι απο το http://www.quinny.com

Στο extra λεει οτι πεφτει η πλατη, στο απλο δε γραφει κατι τετοιο.

Διαφημίσεις

Θα πάω να τα δω από κοντά γιατί με αυτά που μου λένε αυτοί δεν βγάζω άκρη!!Συγκεκριμένα μου είπανε είναι πλήρους ανάκλισης:eek::eek::eek: !Ωστόσο και εγώ στα χαρακτηριστικά τους μόνο στο extra εχω δει ότι πέφτει η πλάτη!Τι να πω μάλλον δεν είναι καλά ενημερωμένοι.. Από ότι φαίνεται στο carrera θα καταλήξω!!(και ας μην κλείνει όπως το zapp:-D:-D:-D:-D)

Τόσο ατυχη????

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=82419

ioanna21 ριξε μια ματια .... μπορει να σε βοηθησει...

προχθές παρέλαβα το quinny zapp,έχω ήδη το buzz,πολύ ευχαριστημένη,αλλά η μικρή μου πολλά κιλά πλέον. η πλάτη στο zapp δεν κατεβαίνει,μόνο στο έχτρα,όπως σου είπαν τα κορίτσια. είναι φανταστικό όμως!!εγώ το πήρα από το http://www.ebaby.gr,119Ε+μεταφορικά, έχει και το έχτρα στα 209Ε. είναι τόσο ελαφρύ!! η μικρή μου πλέον δεν κοιμάται στο καρότσι,αντέχει...οπότε δεν με νοιάζει να πέφτει η πλάτη,για μωρά 6 μηνών δεν κάνει όμως. το extra είναι τέλειο,αλλά δεν μπορούσα να δώσω τόσα λεφτά...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

προχθές παρέλαβα το quinny zapp,έχω ήδη το buzz,πολύ ευχαριστημένη,αλλά η μικρή μου πολλά κιλά πλέον. η πλάτη στο zapp δεν κατεβαίνει,μόνο στο έχτρα,όπως σου είπαν τα κορίτσια. είναι φανταστικό όμως!!εγώ το πήρα από το http://www.ebaby.gr,119Ε+μεταφορικά, έχει και το έχτρα στα 209Ε. είναι τόσο ελαφρύ!! η μικρή μου πλέον δεν κοιμάται στο καρότσι,αντέχει...οπότε δεν με νοιάζει να πέφτει η πλάτη,για μωρά 6 μηνών δεν κάνει όμως. το extra είναι τέλειο,αλλά δεν μπορούσα να δώσω τόσα λεφτά...

δεν σε προλαβαινω...... δεν σε προλαβαίνω.... χιχιχιχι

εφόσον είναι αντιπρόσωποι,δεν θα μας εξυπηρετήσουν?ιωάννα πάρε τηλ,και πες ότι στο έφεραν από το εξωτερικό τι να κάνεις δλδ? εγώ θα πάρω σίγουρα.της αδερφής μου καινούριο της το έκαναν.και είχε σπάσει σε σημείο δύσκολο.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

• 1 month later...