Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κοριτσια θελω τη βοηθεια σας!

εχω να παω σε κατι βαφτισια τη κυριακη και θελω να παρω 2 δωρακια για το κοριτσακι (1 χρονου)

θελω κατι οικονομικο... θα βρω λετε τιποτα στα Η&Μ??? εχει ωραια πραγματακια??

θελω και για μενα βασικα αλλα επειδη τωρα δεν θελω να διαθεσω πολλα σκεφτηκα κι αυτο σαν λυση!!

για βοηθηστε plssssssssss

Διαφημίσεις

Όντως το ΖΑRA έχει πολύ ωράια και μοδάτα πραγματακια και σε πολύ νορμάλ τιμές... Κάποια όμορφα και οικονομικά πάλι έχει και η SPRIDER, αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Στα Η&Μ έχω βρεί ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια σε καλές τιμές και αρκετά καλή ποιότητα. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά. Δυστυχώς παιδικά έχει μόνο στο Avenue στο Μαρούσι

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα και στην Benetton. Εχει πολύ καλές τιμές. Για να καταλάβεις τα μπλουζάκια της ξεκινάνε απο τα 10 euro

"Το καθήκον μας είναι να

απελευθερωθούμε

εξαπλώνοντας τον κύκλο της συμπόνιας

για να αγκαλιάσουμε όλα τα

ζωντανά πλάσματα και

την ολική ομορφιά της φύσης".

ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΙΝΣΤΑΙΝ

Στα Η&Μ έχω βρεί ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια σε καλές τιμές και αρκετά καλή ποιότητα. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά. Δυστυχώς παιδικά έχει μόνο στο Avenue στο Μαρούσι

Απο εκεί ψώνισα και εγώ εχτές...έχει πολύ καλές τιμές.

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

• 2 years later...

Ξέρει καμία κοπέλα από Θεσσαλονίκη ποιο HM έχει παιδικά (βρεφικά). Εγώ πήγαινα (εχω καιρό να πάω...) σ εκείνο στην Αγίας Σοφίας και δε θυμάμαι να είχε. Τα άλλα δύο (Τσιμισκή και City gate στην Κωλέττη) έχουν;

Η ίδια ερώτηση και για τα Zara, Θεσσαλονίκη

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποια ξέρει να μου πει!

Διαφημίσεις

To H&M στο city gate εχει παιδικα αλλα και ρουχα εγκυμοσύνης. ΔΕν εχει παντα ωραια κομματια αλλα μερικες φορες δεν ξερεις τι να πρωτοπαρεις, ειδικα τα βρεφικα ειναι τελεια!!! Διπλα ειναι και τα ζαρα