Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαλασμενο ρολοι της ΕΥΔΑΠ? ΓΙΝΕΤΕ ?

Recommended Posts

το σινιτιζμενο ποσο που πλιροναμε παντα καθε 3 μινο ιτανε 50-60 ε ( 50-60 μ3 κιβικα λεγιετε ? καταναλοση )

μας εχει ερθει προσφατα κιενουριος 124 ε !!!! κανονικα επρεπε να ειναι μικροτερος εφοσον λιπαμε 2 εβδομαδες στην κρητη.

τορα ροταο εγω - υπαρχει περιπτοση να ειναι χαλαζμενος μετριτης ??

απο περιεργια κατεβικιε ο ανδρας μου να δει κατο και μεσα σε ενα μηνα απο την τελεφταια μετρηση κσαναεγραψε αλλα 40 κιβικα !!!!

κλισαμε ολα για να δουμε αν υπαρχει καμμια διαροι αλλα δεν εγραφε τοτε , μολις ανιξα βρηση της κουζινας ο μετρητης αρχιζε και γιρνουσε παρα πολυ γρυγορα .

που να παρο τηλ ???

μπορο να ζιτισο απο την ΕΥΔΑΠ ελεγχο μετρητη ???

Διαφημίσεις

ναι ραννια διαροι δεν μπεζει , δεν γιρνουσε ο μετρητης καθολου αλλα μολις ανιξαμε μια βρυση αρχιζε σαν τρελλο

νομιζω οτι ετσι τρεχουν αυτα.να πας και να κανεις παραπονα για τον φουσκωμενο λογαριασμο και να τονισετε οτι απουσιαζατε.πολλες φορες χρεωνουν χωρις να δουν το ρολοι.να παρακολουθειτε μονοι σας τις μετρησεις για να δειτε εαν συμπιπτουν.

νομιζω οτι ετσι τρεχουν αυτα.να πας και να κανεις παραπονα για τον φουσκωμενο λογαριασμο και να τονισετε οτι απουσιαζατε.πολλες φορες χρεωνουν χωρις να δουν το ρολοι.να παρακολουθειτε μονοι σας τις μετρησεις για να δειτε εαν συμπιπτουν.

Ετσι ακριβώς αυτή την φορά τα λάθη που έχουν γίνει είναι άλλο πράγμα και αυτό γιατί κάποιος ασυνείδητος υπάλληλος δεν έκανε μέτρηση.

Δήμητρα

Διαφημίσεις

μας εχει συμβει αλλα υπηρχε διαρροη στον σωληνα υδρευσης απο το ρολοι προς το σπιτι μας.

Οτι ζημια ειναι απο το ρολοι προς το σπιτι το επιβαρυνεται ο καταναλωτης οτι ειναι απο το ρολοι και μετα το επιβαρυνεται ο δημος ή εταιρεια.

Ναι υπαρχουν χαλασμενα ρολογια το εχω ξανακουσει.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Θα πάρεις τηλέφωνο και θα πεις οτι έλειπες και οτι η κατανάλωση είναι ασυνήθιστα μεγάλη. Θα ζητήσεις να γίνει έλενχος μετρητή. Θα έρθουν θα τον ξυλώσουν θα τον πάνε στον τεχνικό τομέα και θα τον βάλουν σε ένα μηχάνημα που έχουν και θα τον ελένξουν. Αν είναι παλιός ο μετρητής θα χρεωθείς την αντικατάσταση του με καινούργιο. ΑΝ είναι σχετικά καινούργιος δεν θα χρεωθείς, εκλαμβάνεται ως ελλατωματικός.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

ευχαριστο πολυ ,εχω παρει τιλ σιμερα και μου ιπανε να ερθο να κανο μια ενσταση και να ερθει ΕΥΔΑΠ να μου τσεκαρουνε τον μετρητη ....ειμαι σιγορη ομος οτι ειναι χαλασμενος γιατι γεμισα σιμερα 2 μπανιεσες νερο ( 60 λιτρα ) και ο μετρητης εγραψε μισο κιβικο !!!! ( 500 λιτρα διλαδι )

απο περιεργια να ροτισο και ολας ...

εσεις βρε κοριτσια ποσο νερο καταναλονετε ?

εμεις ειμαστε 2 ατομα + 1 μωρο 16 μινων και πλιρονουμε καθε 3 μινο 50-60 ε

πλυντιριο ρουχων βαζω μερα παρα μερα

Εμείς, πέντε άτομα στο σπίτι και άπειρα πλυντήρια, πληρώνουμε 30-40, αλλά έχω τιμολόγιο με έκπτωση. Αν ο λογαριασμός είναι στο όνομά σας, ρώτησε για την έκπτωση που έχουν οι τρίτεκνες οικογένειες.

Διαφημίσεις

Έβαζα πληντύριο σχεδόν κάθε μέρα! Με 2 αγόρια που θέλουν άλλαγμα όλα τα ρούχα 2 φορές την ημέρα, συν τα υπόλοιπα, είχα πολύ μεγάλη κατανάλωση τόσο ρεύματος όσο και νερού. Αγόρασα λοιπόν ένα 9κιλο πληντύριο ενεργειακής κλάσης Α, άλλαξα και τις τηλεοράσεις στο σπίτι με LCD και πλέον πληρώνω το λιγότερο ρεύμα που έχω πληρώσει ποτέ, βέβαια άλλαξα και όλες τις λάμπες με οικονομικές ακόμα και στις βεράντες και όντως είναι απίστευτη η διαφορά. ΕΥΔΑΠ το μάξιμουμ που πληρώνω είναι 26ευρώ. Τώρα θέλω να αλλάξω και το πλυντήριο πιάτων σε ενεργειακή κλάση Α και είμαι ο.κ.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Καλά εδώ εμείς έχουμε ενημερώσει για χαλασμένο ρολοι στο χωριό εδώ και εναν χρόνο και ακόμα δεν το έχουν φτιάξει. Και το ωραίο είναι ότι στη δικιά μας περίπτωση, η ΕΥΔΑΠ χάνει γιατί το ρολοι δεν μετράει ενώ γίνεται κατανάλωση...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

• 9 months later...