Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Και τωρα.... διαφημισεις!

Recommended Posts

Παιζει, κλαει , γελαει, τρωει πολλες φορες κοιμαται κιολας (αλλα ειναι ωρα να ξυπνησει) και ξαφνικα... κοκαλο ! ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ !

Μολις ακουσει διαφημισεις στην τηλεοραση ο κοσμος αναποδα να γυρισει δεν περνει τα ματια του απο εκει. Ακομη και χαμηλωμενη να ειναι η τηλεοραση και να ειναι απασχολημενος με κατι λες και εχει..ρανταρ και μολις πεσουν οι διαφημισεις σταματαει τα παντα και το βλεμα στην τηλεοραση.

Συμβαινει σε καμια μαμα κατι αναλογο? Μηπως να εκλεινα την τηλεοραση για αρκετες ωρες? (το εκανα καποια στιγμη και κοιταζε την κλειστη τηλεοραση απορημενος)

Δεν βλεπει γενικοτερα, μονο στις διαφημισεις..

Διαφημίσεις

Παιζει, κλαει , γελαει, τρωει πολλες φορες κοιμαται κιολας (αλλα ειναι ωρα να ξυπνησει) και ξαφνικα... κοκαλο ! ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ !

Μολις ακουσει διαφημισεις στην τηλεοραση ο κοσμος αναποδα να γυρισει δεν περνει τα ματια του απο εκει. Ακομη και χαμηλωμενη να ειναι η τηλεοραση και να ειναι απασχολημενος με κατι λες και εχει..ρανταρ και μολις πεσουν οι διαφημισεις σταματαει τα παντα και το βλεμα στην τηλεοραση.

Συμβαινει σε καμια μαμα κατι αναλογο? Μηπως να εκλεινα την τηλεοραση για αρκετες ωρες? (το εκανα καποια στιγμη και κοιταζε την κλειστη τηλεοραση απορημενος)

εγω θα σου ελεγα να την εκλεινες!

εμεις γενικοςαν ειναι τα παιδια μπροστα δεν ανοιγω τιβι..

εκτος αμα βαλεις dvd;)

ειμαιτησ γνωμης οτ οι διαφημισεις κανουν πιο πολυ κακο...

Κλειστή τηλεόραση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Τα ίδια κάνει και ό δικός μου.Με τις μπάντες τρέχει από άλλο δωμάτιο για να δει τις διαφημίσεις.Και τώρα τελευταία...Πάτυ!Ναι,ναι...που εγώ δεν την έχω δει ποτέ...Βρέθηκε 2 απογεύματα με την ξαδέρφη του και έτυχε να το δει και το Σαββάτο το πρωί και είχαμε δράματα...δεν κοιμόταν αν δεν του άνοιγα την τηλεόραση να δει Πάτυ:mad:

url]

url]

Διαφημίσεις

αυτό το έκανα μικρή (1 έτους) σε μεγάλο βαθμό, να μένω με ανοιχτό το στόμα και να τρέχει σάλιο στο πλάι,με έχουν και φωτογραφία! :oops:

Κλείνε την τηλεόραση και τράβα του την προσοχή με κάτι άλλο!

Σε συζητήσεις που έχω κάνει κατά καιρούς με γνωστούς,κατέληξα στο συμπέρασμα πως μάλλον τους κάνει εντύπωση η γρήγορη αλλάγη χρωμμάτων και προσώπων! Τώρα δε θύμαμαι γιατί το έκανα εγώ για να σου πω στα σίγουρα,πάντως πιστεύω πως είναι για το παραπάνω λόγο που ανέφερα :rolleyes:

4c6c426cd0.png

λες και περιγράφεις την κόρη μου!!!

μόνο που εμείς βρισκόμαστε σε χειρότερο στάδιο....δεν τρώει αν δεν παίζει διαφημίσεις το άλτερ!!! έχω μάθει ακριβώς πότε έχουν διαφημιστικά διαλλείματα για να ξέρω πότε να της έχω έτοιμο το φαγητό να την ταίσω....:?

και αν σκεφτείς οτι εγώ την έχω κλειστή την τηλεόραση όσο είναι ξύπνια...όποτε βαρεθέι τα παιχνίδια της όμως, μου φέρνει το τηλεκοντρολ...

H τηλεοραση μετατρεπει τα μωρα σε εντελως παθητικους δεκτες! δεν τα βοηθα, λογω της μεγαλης ταχυτητας των εικονων/χρωματων να επεξεργαστουν τις οποιες πληροφοριες και μενουν αποσβολλομενα να κοιτουν.

Παρατηρησα οτι τα δικα μου (1,5 χρονων) οταν ακουγαν πχ. τα ζουζουνια απο το cd, γελουσαν, χορευαν, χτυπουσαν παλαμακια. Οταν εβλεπαν τα ιδια τραγουδια σε dvd, κοιτουσαν με απλανες βλεμμα σαν ρομποτ, πραγμα που δεν μου αρεσε καθολου.

Οποτε.... κλειστη η τηλεοραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα ελεγα οχι τηλεοραση *με το πλαισιο που την εννοεις εσυ*. Η μικρη δεν εχει δει ποτε συμβατικη τβ. Και σιγουρα ποτε διαφημησεις. Απαγορευεται ρητα στο σπιτι. Βαζαμε παλια babyTV που ηταν για μωρα. Πλεον ουτε αυτο. Βαζουμε λιγο το πρωι Disney και το απογευμα κανα winnie the pooh (παλι disney).....αυτααααα.......τελος. Δεν βλεπει συμβατικη τβ και οσο περναει απο το χερι μου πολυ απλα ΔΕΝ θα δει......κλεισει τις διαφημησεις αν θες την συμβουλη μου. Ειδικα τις διαφημησεις. Πολυ γρηγορη εναλλαγη εικονας.....πολυ μικρο το παιδι για τετοιο βομβαρδισμο. Βαλτου τραγουδακια στο youtube. Ξερεις τι nursery rhymes και κακο εχει εκει μεσα? Και ωραια θα περναει και θα μαθαινει τραγουδια........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

κι εγώ θα σου έλεγα κλείσε την τηλεόραση. αν και ο γιός μου είναι μικρός ακόμα δεν ανοίγουμε ποτέ την τηλεόραση όταν είναι μπροστά το παιδί (και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε για αρκετό καιρό ακόμα).σε συζήτηση με την παιδίατρο για τα παιδιά και την τηλεόραση,μας είπε ότι δεν κάνει να βλέπουν (και ειδικά διαφημίσεις καθόλου) .

Διαφημίσεις

χα χα αυτο το ειχε ο ανιψιος μου , κολλημα με τις διαφημισεις ...τον ηρεμουσαν ! Συμφωνω παντως κι εγω η τηλεοραση να κλεισει τελειως , εγω δεν βλεπω καθολου τιβι σε σημειο που δεν ξερω τι γινεται στον εξω κοσμο , ο αντρας μου ειναι μανιακος με την tv σε φαση που εκνευριζομαι κι ετσι η μεγαλη μου η κορη μολις την βλεπει ανοιχτη καθεται αμεσως στην τηλεοραση βαζει και το δαχτυλο στο στομα και χανεται μεσ το καναλι , οτι και να δειχνει εκεινη δεν υπαρχει εκεινη τη στιγμη .Πραγματικα ειναι πολυ ασχημο αυτο που γινεται .Ειναι οι μοναδικοι καβγαδες μας .

Δεν βλεπει συμβατικη τβ και οσο περναει απο το χερι μου πολυ απλα ΔΕΝ θα δει......κλεισει τις διαφημησεις αν θες την συμβουλη μου. Ειδικα τις διαφημησεις. Πολυ γρηγορη εναλλαγη εικονας.....πολυ μικρο το παιδι για τετοιο βομβαρδισμο. Βαλτου τραγουδακια στο youtube. Ξερεις τι nursery rhymes και κακο εχει εκει μεσα? Και ωραια θα περναει και θα μαθαινει τραγουδια........

Έτσι! Όλα τα παιδάκια κολλάνε με τις διαφημίσεις! Τα χρώματα η ταχύτητα στην εναλλαγή των εικόνων τα ξετρελαίνουν και τα τρελαίνουν! Ό,τι χειρότερο είναι για τον εγκέφαλό τους. Ακόμα και το πιο γνωστό video youtube αυτή τη στιγμή, ο gummy bear, είναι ακατάλληλο για παιδιά μικρής ηλικίας! Εναλλάσσονται πολύ γρήγορα οι εικόνες!

Η δική μου τηλεόραση έχει "ακούσει" μόνο όταν ήταν βρέφος που την τάιζα ανάποδα από την τηλεόραση και απλώς άκουγε ομιλίες... στις διαφημίσεις έκλεινα τον ήχο και άκουγε εμένα :lol:

Μετά από 19 μήνες βλέπει σταθερά 3 επιλεγμένα βίντεο! Το ένα είναι ο εαυτος της σε σχολική γιορτή διάρκειας 3 λεπτών και τα άλλα δύο απο you tube: Τα παπάκια από ζουζούνια και στου Μανώλη την ταβέρνα (αν έχει κάποιος κανένα πιο αργό βίντεο από αυτό του youtube το θέλω!) και τα ζητάει εναλλάξ... Υπάρχει όριο στις 3 φορές την ημέρα το καθένα... μετά απλώς ακούμε τη μουσική χωρίς να βλέπουμε! Όσο μπορούμε θα την κρατήσουμε μακριά ακόμα και από παιδικά. Εδώ και σε αυτά τα τρία που τα ξέρει απέξω και την βλέπεις ότι "χάνεται" όταν τα βλέπει!

Υ.Γ.: Και να φανταστεί κανείς ότι είμαστε τηλεορασάκηδες και οι δύο! Σε αυτό όμως είμαστε αμείλικτοι... με τους εαυτούς μας :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

εμενα η μεγαλη κορη μου παντα κολλουσε στις διαφημισεις μεχρι περιπου 2 ετων. μετα οπως την επιασε ετσι της εχει φυγει... η μικρη μολις ακουσει μουσικη στη τιβι τρεχει και χορευει δε την νιαζει να χει διαφημισεις, οτι μουσικη ναναι, ροκ ραπ κλαρινα, κρητικα...δε ξερω αν ειναι καλο η κακο να εχουμε τη τηλεοραση κλειστη γιατι οταν την "ανακαλυψουν"σαν απαγορευμενο καρπο, δε ξερουμε πως θα αντιδρασουν

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Δε βλέπει τηλεόραση. μόνο τις διαφημίσεις. αλλά κι αν είναι κλειστή δε θα της λείψει. Ρωτήσαμε έμπειρο παιδίατρο πάντως κι είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το να βλέπει τηλεόραση σε μικρές δόσεις διεγείρει το μυαλό και διασκεδάζει με τα τραγουδάκια, χορεύει κιόλας η δική μας. Δηλαδή μέσα σε όλα. Παιχνίδια, κυνηγητά, μουσική, αγκαλίτσες κλπ και τηλεόραση, σαν ένα μικρό μέρος των όλων δραστηριοτήτων.

ΥΓ: Ποτέ πολύ κοντά στην οθόνη τα ματάκια μας όμως, τουλάχιστον 3 μέτρα είναι ο κανόνας.

FRV7p2.pngu9z0p3.png

η αληθεια ειναι οτι και εμενα δεν μου αρεσει να βλεπει tv μη μου χαζεψει κιολας :-)

αλλα θα συμφωνησω με v&a και newmom2010. Μηπως του γινει εμονή μετα και λογω απαγορευμενου καρπου πεσει με τα μουτρα? Εμπαση περιπτωση τις τελευταιες μερες κανω το εξης: Εμεις δυστοιχως μπαινουμε σπιτι και αναβουμε tv, οχι για να δουμε απαραιτητα απλα και μονο για παρεα , οταν λοιπον βαζει διαφημισεις κανω mute και ... χαμπαρι ο μικρος.Συνεχιζει το παιχνιδι του και δεν τον απασχολει η tv. θα το κανω για οσο χρειαστει και αν δω οτι συνεχιζεει ετσι,εχει καλως αν κολησει παλι...tv ΤΕΛΟΣ!

Διαφημίσεις

εμεις μεχρι να παει 12-14 μηνων περιπου δεν ειχε δει ποτε τιποτα στη tv,μετα σιγα σιγα ακομα και τωρα θα δει μονο dvd παιδικα που του βαζουμε εμεις,διαλεγει τι θελει να δει και οκ.τηλεοραση ομως ποτε δε προσφερει τιποτα παρα μονο τα αποβλακωνει:mad:

εχει χρονια να δει τηλεοραση μπροστα του δε χρειαζεται απο τωρα να χαζευει σε κατι που δε καταλαβαινει.ή ακομα και εγω οταν σιδερωνω και βαλω Tv και εκεινος παιζει στο δωματιο του ποτε δεν εχει ερθει να δει κατι δε ξερει τι ειναι αυτο και δε τον νοιαζει.μαλιστα ερχεται για να μου την κλεισει και να βαλουμε μουσικη:P

ΥΓ: Ποτέ πολύ κοντά στην οθόνη τα ματάκια μας όμως, τουλάχιστον 3 μέτρα είναι ο κανόνας.

αυτο δεν ισχυει πια στις καινουργιες tv δεν υπαρχει προβλημα και εμενα ο μικρος που πηγαινε ή καμια φορα παει κοντα τον τραβαω αλλα μου εχει πει και ο παιδιατρος και ο οφθαλμιατρος που τον παρακολουθει οτι τα παιδια το κανουν γιατι θελουν να συμμετεχουν.;)

Εγώ παρατήρησα στην κόρη μου ότι πολύ συχνά πήγαινε κοντά στην τηλεόραση για να δει κάτι! Τελικά έχει πρόβλημα με τα ματάκια της (αστιγματισμός).

και εμενα εχει ο μικρος ασιγματισμος ,το να πανε κοντα στη Tv δεν τους δημιουργει προβλημα,το θεμα ηδη το εχουν.

η αντιληψη μη πηγαινεις κοντα μη χαλασουν τα ματια σου δεν ισχυει.;)

sorry αλλα τωρα που αναφεραται τον αστιγματισμο να ρωτησω κατι αν ξερετε...

λιγη υπερμετροπια σε χρονιαρικο ειναι φυσιολοτικη για την ηλικια του και περνα με τον καιρο??

sorry αλλα τωρα που αναφεραται τον αστιγματισμο να ρωτησω κατι αν ξερετε...

λιγη υπερμετροπια σε χρονιαρικο ειναι φυσιολοτικη για την ηλικια του και περνα με τον καιρο??

η υπερμετρωπια αν δεν συνοδευεται με κατι αλλο οπως πχ αστιγματισμο δεν τους απασχολει καθολου τους αφθαλμιατρους φευγει μεγαλωνοντας.;) εμεις βαλαμε γυαλια εδω και 2μηνες περιπου λογω αστιγματισμου.

η υπερμετρωπια αν δεν συνοδευεται με κατι αλλο οπως πχ αστιγματισμο δεν τους απασχολει καθολου τους αφθαλμιατρους φευγει μεγαλωνοντας.;) εμεις βαλαμε γυαλια εδω και 2μηνες περιπου λογω αστιγματισμου.

εχει σχεση με στραβισμο?ο δικος μου το αριστερο του ματακι εχει ελαφρος κληση προς τα μεσα και ο οφθαλμιατρος μου ειπε οτι θα φυγει. Θα φυγει ομως???? :-(