Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στρωματάκι καλαθούνας

Recommended Posts

Μας έχουν δώσει μια καλαθούνα, η οποία βλέπω ότι έχει στρωματάκι ντυμένο με πλαστικό γύρω γύρω κι όχι ύφασμα όπως είναι τα κανονικά στρώματα. Σκέφτομαι ότι εμένα δε θα μου άρεσε καθόλου να κοιμάμαι σε τέτοιο υλικό -έστω κι άν βάλω σεντόνι από πάνω- ειδικά τον Αύγουστο που περιμένω το μπέμπη μου και θα κάνει αφόρητη ζέστη.

Εσείς που έχετε καλαθούνες το στρωματάκι είναι με ύφασμα ή πλαστικό?

Γνωρίζετε αν πουλάνε ξεχωριστά τα στρωματάκια αυτά με πιο υγιεινό υλικό?

Ευχαριστώ για όποιον απαντήσει.

Διαφημίσεις

καλησπερα.

εμεις ειχαμε αγορασει στρωματακι ανατομικο για την καλαθουνα(οχι αυτο που σου δινουν με την αγορα της!!) επιπλεον...26 ευρω το ενα....ειναι ανατομικο για να κοιμαται το μωρο οπως πρεπει. :wink:

η δική μου καλαθούνα είχε στρωματάκι από υαλοβάμβακα ντυμένο με ύφασμα, όχι πως μου άρεσε ή το έβρησκα υγιεινό... αλλά!

παρ' όλα αυτά... επειδή τον πρώτο καιρό είχαμε πολλές διαρροές από την πάνα, το έντυνα με σελτεδάκι πετσετέ (η κάτω μεριά ήταν αδιάβροχη) όμως η αλήθεια είναι πως ήταν κατακαλόκαιρο και το μωρό μούσκευε...

α, και η βιοτεχνία που την πήρα, έδινε και σκέτα στρωματάκια (αν ζητούσε κάποια)

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

εμεις ειχαμε αγορασει στρωματακι ανατομικο για την καλαθουνα(οχι αυτο που σου δινουν με την αγορα της!!) επιπλεον...26 ευρω το ενα....ειναι ανατομικο για να κοιμαται το μωρο οπως πρεπει. :wink:
εγω είχα ρωτήσει και όλοι μου λέγανε πως δεν υπαρχουν για καλαθούνες :evil:

Χτες έκανα την παραγγελία και τα έχω πρόσφατα....πήρα για την καλαθούνα ανατομικό στρώμα κοκκοφοίνικα επιπλέον χρεώση...αυτό που έχει η καλαθούνα στην τιμή δεν είναι για ύπνο...μόνο για την μεταφορά....

1wqFp3.png

ob3Kp3.png

Διαφημίσεις

Χτες έκανα την παραγγελία και τα έχω πρόσφατα....πήρα για την καλαθούνα ανατομικό στρώμα κοκκοφοίνικα επιπλέον χρεώση...αυτό που έχει η καλαθούνα στην τιμή δεν είναι για ύπνο...μόνο για την μεταφορά....

ακριβως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε, τώρα σκάω που τα διαβάζω όλα αυτά....

κανείς δε βρέθηκε μπροστά μου να με κατατοπίσει τότε... και κοιμήθηκε πόσους μήνες το μωρό μου πάνω στη βλακεία.... :evil::evil::evil:

αχ!μεγαλη βλακεια,αυτα τα στρωματακια που εχουν ετσι οπως τις πουλανε.εμενα ηταν υαλοβαμβακας οπως αυτος που εχει ο αποροφητηρας :evil: ,ειναι δυνατον;;εγω τοτε κοιτουσα την εμφανιση της καλαθουνας η χαζη κι οχι το στρωμα :cry: ,ασε που ο μικρος επειδη ειναι φαγανουλης και παχυνε γρηγορα εγερνε ο καημενος και ολο εκλαιγε.

τεληκα πηρα ενα απο τα λητω περιπου 25ε,αλλα μετα δεν του αρεζε γιατι ηθελε το κρεββατι μου ο μπαγασακος,το χε συνηθισει βλεπεις.αν με ρωτουσαν τωρα τι θα παιρνα να κοιμαται το μωρο οταν θαρθει σπιτι απο το μαιευτηριο θα σου λεγα δαγκωτο κρεββατι.τζαμπα η καλαθουνα και τα 200 ευρουδακια,θα του παιρναμε κατι αλλο.

Διαφημίσεις

• 5 months later...

Θα έλεγα σε όλους που είναι γονείς.... (έχω και εγώ 3 παιδιά και περιμένω το 4ο σε λίγες μέρες) να δείτε και την περίπτωση της coco-mat. την γνώρισα ως πελάτης όταν ήρθε στο κόσμο το 2 παιδί μας... εκέι κατάλαβα ότι υπάρχει ελπίδα για το μέλλον.... Έχει προϊόντα μόνο από φυσικά υλικά... και παράγει ότι αφορά τον ύπνο.... Πρώτα για τα παιδιά και μετά για τους μεγάλους..... Όλοι ξέρουμε ότι το μωρό θέλει κάτι υγειηνό πάνω από όλα... και αυτό είναι μόνο ότι είναι 100% φυσικό.... όταν θα κάνει τα τσίσα του (όλα τα μωρά κάνουν) θα πρέπει να μπορεί το στρωματάκι (ή το κάλλυμα) να πλένεται... αυτό το είχα μόνο η coco-mat. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει να κάνει με το κόστος... αλλά με την ουσία... Τι και αν κάνει 15€ ή 20€ ή και 100€ . Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας φοράμε μπλούζα ή πουκάμισο που κάνει παραπάνω.... Για τα παιδιά μας μιλάμε και την υγειηνή τους πάνω από όλα... Σε καμία περίπτωση δεν σόζετε η κατάσταση με κάτι που έχει πλαστικό.. ο λόγος? το πλαστικό είναι από πετραίλεο κατά 80% τουλάχιστον και άλλα χημικά... ποιός θέλει να κοιμάται και αναπνέει πλαστικά και χημικά....? Αξίζει να το ψάξετε ...

Επιστρωφή στην φύση... Μόνο έτσι θα γίνει ο κόσμος καλύτερος... ο καθένας μας από λίγο.