Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ SOUPLINE ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ!

Recommended Posts

καλημερα μανουλες.σε 1 1/2 μηνα περιπου θα ερθει στον κοσμο το δευτερο παιδακι μας,και οπως καταλαβαινεται εχουμε ξεκινησει τις ετοιμασιες.αυτη την εβδομαδα θελω να πλυνω τα ρουχα του μπεμπη και να τα εχω ετοιμα.τοσο αυτα που θα παρω στο μαιευτηριο οσο και ολα τα υπολοιπα.εχω δει λοιπον στο σουπερ μαρκετ ενα νεο soupline υποαλλεργικο το οποιο και σκεφτηκα να παρω να δοκιμασω.εχει και απορρυπαντικο και μαλακτικο αλλα κανει για την επιδερμιδα τους οταν ειναι τοσο μικρα.υπαρχει καποια κοπελα που να το εχει δοκιμασει???στο πρωτο χρησιμοποιουσα το προδερμ αλλα εαν λερωνονταν τα ρουχα δεν καθαριζαν ευκολα.

Edited by Συντονιστής Μ
πολλαπλές δημοσιεύσεις σε διαφορετικές ενότητες

Διαφημίσεις

προσωπικα στη δευτερο μωρο χρησιμοποιησα κανα μηνα βρεφικα αππορυπαντικα.μετα τα επλενα με κανονικο,εβαζα η βρεφικο μαλακτικο η αν δεν ειχα εβαζα το κανονικο μας μαλακτικο απλα κανω στο τελος ενα εξτρα ξεβγαλμα...κ μαλακτικο να μην εχω δεν βαζω γιατι τα στεγνωνω στο στεγνωτηριο οποτε τα ρουχα ετσι κ αλλιςσ βγαινουν αφρατα κ απαλα.αυτα απο εμας..

(πιστευω οτι η ολη ιστορια με τα βρεφικα ειναι μια μουφα,ασε που δεν καθαριζουν`μπορεις να δοκιμασεις κ τα πλανετ)

1kOup2.pngTxJmp3.png

Εγω χρησιμοποιώ το Baby Planet το υγρό και είμαι αρκετα ευχαριστημένη. Δεν μυριζει πολύ και μέχρι ωρας δεν εχω δει κατι στο δερμα της μπέμπας. Αλλωστε το δυνατο σιδερωμα μετα κανει ολη την...αποστειρωση! Ειμαι εναντιον των βρεφικών μαλακτικών, δεν εχουν καμια χρησιμοτητα.

καλησπέρα, δεν το έχω δοκιμάσει...αλλά όπως έχει αναφέρει και η Αντωνία στα μαθήματα, πράσινο σαπούνι (ΑΡΚΑΔΙ) το πιο καλό.Έχουν βγάλει και ειδικό για το πλυντήριο

[sIGPIC][/sIGPIC]22-11-2010

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Μη χρησιμοποιεις μαλακτικο σε τοσο μικρο παιδι.Γνωμη μου παντα!Εγω χρησιμοποιω το αριελ η αρκαδι(πιο συχνα αρκαδι) κ το σουπλιν κ μοσχομυριζουνε,αλλα μεχρι το χρονο επλενα με αρκαδι κ προδερμ!

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

• 4 months later...

Επαναφέρω το θέμα.....

Θέλω να προετοιμάσω τα ρούχα της μπέμπας μου. Ξέρετε κάποιο οικολογικό απορρυπαντικό,όσο το δυνατόν πιο αγνό χωρίς χημικές ουσίες-συνθέσεις??? Το Planet π.χ που το χρησιμοποιώ για εμάς τώρα είναι οικολογικό όσον αφορά το περιβάλλον και τη διάσπαση των συστατικών του αλλά η σύνθεση του είναι χημική. Το ΑΡΚΑΔΙ που γράφετε πολλές σε τι κατηγορία ανήκει?