Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γιατροί ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ)

Recommended Posts

Δεν ξέρω για όλες εσάς τις υπόλοιπες που είστε ασφαλισμένες στο ΤΕΒΕ, πάντως για μένα είναι μαρτύριο το θέμα των συμβεβλημένων γιατρών. Πληρώνουμε τόσα χρήματα, δε θέλω να τους χρησιμοποιώ μόνο για να μου γράφουν συνταγές. Μόλις όμως επισκεπτώ κάποιον, τον αλλάζω συνήθως, γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι (δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, φαντάζομαι όλοι οι ασφαλισμένοι έχουν τουλάχιστον ένα παράδειγμα). Για μια δυο περιπτώσεις έστειλα email στον οργανισμό, αλλά δεν υπήρξε κάποια συνέχεια.

Είναι αμαρτία να μπορούμε να διαλέξουμε γιατρό σε όλη την Αθήνα και παρόλαυτά να μην έχουμε γιατρό, με τον οποίο να είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί μέχρι να τους δοκιμάσουμε με τη σειρά και να βρούμε τον κατάλληλο θα έχουμε βγει στη σύνταξη ή θα έχει χρεοκοπήσει το ταμείο... Γιατροί καλοί στο ταμείο σίγουρα υπάρχουν. Είναι όμως θέμα τύχης να πέσουμε πάνω τους. Π.χ. για δύο χρόνια είχα μια εξαιρετική παιδίατρο του ταμείου (που μετά βέβαια έφυγε από το ταμείο).

Μήπως θέλετε, αν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από κάποιον γιατρό του ΤΕΒΕ να το αναφέρουμε εδώ; (Ελπίζω να επιτρέπεται αυτό, αν όχι φαντάζομαι ο συντονιστής θα επέμβει. Δεν είναι διαφήμιση βἐβαια, γιατί οι γιατροί αυτοί πληρώνονται από το ταμείο, ανεξάρτητα με το πόσους εξυπηρετούν, δηλ. δεν πληρώνονται με κάθε επίσκεψη.)

Φαντάζομαι ότι για τις περισσότερες ειδικότητες δεν έχει σημασία η περιοχή, αν υπάρχει κάπου καλός γιατρός μπορούμε να πάμε σε αυτόν αντί να ταλαιπωρούμαστε με τους άλλους.

Τί λέτε; Μπορεί να γίνει;

Διαφημίσεις